کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دیشب خواب دیدم که همه کلیر شدیم و بس که هورا کشیدیم فریاد من گم شده بود میان فریاد ها و خوشحالی های بچه ها..
این قسمت پروسه که به امید خدا میگذره، و از نظر من هنوز ابتدای راه هم نیست، واسه همه بچه ها آرزوی موفقیت و صبر و سلامتی را بعد از رسیدن به امریکا دارم، خدا میدونه چه ماجراهایی در پیش خواهیم داشت، واسه متاهل ها که دل مشغولی هاشون خیلی بیشتره، بیشتر آرزوی موفقیت رو دارم
حالا این که امسال 2012 است و ما هم 21 دسامبر تو یه کشور دیگه هستیم به کنار! :دی
قول بدیم اون روز دور هم یه جا جمع باشیم
قربونه خدا برم که فقط کافیه اراده کنه، هرچی کرم توست ما راضیم به رضای تو
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: frz61 ، کیانا ، oe163 ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، niksokhan ، daria ، arbasic ، bakhshandehgy ، tiba ، hadiseh.t ، پرنیان90 ، behina ، alimon ، H-K ، samgh ، sam11 ، arman_m ، Erfaanism
(2012-08-25 ساعت 13:43)mehdi426i نوشته:  دیشب خواب دیدم که همه کلیر شدیم و بس که هورا کشیدیم فریاد من گم شده بود میان فریاد ها و خوشحالی های بچه ها..
این قسمت پروسه که به امید خدا میگذره، و از نظر من هنوز ابتدای راه هم نیست، واسه همه بچه ها آرزوی موفقیت و صبر و سلامتی را بعد از رسیدن به آمریکا دارم، خدا میدونه چه ماجراهایی در پیش خواهیم داشت، واسه متاهل ها که دل مشغولی هاشون خیلی بیشتره، بیشتر آرزوی موفقیت رو دارم
حالا این که امسال 2012 است و ما هم 21 دسامبر تو یه کشور دیگه هستیم به کنار! :دی
قول بدیم اون روز دور هم یه جا جمع باشیم
قربونه خدا برم که فقط کافیه اراده کنه، هرچی کرم توست ما راضیم به رضای تو

حاجي جون 21 دسامبر چه خبره به سلامتي ؟‌
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: honey62 ، alimon ، H-K ، sam11
سلام به همه دوستای گلم.میدونم شرایط بسیار سخت و پر استرسی رو دارید سپری میکنید.هیچکی ندونه مایی که کلیرنس خورده بودیم بیشتر از همه درکتون میکنیم.دوستان بعد از کلیرنس بقدری سرعت گذشت زمان زیاد میشه که وقت کم مییارین.من الان در همچین شرایطیم.اونقدر کار دارم واسه انجام که خدا شاهده هر روز وقت کم مییارم.وقت نمیکنم زیاد بیام اینجا کامنت بزارم ولی مییام کامنتهاتونو میخونم و منم با شما منتظرم که همگی به امید و یاری خدا کلیر بشین .من کمتر از 10 روز دیگه عازمم و سعی میکنم تجربیات سفر اولم رو براتون بنویسم.شما هم سعی کنین ذهنتونو برای کارهایی که باید انجام بدین فوکوس کنین.
دوستدار همتون شایرا

(2012-08-25 ساعت 12:11)frz61 نوشته:  دوستان من کلا به این نتیجه رسیدم که پروسه مهاجرت مرحله به مرحله سخت تر میشه- من هم تجربه آماده شدن برای کبک رو دارم حالا زبان فرانسه مال قبل مصاحبه است (بماند که الان یکسال و نیمه منتظر وقت مصاحبه ام) و مراحل اداری اون خیلی طولانی تر از لاتاریه-
من تا الان فکر می کردم دردسرم برای ویزا تموم شده ولی این چند روز اینقدر فکر کردم که چیکار کنم چیکار نکنم دیونه شدم و هی پشت هم تصمیم غلط می گیرم- در هر صورت واقعا متاسفم که این همه جوان تحصیل کرده دارن با تمام توان تلاش می کنن که از کشورشون (جایی که این همه خاطره- این همه فامیل و حتی شاید شغل خوب- دارن ) فرار کنن

