کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-02 ساعت 01:17)Kate.S نوشته:  یعنی‌ واقعاً از ۱۷ آگوست سایت آپدیت نشده؟

نه نشده ولی مهم نیست تو سپتامبر همه کلیر میشن الان سرشون خلوت شده بچه ها هم دیگه نباید نگران باشن توکل به خدا ایشااله این هفته میشهBig Grin
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: daria ، arman_m ، Erfaanism ، کیانا ، bakhshandehgy ، opayamani ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، msi ، mehdi426i ، H-K
(2012-09-01 ساعت 22:16)etefag نوشته:  سلام و شب همگی بخیر
من الان از شمال اومدم. دوستان خوب در جواب ایمیل زیر
To whom it may concern,
Dear Sir/Madam
My daughter and I have got our visas, but my husband's status remains unclear and I'm really concerned about it. I hope you have some good news for me about his visa. Thanks a lot.
Regards,
که من روز 28 اگوست ساعت 8:16 عصر زدم جواب زیر را دیروز 31 ساعت 6:49 صبح برایم فرستادند.
Dear Sir/Madam
We are pleased to inform you that your administrative processing has recently been completed and your case number is now announced in our web page http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html. You may now come to our office as soon as possible to receive your visa as soon as possible Monday through Thursday between 13:00-13:30pm.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
حالا به نظر شما شوهرم چی کار کنه بهتره؟ مرسی. با ارزوی بهترین ها برای همه شما

بهتون تبریک میگم٬ خیلی خوشحالم که بچه های سایت دارن همه کلیر میشن.

به نظر من شما هم مثل alimon در اسرع وقت با پرینت ایمیلی که فرستادن برید سفارت٬ و پاسپورتتون رو تحویل بدید.

ایشالا همه زودتر کلیر شیم از این بلاتکلیفی کشنده در بیایم.
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، کیانا ، bakhshandehgy ، opayamani ، tiba ، behina ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، daria ، etefag ، H-K
راستش امشب يه اتفاقي بدي افتاد خيلي دوست دارم چندتا فحش بنويسمو نثار كنم.حيف تا معلوم شدن كليرم بايد صبركنم.
تشکر کنندگان: opayamani ، oe163 ، honey62
(2012-09-02 ساعت 00:45)asxz نوشته:  بچه ها من هفته دیگه مصاحبه دارم آلان آنکارا هستم من پیش دانشگاهی ندارم اما کاردانی نقشه کشی دارم و آلان هم دانشجوی لیسانس کامپیوتر هستم خیلی میتریم که آزم پیش دانشگاهی بخوان و مثل edge بشم شما نظرتون چیه؟

سلام دوست من, شرایطتون مثل منه. من دیپلم کامپیوتر از هنرستان و کاردانی مدیریت عز علمی کاربردی دارم. هیچ سوالی در مورد مدرک ازم نپرسید. حتما حتما حتما ریز نمرات کاردانیتو واسه سفارت بفرست. خیلی خیلی مهم
تشکر کنندگان: nahid.t ، کیانا ، Omidooo ، opayamani ، sayeh_m ، tiba ، honey62 ، daria ، asxz ، امیر مهاجر ، sam11
To whom it may concern,
Dear Sir/Madam
My daughter and I have got our visas, but my husband's status remains unclear and I'm really concerned about it. I hope you have some good news for me about his visa. Thanks a lot.
Regards,
که من روز 28 اگوست ساعت 8:16 عصر زدم جواب زیر را دیروز 31 ساعت 6:49 صبح برایم فرستادند.
Dear Sir/Madam
We are pleased to inform you that your administrative processing has recently been completed and your case number is now announced in our web page http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html. You may now come to our office as soon as possible to receive your visa as soon as possible Monday through Thursday between 13:00-13:30pm.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
سلام
دوست عزیز من هر چه بیشتر نامه شما را میخوانم کمتر متوجه اصل موضوع شما میشوم. تعجب دیگر من از دیدن این همه پاسخ از طرف دوستان برای نوشته شماست.

شما نوشته اید: My daughter and I have got our visas
معنی این نوشته شما به فارسی این میشود: من و دخترم ویزای خود را گرفته ایم.

حال چگونه سفارت به شما پاسخ داده است که در اولین فرصت به سفارت مراجعه کنید و ویزای خود را بگیرید؟

از تریپ عزیز تقاضای توجه در این خصوص را دارم.
تشکر کنندگان: کیانا ، opayamani ، tiba ، honey62 ، etefag
(2012-09-02 ساعت 09:05)saher نوشته:  
To whom it may concern,
Dear Sir/Madam
Regards,
Dear Sir/Madam
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

سلام
دوست عزیز من هر چه بیشتر نامه شما را میخوانم کمتر متوجه اصل موضوع شما میشوم. تعجب دیگر من از دیدن این همه پاسخ از طرف دوستان برای نوشته شماست.

شما نوشته اید: My daughter and I have got our visas
معنی این نوشته شما به فارسی این میشود: من و دخترم ویزای خود را گرفته ایم.

حال چگونه سفارت به شما پاسخ داده است که در اولین فرصت به سفارت مراجعه کنید و ویزای خود را بگیرید؟

از تریپ عزیز تقاضای توجه در این خصوص را دارم.

خیلی روشن گفتن کیس شما کلیر شده بنابراین باید به سفارت در اولین فرصت مراجعه کنید و ویزاتون را دریافت کنید با توجه به اینکه خودتون یاداوری کردید که شما و فرزندتون قبلا ویزاها را دریافت کردیدو فقط ویزای همسرتون مونده به نظر من جای شک و تردید وجود نداره و ویزای همسر تون برای صدور اماده است
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: saher ، honey62 ، opayamani ، arbasic ، hadiseh.t ، etefag ، a.r.a.s.h1 ، sam11
(2012-09-01 ساعت 16:38)mo897sa نوشته:  دوستان من که کلیرنس خوردم آفیسر ابوظبی آدرس سایت و که داد من هرچی چک میکنم اصلا کیس نامبری آپدیت نمیشه و فقط من مال کیس نامبر خودمو میبینم که زده هنوز دازه بررسی میشه.http://abudhabi.usembassy.gov/iv/case_status2.html اینم لینکی که من چک میکنم .
کسی جای دیگه ای دیده بو سایت؟
[/quot

دوست عزیز ما هم همین سایت چک میکنیم که میگه در حال بررسی است انشاالله همه عزیزان به همین زودی کلیر می شوند و همگی از این نگرانی در می آییم.

خدا با ماست

(2012-08-31 ساعت 22:03)shraya نوشته:  [quote='motor' pid='208965' dateline='1346423122']
با سلام به همه دوستان
ما هم ویزامون رو 5شنبه گرفتیم
ممنون از همه دوستان خوب مهاجری و آرزوی بهترینها برای همه.
اگه کسی از ابوظبی سوال داره خوشحال میشم کمکش کنم

تبریک میگم دوست عزیز و آرزوی موفقیت دارم.
یک سوال داشتم آیا شما ایمیلی دریافت کرده بودید ؟یا ایمیل به سفارت زدید؟یا تو سایت شماره کیستون اپدیت شده بود؟
الان وضعیت سفارت چجوری تعطیلیشون تمام شده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: opayamani
بهتره بگيم از 8 آگوست. چون اون چندباري هم كه آپديت شد، اتفاق چنداني نيوفتاد
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: daria ، behina ، tiba ، bakhshandehgy ، arbasic ، honey62 ، Erfaanism ، sam11
این سفارت هم دیگه داره شورش را در میاره ، اخه مگه ........ داره که نزدیک به یک ماه سایت را به روز نکرده ؟ واقعا هدفشون از این کار چی هست ؟ من با تمام خوشبینی که دارم اما این چند روزه واقعا استرسی شدم و تحمل این وضع برام غیر قابل تحمل داره میشه
لااقل تکلیف را یکسره بکنه یا بگه نه یا اره دیگه این حالت بلاتکلیفی چی هست که همه را نگه میداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: opayamani ، m86eb ، behina ، tiba ، bakhshandehgy ، Erfaanism ، MAHDI2012 ، honey62 ، smmyp ، frz61 ، sam11 ، Emad_L
(2012-09-02 ساعت 11:30)IMMI نوشته:  
بهتره بگيم از 8 آگوست. چون اون چندباري هم كه آپديت شد، اتفاق چنداني نيوفتاد

بله دوستمون راست ميگن در حقيقت از 8 آگوست آپديت نكرده. ديگه دارن همه رو عصبي ميكنن.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: behina ، opayamani ، tiba ، Erfaanism ، skyramis ، honey62 ، daria ، a.r.a.s.h1 ، هستی zn ، frz61 ، vm1974 ، loveusa
(2012-09-02 ساعت 00:45)asxz نوشته:  بچه ها من هفته دیگه مصاحبه دارم آلان آنکارا هستم من پیش دانشگاهی ندارم اما کاردانی نقشه کشی دارم و آلان هم دانشجوی لیسانس کامپیوتر هستم خیلی میتریم که آزم پیش دانشگاهی بخوان و مثل edge بشم شما نظرتون چیه؟

نگران نباش . edge دیپلم نداشت و پیش هم نداشت .شما فوق داری .موفق باشی
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: honey62 ، behina ، tiba ، asxz ، daria ، 3rip ، opayamani
سلام
من پرينت ايميل و صفحه اعلام شمارها رو گرفتم ك به اميد خدا ٣شنبه برم جلو سفارت ببينم مشكل چي بوده
خدا كنه مشكل منم حل شه.
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، bayat_r ، behina ، sweety.alireza ، daria ، Erfaanism ، MAHDI2012 ، opayamani ، alimon ، frz61 ، ehsan442
(2012-09-01 ساعت 21:07)IMMI نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 17:58)ozr نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 16:51)msi نوشته:  سلام دوستان
چرا جواب ایمیل منو ندادن تا حالا Sad من 3شنبه قبل بهشون میل زده بودم!!! دوباره میل بزنم!؟
کشتن ما رو با این وضع بررسی کردنشون!!!

منم واقعاَ گیج شدم چون دقیقاَ از سه شنبه تا حالامنتظر جواب ایمیلی هستم که وضعیتمو سوال کردم.در حالی که بعضی از دوستان صبح ایمیل زدن بعد از ظهر جوابش آمد!!!!Rolleyes
شما از طریق فرمی که تو سایت هست اقدام کردین یا از طریق ایمیل شخصی؟؟؟ فکر می کنم جواب ایمیل شخصی رو نمی دن (طبق گفته دوستان)

از سایت میل زدیم .
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: opayamani ، frz61 ، sam11
سلام خدمت دوستان.
منشي دكتر واسم دوباره ايميل زده و وقتي كه قبلا گرفته بوديمو تاييد كرده. اشتباه شده مگه نه؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: opayamani
(2012-09-02 ساعت 13:48)msi نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 21:07)IMMI نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 17:58)ozr نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 16:51)msi نوشته:  سلام دوستان
چرا جواب ایمیل منو ندادن تا حالا Sad من 3شنبه قبل بهشون میل زده بودم!!! دوباره میل بزنم!؟
کشتن ما رو با این وضع بررسی کردنشون!!!

منم واقعاَ گیج شدم چون دقیقاَ از سه شنبه تا حالامنتظر جواب ایمیلی هستم که وضعیتمو سوال کردم.در حالی که بعضی از دوستان صبح ایمیل زدن بعد از ظهر جوابش آمد!!!!Rolleyes
شما از طریق فرمی که تو سایت هست اقدام کردین یا از طریق ایمیل شخصی؟؟؟ فکر می کنم جواب ایمیل شخصی رو نمی دن (طبق گفته دوستان)

از سایت میل زدیم .

دوباره ایمیل بزنید مشکلی نیست بعضی مواقع همون روز جواب میدن بعضی مواقع هم جواب نمیدن بعد از 1 هفته جواب میدن نگران نباشید سپتامبر ایشااله هم کلیر میشن .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: msi ، daria ، a.r.a.s.h1 ، Erfaanism ، behina ، opayamani ، sam11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان