موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 15:16)skyramis نوشته: (2012-08-23 ساعت 13:22)behina نوشته: (2012-08-23 ساعت 12:14)Alireza.a نوشته: سلام behina تازگی ایمیل نزدین ؟ واقعاً دیگه نمیدونم باید چه کار کنم؟ شدیم ۱۰۰ روزه ، چرا؟!!!
سلام. من ایمیل زدم به سفارت ابوظبی و اظهار کردم که مدارس باز شده در ایالتی که ما میخوایم بریم (آریزونا) و من نگران بچه هام هستم خیلی سریع به فاصله نیم ساعت بعد جواب دادند که ویزای شما که برنده اصلی هستید و دختر و پسرتون آماده است میتونید روزهای یکشنبه یا سه شنبه بیاید بگیرید ولی پروسه اداری شوهرتون هنوز تمام نشده و ایشون دیر تر وقتی که ویزاش آماده شد بیاد. حالا هم خوشحالم و هم نگران همسرم ماهم 73 روزه که منتظریم. البته خیلی امیدوارم که برای اوایل سپتامبر همه را کلیر کنند. حالا نمیدونم بریم ویزامونو بگیریم یا صبر کنم تا تکلیف شوهرم هم معلوم بشه؟
سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم . وضعیت من هم مثل شما هستش 10 روز پیش به من میلی زدن که همسرم که برنده اصلی هست کلیر شده و شما هنوز نشدین و خودشون توصیه کرده بودن که همسرم بره ویزاشو بگیره اگر مطالب قبلی من را بخوانید متن نامه را هم گذاشته بودم ما هم تصمیم گرفتیم که تا اواسط سپتامبر صبرکنیم اگر ویزای من حاضر شد که باهم میریم اگر هم نه که همسرم بره تا بعد من بهش ملحق شم اما وضعیت شما کمی متفاوت هست بخاطر بچه ها من اگر بجای شما بودم بیشتر از این معطل نمیکردم چرا که تغییر مدرسه برای بچه ها افت تحصیلی داره حالا شما این مسله را با تغییر زبان و تغییر سرفصل درسی هم اضافه کنید متوجه وضعیت حساس خودتون میشیدبرای همین یک روز هم معطل نکنید برید ویزا بگیرید و بردید بزارید بچه ها به تحصیل ادامه بدن اگر هم در بدترین شرایط کلیر همسرتون تا اخر سپتامبر هم حاضر نشد شما میتونید از اونطرف برای ایشون اقدام کنید
از اونطرف چطور ميشه واسه ويزاي همسري كه كليرش نيومده اقدام كرد ؟ اگه كسي واقعاً اطلاع داره لطفاً اينجا ذكر كنه كه راهش چيه ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بهینا عزیز، تبریک میگم بهتون، دست راستتون روی سر ماها 
توی تاپیک کلیرنس 2011 بچه ها یه چیزهایی نوشتن، فکر کنم میشه مثل شرایط گرفتن ویزای خانوادگی ولی مال همسرها خیلی طول نمیکشه. به نظرم الان زوده که به این راه فکر کنیم هنوز کلی وقت هست، ایشالا ویزای همه مون میاد. 2011 رو به نظرم الان نخونیم بهتره من یه کم خوندم حالم خیلی گرفته شد.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 15:27)gulu نوشته: (2012-08-23 ساعت 15:16)skyramis نوشته: (2012-08-23 ساعت 13:22)behina نوشته: (2012-08-23 ساعت 12:14)Alireza.a نوشته: سلام behina تازگی ایمیل نزدین ؟ واقعاً دیگه نمیدونم باید چه کار کنم؟ شدیم ۱۰۰ روزه ، چرا؟!!!
سلام. من ایمیل زدم به سفارت ابوظبی و اظهار کردم که مدارس باز شده در ایالتی که ما میخوایم بریم (آریزونا) و من نگران بچه هام هستم خیلی سریع به فاصله نیم ساعت بعد جواب دادند که ویزای شما که برنده اصلی هستید و دختر و پسرتون آماده است میتونید روزهای یکشنبه یا سه شنبه بیاید بگیرید ولی پروسه اداری شوهرتون هنوز تمام نشده و ایشون دیر تر وقتی که ویزاش آماده شد بیاد. حالا هم خوشحالم و هم نگران همسرم ماهم 73 روزه که منتظریم. البته خیلی امیدوارم که برای اوایل سپتامبر همه را کلیر کنند. حالا نمیدونم بریم ویزامونو بگیریم یا صبر کنم تا تکلیف شوهرم هم معلوم بشه؟
سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم . وضعیت من هم مثل شما هستش 10 روز پیش به من میلی زدن که همسرم که برنده اصلی هست کلیر شده و شما هنوز نشدین و خودشون توصیه کرده بودن که همسرم بره ویزاشو بگیره اگر مطالب قبلی من را بخوانید متن نامه را هم گذاشته بودم ما هم تصمیم گرفتیم که تا اواسط سپتامبر صبرکنیم اگر ویزای من حاضر شد که باهم میریم اگر هم نه که همسرم بره تا بعد من بهش ملحق شم اما وضعیت شما کمی متفاوت هست بخاطر بچه ها من اگر بجای شما بودم بیشتر از این معطل نمیکردم چرا که تغییر مدرسه برای بچه ها افت تحصیلی داره حالا شما این مسله را با تغییر زبان و تغییر سرفصل درسی هم اضافه کنید متوجه وضعیت حساس خودتون میشیدبرای همین یک روز هم معطل نکنید برید ویزا بگیرید و بردید بزارید بچه ها به تحصیل ادامه بدن اگر هم در بدترین شرایط کلیر همسرتون تا اخر سپتامبر هم حاضر نشد شما میتونید از اونطرف برای ایشون اقدام کنید
از اونطرف چطور ميشه واسه ويزاي همسري كه كليرش نيومده اقدام كرد ؟ اگه كسي واقعاً اطلاع داره لطفاً اينجا ذكر كنه كه راهش چيه ؟
دوست عزیز شما و بچه هاتون وقتی که وارد امریکا بشید و به امید خدا گرین کارت را بگیرید از طریق دادگاه دولت فدرال اقدام میکنید به این صورت که با ارائه مدارک اقامتی از قبیل گرین کارت ثبت نام بچه ها در مدرسه و مدارک ازدواجی تقاضای ویزا میکنید برای همسرتون بعد حکم دادگاه را برای سفارت ارسال میکنید در این قسمت با نظر سفارت 2 اتفاق امکان داره رخ بده یا سفارت تصمیم میگیره که کل این مراحل را مجددا برای همسرتون تکرار کنه یااینکه با استناد به مدارک قبلی ویزای شوهرتون را صادر میکنه در ضمن در این قسمت کیس همسرتون از لاتاری به کیس ازدواج و ویزای ایشون از dv به EF تغییر میکنه .
باز اگر دوستان اطلاعات بیشتری دارن ممنون میشم من را هم راهنمایی کنند
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم دارن آپ میکنند...، صفحه رفرش نمیشه...!
از هیجان دستم داره میلرزه، خوبه اینجا صدام پخش نمیشه....

به امید شادی همه همه و هـــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــه
2012-12JULY-آنکارا-یکنفر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
انرژی مثبتهای امروز کو پس؟؟؟!!! من اومدم که اولیش رو بفرستم، ایناههههههههههههااااااااششششششششششششش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 15:27)gulu نوشته: (2012-08-23 ساعت 15:16)skyramis نوشته: (2012-08-23 ساعت 13:22)behina نوشته: (2012-08-23 ساعت 12:14)Alireza.a نوشته: سلام behina تازگی ایمیل نزدین ؟ واقعاً دیگه نمیدونم باید چه کار کنم؟ شدیم ۱۰۰ روزه ، چرا؟!!!
سلام Gulu جان
والا اصلا کاری نداره فرمهاشو پور میکنی و اقدام میکنی از خوده آمریکا، بعد منتظر (Priority date) میشی که این (Priority date) زمان رسیدگی به پروندهٔ شما و همسرتون هستش، که در حال حاضر این زمان انتظار حدوداً ۴ سال هستش برای کسهایی که گرین کارت دارن فکر میکنم، و برای کسایی که پاسپورت دارن اصلا زمان انتظاری وجود نداره، به این شاخه از مهاجرت میگن (Opposite sex spouse and minor children (under 21 year old) of lawful permanent residents) که کدش هم هست (F2A).
موفق باشید
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 16:30)smmyp نوشته: فکر کنم دارن آپ میکنند...، صفحه رفرش نمیشه...!

مال من كه باز ميشه با همون تاريخ 17 آگوست ! پليز چك
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان از لطف همگی خیلی ممنونم همیشه باعث دلگرمی من بودین.
ضمنا ziba-2012 عزیز، به من گفتن که خودتون یا همسرتون میتونه بیاد برای گرفتن ویزاها.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 16:34)gulu نوشته: (2012-08-23 ساعت 16:30)smmyp نوشته: فکر کنم دارن آپ میکنند...، صفحه رفرش نمیشه...!

مال من كه باز ميشه با همون تاريخ 17 آگوست ! پليز چك
من هم نمی تونم باز کنم دوستان
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
MAHDI2012
iloveshadow
sheida.bvip
پرنيان 90
gulu
به گل
a.r.a.s.h1
oe163
m86eb
bglory14914
behina
Alireza.a
ehsan442
rezafc
کیانا (همسر )
bakhtiari659
lovelybugatti
msi
leila20
loveusa
bakhshandehgy
daria
ماندانا
hadiseh.t
smmyp
mehdi426i
amiry
oe163
nilufar
alimon
msi
H-K
sam11
و بقیه منتظرها، کجایین پس؟! غیبت غیر موجه دارین،
انرژی مثبتهاتون کو؟ زود باشین وقت نداریم امروز همه خواب بودن مثبتهامون کم شده، بیاین دیگه...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 16:32)Kate.S نوشته: (2012-08-23 ساعت 15:27)gulu نوشته: (2012-08-23 ساعت 15:16)skyramis نوشته: (2012-08-23 ساعت 13:22)behina نوشته: (2012-08-23 ساعت 12:14)Alireza.a نوشته: سلام behina تازگی ایمیل نزدین ؟ واقعاً دیگه نمیدونم باید چه کار کنم؟ شدیم ۱۰۰ روزه ، چرا؟!!!
سلام Gulu جان
والا اصلا کاری نداره فرمهاشو پور میکنی و اقدام میکنی از خوده آمریکا، بعد منتظر (Priority date) میشی که این (Priority date) زمان رسیدگی به پروندهٔ شما و همسرتون هستش، که در حال حاضر این زمان انتظار حدوداً ۴ سال هستش برای کسهایی که گرین کارت دارن فکر میکنم، و برای کسایی که پاسپورت دارن اصلا زمان انتظاری وجود نداره، به این شاخه از مهاجرت میگن (Opposite sex spouse and minor children (under 21 year old) of lawful permanent residents) که کدش هم هست (F2A).
موفق باشید
سلام بر kate عزيز و با مرام كه ما رو فراموش نكردن
بالاخره فكره ديگه خطور ميكنه
فضوليم گل كرده بود بدونم كه اگه زبونم لال نفر اصلي تونست بره چه جوري مي شه واسه همسر اقدام كنه . ولي فعلاً كه جواب هيچكدوممون نيومده با اين توضيحاتي كه دادين چهارســـــــــــال !! بابا بيخيال
اون دوستمون همچين گفت خيلي راحته فكر كردم 2 ماهه ميشه همسر رو برد! حالا شما دعا كنيد با هم كلير بشيم كه اين دنگ و فنگا رو نداشته باشيم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ این هم از من...... :-)
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، اگه زحمتی نیست میلهاتون رو چک بکنید.
اینطور که شنیدم زودتر از جدول به ایمیلتون میفرستند. ممنونم.
2012-12JULY-آنکارا-یکنفر
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
frz61 پايين صفحه ظاهر شد
كجايي دوستم ؟ پاسها رو تحويل دادي ؟ يه خبري بده ؟ رفتي داخل سفارت بگو پس چي كار مي كنيد؟ د يالا سپتامبر نزديكه