عزیزم متاسفانه کار از این حرفها گذشته.به اینها فکر نکن و تمام تمرکزت رو تصمیم گیری درست متمرکز کن.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: gulu ، shkhmo ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، cmbt ، daria ، oe163 ، mehdiii ، bakhshandehgy ، lilistar ، tiba ، Hediyeh ، loveusa ، کیانا ، sayeh_m ، alimon ، H-K ، sam11 ، smmyp
(2012-08-22 ساعت 14:36)a.r.a.s.h1 نوشته:  
(2012-08-22 ساعت 14:24)میجیلار نوشته:  با سلام به شما عزیزان

خواهرم الان مدت 5 ماه از زمان مصاحبهشون میگذرد و هنوز خبری نیست. میخواستم بدونم این که نوشتن که این پروسه از دو هفته تا تا شش ماه یا بیشتر طول میکشد . ولی جای دیگه اعلام کردند بعد از 30 سپتامبر هیچگونه ویزایی صادر نمی شود .با این حساب حتی اگر کلیرنس بعد از ماه سپتامبر اعلام شود پس چطوری می توانند ویزا صادر کنند . میشه راهنمایی کنید
با آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزانShySmile

بله دوست عزیز اگه خدای نکرده کلیر تا پایان سپتامبر نیاد خود به خود کیس باطل و پرونده لاتاری 2012 بسته می شه ولی امیدتون به خدا باشه چون هرگز خدااون کسی رو که رو به سوی او اورده ناامید نمی کنه و به امید اینکه تمام بچه های لاتاری 2012 با ویزای سرزمین ارزوها این سال رو به پایان ببرند و واسه هممون این لحظه های پر دلهره به خاطره خوشی تبدیل بشه.امین

ممنونم از جوابتون ، امیدوارم هرچه زودتر همه جواب بگبرند و از این سردر گمی نجات پیدا کنند به امید خبرهای خوب خوب خوب .....................
تشکر کنندگان: daria ، oe163 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، opayamani ، کیانا ، alimon ، sam11
سلام دوستان و همراهان گرامی
شوهرم ویزای خوشگل من و دخترم را گرفت. امیدوارم برای ویزای همه شما به همراه ویزای شوهرم این خوشحالی به کمالش برسه.مرسی از همه شما.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، lilistar ، honey62 ، tiba ، oe163 ، arbasic ، Kate.S ، Hediyeh ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، daria ، nahid.t ، opayamani ، MAHDI2012 ، کیانا ، j1970 ، behina ، ehsan442 ، gulu ، alimon ، frz61 ، H-K ، sam11 ، Emad_L ، arman_m ، smmyp ، msi ، ehsan1095
این لینکی برای شما می زارم درباره پروسه اف بی آی چکه، گفتم تا دوشنبه برای گذراندن مفید وقت بد نیست Shy
http://www.path2usa.com/fbi-name-check
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، mehdiii ، opayamani ، کیانا ، honey62 ، shraya ، a.r.a.s.h1 ، behina ، alimon ، tiba ، sam11 ، Emad_L
کد پی‌اچ‌پی:
هو الباقی 
بدین وسیله مرگ مسئول آپ دیت کردن سایت را به دوستان تسلیت گفته لذا مجلس ختم آن مرحوم در سفارت برگزار می گردد
ضمنا مجلس زنانه در همان زمان و در کنار فشار دادن دکمه رفرش منعقد می گردد حضور شما سروران تسلی خاطر بازماندگان کلیر می باشد 
تشکر کنندگان: oe163 ، hadiseh.t ، daria ، opayamani ، bakhshandehgy ، behina ، tiba ، H-K ، sam11 ، ehsan442 ، smmyp
دوستان سلام
بالاخره ویزاهای ما اومد.
پنجشنبه ساعت 13:00 پاسها رو دادم به سفارت و امروز (شنبه) ساعت 11:00 تو هتل گرفتمشون پرواز برگشتم پنج شنبه بود که رفتم دفتر ماهان روبروی هتل ددمان عوضش کردم برای فردا ( یکشنبه) ساعت 11:00 صبح پول اضافه هم نگرفتند. ممنون همه شما که در مدت انتظار کلیرنس با من بودید هستمو
با شماهستم تا زمانیکه همه ویزا ها تون رو بگیرید.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: daria ، oe163 ، opayamani ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، کیانا ، honey62 ، j1970 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، behina ، gulu ، mehdiii ، etefag ، alimon ، tiba ، frz61 ، H-K ، bayat_r ، sam11 ، هستی zn ، Emad_L ، پرنیان90 ، smmyp ، Erfaanism ، arman_m
دوستان پارسال هم تو جون یا جولای حدود سه هفته سایتو آپ نکردن اما بعدش چندین بار در هفته آپ شده. امسال هم از حوالی 8 اگوست تا دوشنبه 27 آگوست میشه حدود سه هفته.احتمالا آپ عظیمی در راهه.
تشکر کنندگان: opayamani ، loveusa ، hadiseh.t ، oe163 ، MAHDI2012 ، کیانا ، honey62 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، behina ، daria ، etefag ، alimon ، frz61 ، H-K ، moesa7 ، samgh ، Emad_L ، پرنیان90 ، arman_m
(2012-08-25 ساعت 15:56)oe163 نوشته:  این لینکی برای شما می زارم درباره پروسه اف بی آی چکه، گفتم تا دوشنبه برای گذراندن مفید وقت بد نیست Shy

پس دوست عزیز با توجه به این مطالب من که تازه 5 سپتامبر مصاحبه مه دیگه الکی دلمو خوش کردم ...Sad
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: oe163 ، asxz ، alimon ، tiba ، arman_m
خدا خيرت بده برادر/خواهر، من كه از بس به روحيات خودم اطمينان ندارم جرات نميكنم برم تاپيك كليرنس 2011 رو بخونم ببينم چي به چيه! Shy
حالا كه اين خبر خوش گرفتم انرژي مثبتام زياد شده يه درصدي هم بفرستم براي شما +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: oe163 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، emtiaz ، کیانا ، daria ، etefag ، alimon ، tiba ، frz61 ، H-K ، moesa7 ، پرنیان90
(2012-08-25 ساعت 16:53)shraya نوشته:  
(2012-08-25 ساعت 15:56)oe163 نوشته:  این لینکی برای شما می زارم درباره پروسه اف بی آی چکه، گفتم تا دوشنبه برای گذراندن مفید وقت بد نیست Shy

پس دوست عزیز با توجه به این مطالب من که تازه 5 سپتامبر مصاحبه مه دیگه الکی دلمو خوش کردم ...Sad

اگه دقت کنی اگه تشابه اسمی پیش نیاد، 48 تا 72 بعد پروسه تمام می شه پس امیدوار باش
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: shraya ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، behina ، bakhshandehgy ، کیانا ، daria ، alimon ، tiba ، arman_m ، etefag
بچه ها يعني اسم ما شبيه اسم كي شده كه 76 روزه كلير نشديم؟! Sad
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: behina ، oe163 ، bakhshandehgy ، کیانا ، daria ، alimon ، tiba ، leila20 ، arman_m
یه نکته خوب دیگه هم اینکه پارسال حوالی همین روزا یعنی هفته آخر آگوست تقریبا اکثر اونایی که تو جون مصاحبه داشتنو کلیر کردن.
تشکر کنندگان: behina ، bakhshandehgy ، کیانا ، daria ، etefag ، oe163 ، alimon ، loveusa ، honey62 ، tiba ، bglory14914 ، H-K ، moesa7 ، Emad_L ، پرنیان90 ، arman_m
(2012-08-25 ساعت 15:13)etefag نوشته:  سلام دوستان و همراهان گرامی
شوهرم ویزای خوشگل من و دخترم را گرفت. امیدوارم برای ویزای همه شما به همراه ویزای شوهرم این خوشحالی به کمالش برسه.مرسی از همه شما.

سلام دوست عزیز مبارک باشه. من هم شرایط شما را دارم احتمالا هفته دیگه شوهرم بره ابوظبی ویزای من و بچه هامو بگیره. امیدوارم به زودی خبر کلیر شدن همسر شما و همسر خودم و همه مهاجرسرایی ها را در این هفته ببینیم. راستی جریان این پاکت زرد چیه شما که الان یک نفرتون مونده این پاک را به شما دادند یا بعد از ویزای همسرتون میدن؟ لطفا جواب بدین.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++SmileSmile
مصاحبه: 12 جون، ابوظبی
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، کیانا ، etefag ، cmbt ، oe163 ، alimon ، frz61 ، H-K ، msi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان