کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-06 ساعت 19:16)به گل نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 19:14)SH1A2R3 نوشته:  تبریکات صمیمانه من رو از کنار اقیانوس آرام پذیرا باشین.
سلام دوست خوب ما خیلی به انرژی مثبتت احتیاج داریم ممنون که به فکر ما بودی. و به ما سرزدی
سلام شایرا جان ...گویا اومدی این ورا کدوم شهر هستی؟
اگه در مورد اولین سفرت نوشتی لطفا پستش رو برام بذار بخونم. من الان سن خوزه هستم.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، کیانا ، SH1A2R3 ، opayamani ، daria ، frz61 ، kopol ، mojtaba_k ، tiba
سلام دوستان گرامی
خوشحالم به خاطر خوشحالی انهایی که کلیرشون اومده و منتظرم با امید و ارزوی فراوان برای اونهایی که در انتظار به سر می برند. ببخشید که دوباره سوالم رو تکرار می کنم. شوهرم از انکارا منتظره که بهش جواب بدم. هر چقدر شماره رو تو یو پی اس می زنم جواب زیرو میده. شماره درسته. این یعنی چی؟ مرسی.
Bu Referans/Takip Numarasına ait bilgi bulunamamaktadır. Lütfen numaranızı kontrol edip yeniden deneyiniz
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: کیانا ، SH1A2R3 ، opayamani ، tiba
(2012-09-06 ساعت 19:42)etefag نوشته:  سلام دوستان گرامی
خوشحالم به خاطر خوشحالی انهایی که کلیرشون اومده و منتظرم با امید و ارزوی فراوان برای اونهایی که در انتظار به سر می برند. ببخشید که دوباره سوالم رو تکرار می کنم. شوهرم از انکارا منتظره که بهش جواب بدم. هر چقدر شماره رو تو یو پی اس می زنم جواب زیرو میده. شماره درسته. این یعنی چی؟ مرسی.
Bu Referans/Takip Numarasına ait bilgi bulunamamaktadır. Lütfen numaranızı kontrol edip yeniden deneyiniz

This Reference / Tracking Number, the information can not be found. Please check your number and try again

(2012-09-06 ساعت 19:47)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 19:42)etefag نوشته:  سلام دوستان گرامی

This Reference / Tracking Number, the information can not be found. Please check your number and try again

کی رفتن سفارت دوست عزیز؟
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: etefag ، opayamani ، daria ، tiba
تقدیم به همه ی دوستان منتظر
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن داشته باشند ترکتان نخواهند کرد
آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.

hadiseh.t عزیز سلام
امروز رفتند به سفارت.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، کیانا ، SH1A2R3 ، opayamani ، daria ، پرنیان90 ، به گل ، tiba ، a.r.a.s.h1
(2012-09-06 ساعت 19:19)nilufar نوشته:  آشنایی با پروسه کلیرنس
(شاید یه کم دیر باشه اما به درد 2013 ها می خوره)
افیسر سفارت و کلیرنس

افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.

حرف شما كاملا درسته براي ويزاي دانشجويي يا امثال هم ولي براي لاتاري نه. چون برگه ابي قبل مصاحبه لاتاري پرينت شده است.و......
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، opayamani ، پرنیان90 ، به گل ، هستی zn ، tiba
(2012-09-06 ساعت 19:49)etefag نوشته:  تقدیم به همه ی دوستان منتظر
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن داشته باشند ترکتان نخواهند کرد
آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.

hadiseh.t عزیز سلام
امروز رفتند به سفارت.

پس عجله نکنید روز اول معمولا همین پیغام و میده فردا پیغام جدید میده نگران نباشید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: etefag ، کیانا ، daria ، پرنیان90 ، tiba ، a.r.a.s.h1
ای بابا پس چرا آپدیت نشده!!!!!!!!!
یکی از دوستان که امروز مصاحبه داشت یکضرب گرفت.الان هم در اوزیلهان منتظر UPS ++++تبریک می گم دوست گرامی جناب مهوش+++++++++
مجرد-لیسانس-خرید خدمت-37 ساله-64xxx
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، mansour*** ، opayamani ، daria ، کیانا ، پرنیان90 ، kopol ، به گل ، tiba ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1
(2012-09-06 ساعت 20:07)MAHDI2012 نوشته:  ای بابا پس چرا آپدیت نشده!!!!!!!!!
یکی از دوستان که امروز مصاحبه داشت یکضرب گرفت.الان هم در اوزیلهان منتظر UPS ++++تبریک می گم دوست گرامی جناب مهوش+++++++++
مجرد-لیسانس-خرید خدمت-37 ساله
گفتن این هفته حالا ببینیم منظورشون جمعه بوده یا دوشنبه؟

تشکر کنندگان: opayamani ، daria ، پرنیان90 ، bakhshandehgy ، Tomas ، H-K ، tiba ، a.r.a.s.h1
سلام، من امروز با سفارت تماس گرفتم. پاسخشون این بود که هنوز جوابی دریافت نکردند ولی گفتند به چک کردن سایت ادامه بدم.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، opayamani ، daria ، پرنیان90 ، oe163 ، Tomas ، به گل ، tiba ، bakhshandehgy ، behina
30 JUL ایمیل زدند که مدرک شما بدست ما رسیده و خبرت می کنیم 2 AUG صبح ایمیل زدند گفتند بررسی مدرک تحصیلی را آغاز کردیم .2 ساعت بعد دوباره ایمیل زدند و گفتند مدرک شما مورد تایید برای گرفتن ویزا ولی نیاز به بررسی بیشتری دارد.الان 34 روز از شروع بررسی پرونده ما گذشته در صورتیکه من 7 ماه پیش مصاحبه داشتم و پرونده من بررسی شده .حالا برای 23 شهریور بلیط گرفتم چون باید مدیکال را تکرار کنم در صورتیکه می ترسم تا ان تاریخ کلیر نشم.با تجربه ها راهنمایی و کمکم کنید.ممنونم
1-Yes we have received your documents. Once the consular officer reviews them, we will notify you.

2-Your documents are under review. We will inform you of the result once the review is complete

3-You are educationally qualified for the visa, but your case needs more administrative processing. Please check our website for your case number in the following days.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: opayamani ، smmyp ، daria ، etefag ، hadiseh.t ، leila20 ، mansour*** ، پرنیان90 ، bakhshandehgy ، arman_m ، kopol ، Tomas ، H-K ، tiba ، a.r.a.s.h1
(2012-09-06 ساعت 15:07)daria نوشته:  Dear XXX
We are pleased to inform you that your administrative processing has been completed. Please come to our office until September 20, 2012, 1:00 PM, to receive your visa. We would like to remind you that your visa must be issued before the DV 2012 program ends on September 30, 2012. Due to this reason, it is essential that you come to our office as soon as possible.

I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

اینجاست که باید نوشت:
هوووووووررررررررررااااااااااااااااااااا

منم بت صمیمانه تبریک می گم.
بی صبرانه منتظر شنیدن خبر کلیر شدن سایر دوستان هستم.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، پرنیان90 ، bakhshandehgy ، Tomas ، H-K ، هستی zn ، daria ، tiba
(2012-09-06 ساعت 18:21)به گل نوشته:  سلام دوستان
تبریک به همه عزیزانی که کلر شدند و یک تبریک ویژه به همسفر قبلی خودم پرنیان90 که این دفعه بدون من میره آنکارا خیلی خیلی خوشحال شدم حتی اگر کلر هم نشم نیام می تونم پز بدم که دوستان خوبی در آمریکا دارم
دوستان من هم سه شنبه و چهارشنبه ایمیل زدم ولی جوابی برای من نیامده حتی روز سه شنبه به Kcc هم ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادند نمی دونم چه مشکلی در پرونده من هست که جواب نمی دهند شاید رد شدم ...
الهی قربونت برم من به گل عزیز، همه مون امسال ویزا میگیریم شک نکن، بعدشم اگه بدونی چقد دلم تنگه بدون تو می خوام برم، البته من دلم روشنه فردا آپ می کنند و ما باز همسفریـــــــــــــــــــــــم
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، bakhshandehgy ، oe163 ، behina ، Tomas ، به گل ، daria ، mojtaba_k
سلام

فقط میخواستم بگم

هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــُـورا
البته مورد ما متفاوت بود چون از اینجا یعنی بمبئی اقدام کردیم و کاملاً با آنکارا فرق داره...نه توی وبسایت میزنن و نه به تلفنات جواب میدن...فقط یه ایمیل زدن و ما بعد از بیشتر از دو ماه از مصاحبه مون پاسپورتا رو فرستادیم و امروز با ویزا به دستمون رسید

آرزوی بهترین ها را براتون دارم و امیدواریم که به زودی شما هم مثه ما خوشحال بشین
این هم یه عالمه انرژی مثبت واسه همتون
++++++++++++++++++++++++++++

یه حالتی بین خواب و بیداریRolleyes
از همه تون ممنون
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، پرنیان90 ، bakhshandehgy ، asxz ، sayeh_m ، etefag ، oe163 ، Erfaanism ، behina ، mansour*** ، کیانا ، arman_m ، kopol ، Tomas ، H-K ، به گل ، MAHDI2012 ، leila-gh ، samgh ، daria ، saher ، tiba ، a.r.a.s.h1
(2012-09-06 ساعت 21:37)Zhoopin نوشته:  سلام

فقط میخواستم بگم

هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــُـورا
البته مورد ما متفاوت بود چون از اینجا یعنی بمبئی اقدام کردیم و کاملاً با آنکارا فرق داره...نه توی وبسایت میزنن و نه به تلفنات جواب میدن...فقط یه ایمیل زدن و ما بعد از بیشتر از دو ماه از مصاحبه مون پاسپورتا رو فرستادیم و امروز با ویزا به دستمون رسید

آرزوی بهترین ها را براتون دارم و امیدواریم که به زودی شما هم مثه ما خوشحال بشین
این هم یه عالمه انرژی مثبت واسه همتون

یه حالتی بین خواب و بیداریRolleyes
از همه تون ممنون

تبریک میگم دوست عزیز .

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، behina ، Zhoopin ، daria
ماندانا من واسه یکشنبه با ماهان گرفتم، دوشنبه یه مشکلی بود دیگه 1 روز زودتر مجبور شدم بگیرم...........
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: mansour***

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان