موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-10 ساعت 00:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-10 ساعت 00:08 توسط hadiseh.t.)
(2012-09-09 ساعت 23:59)shraya نوشته: [quote='shraya' pid='212224' dateline='1347217805']
سلام دوستان عزیز
ما هم مرحله ی مصاحبه رو طی کردیم و کلیرنس خوردیم.
البته جالبه که مدرک کاریمو پس داد و جز مدارک تحصیلی و ازدواج و سند مالی و مدارک مربوط به شناسنامه و کارت ملی هیچی نگه نداشت همه شو پس داد.
و یه برگه آبی داد دستمون.
همه چی خیلی ساده بود. انقدر سریع انجام شد که اصلا نفهمیدیم چی شد ...
بنظر شما چرا مدرک کارمو پس داد؟درحالیکه از یه عده رزومه کاری خواستن؟؟؟
نه دوست عزیز اصولا این وقت شب کسی تو این تایپیک نیست غیر از من دوست عزیز شما یاباید 12 سال درس خونده باشید یا 2 سال سابقه کار داشته باشید که شما مورد اول رو داشتید و نیازی به مورد دوم نبوده برای ما هم همین بود اصلا گواهی اشتغال به کار رو نخواست امیدوارم به زودی کلیر بشی.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-10 ساعت 00:06)hadiseh.t نوشته: (2012-09-09 ساعت 23:59)shraya نوشته: (2012-09-09 ساعت 23:40)shraya نوشته: سلام دوستان عزیز
البته جالبه که مدرک کاریمو پس داد و جز مدارک تحصیلی و ازدواج و سند مالی و مدارک مربوط به شناسنامه و کارت ملی هیچی نگه نداشت همه شو پس داد.
نه دوست عزیز اصولا این وقت شب کسی تو این تایپیک نیست غیر از من دوست عزیز شما یاباید 12 سال درس خونده باشید یا 2 سال سابقه کار داشته باشید که شما مورد اول رو داشتید و نیازی به مورد دوم نبوده برای ما هم همین بود اصلا گواهی اشتغال به کار رو نخواست امیدوارم به زودی کلیر بشی.
چرا هیچکی چیزی نمیگه؟؟...کیسم ناامید کننده اس؟؟
ممنون از جوابت حدیثه جان ... امیدوارم شما هم بزودی کلیر بشی
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
این هم انرژی مثبت وپاک به منتظران.
با آرزویی متفاوت برای شماها
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ما به همراه بخشندگى عزيز، ماندانا و همسر گلش و همسر leila20 عزيز تو سالن انتظار فرودگاه امام نشستيم منتظريم سوار هواپيما بشيم، براى همه آرزو ميكنيم سريعا كلير بشين.
We Love You Mohajersara
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-10 ساعت 00:08)shraya نوشته: (2012-09-10 ساعت 00:06)hadiseh.t نوشته: (2012-09-09 ساعت 23:59)shraya نوشته: (2012-09-09 ساعت 23:40)shraya نوشته: سلام دوستان عزیز
چرا هیچکی چیزی نمیگه؟؟...کیسم ناامید کننده اس؟؟
ممنون از جوابت حدیثه جان ... امیدوارم شما هم بزودی کلیر بشی
سلام .من هم می خواستم جواب بدم دیدم جواب گرفتید.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-10 ساعت 04:22)daria نوشته: ما به همراه بخشندگى عزيز، ماندانا و همسر گلش و همسر leila20 عزيز تو سالن انتظار فرودگاه امام نشستيم منتظريم سوار هواپيما بشيم، براى همه آرزو ميكنيم سريعا كلير بشين.
We Love You Mohajersara
خدا به همراهتون اشالله ما هم به اتفاق دوستان به زودی به شما خواهیم پیوست.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
اين روزا دلار بدجوري رفته بالا. اعصاب براي ما نذاشته. رو 2200 كمي خريدم. اما يهو كشيد بالا. امان نداد. يه حسي ميگه همينجور كه رفته بالا، كمي پايين مياد. اما اگه حسه اشتباه باشه، ميره تا 2800 فعلا. اما بازم اميدوارم تا نزديكاي 2100 بياد پايين. فعلا كه موجودي ندارم كه بخرم، اما اميدوارم وقتي پول دستم اومد دلار شده باشه 2000 . ببين چيكار كردن كه به دلار 2000 تومني هم قانعيم. خدا لعنت كنه باعث و بانيشو
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان آیا کسی میدونه چه طوری میشه با افسر پرونده مون در روز مصاحبه ارتباط داشت. آیا تلفنی یا با ایمیل و یا میشه وقت حضوری گرفت؟ اگر کسی چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنید.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-10 ساعت 10:31)behina نوشته: سلام دوستان آیا کسی میدونه چه طوری میشه با افسر پرونده مون در روز مصاحبه ارتباط داشت. آیا تلفنی یا با ایمیل و یا میشه وقت حضوری گرفت؟ اگر کسی چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنید.
سلام.هیج ارتباطی به جز زمانی که مصاحبه داری نخواهی داشت .ایمیل هم همان ایمیلی که سفارت داده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من فكر ميكنم كه ديگه شانس كلير شدنم ته كشيده، از اونجا كه همه شانسم رو سرٍ لحظه يِ آخر فهميدنٍ انتخاب شدن و لحظه آخر پرواز جا دادن براي مصاحبه و ويزاي خيلي فوري و شانسي ابوظبي مصرف كردم.
به بقيه دوستان تبريك ميگم و اميدوارم همه كلير بشن و زودتر برسن به ايالات متحده
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یعنی امروز سایت آپدیت می شه...اشالله ...همگی بگید اشالله
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-09 ساعت 16:17)IMMI نوشته: (2012-09-08 ساعت 12:51)honey62 نوشته: .... هنوزم يه كم گيجم، اگه ميدونستم مشكل كارمون كجاست انقدر سرسخت و با روحيه هستم كه هر جور شده درستش كنم ولي مشكل اينه كه نميدونم گيرمون روي چيه. بد جوري بين زمين و هوا موندم...
يه متني چند وقت پيش گذاشتم كه برخي از روندهاي گرفتن ويزا و تاخيرهاي روند اداري رو توضيح داده بود. اينم لينكش:
http://mohajersara.com/thread-5395-post-...#pid204931
بطور خلاصه ميشه گفت 4 روند مهم داريم:
1- ويزاي مانتيس: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه احتمال داده بشه مي تونند در انتقال تجهيزات حساس نقشي داشته باشند. همچنين كساني كه تحصيلات تكميلي بالا (دكترا) داشته باشند نيز شامل اين مرحله مي شوند. اين روند بطور معمول، 2 يا 3 هفته طول ميكشه تا متقاضي كلير بشه.
2- ويزاي دانكي: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه اسمشون بطور مستقيم و كامل در ليست سيستم CLASS وجود داشته باشه. يعني اسمي مشابه اسم اونا تو ليست سياه باشه. در اين صورت ميان بررسي ميكنن كه متقاضي همان شخص تروريست هست يا نه. اين روند ممكنه ماه ها بطول بيانجامه.
3- ويراي كوندور: اين روند معمولا براي اتباع كشورهاي مسلمان اجرا ميشه كه حدود 26 كشور هستند. اين روند حدود 1 يا 2 هفته طول ميكشه انجام بشه.
4-ويزاي ايگل: اين روند براي متقاضياني اجرا ميشه كه تبعه كشوري حامي تروريست هستند. اين روندم حدود 1 تا 2 هفته طول ميكشه تا انجام بشه.
--------------------------------------------------------------------------------
حالا خودتون ببينيد تو كدوم گروه قرار ميگيرين. من گروه 1 بيشتر بودم كه خب كمتر از يك ماه هم نتيجه ام مشخص شد
خوب اينجور كه شما رده بندي كردي فكر كنم همه موارد بالا غير از مورد اول!
مسلمون كه هستيم، اسممون كه توي عراق و پاكستان و افغانستان فت و فراوون، الحمد الله همه دنيا و اين اواخر كانادا هم ما رو گذاشت تو ليست سياه...
با اين وجود من خيالم به خدا جمعه كه اگه بخواد چيزي بشه همه عالم هم جمع بشن نميتونن خلافش عمل كنن...پس توكلمون به خداست تا آخرين لحظه...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-10 ساعت 11:58)honey62 نوشته: (2012-09-09 ساعت 16:17)IMMI نوشته: (2012-09-08 ساعت 12:51)honey62 نوشته: .... هنوزم يه كم گيجم، اگه ميدونستم مشكل كارمون كجاست انقدر سرسخت و با روحيه هستم كه هر جور شده درستش كنم ولي مشكل اينه كه نميدونم گيرمون روي چيه. بد جوري بين زمين و هوا موندم...
يه متني چند وقت پيش گذاشتم كه برخي از روندهاي گرفتن ويزا و تاخيرهاي روند اداري رو توضيح داده بود. اينم لينكش:
http://mohajersara.com/thread-5395-post-...#pid204931
بطور خلاصه ميشه گفت 4 روند مهم داريم:
1- ويزاي مانتيس: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه احتمال داده بشه مي تونند در انتقال تجهيزات حساس نقشي داشته باشند. همچنين كساني كه تحصيلات تكميلي بالا (دكترا) داشته باشند نيز شامل اين مرحله مي شوند. اين روند بطور معمول، 2 يا 3 هفته طول ميكشه تا متقاضي كلير بشه.
2- ويزاي دانكي: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه اسمشون بطور مستقيم و كامل در ليست سيستم CLASS وجود داشته باشه. يعني اسمي مشابه اسم اونا تو ليست سياه باشه. در اين صورت ميان بررسي ميكنن كه متقاضي همان شخص تروريست هست يا نه. اين روند ممكنه ماه ها بطول بيانجامه.
3- ويراي كوندور: اين روند معمولا براي اتباع كشورهاي مسلمان اجرا ميشه كه حدود 26 كشور هستند. اين روند حدود 1 يا 2 هفته طول ميكشه انجام بشه.
4-ويزاي ايگل: اين روند براي متقاضياني اجرا ميشه كه تبعه كشوري حامي تروريست هستند. اين روندم حدود 1 تا 2 هفته طول ميكشه تا انجام بشه.
--------------------------------------------------------------------------------
حالا خودتون ببينيد تو كدوم گروه قرار ميگيرين. من گروه 1 بيشتر بودم كه خب كمتر از يك ماه هم نتيجه ام مشخص شد
خوب اينجور كه شما رده بندي كردي فكر كنم همه موارد بالا غير از مورد اول!
مسلمون كه هستيم، اسممون كه توي عراق و پاكستان و افغانستان فت و فراوون، الحمد الله همه دنيا و اين اواخر كانادا هم ما رو گذاشت تو ليست سياه...
من خودم رو مثال بزنم، در بهترين حالت (چون نزديك آخر سپتامبره و سريعتر بررسي مي كنن) چون كارم حساس بوده، 2هفته مورد 1 برام طول كشيده، مورد 2 برام اجرا نشده چون اسم و فاميلم مشابه زيادي نداره. مورد 3 و 4 هم هر كدوم 1 هفته طول كشيده. جمعا ميشه 4 هفته كه دقيقا سر 4 هفته clear شدم. نميشه گفت اين روند دقيقه. اما يك حدودي به آدم ميده كه بتونه برآورد كنه. مثلا مورد من در بدترين حالتش ميشد 6 هفته.
من حدس ميزنم كساني كه دوباره براشون يك روند اداري جديد شروع شده، يكي از اين آيتم ها تموم شده و چون به يك آيتم ديگه برخورد كردن، بررسي اون آيتم هم اجرا شده كه احتمالا طي 1 تا 2 هفته نتيجه اونم مياد.
اين ها همگي حدس و گمان هست.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...