موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با تبریک فراوان برای تمام دوستان کلیر شده . برای کلیر شدن بقیه دوستان دست به دعاییم . به امید خدا روز شادی و پایان انتظار نزدیک است .دوستان منتظر ما هم منتظر خوشحالی شما هستیم .
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-08 ساعت 00:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-08 ساعت 00:56 توسط loveusa.)
(2012-09-08 ساعت 00:34)yekta.m نوشته: (2012-09-07 ساعت 23:54)asxz نوشته: (2012-09-07 ساعت 23:47)yekta.m نوشته: سلام دوستان کمک کمک کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تازه مهجرتسرا رو پیدا کردم. تو یه مشکل بزرگی قرار گرفتم. من از بچهای ۲۰۱۲ هستم. ویزا رو هم گرفتم الان آمریکا هستم. من لیسانس مکانیک دارم، ولی به دلیله اینکه مدرک من در دسترس نبود در زمان مصاحبه، گفتم رو فرمها بگم همون ۱۲ سال رو خواندم بسه دیگه. الان تو آمریکا کار پیدا کردم ۱ هفته و چند روز دگه مصاحبه دارم، و به عنوان یک مهندس مکانیک منو میخوان استخدام کنن. نگرانیه من اینکه از روی (social security number) یه دفعه نفهمن من رو فرمها دروغ گفتم منو بندازن بیرون. آیا اصلا امکانش هست دولت در مورد این تضّاد خبردار بشه، از روی (social security number) چه اطلاعاتی میشه کسب کرد،
دوستان توروخدا زود جواب بدید دارم میمیرم :-(
دوست عزیز در زمان مصاحبه شما آخرین مدرک تحصیلی که در دست دارید رو اعلام میکنید وقتی شما این مدرک رو نداشتید پس دروغ هم نگفتید ، نگرانی شما بی مورد هست امیدورم همیشه موفق باشید
یعنی با اینکه من لیسانسم رو ۳ سال قبل از برنده شدن در قرعهکشی گرفتم بازهم هیچ مشکلی نیست ؟ با اینکه تو فرمهای ک سی سی گفتم آخرین مقطع تحصیلی من کلاس ۱۲ هستش؟ آخه برلین بودم و نمیتونستم برم ایران مدارکمو جمع و جور کنم، ولی خوب کار نامهٔ کلاس ۱۲ (پیش) رو سر ۴ روز اقوام با پست برام فرستادن.
یکتای عزیز
مورد شما خیلی حساس است. به نظرم در مورد این کار مهم ، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید تا خدایی نخواسته دچار مشکل نشوید. اصلا نگران نباشید و با آرامش پیش بروید. مطمئنم مشکلتان حل می شود
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-08 ساعت 02:04)hamid_r555 نوشته: (2012-09-08 ساعت 00:27)MPU نوشته: با تبریک فراوان برای تمام دوستان کلیر شده . برای کلیر شدن بقیه دوستان دست به دعاییم . به امید خدا روز شادی و پایان انتظار نزدیک است .دوستان منتظر ما هم منتظر خوشحالی شما هستیم .
من منتظر بودم که ستاره از جلو شماره پاک بشه که نشد توی مدت باقیمانده امیدی هست؟
دوست عزیز اصلا نگران نباش ایشاله این ستاره هم از جلوی شمارتون برداشته میشه هنوز 24 روز وقت باقی مونده به امید کلیر شدن شما دوست عزیز.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض تبریک
دوستان خوبم ، نمیدونم از شوق چی باید بگم که شما رو از خوشحال ، خوشحالتر کنه !! واقعاً خوشحالم و از ته قلب برای همه اونایی هم که کلیر نشدن دعا میکنم . میخواستم بگم که ورودتون رو به آمریکا از همین الآن خیر مقدم عرض کرده و براتون بهترینها رو آرزومندم . اما اصل مطلب اینه :
MAHDI2012 ، دوست عزیزم ، واقعاً بهت تبریک میگم . تو خیلی خیلی انتظار کشیدی و سرانجام هم پاداش این انتظارت رو گرفتی برات بهترینها رو آرزو میکنم و امیدوارم زندگی خوبی رو با خانواده محترمت در آمریکا آغاز کنی . هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای همه کلیر شده ها ، بخصوص مهدی عزیز . موفق باشید .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-08 ساعت 04:34)afshin4749 نوشته: سلام و عرض تبریک
دوستان خوبم ، نمیدونم از شوق چی باید بگم که شما رو از خوشحال ، خوشحالتر کنه !! واقعاً خوشحالم و از ته قلب برای همه اونایی هم که کلیر نشدن دعا میکنم . میخواستم بگم که ورودتون رو به آمریکا از همین الآن خیر مقدم عرض کرده و براتون بهترینها رو آرزومندم . اما اصل مطلب اینه :
MAHDI2012 ، دوست عزیزم ، واقعاً بهت تبریک میگم . تو خیلی خیلی انتظار کشیدی و سرانجام هم پاداش این انتظارت رو گرفتی برات بهترینها رو آرزو میکنم و امیدوارم زندگی خوبی رو با خانواده محترمت در آمریکا آغاز کنی . هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای همه کلیر شده ها ، بخصوص مهدی عزیز . موفق باشید .
خبر کلیر شدن MAHDI2012 عزیز بسی مایه مسرت و امید بخش منتظران گردید، واقعا تبریک میگم
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep
2 نفر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-08 ساعت 09:08)s$s نوشته: (2012-09-08 ساعت 04:34)afshin4749 نوشته: سلام و عرض تبریک
خبر کلیر شدن MAHDI2012 عزیز بسی مایه مسرت و امید بخش منتظران گردید، واقعا تبریک میگم
دوستان متاسفانه MAHDI2012 هنوز کلیر نشدن. ایشاالله همه کلیر نشده ها این هفته کلیر شن
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
کیانای عزیز همسرتون ویزاشون رو گرفت؟
شیدا جون از خودت خبر بده، هر وقت ویزا رو گرفتی
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-08 ساعت 10:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-08 ساعت 10:33 توسط کیانا.)
(2012-09-08 ساعت 10:08)پرنیان90 نوشته: کیانای عزیز همسرتون ویزاشون رو گرفت؟
شیدا جون از خودت خبر بده، هر وقت ویزا رو گرفتی
پرنیان جان ، پنجشنبه ۶ سپتامبرهمسرم پاس رو تحویل ups دادند ، گفتند تا سه شنبه میاد
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز از کلیر شدن در ابوظبی هم بگید چون همه مال آنکارا هستند ما که 29 آگوست مصاحبه تو ابوظبی داشتیم چی به سرمون میاد احتمالش چقدره کسی آیا این حاولی تاریخ برگه آبی گرفته وبه این سرعت کلیر شده است .
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-08 ساعت 04:34)afshin4749 نوشته: سلام و عرض تبریک
خدایا چه دوستان خوبی دارم .دوستانم مثل گندمند یعنی یک دنیا برکت و نعمت ومن چه خوشبختم که زردی خوشه های گندم در اطرافم موج می زند .مهربانی تان را قدر می نهم .دوست گرامی هنوز من کلیر نشدم و در ابتدا تعجب کردم گفتم نکنه کلیر شدم....ممنون از لطف همه شما
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March