کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-02 ساعت 13:55)leila20 نوشته:  سلام خدمت دوستان.
منشي دكتر واسم دوباره ايميل زده و وقتي كه قبلا گرفته بوديمو تاييد كرده. اشتباه شده مگه نه؟

اصلا پیگیر این قضیه نشین. بدون وقت هم برید هیچ مشکلی پیش نمیاد٬ بهتون قول می دم.

با خیال راحت ساعت ۹ صبح به بعد برید مطب دکتر٬ احتمال خیلی زیاد وقتتون هم ثبت شده.

موفق باشید.
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان: leila20 ، opayamani ، arbasic
(2012-09-02 ساعت 14:38)Erfaanism نوشته:  
(2012-09-02 ساعت 13:55)leila20 نوشته:  سلام خدمت دوستان.
منشي دكتر واسم دوباره ايميل زده و وقتي كه قبلا گرفته بوديمو تاييد كرده. اشتباه شده مگه نه؟

اصلا پیگیر این قضیه نشین. بدون وقت هم برید هیچ مشکلی پیش نمیاد٬ بهتون قول می دم.

با خیال راحت ساعت ۹ صبح به بعد برید مطب دکتر٬ احتمال خیلی زیاد وقتتون هم ثبت شده.

موفق باشید.

آخه داستان اینه که ایشون نزدیک 40 روز پیش بوده وقتشون، مصاحبشونم رفتن
لیلا جون من جات باشم به منشی پیشنهاد میکنم خودشو به دکتر نشون بده Smile
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: Erfaanism ، leila20 ، Szsanazsz ، a.r.a.s.h1 ، hadiseh.t ، behina ، MAHDI2012 ، opayamani ، کیانا ، bakhshandehgy ، frz61
سلام فقط می خواستیم بگیم ما هنوز هستیم و تا اخرین نفری که کلیر نشن ما از این تاپیک نمی ریم به امید کلیر شدن همه مهاجرسرایهای گل .و به دوستان عزیزی که به تازگی کلیر شدن هم تبریک میگیم و امیدواریم که تمام دوستان لذت کلیر شدن رو به زودی تجربه کنند.
اینم از انرژی
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تقدیم به شما که قراره به زودی زود کلیر بشید
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: daria ، mehdi426i ، behina ، کیانا ، hadiseh.t ، honey62 ، به گل ، H-K ، Erfaanism ، opayamani ، ماندانا ، msi ، smmyp ، alimon ، frz61 ، vm1974 ، sam11 ، tiba ، Emad_L
سلام دوستان عزیز
شماره کیس من هنوز اعلام نشده اما ایمیلی که زدم و وضعیت رو سوال کردم گفتن Your case number is not announced on our web site. You and your child's files are complete and we are ready to issue a visa if you wish. As soon as his process is finished your case number will be announced on our web site. In the meanwhile if you wish to receive your own visa with your child you are welcome to come to Ankara and submit your passport to our office for visa issuance. به نظر شما دوستان می تونم به این ایمیل اعتماد کنم و برم آنکارا با وجود این که شماره ام اعلام نشده و پروسه همسرم هم تمام نشده؟ لطفا راهنمایی کنید
شماره کیس:2012AS66XXX
تاریخ مصاحبه:18 جون[/size][/font]
تشکر کنندگان: etefag ، behina ، daria ، honey62 ، Erfaanism ، opayamani ، smmyp ، tiba
(2012-09-02 ساعت 15:20)هستی zn نوشته:  سلام دوستان عزیز
شماره کیس من هنوز اعلام نشده اما ایمیلی که زدم و وضعیت رو سوال کردم گفتن Your case number is not announced on our web site. You and your child's files are complete and we are ready to issue a visa if you wish. As soon as his process is finished your case number will be announced on our web site. In the meanwhile if you wish to receive your own visa with your child you are welcome to come to Ankara and submit your passport to our office for visa issuance. به نظر شما دوستان می تونم به این ایمیل اعتماد کنم و برم آنکارا با وجود این که شماره ام اعلام نشده و پروسه همسرم هم تمام نشده؟ لطفا راهنمایی کنید
فكر كنم برنده اصلي همسرتون بوده. من برداشتم اينه كه گفتن شما و فرزندتون مشكلي ندارين. اما بايد منتظر كلير شدن همسرتون باشين. اگه اطلاعات بيشتري از موردتون بدين شايد مشخص تر بشه
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، هستی zn ، honey62 ، opayamani ، tiba
[align=left][align=left]
(2012-09-02 ساعت 15:10)saher نوشته:  دومین ایمیل ارسالی:
[align=left]
به نظر بنده با عرض پوزش یکی دو نکته رو باید در ایمیل رعایت کنید و حتماً در ابتدای ایمیل مشخصات خود را وارد کنید

Case Number: 2012AS00000000
Principal Applicant Name: 0000000000
Date of Birth: mm/dd/yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

;Dear Sir / Madam
I have posted the forms, photographs and barcode sheet by Email at mm/dd/yyyy
Please inform me that my documents have been received and they are acceptable for the continuation of my visa processing?

All the best;
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: etefag ، behina ، opayamani ، frz61
(2012-09-02 ساعت 15:27)IMMI نوشته:  
فكر كنم برنده اصلي همسرتون بوده. من برداشتم اينه كه گفتن شما و فرزندتون مشكلي ندارين. اما بايد منتظر كلير شدن همسرتون باشين. اگه اطلاعات بيشتري از موردتون بدين شايد مشخص تر بشه
برنده اصلی من هستم
تشکر کنندگان: opayamani
(2012-09-02 ساعت 15:52)هستی zn نوشته:  
برنده اصلی من هستم

دوست عزیز شما و فرزندتون ویزاتون امادست و میتونید برید ویزاتونو بگیرید ولی مراحل اداری همسرتون تموم نشده.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: daria ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، Erfaanism ، opayamani
(2012-09-02 ساعت 15:52)هستی zn نوشته:  
(2012-09-02 ساعت 15:20)هستی zn نوشته:  ..... به نظر شما دوستان می تونم به این ایمیل اعتماد کنم و برم آنکارا با وجود این که شماره ام اعلام نشده و پروسه همسرم هم تمام نشده؟ لطفا راهنمایی کنید
برنده اصلی من هستم
پس ويزاي شما آماده است. ميتونين صبر كنيد تا همسرتون هم كلير بشن و بعد برين بگيرين. ميتونين خودتونم برين فعلا براي خودتون و فرزندتون رو بگيرين. من اگه جاي شما بودم، صبر ميكردم تا هفته ديگه تا سايت آپديت بشه. شايد نفر همراه هم كلير بشه تا اون موقع. اگه تا هفته ديگه كلير نشد، ميرفتم و ميگرفتم (پاس همسرم رو هم ميبردم. بلكم تا وقتي من برسم و برم سفارت اون هم كلير شد.تو سپتامبر هر آن احتمال كلير شدن افراد هست)
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: honey62 ، behina ، a.r.a.s.h1 ، daria ، opayamani ، msi ، هستی zn ، sam11
شماره کیس من هنوز اعلام نشده اما ایمیلی که زدم و وضعیت رو سوال کردم گفتن Your case number is not announced on our web site. You and your child's files are complete and we are ready to issue a visa if you wish. As soon as his process is finished your case number will be announced on our web site. In the meanwhile if you wish to receive your own visa with your child you are welcome to come to Ankara and submit your passport to our office for visa issuance.

سلام. من برعكس فكر ميكنم منظورشون اينه كه ويزاي شما و فرزندتون ميتونه صادر بشه و شما اگه بخواين ميتونيد الان بريد آنكارا ويزاها رو بگيريد ولي مال همسرتون هنوز حاضر نيست .
ترجمه:‌شماره هنوز در سايت اعلام نشده. پرونده شما و فرزندتان كامل است و ما حاضريم كه اگه شما بخواين براتون ويزا صادر كنيم. به محض اينكه پروسه همسرتون كامل شد شماره شما در سايت اعلام ميشود. در اين بين اگر شما بخواهيد ويزاي خودتون و فرزندتون رو بگيريد خوشحال ميشيم كه به آنكارا بياييد و پاسپورتتون رو تحويل اداره بدهيد كه برايتان ويزا صادر شود.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: behina ، s$s ، daria ، امیر مهاجر ، sayeh_m ، opayamani ، هستی zn ، sam11 ، tiba

هستی جان تبریک میگم. شما میتونید ویزاتونو بگیرید تا مال همسرتون هم آماده بشه. چون برنده اصلی هستید میتونید ویزاتونو بگیرید .منم شرایط شما را دارم . هفته دیگه همسرم میره برای گرفتن ویزا امیدوارم تا اون موقع خودش هم کلیر شده باشه.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: honey62 ، daria ، hadiseh.t ، opayamani ، msi ، frz61 ، هستی zn ، sam11 ، tiba
سلام ..من الان آنکارام ... از نزدیک برای همه انرری ++++ می فرستم مخصوصاً واسه دوست خوبم honey62
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: honey62 ، oe163 ، hadiseh.t ، Erfaanism ، sayeh_m ، s$s ، opayamani ، behina ، smmyp ، frz61 ، vm1974 ، sam11 ، tiba ، ozr ، daria
شيدا جان بيا موهيه كارتينگ ما الان اونجاييم Wink
تشکر کنندگان: sam11
(2012-09-01 ساعت 22:39)MAHDI2012 نوشته:  چرا این آدرس باز نمی شه http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html. و چه فرقی با این آدرس داره؟؟ http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
سلام. من فکر می کنم این سایتیه که انکارا از توش کلیر شدن ما رو متوجه می شه و بعد از اون به ایمیل های ما جواب می ده و همچنین سایت کلیر شده ها رو اپدیت می کنه. شاید نظرم غلط باشه. نظر دوستان اگاه و با تجربه را می خواهم بدانم.مرسی
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: opayamani ، honey62 ، behina
دوستان عزیز.....ما بامداد فردا عازم هستیم برای سفارت .....
در یک دست یک برگ پرینت ایمیل و در دست دیگر بلیط ......( این ساک ها که وسط اتاق کی می خواد ببره ؟!Wink)
کاری داشتین خوشحال می شم کمکی بکنم ......
به امید اینکه همه دوستان این ماه کلیر بشن ....
تشکر کنندگان: smmyp ، bakhshandehgy ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، hadiseh.t ، opayamani ، etefag ، honey62 ، Erfaanism ، sam11 ، tiba ، edge ، Emad_L ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان