کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
مبارک باشه دوستان گلم
واسه اونایی که همچنان مثل من منتظر یه خبر خوب هستند آرزوی کلیر شدن می کنم
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: Hmax ، tiba ، hadiseh.t ، oe163 ، bakhshandehgy ، Erfaanism ، opayamani ، samgh ، smmyp ، پرنیان90 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان
تبریک به همه عزیزانی که کلر شدند و یک تبریک ویژه به همسفر قبلی خودم پرنیان90 که این دفعه بدون من میره آنکارا خیلی خیلی خوشحال شدم حتی اگر کلر هم نشم نیام می تونم پز بدم که دوستان خوبی در آمریکا دارم
دوستان من هم سه شنبه و چهارشنبه ایمیل زدم ولی جوابی برای من نیامده حتی روز سه شنبه به Kcc هم ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادند نمی دونم چه مشکلی در پرونده من هست که جواب نمی دهند شاید رد شدم ...
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: loveusa ، tiba ، oe163 ، bakhshandehgy ، opayamani ، daria ، پرنیان90 ، smmyp ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1
(2012-09-06 ساعت 18:21)به گل نوشته:  سلام دوستان
تبریک به همه عزیزانی که کلر شدند و یک تبریک ویژه به همسفر قبلی خودم پرنیان90 که این دفعه بدون من میره آنکارا خیلی خیلی خوشحال شدم حتی اگر کلر هم نشم نیام می تونم پز بدم که دوستان خوبی در آمریکا دارم
دوستان من هم سه شنبه و چهارشنبه ایمیل زدم ولی جوابی برای من نیامده حتی روز سه شنبه به Kcc هم ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادند نمی دونم چه مشکلی در پرونده من هست که جواب نمی دهند شاید رد شدم ...

غصه نخور دوست عزیز
جواب ما رو هم تاکنون ندادند، یا لنگ یه امضا واسه کلیر شدن هستیم و واسه همین که تضادی در جوابیه شون و آپدیت سایت پیش نیاد جواب نمیدن
یا اینکه..!
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: oe163 ، bakhshandehgy ، opayamani ، daria ، smmyp ، پرنیان90 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1

جواب منو هم ندادن، کارشون حساب کتابی نداره
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: oe163 ، opayamani ، daria ، smmyp ، پرنیان90
(2012-09-06 ساعت 18:25)ehsan442 نوشته:  

ضمن تبریک به همه اونائی که ایمیل دریافت کردند و کلیر شدند، می‌خواستم بگم که خیلی‌ خوش‌حال شدم و روحیه گرفتم، منم دیروز عصر ایمیل زدم ولی‌ تا این لحظه جوابی‌ نگرفتم، امیدوارم که ختم به خیر شه، من که امیدوار شدم ++++++++++
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: tiba ، bakhshandehgy ، opayamani ، daria ، smmyp ، پرنیان90 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1
(2012-09-06 ساعت 18:33)oe163 نوشته:  

ضمن تبریک به همه اونائی که ایمیل دریافت کردند و کلیر شدند، می‌خواستم بگم که خیلی‌ خوش‌حال شدم و روحیه گرفتم، منم دیروز عصر ایمیل زدم ولی‌ تا این لحظه جوابی‌ نگرفتم، امیدوارم که ختم به خیر شه، من که امیدوار شدم ++++++++++

اخه برای چی باید رد بشی رفتی مصاحبه هیچ مشکلی هم نبوده حالا برای چی بخوان ردت کنن من دوشنبه ایمیل زدم امروز جوابم رو دادن پس در نتیجه جواب شما هم فردا میدن اصلا نگران نباش فردا میای اینجا هورا میکشی.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: sayeh_m ، oe163 ، opayamani ، Erfaanism ، daria ، پرنیان90 ، به گل ، a.r.a.s.h1
(2012-09-06 ساعت 18:41)hadiseh.t نوشته:  

اخه برای چی باید رد بشی رفتی مصاحبه هیچ مشکلی هم نبوده حالا برای چی بخوان ردت کنن من دوشنبه ایمیل زدم امروز جوابم رو دادن پس در نتیجه جواب شما هم فردا میدن اصلا نگران نباش فردا میای اینجا هورا میکشی.
از دلداریت ممنون دوست عزیز خدا کنه اینطور باشه از همین حالا برای ساعت 7 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++به امید خدا همه کلر بشیم
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: oe163 ، hadiseh.t ، opayamani ، daria ، پرنیان90 ، a.r.a.s.h1
به همه كلير شده ها خصوصا دارياي عزيز تبريك ميگم. و واسه همه منتظرا بهترينا رو آرزو ميكنم.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: به گل ، oe163 ، hadiseh.t ، daria ، opayamani ، H-K ، SH1A2R3 ، کیانا ، smmyp ، frz61 ، پرنیان90 ، behina ، tiba ، a.r.a.s.h1
(2012-09-06 ساعت 18:45)به گل نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 18:41)hadiseh.t نوشته:  

از دلداریت ممنون دوست عزیز خدا کنه اینطور باشه از همین حالا برای ساعت 7 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++به امید خدا همه کلر بشیم

حالا میگی نه؟ فردا یه ایمیل خوشگل برات میاد میگه کلیر شدی Big Grin
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: oe163 ، daria ، به گل ، opayamani ، H-K ، MAHDI2012 ، پرنیان90 ، tiba ، behina ، a.r.a.s.h1
کسی به خدا گفت: اگر سرنوشت مرا تو نوشتی،پس چرا آرزو کنم؟
خدا گفت: شاید نوشته باشم هر چه آرزو کند...
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: H-K ، samgh ، etefag ، Hmax ، opayamani ، hadiseh.t ، smmyp ، daria ، پرنیان90 ، tiba ، behina ، a.r.a.s.h1 ، گل نهال
دوستان عزیز!
خیلی خیلی خوشحال شدم به همگی تبریک میگم امیدوارم ما هم بزودی شاهد خبرهای خوب باشیم
فقط یه چیزی:

ما رو تنها نذارید بچه ها !

به امید موفقیت همه ی مهاجرسرایی ها
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: به گل ، H-K ، samgh ، hadiseh.t ، opayamani ، daria ، frz61 ، پرنیان90 ، bakhshandehgy ، Erfaanism ، هستی zn ، mojtaba_k ، tiba ، behina ، a.r.a.s.h1
تبریکات صمیمانه من رو از کنار اقیانوس آرام پذیرا باشین.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
(2012-09-06 ساعت 19:14)SH1A2R3 نوشته:  تبریکات صمیمانه من رو از کنار اقیانوس آرام پذیرا باشین.
سلام دوست خوب ما خیلی به انرژی مثبتت احتیاج داریم ممنون که به فکر ما بودی. و به ما سرزدی
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: H-K ، کیانا ، SH1A2R3 ، opayamani ، smmyp ، daria ، behina ، tiba
آشنایی با پروسه کلیرنس
(شاید یه کم دیر باشه اما به درد 2013 ها می خوره)
افیسر سفارت و کلیرنس

افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: asxz ، hadiseh.t ، H-K ، etefag ، Hmax ، کیانا ، opayamani ، MAHDI2012 ، smmyp ، ali72 ، daria ، پرنیان90 ، sbh ، bakhshandehgy ، msi ، به گل ، هستی zn ، mojtaba_k ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، گل نهال
تبریک به همه دوستی عزیزم که کلیر شدن
من نمیدونم چرا پس سایت رو اپدیت نمیکنن جواب ایمیل های منم که اصلا نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: opayamani ، smmyp ، daria ، پرنیان90 ، bakhshandehgy ، tiba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان