موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-26 ساعت 10:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-26 ساعت 10:37 توسط honey62.)
(2012-08-26 ساعت 05:48)کیانا نوشته: سلام دوستان . الان ساعت ۳ بعداز نیمه شبه همه خوابن .از نگرانی خوابم نمیبره حتما وضعیت منو میدونید . من بین دو راهی سختی قرار گرفتم از طرفی بچه ها ومدرسه وکالج ( درس و مسا ئل آنها همیشه اولویتهای من بوده )از یک طرف ، و کلیر نشدن همسرم از طرف دیگه .. نگرانی داره منو از پا در میاره نمیدونم چه کا ر کنم ؟
كياناي عزيز، پيامتون رو كه خوندم واقعا احساستون رو درك كردم، ولي من توي اين پرسه مهاجرت به اين نتيجه رسيدم كه منطقي بودن حرف اول رو ميزنه و اصلا نبايد احساسات رو دخيل كرد چون احساسات موضعي هستند و وقتي آدم آرومتر ميشه منطقش بكار ميفته و پشيموني پيش مياد. ما با اينكه هنوز كلير نشديم به اين فكر كرديم كه هر كسي كلير شد سريع بره و فرصت رو براي بقيه فراهم كنه، اين كه ميگين احساس خيانت ميكنين هم درست نيست چون همسرتون كه ديرتر از شما مياد اينجا كسي رو داره و تنها نيست، اين شما هستيد كه سختي ها رو تحمل ميكنيد براي آينده بهتر بچه ها و همسرتون داريد ميريد و به نظر من شما فداكاري بزرگي ميكنيد.
در آخر اميدوارم بهترينها براتون پيش بياد و همسرتون هم كلير بشن و خوشحال و خندون با هم به دنبال ساختن زندگي جديدتون بريد.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پيش بسوي يك هفته كاملا طوفاني. تا فردا ديگه چيزي نمونده.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام جناب بخشندگی امیدوارم این هفته کلیرنس شما وماندا جون هم که نمیدونم کجاست وبقیه دوستان بیاد ودوباره سعادت دیدار شما این دفعه بدون استرس را در ا م ری ک ا .را داشته باشیم .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-26 ساعت 05:48)کیانا نوشته: سلام دوستان . الان ساعت ۳ بعداز نیمه شبه همه خوابن .از نگرانی خوابم نمیبره حتما وضعیت منو میدونید . من بین دو راهی سختی قرار گرفتم از طرفی بچه ها ومدرسه وکالج ( درس و مسا ئل آنها همیشه اولویتهای من بوده )از یک طرف ، و کلیر نشدن همسرم از طرف دیگه .. نگرانی داره منو از پا در میاره نمیدونم چه کا ر کنم ؟ شنیدم مدرسه ها بیش از یک هفته است شروع شده .سختی مهاجرت وندانستن زبا ن خودش به اندازه کافی نگران کننده هست واضطراب کلیر نشدن همسرم دیگه ازظرفیتم خارجه . این مسایل وخیلی چیزهای دیگه نذاشت من طعم شیرین ویزای خودم وبچه هارو بچشم .افیسر به من گفت شما ها برید .اما فکر رفتن بدون همسرم احساس خیانت بهم دست میده . واز طرفی احساس میکنم دارم به بجه ها ظلم میکنم در هر دو صورت من محکومم .اگه نیاد من چه کا ر کنم ؟چقدر صبر کنم ؟بجه ها عاشق پدرشون هستن وسکوت کردن .نمیدونم چرا نمیتونم جلوی اشکهامو بگیرم من همیشه آدم قوی بودم یا حداقل فکر میکردم قوی هستم اما الان ....... بگذریم .ببخشید فقط کمی درددل بود. دلم برای خودمون میسوزه استحقاق این همه اضطراب نیستیم .هر چند میدونم چه شانس بزرگی به ما رو کرده .اما خدایا خواهش میکنم نصفه نگذارش .کاملش کن ..به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم که میدونم همگی لیاقتشون بیش از اینهاست .
سلام .اصلا نگران نباشید مطمن باشید شوهرتون هم انشاالله کلیر می شن نگران مدرسه بچه ها هم نباشید فوقش اشاالله 1 سال دیرتر دکتر می شن ...
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر من به جاي نگراني و انتظار كشيدن بي مورد، بهتره به فكر خريد دلار باشيد. من از وقتي فهميدم برنده شديم (ماه may) شروع كردم دلار خريدن. الانم به كليه دوستان پيشنهاد ميدم تو فكر خريد دلار باشن. پيش بيني من اينه كه دلار تا دو ماه آينده تا 2500 بالا ميره. مگر اينكه در بحث هسته اي توافقات خوبي صورت بگيره كه احتمالش به نظر من كمه.
به همين خاطر خودم دارم ميخرم. حالا يا جواب چكم مياد و كلير ميشم و برنامه رفتنمون قطعي ميشه، كه خب خريدم رو تكميل مي كنم و ميريم. اگرم جوابش نياد و كلير نشم، يك سرمايه گذاري كردم و سودش رو بردم. به نظر من اين بهترين كاره تو اين شرايط. من در هر برگشت قيمتي، بصورت پله اي دلار ميخرم.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-26 ساعت 05:48)کیانا نوشته: سلام دوستان . الان ساعت ۳ بعداز نیمه شبه همه خوابن .از نگرانی خوابم نمیبره حتما وضعیت منو میدونید . من بین دو راهی سختی قرار گرفتم از طرفی بچه ها ومدرسه وکالج ( درس و مسا ئل آنها همیشه اولویتهای من بوده )از یک طرف ، و کلیر نشدن همسرم از طرف دیگه .. نگرانی داره منو از پا در میاره نمیدونم چه کا ر کنم ؟ شنیدم مدرسه ها بیش از یک هفته است شروع شده .سختی مهاجرت وندانستن زبا ن خودش به اندازه کافی نگران کننده هست واضطراب کلیر نشدن همسرم دیگه ازظرفیتم خارجه . این مسایل وخیلی چیزهای دیگه نذاشت من طعم شیرین ویزای خودم وبچه هارو بچشم .افیسر به من گفت شما ها برید .اما فکر رفتن بدون همسرم احساس خیانت بهم دست میده . واز طرفی احساس میکنم دارم به بجه ها ظلم میکنم در هر دو صورت من محکومم .اگه نیاد من چه کا ر کنم ؟چقدر صبر کنم ؟بجه ها عاشق پدرشون هستن وسکوت کردن .نمیدونم چرا نمیتونم جلوی اشکهامو بگیرم من همیشه آدم قوی بودم یا حداقل فکر میکردم قوی هستم اما الان ....... بگذریم .ببخشید فقط کمی درددل بود. دلم برای خودمون میسوزه استحقاق این همه اضطراب نیستیم .هر چند میدونم چه شانس بزرگی به ما رو کرده .اما خدایا خواهش میکنم نصفه نگذارش .کاملش کن ..به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم که میدونم همگی لیاقتشون بیش از اینهاست .
کیانا جان کاملا نگرانیتو درک میکنم و میدونم که این که برو فوقش دو سال دیگه همسرت میاد پیشت فقط تو حرف ساده است و تو عمل باعث میشه خیلی چیزا عوض بشه و شاید اصلا برای خیلی رابطه ها عملی نباشه. ولی چیزی که میخوام بگم اینکه که تا جایی که من یادمه شما با ما همزمان آنکارا بودین که میشه آخرای جولای. هنوز هیچ کس از اواخر جولای کلیر نشده و خیلی زوده که بخواین نا امید بشین. من همینجا شخصا قول میدم که با هم برین آمریکا. اصلا الان براتون برنامه ریزی میکنم. یکی دو هفته دیگه، همه وسایل رو جمع میکنین و همه خانواده با هم میرین آنکارا. دو سه روز میمونین تا ویزای همسرتون هم بخوره تو پاس، از همونجا یکضرب آمریکا. اینجوری پول بلیط هم کمتر میدین
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
خوش خبر باشي اي نسيم شمال
كه به ما ميرسد زمان وصال
.
.
.
ترك ما سوي كس نمي نگرد
آه ازين كبريا و جاه جلال
حافظا عشق و صابري تا چند
ناله عاشقان خوش است بنال
+++++++++++++++++++++++++
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-26 ساعت 17:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-26 ساعت 17:49 توسط honey62.)
خوب دوستان عزيز، كم كم داريم به لحظات هورايي نزديك ميشيم
شوخي كردم منظورم فردا اين موقع بود! فكر كنم تا آخر عمرم بين ساعت 6 تا 7 تپش قلب بگيرم، شرطي شدم ديگه!!! اينايي كه ميبينين انرژي مثبت منه كه ميفرستم سفارت ايشالا فردا ميرسه دستشون و ما اين تاپيك رو ميتركونيم
++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز با توجه به زمان محدود آیا پس از گرفتن ویزا پرواز از آنکارا به امریکا امکان دارد .از نظر هزینه به صرفه می باشد یا نه؟ .منتظر نظر دوستان گرامی هستم.
در ضمن بازگشت دوست عزیز مان کپل را خیر مقدم گفته آرزوی سلامتی برایشان آرزو می کنم....یادش بخیر همیشه اولین نفری که آپدیت سایت را اعلام می کرد ایشان و دوست دیگرمان آرمان بودند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
مشكلي نيست تازه خوبم هست توي هزينه ها تون صرفه جويي ميشه فقط اگه بتونين زمانبندي ش رو درست در بياريد، يعني بدونيد كي ويزاتون رو ميدن كه بليط بگيرين، فكر كنم اگه از پيش بليط نگيرين براتون گرون بشه يا اصلا گيرتون نياد.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
وافعا اين تاپيك چه سوت و كوره. اووناي كه ويزا گرقتن و رفتن "حاجي حاجي مكه" ياديم از ما ها نمي كنن. اونايي هم كه منتظرن اين قدر كم ميان كه آدم دلش ميگيره. واقعا نشاط نداره اين تاپيك.
عجب رسميه رسم زمونه
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من ویزا نگرفتم ولی فردا صبح اول وقت میرم دم سفارت تا براتون انرژی مثبت از نزدیک بفرستم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015