موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من 30 می تو انکارا مصاحبه داشتم به همراه خانم و پسرم، شماره کیس من 2012as33xxx , و برنده اصلی هم خانم بنده بودند
افیسر از من راجع به خدمت و کار پرسید که اولی ارتش و دومی هم کارمند بانک ، افیسر گفت که پرونده شما کامل و مشکلی ندارید تا یکی دو ماه دیگه سایت چک کنید الان بیش از سه ماه گذشته و جواب ایمیل های من هم اینه که پروسه من (husband) کامل نشده لطفا بهم بگید چکار کنم مرسی از همتون
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز الان چه وقت انرژی منفی دادنه یعنی هنوز با کلیر شدن 94 تا کیس بازم ناامیدید وقتی23 روز وقت مونده و ماه سپتامبر تمام سعیشون رو میکنن که همه رو کلیر کنن باز میاید اینجا انرژی منفی میدید نمی دونم واقعا بهتون چی بگم بچه ها من مطمینم اکثرمون کلیر میشیم حق دارید استرس داشته باشید ولی اجازه ندارید بیاید تو این تایپیک انرژی منفی بدبد پس با تمام انرژی پیش به سوی کلیر شدن من مطمینم این هفته یه عالمه خبرای خوش تو راه اینم از انرژی مثبت من++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
چند روزي غيبت داشتم، حالم زياد تعريفي نداشت و مسلما اگر چيزي مينوشتم چيزهاي خوبي نبودن پس چند روز روزه مهاجرسرا گرفتم. هنوزم يه كم گيجم، اگه ميدونستم مشكل كارمون كجاست انقدر سرسخت و با روحيه هستم كه هر جور شده درستش كنم ولي مشكل اينه كه نميدونم گيرمون روي چيه. بد جوري بين زمين و هوا موندم... انقدر به خدا شكايت كردم كه ديگه فكر كنم از دستم خسته شده...
برامون دعا كنيد بچه ها
اينا هم براي خودمون و دوستامون كه قراره بعدا كلير بشيم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-08 ساعت 11:41)lgsony نوشته: سلام دوستای عزیز از کلیر شدن در ابوظبی هم بگید چون همه مال آنکارا هستند ما که 29 آگوست مصاحبه تو ابوظبی داشتیم چی به سرمون میاد احتمالش چقدره کسی آیا این حاولی تاریخ برگه آبی گرفته وبه این سرعت کلیر شده است .
سلام
دوست عزیز امیدوار باشد چون سال قبل کسانی بودند که 10 روزه و حتی کمتر کلیر شدند بهر حال امید وار باشید من هم 30 آگوست مصاحبه داشتم وآبی گرفتم
CASE NO.:2012AS140XX
تاريخ دريافت نامه اول:15جولای
تاريخ ارسال فرمها:18 جولای
تاريخ دريافت نامه دوم:16 آگوست
تاريخ مصاحبه: 30 آگوست
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:ابوظبی
دونفر
جمع هزینه ها5 میلیون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز....
توی لابی هتل نشستیم و منتظر ماشین UPS هستیم ...سر کوچه وایستاده ...تکون نمی خوره ....
دوستان عزیز......پروسه لاتاری کاملا منظم هستش....اگر اطلاعات داده شده از سوی خود شما درست باشه و خودتون قضیه رو پیچیده نکنید مشکلی پیش نمی یاد .....هنوز تا اخر سپتامبر زمان داریم و اکثر بچه های منتظر کلیر خواهند شد ...به فکر تهیه بلیط برای لحظات آخر باشید تا سریع اینجا باشید .....
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-08 ساعت 14:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-08 ساعت 14:53 توسط پرنیان90.)
solaris عزیز فقط 2 تا میل زدی؟ من 28 جون مصاحبم بود آفیسر گفت فرم واسم میل میکنه،هر چی از اول جولای من میل زدم جواب ندادند این کار هر روز ادامه پیدا کرد من هر روز 2 تا میل یکی با میل شخصیم یکی از طریق سفارت می زدم تا 2 هفته اصن جوابمو ندادند بعد 2 هفته واسم فرم رو فرستاد منم چون از قبل جوابا رو اماده کرده بودم همون روز باز از 2 طریق فرستادم ، فرداش میل زدم که رسیده یا نه که باز تا 1 هفته جواب ندادند البته تو این 1 هفته هر روز می فرستادم، تازه بعد 1 هفته جواب دادند که نه ما میلی از شما نگرفتیم ( البته تو پرانتز بگم که من فرما با رزومه رو با چند فرمت فرستادم که هم فایل زیپ هم وُرد 2003، هم ورد 2007 )، خلاصم من باز فرما رو فرستادم و باز فرداش گفتند نه طبق میلی که دیروز زدیم ما همچنان فایلی از شما نگرفتیم، این پروسه هم 1 هفته طول کشید تا تو تاریخ 23 جولای گفتند ما فرمتون رو گرفتیم پروسه شما به زودی انجام میشه، دقیقا از مصاحبم 1 ماهی گذشت و خیلی اذیت شدم هر روز کارم میل زدن بود و منتظر جواب میل موندن....... اینو گفتم که بگم باید پیگیر باشیم و میل زدن هیچ ایرادی نداره فقط داریم پیگیر میشیم..... و اینکه اول صبح یعنی 8 یا 8.5 به وقت ترکیه میل بزن هم از طریق میل خودت هم سفارت هر دو تا رو همزمان بفرست.... بعد به چیزی دیگه من سفرنامه بچه های2011 و 2010 رو خوندم مث شرایط شما زیاد بودند و 99% کلییر شدند پس نگران نباشید........ایشالا این هفته کلییر میشی
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep