کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
هورا به تازه کلیر شده های عزیز
تبریک میگم بدوید برید آنکارا جای من رو هم خالی کنید این سفر خیلی باحاله همش خوش گذرونی هست و عشق و حال

بقیه دوستان گلم هم فردا کلیر میشند من مطمئنم. اصلا این 17 اگست خودش گفت که داره میره یک کم هم تیکه انداخت که جنبه مهمون ندارید چرا هی دعوت میکنید؟ منم گفتم برو تا به زور نبردیمت.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: daria ، پرنیان90 ، کیانا ، opayamani ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، oe163 ، frz61 ، samgh ، tiba ، mehdi426i ، به گل ، H-K ، mojtaba_k
Tongue
(2012-09-06 ساعت 15:07)daria نوشته:  Dear XXX
We are pleased to inform you that your administrative processing has been completed. Please come to our office until September 20, 2012, 1:00 PM, to receive your visa. We would like to remind you that your visa must be issued before the DV 2012 program ends on September 30, 2012. Due to this reason, it is essential that you come to our office as soon as possible.

I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

اینجاست که باید نوشت:
هوووووووررررررررررااااااااااااااااااااا

وای داریای عزیزم چقدر خوشحال شدم منم با شما هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کشیدم واقعا تبریک میگم همیشه اسم شما جلو چشمم بود و همش منتظر این لحظه بودم مخصوصا که به قول شما روز مصاحبه مون هم یکی بود بازم تبریک با ارزوی بهترین هاTongueBig Grin

(2012-09-06 ساعت 15:25)پرنیان90 نوشته:  We are pleased to inform you that the administrative processing on your case has been completed. Your case number will be announced in our web page within this week.
You can come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible.

ایــــــــــــن یعنی هورااااااااااااااااااااااااااا؟ امروز جواب دادنــــــــــــد بهم......................
آخرش با daria فرق می کنه...........

وای وای امروز عجب روز خوبییBig Grin من از خوشحالی دارم میمیرم به دادم برسینننننننن!Big Grin
پرنیان جون مبارکه مبارکTongueBig Grin
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: opayamani ، sayeh_m ، کیانا ، daria ، hadiseh.t ، oe163 ، پرنیان90 ، frz61 ، tiba ، H-K ، mojtaba_k
(2012-09-06 ساعت 15:29)saher نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 15:11)etefag نوشته:  سلام همراهان گرامی
شوهرم الان شماره یو پی اس خودش رو برام اس کرده ولی وقتی می زنم متن زیر را می زنه؟ یعنی چی؟ مرسی. با ارزوی بهترین ها برای همه شما.
Bu Referans/Takip Numarasına ait bilgi bulunamamaktadır. Lütfen numaranızı kontrol edip yeniden deneyiniz
این شماره مرجع / ردیابی، اطلاعات قابل یافتن نمیباشد. لطفا شماره خود را چک کنید و دوباره سعی کنید.

ضمنا" تا شما بخواهید سعی مجدد کنید ایشان ویزا را دریافت کرده اند. برای ما همینطور شد.
مرسی از پاسخ شما. شماره درسته پس چرا هی این جوابو می ده؟ بازم مرسی.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: oe163 ، saher
(2012-09-06 ساعت 15:37)a.r.a.s.h1 نوشته:  Tongue
We are pleased to inform you that your administrative processing has been completed. Please come to our office until September 20, 2012, 1:00 PM, to receive your visa. We would like to remind you that your visa must be issued before the DV 2012 program ends on September 30, 2012. Due to this reason, it is essential that you come to our office as soon as possible.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

اینجاست که باید نوشت:

وای داریای عزیزم چقدر خوشحال شدم منم با شما هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کشیدم واقعا تبریک میگم همیشه اسم شما جلو چشمم بود و همش منتظر این لحظه بودم مخصوصا که به قول شما روز مصاحبه مون هم یکی بود بازم تبریک با ارزوی بهترین هاTongueBig Grin

(2012-09-06 ساعت 15:25)پرنیان90 نوشته:  We are pleased to inform you that the administrative processing on your case has been completed. Your case number will be announced in our web page within this week.
You can come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible.

ایــــــــــــن یعنی هورااااااااااااااااااااااااااا؟ امروز جواب دادنــــــــــــد بهم......................

وای وای امروز عجب روز خوبییBig Grin من از خوشحالی دارم میمیرم به دادم برسینننننننن!Big Grin
پرنیان جون مبارکه مبارکTongueBig Grin
مرســــــــــــــــــــــــــــی آرش عزیــــــز......
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: daria ، a.r.a.s.h1 ، کیانا
دوستان عزیزم
واقعا از همتون ممنونم برای این همه لطفی که به من دارین. شوق داشتن دوستان خوبی مثل شماها و خوندن پیامهای پر از مهرتون از خوشحالی کلیرنس خیلی خیلی بیشتره. از همتون ممنونم. شادی من زمانی کامل میشه که خوشحالی تک تک شماها رو ببینم و از همینجا اعلام میکنم که تا آخرین نفر ۲۰۱۲ ویزاشو نگرفته من پامو از این تاپیک بیرون نمیزارم.
ضمنا پیشنهاد میکنم که همه ایمیل بزنین و منتظر آپدیت سایت نباشین. من هم اگه حدیث عزیز نبود هنوز داشتم تنبلی میکردم و تو بی خبری مشغول ریفرش کردن سایت بودم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
sheida چی شـــــــــــــــد، ویزات تحویل ups داده شد؟

تشکر کنندگان: کیانا ، a.r.a.s.h1 ، opayamani
دوستان گلم امروز باید سایت رو از خبرهای خوب بترکونیم تا این روز 6 سپتامبر همیشه تو ذهنمون حک شه!
حالا نوبتی هم باشه نوبت ماستWink
ویزاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامون رو گرفتیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin
پاسامون رو سه شنبه تحویل دادیم امروز با ویزا تحویل گرفتیم بازم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دلم می خواد تا فردا صبح هوراااااا بکشمBig Grin
خدایا در همین لحظات که دل ما وبعضی از دوستان رو شاد کردی قسم ات می دم که به همین زودی این شادی رو به تمام دوستان مهاجرسرایی منتظرم عطا کنی تا شادی ما هم با هوراااهای تک تکشون تکمیل بشه.امین
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

(2012-09-06 ساعت 15:07)daria نوشته:  اینجاست که باید نوشت:
تبریک تبریک- به امید هورااااااااااااااااااااااااااااای بقیه دوستان منتظر
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: daria ، a.r.a.s.h1 ، پرنیان90 ، saher ، opayamani ، hadiseh.t ، tiba ، SH1A2R3 ، smmyp

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

اینجاست که باید نوشت:

آقا تبریک میگم. موفق و شاد باشید. از قول ما به خانم هم تبریک بگین.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: daria ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، هستی zn ، opayamani ، hadiseh.t ، H-K ، smmyp ، پرنیان90

سلام پرنیان عزیز نامه شما عین نامه ای که برای همسر من نوشتن خوشبختانه همسر من اونجا بود وبلافاصله با پرینت نامه رفت یو پی اس و شماره دادن وحالا منتظره امیدوارم هرچه زودتر ویزارو توپاسش ببینیم من هم به خاطر اون قسمت آخرش نگران بودم اما دوستان میگن چیز خاصی نیست.+++++++Wink
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy ، daria ، opayamani ، hadiseh.t ، frz61 ، tiba ، mojtaba_k
(2012-09-06 ساعت 15:58)a.r.a.s.h1 نوشته:  دوستان گلم امروز باید سایت رو از خبرهای خوب بترکونیم تا این روز 6 سپتامبر همیشه تو ذهنمون حک شه!
حالا نوبتی هم باشه نوبت ماستWink
ویزاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامون رو گرفتیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin
پاسامون رو سه شنبه تحویل دادیم امروز با ویزا تحویل گرفتیم بازم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دلم می خواد تا فردا صبح هوراااااا بکشمBig Grin
خدایا در همین لحظات که دل ما وبعضی از دوستان رو شاد کردی قسم ات می دم که به همین زودی این شادی رو به تمام دوستان مهاجرسرایی منتظرم عطا کنی تا شادی ما هم با هوراااهای تک تکشون تکمیل بشه.امین

تبریـــــــــــــــــــــــــــــــک ِ فراوان..............

(2012-09-06 ساعت 16:08)کیانا نوشته:  

سلام پرنیان عزیز نامه شما عین نامه ای که برای همسر من نوشتن خوشبختانه همسر من اونجا بود وبلافاصله با پرینت نامه رفت یو پی اس و شماره دادن وحالا منتظره امیدوارم هرچه زودتر ویزارو توپاسش ببینیم من هم به خاطر اون قسمت آخرش نگران بودم اما دوستان میگن چیز خاصی نیست.+++++++Wink
امیدوارم همسرتون زود زود ویزا رو بگیره، پس منتظر خبرتون هستـــــــم ایشالا خوش خبر باشید Tongue

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، daria ، هستی zn ، opayamani ، tiba ، H-K
[quote='پرنیان90' pid='211002' dateline='1346930809']
sheida چی شـــــــــــــــد، ویزات تحویل ups داده شد؟
[/q
نه هنوز ندادن خبرشون سرویس کردن مارو
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: opayamani ، پرنیان90 ، کیانا ، a.r.a.s.h1 ، frz61 ، oe163
واقعا تبریک میگم به همه دوستان خوبی که امروز کلیر شدن از صمیم قلب خوشحال شدم بالاخره بعد از چند روز افسردگی این تاپیک به خودش یکم شادی دید
خیلی خوشحالم
به امید اینکه همه دوستان کلیر بشن و کسی جا نمونه
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، samgh ، کیانا ، daria ، a.r.a.s.h1 ، hadiseh.t ، tiba ، oe163 ، msi ، smmyp ، frz61 ، پرنیان90 ، mojtaba_k

وای خیلی خوشحال شدم تبریک میگم
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: daria ، opayamani ، bakhshandehgy ، H-K ، smmyp ، پرنیان90
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای داریای عزیز
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای پرنیان عزیز
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای a.r.a.s.h1 عزیز
خیلی خوشحالمون کردین
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کیا دوشنبه با ما تو پرواز ماهان هستن دستا بالا اااااااااااااااااااااااااااا
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: samgh ، saher ، bakhshandehgy ، کیانا ، frz61 ، opayamani ، saljoogh ، tiba ، sayeh_m ، oe163 ، daria ، MAHDI2012 ، smmyp ، پرنیان90 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان