کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
واااااااا دلار الان 2560 ا ساعت 12 به 2640 هم رسید چه توقعاتی دازینا پایین نمیاد :-( حالا من که 20.000 تا گرفتم هرچی خدا بخواد ;-)
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: oe163 ، etefag ، opayamani
این ایمیل را الان گرفتم...به سفارت ایمیل زده بودم که تاریخ مدیکال من گذشته و شما به من گفتید در حال بررسی هستیم و من دارم 13 سپتامبر میام انکارا...... ترا خدا نظرتون را بدید.منظورم انرژی مثبت شماست

The administrative process for your file is still pending. We follow up on all pending DV cases on a regular basis. Please keep checking our website every day. We strongly recommend you to receive your medical report on your earliest convenience so that you can provide it as soon as you see your case number on the website.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: sayeh_m ، s$s ، etefag ، opayamani ، asxz ، honey62 ، behina ، oe163 ، saher ، mojtaba_k ، H-K ، moesa7 ، viona
(2012-09-10 ساعت 16:28)MAHDI2012 نوشته:  این ایمیل الان گرفتم...ترا خدا نظرتون را بدید..Dear Sir / Madam,

The administrative process for your file is still pending. We follow up on all pending DV cases on a regular basis. Please keep checking our website every day. We strongly recommend you to receive your medical report on your earliest convenience so that you can provide it as soon as you see your case number on the website.

شما تاریخ مدیکالت گذشته ؟؟؟

این میگه پروسه شما رو هنوز دارن بررسی میکنن ولی هر روز سایت رو چک کن . در ضمن قویا" بهتون توصیه کرده که هر چه زودتر ریپورت مدیکالت رو بگیری . فکر میکنم تاریخ مدیکالتون گذشته .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، opayamani ، hadiseh.t ، daria
(2012-09-10 ساعت 16:31)sayeh_m نوشته:  [quote='MAHDI2012' pid='212480' dateline='1347278288']
این ایمیل الان گرفتم...به سفارت ایمیل زده بودم که تاریخ مدیکال من گذشته و شما به من گفتید در حال بررسی هستیم و من دارم 13 سپتامبر میام انکارا......ترا خدا نظرتون را بدید.منظورم انرزی مثبت شماست .

بله ..گذشته
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: opayamani
(2012-09-10 ساعت 16:31)sayeh_m نوشته:  
(2012-09-10 ساعت 16:28)MAHDI2012 نوشته:  این ایمیل الان گرفتم...ترا خدا نظرتون را بدید..Dear Sir / Madam,

چیزی که واضح است اینکه تاریخ مدیکالتون گذشته و دوباره باید انجامش بدین که در صورت کلیر شدن مشکلی نداشته باشین، اما نکته جالب اینکه نوشته هر روز سایت رو چک کنید،یعنی اینکه شاید روزانه آپدیت کنن.
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: opayamani ، honey62 ، hadiseh.t ، daria ، oe163 ، mojtaba_k
زندگی یک مشکل است با آن روبرو شو.
زندگی یک معادله است موازنه کن
زندگی یک معما است آن را حل کن.
زندگی یک تجربه است آن را مرور کن.
زندگی یک مبارزه است قبول کن.
زندگی یک کشتی است با آن دریا نوردی کن.
زندگی یک سوال است آن را جواب بده.
زندگی یک موفقیت است لذت ببر.
زندگی یک بازی است برنده و پیروز شو.
زندگی یک هدیه است آن را دریافت کن.
زندگی دعا است آن را مرتب بخوان.
زندگی یک دوربین است سعی کن با صورت خندان و شاد با آن روبرو بشی .
زندگی آغاز یک راه است بسوی افتخار و سربلندی، یا انحراف و سرافکندگی.
زندگی دشتی است که سبزه های آن نمایانگر زیبایی اند و دریایش نشان از عمر دارد بلندیهای آن شدائد زندگی است و سرانجام پاییزش فانی بودن این دنیا را به نمایش میگذارد.
زندگی پازلی از ترکیب همین ثانیه هاست.
زندگی نتیجه ای است که از حل معمای ثانیه ها حاصل می گردد.
زندگی تئاتری است در حد واقعیت و ما بازیگران واقعی این تئاتر هستیم.
زندگی ترکیبی از تنوع است، پس متنوع اش ساز.
زندگی برد و باخت نیست، بردن در عین باختن است.

و چه زیبا :
مفهوم زندگی در نهاد خودش نهفته است، پرتو عمر چراغی ست که در بزم وجود، به نسیم مژه بر هم زدنی خاموش است. ...

و در آخر:
زندگی با همه ناملایمات اش دوست داشتنی است چون هدیه ای از جانب پروردگار است ...
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: opayamani ، asxz ، frz61 ، behina ، hadiseh.t ، sayeh_m ، Erfaanism ، mehdi426i ، Emad_L ، H-K ، a.r.a.s.h1
(2012-09-10 ساعت 12:11)IMMI نوشته:  
(2012-09-10 ساعت 11:58)honey62 نوشته:  
(2012-09-09 ساعت 16:17)IMMI نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 12:51)honey62 نوشته:  .... هنوزم يه كم گيجم، اگه ميدونستم مشكل كارمون كجاست انقدر سرسخت و با روحيه هستم كه هر جور شده درستش كنم ولي مشكل اينه كه نميدونم گيرمون روي چيه. بد جوري بين زمين و هوا موندم...

يه متني چند وقت پيش گذاشتم كه برخي از روندهاي گرفتن ويزا و تاخيرهاي روند اداري رو توضيح داده بود. اينم لينكش:
http://mohajersara.com/thread-5395-post-...#pid204931

بطور خلاصه ميشه گفت 4 روند مهم داريم:

1- ويزاي مانتيس: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه احتمال داده بشه مي تونند در انتقال تجهيزات حساس نقشي داشته باشند. همچنين كساني كه تحصيلات تكميلي بالا (دكترا) داشته باشند نيز شامل اين مرحله مي شوند. اين روند بطور معمول، 2 يا 3 هفته طول ميكشه تا متقاضي كلير بشه.

2- ويزاي دانكي: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه اسمشون بطور مستقيم و كامل در ليست سيستم CLASS وجود داشته باشه. يعني اسمي مشابه اسم اونا تو ليست سياه باشه. در اين صورت ميان بررسي ميكنن كه متقاضي همان شخص تروريست هست يا نه. اين روند ممكنه ماه ها بطول بيانجامه.

3- ويراي كوندور: اين روند معمولا براي اتباع كشورهاي مسلمان اجرا ميشه كه حدود 26 كشور هستند. اين روند حدود 1 يا 2 هفته طول ميكشه انجام بشه.

4-ويزاي ايگل: اين روند براي متقاضياني اجرا ميشه كه تبعه كشوري حامي تروريست هستند. اين روندم حدود 1 تا 2 هفته طول ميكشه تا انجام بشه.
--------------------------------------------------------------------------------
حالا خودتون ببينيد تو كدوم گروه قرار ميگيرين. من گروه 1 بيشتر بودم كه خب كمتر از يك ماه هم نتيجه ام مشخص شد
خوب اينجور كه شما رده بندي كردي فكر كنم همه موارد بالا غير از مورد اول!Sad
مسلمون كه هستيم، اسممون كه توي عراق و پاكستان و افغانستان فت و فراوون، الحمد الله همه دنيا و اين اواخر كانادا هم ما رو گذاشت تو ليست سياه...
من خودم رو مثال بزنم، در بهترين حالت (چون نزديك آخر سپتامبره و سريعتر بررسي مي كنن) چون كارم حساس بوده، 2هفته مورد 1 برام طول كشيده، مورد 2 برام اجرا نشده چون اسم و فاميلم مشابه زيادي نداره. مورد 3 و 4 هم هر كدوم 1 هفته طول كشيده. جمعا ميشه 4 هفته كه دقيقا سر 4 هفته clear شدم. نميشه گفت اين روند دقيقه. اما يك حدودي به آدم ميده كه بتونه برآورد كنه. مثلا مورد من در بدترين حالتش ميشد 6 هفته.
من حدس ميزنم كساني كه دوباره براشون يك روند اداري جديد شروع شده، يكي از اين آيتم ها تموم شده و چون به يك آيتم ديگه برخورد كردن، بررسي اون آيتم هم اجرا شده كه احتمالا طي 1 تا 2 هفته نتيجه اونم مياد.

اين ها همگي حدس و گمان هست.
سلام پس من که نه مورد یک رو دارم و نه مورد دو رو فقط 3و4 هست مشکلم چیه که حدود 39 روزه جوابم نیومده
شما نظری دارین دوستان
سلام دوستان ، به نظر من فکر بالا رفتن دلار را کنار بگذارید ، به فکر کلیر شدن خودتون و دوستانتون باشید . مثلا من دیروز ایمیل زدم که از کیس من چه خبر ؟ اونها در پاسخ این نامه را دادند ، قبلا یکی از دوستان این سوال را پرسیده بود . آیا من به همین زودی باید برم آنکارا؟ یا منتظر سایت بشم ؟ فقط 2 هفته فرصت داریم که مثل آدمهای محترم به اونجا بریم.

Dear Sir / Madam,

According to our records, your administrative process has not been completed yet. We follow up all pending DV cases on a regular basis.As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
تشکر کنندگان: loveusa ، etefag ، opayamani ، H-K ، tiba
بالاخره امروز جواب ایمیلم اومد. خبری نیست فعلا گویا.
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان: etefag ، hadiseh.t ، loveusa ، opayamani ، oe163 ، H-K ، alis60
اگه بدونین امروز جلو سفارت چه خبر بود! N+1 نفر اومده بودن واسه دادن پاسپورت ها
من و چند تا از دوستان از ساعت 9:30 جلو سفارت بودیم و بالاخره توانستیم به عنوان نفرات اول پاسپورت هارا به یو پی اس بدهیم
این ملت ما حالا حالا ها مونده صف بستن رو یاد بگیرن، افسر جلو در سفارت کم مونده بود دست به تنبیه بدنی بزنه! :دی
اینجا اتاق من در هتل الیت
I LOVE YOU MOHAJERSARA
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: frz61 ، hadiseh.t ، sayeh_m ، daria ، Emad_L ، etefag ، oe163 ، opayamani ، Erfaanism ، asxz ، H-K ، کیانا ، ماندانا ، aziking ، bakhshandehgy ، bayat_r ، alis60 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-10 ساعت 17:28)marjan_fath نوشته:  سلام دوستان ، به نظر من فکر بالا رفتن دلار را کنار بگذارید ، به فکر کلیر شدن خودتون و دوستانتون باشید . مثلا من دیروز ایمیل زدم که از کیس من چه خبر ؟ اونها در پاسخ این نامه را دادند ، قبلا یکی از دوستان این سوال را پرسیده بود . آیا من به همین زودی باید برم آنکارا؟ یا منتظر سایت بشم ؟ فقط 2 هفته فرصت داریم که مثل آدمهای محترم به اونجا بریم.

Dear Sir / Madam,

According to our records, your administrative process has not been completed yet. We follow up all pending DV cases on a regular basis.As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

شما به چه آدرسی ایمیل دادین؟؟
(2012-09-10 ساعت 16:38)s$s نوشته:  

چیزی که واضح است اینکه تاریخ مدیکالتون گذشته و دوباره باید انجامش بدین که در صورت کلیر شدن مشکلی نداشته باشین، اما نکته جالب اینکه نوشته هر روز سایت رو چک کنید،یعنی اینکه شاید روزانه آپدیت کنن.

دوست عزیز سایت روزی چند بار آپدیت میشه ولی هر روز اعلام نمیشه.

اتفاقی که در سال 2011 برا بعضی دوستان افتاد امسال هرگز تکرار نخواهد شد و همه بطور کلی کلیر شده و یا میشوند.

آن سال چند نفری که کلیر نشده بودند بالای 250 و 280 و 340 روز کلیر نشده بودند و مشکل داشتند...

امسال که این صحبتها نیست و فقط بچه ها یه کمی بی دلیل نگرانند.
همه کلیرند مطمئن باشید. امسال کیس هم کم دارند.
تشکر کنندگان: frz61 ، hadiseh.t ، shraya ، etefag ، sayeh_m ، oe163 ، asxz ، opayamani ، marjan_fath ، arman_m ، mojtaba_k ، MAHDI2012 ، mo897sa ، tiba ، a.r.a.s.h1
بچه ها سایت اپدیت شده
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: etefag ، asxz ، bakhshandehgy ، oe163 ، alis60 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-10 ساعت 18:39)saher نوشته:  
(2012-09-10 ساعت 16:38)s$s نوشته:  

دوست عزیز سایت روزی چند بار آپدیت میشه ولی هر روز اعلام نمیشه.

اتفاقی که در سال 2011 برا بعضی دوستان افتاد امسال هرگز تکرار نخواهد شد و همه بطور کلی کلیر شده و یا میشوند.

آن سال چند نفری که کلیر نشده بودند بالای 250 و 280 و 340 روز کلیر نشده بودند و مشکل داشتند...

امسال که این صحبتها نیست و فقط بچه ها یه کمی بی دلیل نگرانند.
همه کلیرند مطمئن باشید. امسال کیس هم کم دارند.

دوستان عزیز ,فقط انرژی خود را معطوف به کلیرنس شدن بگذارید , ما 5 سپتامبر مصاحبه داشتیم و خود سفارت ما را در جولای خبر کرده بود که برنده شده ایم. فردای مصاحبه هم سریع با ایمیل برایمان فرم 10 سوالی را فرستادند .مطمئنم دارند تمام سعی خود را میکنند.
تشکر کنندگان: etefag ، asxz ، opayamani ، frz61 ، H-K ، shraya ، daria ، MAHDI2012 ، tiba ، oe163
دوستان فکر کنم عددی اضافه نشده باشه فقط ورداشتن سایت را مرتب کردن اما سریع چک کنید امروز چندتا هورا کم داریم
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: etefag ، opayamani ، mojtaba_k ، daria ، loveusa ، oe163

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان