موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-10 ساعت 12:17)behina نوشته: (2012-09-10 ساعت 11:42)mo897sa نوشته: من فكر ميكنم كه ديگه شانس كلير شدنم ته كشيده، از اونجا كه همه شانسم رو سرٍ لحظه يِ آخر فهميدنٍ انتخاب شدن و لحظه آخر پرواز جا دادن براي مصاحبه و ويزاي خيلي فوري و شانسي ابوظبي مصرف كردم.
به بقيه دوستان تبريك ميگم و اميدوارم همه كلير بشن و زودتر برسن به ايالات متحده
دوست عزیز اینها همه نشون میده که شانس شما خیلی خوبه و ایشالا حتما کلیر میشین.
b
behina ي عزيز ، من ميترسم كلير هم بشم اما دلار انقد بالا بره كه مجبور شم كليه هامو بفروشم بتونم برم
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-10 ساعت 12:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-10 ساعت 12:30 توسط skyramis.)
سلام دوستان عزیز
خوب مثل اینکه خیلی از دوستان تشریف بردن برای گرفتن ویزا های قشنگشون که بهشون مجددا تبریک میگم اما بهتر هست که بدونند ما هم به زودی به اونها میپیوندیم
دوستان خیلی وقت هست ، به امید خدا همه کلیر میشیم اینقدر فاز بد و منفی ندین البته بهتون حق میدم من خودم هفته گذشته به این نقطه رسیده بودم اما دوستان بهتر هست که بدونید 2 تا راه بیشتر نداریم یا اینکه از همین الان زانوی غم بغل کنیم و بشینم گریه و زاری و شیون که چقدر بد شانس هستیم که متعاقب اون از لامپ بالای سرت شروع به خراب شدن میکنه تا بقیه چیزا به دلیل این فاز منفی چون همه میدونیم وقتی میاد تک نمیاد همه باهم میاد .
میمونه راه دوم : از همین الان با خوشحالی و شادی در انتظار کلیر شدن باشیم همینطوری که تا الان بودیم و اصلا به این فکر نکنیم که نمیشه چرا نشه مگه شانس ما اندازه داره که بخواهد تمام شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شانس دوستان دیدگاه خودمون هست دیدی که به زندگی داریم امروز فردا رو میسازه و شانس فردا را ایجاد میکنه
برایند چندین انرژی نیروی فوق العاده ای به نام اینرسی ایجاد میکند پس از همه دوستان میخوام که از امروز تا کلیر شدن همه دوستان هر روز راس ساعت 7 شب فقط و فقط به مدت 1 دقیقه به این فکر کنید که سایت اپدیت شده و اسمتون توی سایت هست و دارید خوشحالی میکند
ازتون خواهش میکنم بخاطر دوستانمون و بخاطر خودمون این یک دقیقه را وقت بزاریم
شرمنده صحبتهام طولانی شد اما لازم بود که در غیاب دوستان با روحیه و پر انرژی یک نفر این کار رو انجان میداد
به امید کلیر شدن همه دوستان و خودم در این هفته
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-10 ساعت 12:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-10 ساعت 12:32 توسط IMMI.)
(2012-09-10 ساعت 12:22)mo897sa نوشته: (2012-09-10 ساعت 12:17)behina نوشته: دوست عزیز اینها همه نشون میده که شانس شما خیلی خوبه و ایشالا حتما کلیر میشین.
b
behina ي عزيز ، من ميترسم كلير هم بشم اما دلار انقد بالا بره كه مجبور شم كليه هامو بفروشم بتونم برم
امروز سايت هايي كه نرخ ارز و طلا رو اعلام ميكنن بستن. اما از بازار خبر ميرسه دلار 2630 داره معامله ميشه. من حدسم اين بود كه امروز بعد از پرداخت يارانه ها، دلار بياد پايين. اما فعلن كه اين اتفاق نيوفتاده. دعا كنيد كه بدتر از اين نشه
فعلن فقط اين سايت نرخ ها رو اعلام ميكنه: http://www.livedata.ir
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
همگی آماده- بحث دلار و فاز منفی و اصلا هر چیز استرس زا کنار-- تمام انرژی های مثبت به سمت آپدیت شدن امروز سایت
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
آقا چه خبر داره ميشه!!؟دلار كه داره ميشه 3000تومن_تو سوريه داره اوضاع خيلي وخيم ميشه_اسرائيل پدرسوخته هم كه هي داره تهديد ميكنه_كانادا هم كه بست و رفت_چند تا ديگشون تو فكر رفتنن_آمريكا هم كه با 45تا كشور ميخواد بزركترين مانور دريايي رو تو خليج فارس و اقيانوس هند برگزار كنه_تركيه هم كه خنجر رو از پشت بد جور فرو كرد_ماهم كه ميخوايم تنگه رو ببنديم_رئيس جمهور هم كه ميگه ما تو يه جنگ پنهان هستيم_منم كه ميگم اگه تو هر كشور ديگه اي ارز و طلا به جاي بانك و اقتصاد،مثل كشور ما تو خونه مردمشون ميرفت،با اين تحريمها وضعشون خيلي خيلي بدتر از ما بود_خلاصه چرا داره اينجوري ميشه؟اين وضع تا كجا ميخواد پيش بره؟خدا كنه مسئولين يه راهكار اساسي بدن و مردم هم حمايت كنن تا از اين وضع بيايم بيرون.
نمی دونم با این شرایط آیا باید دلار بخریم یا نه ، ولی فکر می کنم پیش بینی دلار 3000 تومان داره به حقیقت می پیونده
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منتظر
با تمام وجودم امیدوارم همگی به سرعت از خان کلیر رد شید و به خان بعدی برسید.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
من دوست دارم این تایپیک مثل جمعه بترکهههههههههههههههه
پس پیش به سوی کلیر شدن دوستان و خودم اینم انرژی مثبت من ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من که دیگه دارم عصبی می شم خیلی سخته امیدورام همه بتونن کلیر بشن و نتیجه ها زود بیاد
آرزوی موفقیت برای همه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دلار داره میاد
ار 2400 شده 2320
انشالله همین جور بره پایین ما به همون 1700 راضییم به خدا
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست *
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-10 ساعت 14:28)nilufar نوشته: دوستان دلار داره میاد
ار 2400 شده 2320
انشالله همین جور بره پایین ما به همون 1700 راضییم به خدا
دوستان گلم همه مشگلات را که نمی تونیم یکدفعه حلش کنیم .فعلا معضل مهم ما توی این تایپیک کلیر ه .اشالله همه مشگلات را پشت سر می ذاریم با موفقیت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-10 ساعت 14:20)محمد2012 نوشته: من که دیگه دارم عصبی می شم خیلی سخته امیدورام همه بتونن کلیر بشن و نتیجه ها زود بیاد
آرزوی موفقیت برای همه
می دونم همه دیگه خسته شدیم واسترسمون زیاد شده من خودم خیلی با انرژی بودم ولی یواش یواش دارم کم میارم ولی خوب کاریش نمیشه کرد باید تحمل کرد وهمه چیز رو به خدا سپرد ما باید تمام سعیمون رو بکنیم که این ویزا رو بدست بیاریم منم خودم مثل شماها بریدم ولی دارم تلاش میکنم خودم وسرپا نگه دارم نمی خوام غر بزنم یا اینکه انرژی منفی بدم ولی این شرایط طبیعیه امیدوارم این هفته هممون خبرای خوبی بگیریم از سفارت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++اینم برای شما
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میشه ایمیل سفارت انکارا برای استعلام وضعیت کلیرنسو بزارید.
در ضمن قسمت سابجکت چی می نویسید
هرچی از سایت ایمیل میدم جواب نمیدن
شماره کیس: 2012as70ooo
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 25 جولای دریافت برگه آبی+فرم 9 سوالی
تعداد: 1 نفر
کلیرنس: منتظر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-10 ساعت 15:06)solaris نوشته: سلام دوستان
میشه ایمیل سفارت انکارا برای استعلام وضعیت کلیرنسو بزارید.
در ضمن قسمت سابجکت چی می نویسید
هرچی از سایت ایمیل میدم جواب نمیدن
شماره کیس: 2012as70ooo
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 25 جولای دریافت برگه آبی+فرم 9 سوالی
تعداد: 1 نفر
کلیرنس: منتظر
دوستان بهتره خودتون ایمیل بزنین هر هفته و وضعیتتون رو چک کنین. اینجوری استرس اضافی متحمل نمیشین. من چندتا متن اینجا مینویسم شاید به دردتون بخوره.
اول از همه باید تو سایت http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.htmlبرین. قسمت های مختلف فرم رو پر کنین. قسمت subject رو متن دوم انتخاب کنید. یعنی: ?what is the status of my immigrant visa case
در قسمت بعد هم متن سوالتون رو مینویسین.
1-
Dear Sir/Madam
We had an Interview on ---- , and I got the blue paper. The embassy officer told me to check the website for the Administrative Process , and I am doing it, but you havent announced our case number yet.
So, as the program will end on 30th Sep I would appreciate it if you could kindly let us know about my case.
2-
Dear Sir/Madam
My interview was on --- at your office.Your officer said that I must check your website after than 3 weeks later.But you don't announce our case number in your website,yet.
I want to know about accomplishment of my administrative process?
Sincerely,
3-متنی که a.r.a.s.h1 گذاشته بود.
---- Could you please let me know about the status of my visa case? My interview was on
I hope that you have good news for me
4-
Dear Sir/Madam
My interview was on --- at your office.and I got blue paper.But since 17 august,your website didn't update.
I want to know about status of my administrative process?
Sincerely
5- متن etefag با اندکی تغییر برای استفاده همگان
To whom it may concern,
Dear Sir/Madam
My interview was on --- , and I got blue paper for administrative process.
so my status remains unclear yet and I'm really concerned about it.
I hope you have some good news for me about my last status.
Thanks a lot.
Regards