کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
تحمل كن اگر پر از سكوتي ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: daria ، etefag ، oe163 ، alimon ، honey62 ، tiba ، frz61 ، behina ، کیانا ، H-K ، moesa7 ، samgh ، پرنیان90 ، a.r.a.s.h1 ، arman_m
(2012-08-25 ساعت 17:42)honey62 نوشته:  بچه ها يعني اسم ما شبيه اسم كي شده كه 76 روزه كلير نشديم؟! Sad

بر عکس دوستانی که میگن تمام پروسه کلیر شدن در آمریکا انجام می‌شه من تصور می‌کنم که بک گراند چک در آمریکا انجام می‌شه ولی‌ چک کردن اونا به عنوانه یه نظر مشورتی برای افسر مهاجرته و کسی‌ که باید رفع ابهام بشه و ما رو کلیر کنه فقط و فقط افسر مهاجرته، یادمه تو همین تاپیک یکی‌ از دوستان گفته بود رکورد زده و ۵ روزه کلیر شده ولی‌ ۲ ماه بد تو سایت شمارشو اعلان کرده بودن، همین نشون میده که به جز مراحلی که تو آمریکا طی‌ می‌شه، سفارته که باید تصمیم بگیره، چه بسا شما هم خیلی‌ وقته که کلیر شده باشید، به همین جهت مثبت فکر کنید +++++++++++ Wink
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: alimon ، loveusa ، bakhshandehgy ، honey62 ، behina ، کیانا ، H-K ، MAHDI2012 ، msi ، a.r.a.s.h1 ، arman_m
سلام به همه ی دوستای عزیز
من شدیدا درگیر جمع و جور کردن کارام هستم تا به امید خدا راهی بشم.
امیدوارم این هفته تمام بچه ها کلیر بشن.
مطمئنم امسال تمام بچه ها کلیر میشن نگران نباشید. تا اون موقع زبان بخونید - دلار بخرید .
موفق باشید.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: frz61 ، MAHDI2012 ، daria ، کیانا ، moesa7 ، پرنیان90 ، smmyp ، arbasic ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، arman_m
(2012-08-25 ساعت 18:47)oe163 نوشته:  بر عکس دوستانی که میگن تمام پروسه کلیر شدن در آمریکا انجام می‌شه من تصور می‌کنم که بک گراند چک در آمریکا انجام می‌شه ولی‌ چک کردن اونا به عنوانه یه نظر مشورتی برای افسر مهاجرته و کسی‌ که باید رفع ابهام بشه و ما رو کلیر کنه فقط و فقط افسر مهاجرته، یادمه تو همین تاپیک یکی‌ از دوستان گفته بود رکورد زده و ۵ روزه کلیر شده ولی‌ ۲ ماه بد تو سایت شمارشو اعلان کرده بودن، همین نشون میده که به جز مراحلی که تو آمریکا طی‌ می‌شه، سفارته که باید تصمیم بگیره، چه بسا شما هم خیلی‌ وقته که کلیر شده باشید، به همین جهت مثبت فکر کنید +++++++++++ Wink
راستش من برعکس فکر میکنم.چون بودن کسانی که گفتن تماس گرفتن با اداره مهاجرت آمریکا و اونا اعلام کردن که کلیر شدن، اما یکی دو هفته بعد تو سایت زدن. این مورد برای زمان مصاحبه خود منم پیش اومد، وقتی ایمیل زدن و توی سایت اصلی اعلام کردن زمان مصاحبه رو، بعد از 12 روز تو سایت سفارت اعلام شد زمان مصاحبه مون.
پس منطقی اینه که اداره مهاجرت اعلام میکنه به سفارت و سفارت بعد اعلام میکنه.
من تجربه های سال های گذشته رو که می خوندم، بودن کسانی که روزهای اخر با اینکه توی سایت اعلام نکرده بودن که کلیر شدن، رفتن سفارت و ویزاشون رو گرفتن. البته تعدادشون کم بوده. اما ظاهرا بودن
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: daria ، کیانا ، alimon ، frz61 ، bakhshandehgy ، behina ، oe163 ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، arman_m
سلام دوستان خسته نباشيدتبريك ميگويم به همه دوستاني كه ويزا گرفتند و كم كم راهيند ما كه هنوز بلاتكليفيم و روزبروز دلار گرونتر ميشه كاشكي زودتر خيالمون رو راحت ميكردندنميدونيم چيكاركنيم يكي ميگه چرا بچه دار نميشيد؟ يكي ميگه چرا دنبال كار نيستي؟ يكي ميگه پولاتون رو چيكار ميكنيد؟ پس شما كي ميخواهيد خونه بخريد؟ هر كي از راه ميرسه با سوالهاش پتكي تو سرمون ميزنه ميره غافل از اينكه خودمون هم نميدونيم فردا چه روزيست!چي ميشه !چيكار كنيم؟ نميتونيم وسايلمان رو بفروشيم !ميگن براي چي؟خلاصه مطلب تقريبا همه همين وضعيت رو داريم اميدوارم حالا كه خدا خودش ما رو دعوت كرده و اميد تازه به زندگي وآيندمون بخشيده خودش هم بهمون خوش آمد پس لحظه اي شك نكنيم و اميدمون رو از دست نديم زيرا خدا با ماست به كوري چشم دشمنانمان پيروز و پاينده باشيد دوشنبه همه شاد شويم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: oe163 ، daria ، پرنیان90 ، smmyp ، bakhshandehgy ، opayamani ، loveusa ، behina ، honey62 ، msi ، a.r.a.s.h1 ، tiba ، arman_m ، Emad_L
(2012-08-25 ساعت 22:47)IMMI نوشته:  
(2012-08-25 ساعت 18:47)oe163 نوشته:  بر عکس دوستانی که میگن تمام پروسه کلیر شدن در آمریکا انجام می‌شه من تصور می‌کنم که بک گراند چک در آمریکا انجام می‌شه ولی‌ چک کردن اونا به عنوانه یه نظر مشورتی برای افسر مهاجرته و کسی‌ که باید رفع ابهام بشه و ما رو کلیر کنه فقط و فقط افسر مهاجرته، یادمه تو همین تاپیک یکی‌ از دوستان گفته بود رکورد زده و ۵ روزه کلیر شده ولی‌ ۲ ماه بد تو سایت شمارشو اعلان کرده بودن، همین نشون میده که به جز مراحلی که تو آمریکا طی‌ می‌شه، سفارته که باید تصمیم بگیره، چه بسا شما هم خیلی‌ وقته که کلیر شده باشید، به همین جهت مثبت فکر کنید +++++++++++ Wink
راستش من برعکس فکر میکنم.چون بودن کسانی که گفتن تماس گرفتن با اداره مهاجرت آمریکا و اونا اعلام کردن که کلیر شدن، اما یکی دو هفته بعد تو سایت زدن. این مورد برای زمان مصاحبه خود منم پیش اومد، وقتی ایمیل زدن و توی سایت اصلی اعلام کردن زمان مصاحبه رو، بعد از 12 روز تو سایت سفارت اعلام شد زمان مصاحبه مون.
پس منطقی اینه که اداره مهاجرت اعلام میکنه به سفارت و سفارت بعد اعلام میکنه.
من تجربه های سال های گذشته رو که می خوندم، بودن کسانی که روزهای اخر با اینکه توی سایت اعلام نکرده بودن که کلیر شدن، رفتن سفارت و ویزاشون رو گرفتن. البته تعدادشون کم بوده. اما ظاهرا بودن

دلیل اینکه من فکر می‌کنم تصمیم‌گیری نهایی توسط افسر گرفته می‌شه در این لینکه
http://www.gao.gov/new.items/d05198.pdf
اگه به فرایند صدور ویزا در صفحه 6 این هند بوک توجه کنید، به صورت شماتیک نشان داده شده است که تصمیم گیری نهایی بر عهده افسر می‌باشد، این سایت مربوط به صدور ویزای معروف به Mantis که برای جلوگیری از انتقال فناوری است و با توجه به اینکه دوستانی هم بودند که به اداره مهاجرت امریکا تماس گرفتند و اونا هم گفتند که امور مربوط به ویزا به سفارتی که در آن مصاحبه شدید مربوط می‌شه، من فرض را بر این گرفتم که صدور ویزا شبیه به همین رونده و به نظر افسر بستگی داره (دست کم برای اونایی که به خاطر رشته تحصیلی فرم 9 سوالی گرفتند)، اگه این فرض غلط باشه تاخیر در اعلان نتیجه کلیر شدن بچه‌ها فقط میتونه تنبلی کارمندای سفارت در دیر فرستادن مدارک یا دیر منتشر کردن آن باشه Wink
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: کیانا ، bakhshandehgy ، opayamani ، behina ، honey62 ، Serendipity ، arman_m ، Emad_L
(2012-08-25 ساعت 13:55)gulu نوشته:  
(2012-08-25 ساعت 13:43)mehdi426i نوشته:  دیشب خواب دیدم که همه کلیر شدیم و بس که هورا کشیدیم فریاد من گم شده بود میان فریاد ها و خوشحالی های بچه ها..
این قسمت پروسه که به امید خدا میگذره، و از نظر من هنوز ابتدای راه هم نیست، واسه همه بچه ها آرزوی موفقیت و صبر و سلامتی را بعد از رسیدن به آمریکا دارم، خدا میدونه چه ماجراهایی در پیش خواهیم داشت، واسه متاهل ها که دل مشغولی هاشون خیلی بیشتره، بیشتر آرزوی موفقیت رو دارم
حالا این که امسال 2012 است و ما هم 21 دسامبر تو یه کشور دیگه هستیم به کنار! :دی
قول بدیم اون روز دور هم یه جا جمع باشیم
قربونه خدا برم که فقط کافیه اراده کنه، هرچی کرم توست ما راضیم به رضای تو
gulu شمام؟ عزيز جان اخر الزمانه ولي نگران نباشين من نظر كردم بعد پاك شدنم هر روز به نيابت از همه. تو نماز جمعه لس انجلس شركت كنم
حاجي جون 21 دسامبر چه خبره به سلامتي ؟‌
تشکر کنندگان: کیانا ، opayamani
اگر جاش اینجا نیست، دیگه نمیدونم کجاست، ...... ...مدیریت محترم اگر حذفشم کردی، به هیچ جا بر نمیخوره، چون برای خودم نوشتم.
سی و سه ساله که دارم میرم، نپرسین چند سالمه که از همون وقتی که خودمو شناختم دارم میرم. از سختیهای مهاجرت و غربت و هوم سیک و این حرفها نگین که یک تجربه نه ماهه خارج از اینجا داشتم تازه نه به غریبی ندونستن زبان......، ولش کن ......، چی کار داری . . . ، فکر کن اصلاً همین الان فکر رفتن به سرم زده و شکم سیرم و این حرفها، بد معامله‌ای بود، .. همین وسط زمین و هوا آویزوون بودن رو میگم، حداقل من یکی آدمش نبودم، ولی خوب توی هر چیز بدی یه مزیتم داره، من یکم بیشتر خودمو شناختم.
اینجا کسایی که بیشتر منتظر بودن و به نظر خود من بیشتر استحقاق دارن که سریعتر برن زیاده، خیلی بیشتر از خود من، بدون تعارف نهایت دو سه شماره رو هم سطح خودم بدونم، اونم به خاطر اینکه شاید یکم دیرتر از من مصاحبه کردن و یا شاید اونقدی که من فلسفه دارم برای اینکه اینجا نباشم، اونقد ندارن.
پس غرغر نمیکنم و ناله ام سر نمیدم، ولی به همه دوستان و هم انجمنی‌های عزیز میگم که چه رفتید و چه نرفتید، بدونید که فرصت خوبی در اختیار همه ما قرار داده شده، (از هر لحاظ که فکرشو بکنید، شانس، دین، خودشناسی، آینده‌نگری، ... هرچی) که تصمیم بگیریم و تصمیم درست بگیریم. برای آینده برای خودمون برای بچه‌هامون و حتی برای آینده همون چیزی که داریم ازش فاصله می‌گیریم، آینده سرزمینمون...، پس خیلی جدی باشیم و خیلی جدی بهش فکر کنیم......... حتی اگر خیلی برامون مهم نبوده تا الان
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: کیانا ، پرنیان90 ، niksokhan ، bakhshandehgy ، armanbala ، loveusa ، behina ، oe163 ، opayamani ، honey62 ، daria ، mahyar66 ، frz61 ، rezagh ، hadiseh.t ، MPU ، alimon ، a.r.a.s.h1 ، Emad_L ، sam11
همسفران عزیزم سلام ، یه نکته رو باید در مورد کلیرنس بگم ، شاید باور نکنید ، اما این یه واقعیت هستش . نه تجربه من بلکه تجربه تمام کسانی هستش که کلیر شدن و حالا آمریکا زندگی میکنن . عزیزانم فرایند کلیرنس به FBI هیچ ارتباطی نداره !!!! مگه این سازمان بیکاره دنبال سوابق کسانی بگرده که حتی ذره ای هم ازشون اطلاعات نداره !! اصلاً مگه دیتابیسهای ما رو در اختیار دارن ؟ خیر عزیزانم ، خیر !! باید بگم کلیرنس چیزی نیست بجز همون اطلاعاتی که شما در بدو ثبت نام ، ارسال فرمهای اولیه و ارسال فرمهای ثانویه و یا مراجعه حضوری برای مصاحبه دارید . البته بخاطر قضیه سربازی و یا شغل دولتی این جستجو رو میکنن که شما در دیتا بیس های خودشون بعنوان تروریست و یا شرکت در یه پروژه نظامی و سری که البته هیچ سربازی در ایران در این پروژه ها نبوده و نخواهد بود رو میکنن . اما بدونید که فرایند اینه که اطلاعات ثبت نام ، فرمهای اولیه ، ثانویه و نهایتاً اطلاعات کسب شده از مصاحبه رو با هم مقایسه کرده و در صورت وجود تناقض ، اگر قابل چشم پوشی نباشه !!!!! خداحافظ کلیر نخواهید شد . اینو بدونید که تصمیم گیری در مورد شما فقط به اطلاعات ارائه شده توسط خود شما بستگی داره والاغیر . شاهد این قضیه هم اینه که من برای دریافت کارت شناسایی ، گواهینامه و سازمان مصرف انرژی در آمریکا چندین بار اطلاعاتم رو ارسال و یا حضوری اعلام کردم ، بازم عین خنگا !!! از من کپی پاسپور ، گرین کارت ، سوشال اینجور چیزا رو خواستن !!! ملاحظه فرمودین ؟ بیش از سه چهار بار . اونجا بود که فهمیدم کلیرنس کشکه !!! FBI کدوم بود ؟ بابا لامصب تمام اطلاعاتم توی دیتابیسشون بود !! بازم از من کپی و این مسخره بازیها رو میخواستن . آخرش گفتم بابا مگه شما چندبار از من اطلاعات میگیرید ؟ مگه اینا همه ثبت در کامپیوتر شما نشده ؟ هی وای من ......... دیوانم کردن . دوبار نامه ولکام برام اومد . یه بار گفت که پرونده شما در فرایند کلیرنس هستش و 15 روز تا یکماه این فرایند طول میکشه تا گرین کارت واستون بیاد !!! . یه هفته بعد نامه اومد که شما در فرایند کلیرنس هستید و از امروز تا 35 روز دیگه ممکنه صدور گرین کارت طول بکشه !!! دو روز بعد گرین کارتم اومد !! خب این یعنی چی ؟ جالبه که واسه خیلی از دوستان دیگه هم این اتفاق افتاده بود !! میگید نه از خودشون بپرسید .
با این احوال براتون آرزوی بهترینها رو دارم و از خدا میخوام که همه لذت دریافت ویزا رو حس کنن !! . قربون همه شما - afshin4749 .
موفق باشید .
سلام دوستان . الان ساعت ۳ بعداز نیمه شبه همه خوابن .از نگرانی خوابم نمیبره حتما وضعیت منو میدونید . من بین دو راهی سختی قرار گرفتم از طرفی بچه ها ومدرسه وکالج ( درس و مسا ئل آنها همیشه اولویتهای من بوده )از یک طرف ، و کلیر نشدن همسرم از طرف دیگه .. نگرانی داره منو از پا در میاره نمیدونم چه کا ر کنم ؟ شنیدم مدرسه ها بیش از یک هفته است شروع شده .سختی مهاجرت وندانستن زبا ن خودش به اندازه کافی نگران کننده هست واضطراب کلیر نشدن همسرم دیگه ازظرفیتم خارجه . این مسایل وخیلی چیزهای دیگه نذاشت من طعم شیرین ویزای خودم وبچه هارو بچشم .افیسر به من گفت شما ها برید .اما فکر رفتن بدون همسرم احساس خیانت بهم دست میده . واز طرفی احساس میکنم دارم به بجه ها ظلم میکنم در هر دو صورت من محکومم .اگه نیاد من چه کا ر کنم ؟چقدر صبر کنم ؟بجه ها عاشق پدرشون هستن وسکوت کردن .نمیدونم چرا نمیتونم جلوی اشکهامو بگیرم من همیشه آدم قوی بودم یا حداقل فکر میکردم قوی هستم اما الان ....... بگذریم .ببخشید فقط کمی درددل بود. دلم برای خودمون میسوزه استحقاق این همه اضطراب نیستیم .هر چند میدونم چه شانس بزرگی به ما رو کرده .اما خدایا خواهش میکنم نصفه نگذارش .کاملش کن ..به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم که میدونم همگی لیاقتشون بیش از اینهاست .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
(2012-08-26 ساعت 05:48)کیانا نوشته:  سلام دوستان . الان ساعت ۳ بعداز نیمه شبه همه خوابن .از نگرانی خوابم نمیبره حتما وضعیت منو میدونید .............

سلام خواهر خوبم ، اول اینکه مدارس هنوز شروع نشدن . چون بنده در اینجا زندگی میکنم و اطلاع کافی دارم . دوم اینکه خواهش میکنم با مسئله مهاجرت انقدر احساسی برخورد نکنید !!! . اگر شما برنده اصلی هستید و ویزا گرفتید حتماً به آمریکا تشریف بیارید ، اون هم به چند دلیل منطقی !!

1 - اول بخاطر آینده فرزندان

2 - شما میتونید فوری برای تشریف فرمایی همسر محترمتون از آمریکا اقدام بفرمایید ، ایشون خیلی زود به شما ملحق خواهند شد . ( البته در صورتی که کلیر نشدن ، که انشاءالله خواهند شد ) .

3 - اگر این فرصت طلایی رو از دست بدین ، دیگه هرگز بدست نخواهید آورد و قول میدم اگه خودتون هم پشیمون نشید ، که میشید !!! بچه ها در آینده شما رو ملامت خواهند کرد . کما اینکه فرزند من میگه چرا زودتر به آمریکا نیومدیم ؟ .

4 - اگر این مسئله شما رو آزار میده ، وای بحالتون وقتی بیاید آمریکا !! سختیهای زیادی رو در پیش خواهید داشت . پس قوی باشید و استوار . اینو کسی بهتون میگه که 10 سال تمام تجربه اقدام برای مهاجرت به خیلی از کشورهای دنیا رو داره .
استوار باشید و منطقی ، اطمینان دارم که خداوند هدایتگر شما و پشتیبان شما خواهد بود .
بیشتر ما ایرانیان بیچاره همین احساساتمون هستیم ، بگذارش کنار خواهرم
موفق باشید .
(2012-08-26 ساعت 05:48)کیانا نوشته:  سلام دوستان . الان ساعت ۳ بعداز نیمه شبه همه خوابن .از نگرانی خوابم نمیبره حتما وضعیت منو میدونید . من بین دو راهی سختی قرار گرفتم از طرفی بچه ها ومدرسه وکالج ( درس و مسا ئل آنها همیشه اولویتهای من بوده )از یک طرف ، و کلیر نشدن همسرم از طرف دیگه .. نگرانی داره منو از پا در میاره نمیدونم چه کا ر کنم ؟ شنیدم مدرسه ها بیش از یک هفته است شروع شده .سختی مهاجرت وندانستن زبا ن خودش به اندازه کافی نگران کننده هست واضطراب کلیر نشدن همسرم دیگه ازظرفیتم خارجه . این مسایل وخیلی چیزهای دیگه نذاشت من طعم شیرین ویزای خودم وبچه هارو بچشم .افیسر به من گفت شما ها برید .اما فکر رفتن بدون همسرم احساس خیانت بهم دست میده . واز طرفی احساس میکنم دارم به بجه ها ظلم میکنم در هر دو صورت من محکومم .اگه نیاد من چه کا ر کنم ؟چقدر صبر کنم ؟بجه ها عاشق پدرشون هستن وسکوت کردن .نمیدونم چرا نمیتونم جلوی اشکهامو بگیرم من همیشه آدم قوی بودم یا حداقل فکر میکردم قوی هستم اما الان ....... بگذریم .ببخشید فقط کمی درددل بود. دلم برای خودمون میسوزه استحقاق این همه اضطراب نیستیم .هر چند میدونم چه شانس بزرگی به ما رو کرده .اما خدایا خواهش میکنم نصفه نگذارش .کاملش کن ..به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم که میدونم همگی لیاقتشون بیش از اینهاست .
ما 3 نفریم که پسرم اول دبیرستانیه و زمانی که کلیر نشده بودم وضعیت مشابه شما رو داشتیم. وضعیت راحتی نیست اما اونموقع وقتی صحبت میکردیم قرار شد همسر و پسرم برن آمریکا و بعدا برای من اقدام کنن تا بتونم برم. بازم میگم به لحاظ احساسی و مسائل مالی اصلا و ابدا تصمیم‌گیری آسون نیس ولی وقتی منطقی فکر میکنی راه حلی بجز رفتن برای کسانی که کلیر شدن نیست.
به نظر من زیاد نباید نگران کمی دیر رسیدن به مدرسه هم بود و نهایتا یک افت رو باید تجربه کرد، همونطور که یک از صفر شروع کردن در زندگی رو تجربه میکنیم و گریزی ازش نیست.
ما یک ماه دیرتر از شروع مدارس میرسیم اما میدونم که زمان یک یا دو ماهه جبران میشه.
نگرانیه زیاد باعث فلج شدن و عدم تصمیم‌گیری درست و بموقع میشه، پس به داشته‌ها و تواناییهایی که دارین اعتماد کنین، قطعاً این دوران سخت و پر از استرس میگذره.
امیدوارم که همسر گرامی هم بزودی کلیر شن و بار نگرانی که دارین کمتر شه.
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، opayamani ، کیانا ، oe163 ، honey62 ، daria ، behrooz ramezani ، etefag ، frz61 ، sali60 ، alimon ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، arman_m ، Emad_L ، sam11 ، پرنیان90
(2012-08-26 ساعت 05:48)کیانا نوشته:  سلام دوستان . الان ساعت ۳ بعداز نیمه شبه همه خوابن .از نگرانی خوابم نمیبره حتما وضعیت منو میدونید . من بین دو راهی سختی قرار گرفتم از طرفی بچه ها ومدرسه وکالج ( درس و مسا ئل آنها همیشه اولویتهای من بوده )از یک طرف ، و کلیر نشدن همسرم از طرف دیگه .. نگرانی داره منو از پا در میاره نمیدونم چه کا ر کنم ؟ شنیدم مدرسه ها بیش از یک هفته است شروع شده .سختی مهاجرت وندانستن زبا ن خودش به اندازه کافی نگران کننده هست واضطراب کلیر نشدن همسرم دیگه ازظرفیتم خارجه . این مسایل وخیلی چیزهای دیگه نذاشت من طعم شیرین ویزای خودم وبچه هارو بچشم .افیسر به من گفت شما ها برید .اما فکر رفتن بدون همسرم احساس خیانت بهم دست میده . واز طرفی احساس میکنم دارم به بجه ها ظلم میکنم در هر دو صورت من محکومم .اگه نیاد من چه کا ر کنم ؟چقدر صبر کنم ؟بجه ها عاشق پدرشون هستن وسکوت کردن .نمیدونم چرا نمیتونم جلوی اشکهامو بگیرم من همیشه آدم قوی بودم یا حداقل فکر میکردم قوی هستم اما الان ....... بگذریم .ببخشید فقط کمی درددل بود. دلم برای خودمون میسوزه استحقاق این همه اضطراب نیستیم .هر چند میدونم چه شانس بزرگی به ما رو کرده .اما خدایا خواهش میکنم نصفه نگذارش .کاملش کن ..به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم که میدونم همگی لیاقتشون بیش از اینهاست .

سلام خانم كيانا. سلام ما رو به خانواده محترمتون برسونيد.
به نظر من هممون تو اين چند هفته كلير خواهيم شد در نتيجه اصلا نگران نباشيد البته اين آخري كه تعارفي بيش نيست چون هممون نگرانيم شايد دليلش ضيق وقته و رسيدن به ماه سپتامبر كه من فكر ميكنم همه چيز درست خواهد شد. در ضمن شما كه كلا شرايطتون بهتر از بقيه است چون در هر هال 3 تاتون ويزا داريد و ميتونيد به راحتي براي همسرتون اقدام كنيد كه البته من اصلا فكر نميكنم كار به اوونجاها بكشه وقطعا همه خانواده ها كامل خواهند رفت.
در مورد مدرسه و كالج و اينجور چيزا هم نگران نباشيد چون سريع جبران ميشه بالاخره ايرانيها استاد جبران كردن اين جور چيزان ديگه Big GrinBig Grin.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: کیانا ، smmyp ، behina ، oe163 ، opayamani ، honey62 ، daria ، etefag ، loveusa ، msi ، frz61 ، ehsan442 ، saher ، alimon ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، arman_m ، Emad_L ، ماندانا ، sam11 ، پرنیان90

سلام کیانای عزیز. من هم شرایط شما را دارم خودم و دو فرزندم کلیر شدیم ولی هنوز برای همسرم منتظریم. نگران نباشید حتما توی این هفته خیلی ها کلیر میشن. هفته آینده همسرم میره که ویزاهای مارو بگیره امیدوارم تا اون موقع تکلیف خودش هم روشن بشه.:Smile
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: کیانا ، oe163 ، honey62 ، daria ، etefag ، msi ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، frz61 ، rezagh ، alimon ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، arman_m ، Emad_L ، sam11 ، پرنیان90
(2012-08-26 ساعت 09:10)bakhshandehgy نوشته:  
امیدوارم بزودی کلیرنس شوهرتون هم بیاد.هنوز کلی وقت هست. اما اگر نتونستید با هم برید، الزامی نیست که در سری اول برید و بمونید. می تونید تشریف ببرین و فقط گرین کارتتون رو بگیری ن و برگردین، بعد که کارهای شوهرتون راه افتاد با هم و سر فرصت برید. ممکنه اینطوری به خاطر مدرسه بچه ها یک سال مهجرتتون عقب بیفته، ولی بهتر از اینکه اینقدر عذاب بکشین که 3 نصفه شب هنوز بیدار باشین.اینطوری هم گرین کارت رو گرفتین، هم کارهاتون با آرامش بیشتری انجام شده.یکسال هم دارید که زبان بخونین و از این لحاظ جلو می افتین. موفق باشینTongue
سلام خانم كيانا. سلام ما رو به خانواده محترمتون برسونيد.
به نظر من هممون تو اين چند هفته كلير خواهيم شد در نتيجه اصلا نگران نباشيد البته اين آخري كه تعارفي بيش نيست چون هممون نگرانيم شايد دليلش ضيق وقته و رسيدن به ماه سپتامبر كه من فكر ميكنم همه چيز درست خواهد شد. در ضمن شما كه كلا شرايطتون بهتر از بقيه است چون در هر هال 3 تاتون ويزا داريد و ميتونيد به راحتي براي همسرتون اقدام كنيد كه البته من اصلا فكر نميكنم كار به اوونجاها بكشه وقطعا همه خانواده ها كامل خواهند رفت.
در مورد مدرسه و كالج و اينجور چيزا هم نگران نباشيد چون سريع جبران ميشه بالاخره ايرانيها استاد جبران كردن اين جور چيزان ديگه Big GrinBig Grin.
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: کیانا ، msi ، opayamani ، frz61 ، alimon ، arman_m ، ماندانا ، sam11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان