کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-07 ساعت 20:29)HOME نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 20:04)leila20 نوشته:  اول تبريك به همه كلير شده ها. بعد 1 سوال: چه جوريه كه واسه من هنوز آپديت سايتو ميزنه 17 اگوست.عجيبه.

سلام دوست عزیز .صفحه را refresh کنید.
AS72000
مصاحبه:5SEP
3نفر-برگه ابی+فرم 10 سوالی+رزومه

شما با من مصاحبه داشتید امیدوارم زودتر ما هم کلیر بشیم
تشکر کنندگان: opayamani ، tiba ، Tomas ، MAHDI2012 ، daria
آنکارا بودم
تشکر کنندگان: opayamani ، Tomas
(2012-09-07 ساعت 16:09)hadiseh.t نوشته:  با اجازه guluعزیز

دوستان منتظر

MAHDI2012
iloveshadow
oe163
s$s
Emad-L(همسر)
marjan-fath
هستی zn(همسر)
zavieh
IMMI
m86eb
Hmax
behina
Alireza.a
ehsan442
bakhtiari659 ?? (نميدونم كلير شدن يا نه )
lovelybugatti
loveusa
ozr
smmyp
Erfaanism
amiry
nilufar
skyramis
msi *
honey62
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
mo897sa
niksokhan
rezafc
archery
azadeh212*
gulu عزیز(امیدوارم کلیر شده باشه)
hadiseh.t

ببخشید اگه کسی رو جا انداختم یا کسی رو از جدول حذف نکردم.
اینم برای MAHDI2012 عزیز

bakhtiary659 در آپدیت قبل کلیر شده اند.
تشکر کنندگان: opayamani ، tiba ، msi ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، هستی zn ، hadiseh.t ، پرنیان90 ، Tomas ، daria ، rezagh
یه هورا برای بچه های کلیر شده
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کس دیگه ای نبود؟؟؟؟ می خوام جدول را آپدیت کنم
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
سلام دوستان
به همه عزیزانی که کلیر شدن تبریک میگم Smile لیستتون هم باید آپدیت کنید Smileozr هم فکر کنم کلیر شدن امروز Smileبه امید شادی و خوشحالی همه شما Smile

€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2012-09-07 ساعت 20:30)mo897sa نوشته:  دوستان از کجای سایت ابوظبی میشه ایمیل داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درهمان قسمتی که کیس نامبر را برای چک کردن کلیرنس وارد میکنیم. درنوار منوی بالای این صفحه نوشته contact us به این قسمت وارد شوید گزینه اول (که میگه قبلا مصاحبه برای ویزای مهاجرتی در ابوظبی داشتم ) را انتخاب کنید. submit را بزنید و در صفحه بعد اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. متن اصلی ایمیل را در قسمت My inquiry تایپ نمایید و submit نمایید.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: shawn2012 ، mo897sa ، Tomas ، daria ، Emad_L ، opayamani
(2012-09-07 ساعت 20:31)s$s نوشته:  سلام دوستان تبریک بابت کلیر شدن همه اونایی که منتظر بودن و انتظارشون تموم شد.

متاسفانه ما تو این آپدیت هم نبودیم، برای ما هم دعا کنید که انتظارمون به پایان برسه

ای بابا!!!
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: s$s ، msi ، samgh ، هستی zn ، Tomas ، honey62 ، opayamani
دوستان خوبم خیلی خوشحالم که کلیر شدید من تقریبا روزی دو سه بار به این صفحه سر میزدم امیدوارم همه دوستانی که موندند به زودی کلیر بشند.باز هم تبریک .کاری بود در خدمتیم
تشکر کنندگان: کیانا ، sayeh_m ، MAHDI2012 ، samgh ، a.r.a.s.h1 ، smmyp ، mehdi426i ، etefag ، frz61 ، sam11 ، پرنیان90 ، tiba ، Tomas ، به گل ، rezagh ، moesa7 ، daria ، opayamani ، H-K
سلام
تبریک فراوان به تمامی دوستانی که کلیر شدند.....
تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک فراوان
برای من هم دعا کنید....
تشکر کنندگان: msi ، shawn2012 ، samgh ، a.r.a.s.h1 ، smmyp ، etefag ، هستی zn ، پرنیان90 ، tiba ، Tomas ، به گل ، moesa7 ، daria ، opayamani ، H-K
تبریک به همه دوستان گلی که کیلیر شدند خیلی خوشحال شدیم وبرای بقیه دوستان منتظر هم آرزو داریم زودتر کیلیر بشن.ما هفته دیگه عازم آمریکا هستیم هر موقع بتونیم بهتون سر میزنیم .موفق باشید
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: samgh ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، smmyp ، etefag ، هستی zn ، frz61 ، sam11 ، پرنیان90 ، tiba ، Tomas ، به گل ، mehdi426i ، MAHDI2012 ، moesa7 ، daria ، opayamani
خدایا تا الان که کمکم کردی ناامیدم نکن
امیدوارم همه منتظران زودتر کلیر بشن واسه من هم دعا کنید
ایم از انرژی مثبت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2012-09-07 ساعت 19:24)etefag نوشته:  از وقتی که یقین کردم دیگه دارم میرم درد کنده شدن ریشهامو عمیقا حس می کنم. کاش به این مرحله نمی رسیدم که بی ریشه شدن ارزوم باشه. کاش رفتنم با انتخابی اجباری نبود. همه اونایی رو که عاشقشونم اینجان. این برام ترسناکه.

منم همینطور امروز که رفتم پیش خونوادم چشمهایی رو دیدم که انگار ملتمسانه ازم میخواستن که نرم ولی خنده ای اجباری روی لباشون نقش بسته بود . از حالا به بعد احساس میکنم یه چیزی داره روی قلبم سنگینی میکنه ونفس کشیدنمو سنگین تر.
سلام دوستان کمک کمک کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من تازه مهجرتسرا رو پیدا کردم. تو یه مشکل بزرگی‌ قرار گرفتم. من از بچهای ۲۰۱۲ هستم. ویزا رو هم گرفتم الان آمریکا هستم. من لیسانس مکانیک دارم، ولی‌ به دلیله اینکه مدرک من در دسترس نبود در زمان مصاحبه، گفتم رو فرمها بگم همون ۱۲ سال رو خواندم بسه دیگه. الان تو آمریکا کار پیدا کردم ۱ هفته و چند روز دگه مصاحبه دارم، و به عنوان یک مهندس مکانیک منو میخوان استخدام کنن. نگرانیه من اینکه از روی (social security number) یه دفعه نفهمن من رو فرمها دروغ گفتم منو بندازن بیرون. آیا اصلا امکانش هست دولت در مورد این تضّاد خبردار بشه، از روی (social security number) چه اطلاعاتی‌ میشه کسب کرد،

دوستان توروخدا زود جواب بدید دارم می‌میرم :-(
تشکر کنندگان: etefag ، sam11 ، پرنیان90 ، کیانا ، tiba ، Tomas ، saher ، daria ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، H-K
(2012-09-07 ساعت 23:47)yekta.m نوشته:  سلام دوستان کمک کمک کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من تازه مهجرتسرا رو پیدا کردم. تو یه مشکل بزرگی‌ قرار گرفتم. من از بچهای ۲۰۱۲ هستم. ویزا رو هم گرفتم الان آمریکا هستم. من لیسانس مکانیک دارم، ولی‌ به دلیله اینکه مدرک من در دسترس نبود در زمان مصاحبه، گفتم رو فرمها بگم همون ۱۲ سال رو خواندم بسه دیگه. الان تو آمریکا کار پیدا کردم ۱ هفته و چند روز دگه مصاحبه دارم، و به عنوان یک مهندس مکانیک منو میخوان استخدام کنن. نگرانیه من اینکه از روی (social security number) یه دفعه نفهمن من رو فرمها دروغ گفتم منو بندازن بیرون. آیا اصلا امکانش هست دولت در مورد این تضّاد خبردار بشه، از روی (social security number) چه اطلاعاتی‌ میشه کسب کرد،

دوستان توروخدا زود جواب بدید دارم می‌میرم :-(

دوست عزیز در زمان مصاحبه شما آخرین مدرک تحصیلی که در دست دارید رو اعلام میکنید وقتی شما این مدرک رو نداشتید پس دروغ هم نگفتید ، نگرانی شما بی مورد هست امیدورم همیشه موفق باشید
تشکر کنندگان: etefag ، sam11 ، yekta.m ، پرنیان90 ، tiba ، Tomas ، sayeh_m ، MAHDI2012 ، rezagh ، daria ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، H-K
با عرض تبریک به کلیه دوستان که کلیر شدن . ما هم بالاخره بعد از 80 روز انتظار کلیر شدیم با آرزوی کلیر شدن دوستان و همراهان مهاجرسرا
هورا+++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، loveusa ، Erfaanism ، sam11 ، پرنیان90 ، کیانا ، bayat_r ، bakhshandehgy ، tiba ، Tomas ، به گل ، sayeh_m ، asxz ، 3rip ، etefag ، behina ، MAHDI2012 ، rezagh ، moesa7 ، daria ، Emad_L ، frz61 ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، H-K

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان