کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
بچه ها همین جوری اگه پیش بره روزی 2 نفر از لیست حذف بشه دیگی هیچ کس نمونده تو لیست من تا اخر ماه امیدوارم همین جوری پیش بره.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: asxz ، opayamani ، shraya ، daria ، m86eb ، Emad_L ، frz61 ، loveusa ، etefag ، MAHDI2012 ، nilufar ، amiry ، mo897sa ، smmyp ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان:
از سفارت ابوظبی چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی آبدیت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: opayamani ، behina
دوستان یه سؤال دارم . آیا اینکه میگن در ماه سپتامبر روند کلیرنس سریعتر انجام می شود حقیقت دارد؟
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: opayamani ، H-K ، saher
(2012-09-12 ساعت 13:51)hadiseh.t نوشته:  بچه ها همین جوری اگه پیش بره روزی 2 نفر از لیست حذف بشه دیگی هیچ کس نمونده تو لیست من تا اخر ماه امیدوارم همین جوری پیش بره.
آره حدیثه جون امیدوارم اینجوری بشه. من که خیلی استرس دارم فردا همسرم ویزای ما را میگیره نمیدونم توی پاس خودش هم ویزا را زدند یا نه دعا کنید برای ما.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: shraya ، opayamani ، hadiseh.t ، daria ، Emad_L ، frz61 ، etefag ، smmyp ، کیانا
(2012-09-12 ساعت 13:57)سورنا کیانی نوشته:  سلام دوستان:
از سفارت ابوظبی چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی آبدیت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من ... گمونم باید یه سره چک کنی ... مثل آنکارا نیس ... برای هر نفر انفرادی نمایش داده میشه
تو این آدرس http://www.abudhabiivo.net ، برید و کیس نامبرتونو وارد کنید. وضعیتتون مشخص میشه.
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: behina ، opayamani ، Emad_L ، smmyp ، behrooz ramezani
(2012-09-12 ساعت 13:58)shraya نوشته:  دوستان یه سؤال دارم . آیا اینکه میگن در ماه سپتامبر روند کلیرنس سریعتر انجام می شود حقیقت دارد؟

بله حتما همین طوره اونا خودشون دوست دارن همه رو کلیر کنن به خاطر همین روند کارشون سریعتره .

(2012-09-12 ساعت 13:59)behina نوشته:  
(2012-09-12 ساعت 13:51)hadiseh.t نوشته:  بچه ها همین جوری اگه پیش بره روزی 2 نفر از لیست حذف بشه دیگی هیچ کس نمونده تو لیست من تا اخر ماه امیدوارم همین جوری پیش بره.
آره حدیثه جون امیدوارم اینجوری بشه. من که خیلی استرس دارم فردا همسرم ویزای ما را میگیره نمیدونم توی پاس خودش هم ویزا را زدند یا نه دعا کنید برای ما.

حتما عزیزم ایشاله فردا میای اینجا هورا میکشیSmile
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: behina ، shraya ، daria ، m86eb ، Emad_L ، etefag ، MAHDI2012 ، nilufar ، opayamani ، smmyp ، behrooz ramezani ، کیانا ، a.r.a.s.h1
سلام
دوستان به نظرتون امروز سايت اپديت ميشه؟
با توجه به جدول كه بچه ها زحمتشو كشيدند،فك نمي كنم بيشتر از ٤٠ نفر باشيم كه منتظر هستيم؟
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: asxz ، opayamani ، H-K ، etefag ، daria ، behina ، bakhshandehgy ، nilufar ، MAHDI2012 ، mojtaba_k ، smmyp ، moesa7
خدایا در این روز تعطیل دل همه دوستان ما را شاد گردان با این انرژی++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: daria ، shraya ، etefag ، MAHDI2012 ، loveusa ، amiry ، bakhshandehgy ، behina ، nilufar ، opayamani ، m86eb ، asxz ، MPU ، mojtaba_k ، arman_m ، alexander ، smmyp ، sayeh_m ، moesa7 ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1
[عکس: 1ji62jv5u4rxvpbu6sts.jpg]
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: loveusa ، amiry ، frz61 ، nilufar ، behina ، opayamani ، MAHDI2012 ، m86eb ، asxz ، MPU ، etefag ، shraya ، mojtaba_k ، daria ، mo897sa ، H-K ، sayeh_m ، oe163 ، moesa7 ، laili ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1
دوستان به دلم برات شده تا آخر این هفته یعنی تا جمعه همگی کلیر میشین فقط بی زحمت کادوی ما فراموش نشه Big Grin
این هم انرژی مثبت +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: frz61 ، opayamani ، MAHDI2012 ، m86eb ، asxz ، behina ، archery ، etefag ، shraya ، mojtaba_k ، daria ، Erfaanism ، smmyp ، H-K ، sayeh_m ، saher ، moesa7 ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1
(2012-09-12 ساعت 16:23)nilufar نوشته:  دوستان به دلم برات شده تا آخر این هفته یعنی تا جمعه همگی کلیر میشین فقط بی زحمت کادوی ما فراموش نشه Big Grin
این هم انرژی مثبت +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

نیلوفر خانوم ضمن عرض تبریک من به شخصه قول میدم!!! Smile
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، behina ، etefag ، mojtaba_k ، frz61 ، mo897sa ، smmyp ، H-K ، nilufar ، moesa7 ، behrooz ramezani ، opayamani ، hadiseh.t
تا ساعت ۷:۳۰ شب امید هست که آپدیت بشه
ما هم از منتظرانیم ای خدا ، شوری بده حالی بده آپدیت بشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
---------------------------------------------------------------------------------------------
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
این انرژی مدل ۱۲ سپتامبر هستش
تشکر کنندگان: etefag ، behina ، loveusa ، asxz ، karpenter ، MAHDI2012 ، frz61 ، daria ، smmyp ، H-K ، nilufar ، moesa7 ، opayamani ، a.r.a.s.h1
(2012-09-12 ساعت 14:29)m86eb نوشته:  سلام
با توجه به جدول كه بچه ها زحمتشو كشيدند،فك نمي كنم بيشتر از ٤٠ نفر باشيم كه منتظر هستيم؟

سلام خدمت دوستانی که مدت طولانی منتظرند طورو خدا "توجه کنید توجه کنید توجه کنید" خواهشا اگر فرمی برای سفارت باید پر میکردید و میفرستادید باید تاییدیه اون فرم را با ریپلای شدن میل ارسالیتون به سفارت دریافت کنید در غیر اینصورت پیام فرم شما توسط سفارت دریافت نشده و پروسه شما با نرسیدن پاسخ ارسالیتون به سفارت به تاخیر میافتد سعی کنید سابجکت ایمیل ارسالیتون حروف کوچک و پیامتون یکبار در متن ایمیل بصورت شکیل باشه و همون متن یکبار در فایل ورد ترجیحا 20003 باشه و در پایان متن ازشون بخواهید چنانچه اطلاعات شما را دریافت کردند لطفا با ریپلای کردن میل خودتون به شما اطلاع بدهند چنانچه جواب نیامد شما تمام وقت 30 دقیقه 30 دقیقه همون میل رو انقدر ارسال کنید تا بگن رسید. از خدا عاجزانه میخوام همگی تا جمعه دیگه کلیر بشیم التماس دعا

(2012-09-12 ساعت 14:29)m86eb نوشته:  سلام

سلام خدمت دوستانی که مدت طولانی منتظرند طورو خدا "توجه کنید توجه کنید توجه کنید" خواهشا اگر فرمی برای سفارت باید پر میکردید و میفرستادید باید تاییدیه اون فرم را با ریپلای شدن میل ارسالیتون به سفارت دریافت کنید در غیر اینصورت پیام فرم شما توسط سفارت دریافت نشده و پروسه شما با نرسیدن پاسخ ارسالیتون به سفارت به تاخیر میافتد سعی کنید سابجکت ایمیل ارسالیتون حروف کوچک و پیامتون یکبار در متن ایمیل بصورت شکیل باشه و همون متن یکبار در فایل ورد ترجیحا 20003 باشه و در پایان متن ازشون بخواهید چنانچه اطلاعات شما را دریافت کردند لطفا با ریپلای کردن میل خودتون به شما اطلاع بدهند چنانچه جواب نیامد شما تمام وقت 30 دقیقه 30 دقیقه همون میل رو انقدر ارسال کنید تا بگن رسید. از خدا عاجزانه میخوام همگی تا جمعه دیگه کلیر بشیم التماس دعا
تشکر کنندگان: frz61 ، shraya ، daria ، behina ، etefag ، alexander ، smmyp ، sayeh_m ، moesa7 ، behrooz ramezani ، opayamani ، sweety.alireza
اينجا هم با F5 درگيريم. اين بار تو سايت UPS. ميخوام پيشنهاد بدم اسم ويزاى لاتارى رو از DV به F5 تغيير بدن
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: etefag ، asxz ، bakhshandehgy ، frz61 ، behina ، smmyp ، nilufar ، moesa7 ، leila20 ، opayamani ، صبا راد ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1
(2012-09-12 ساعت 19:02)daria نوشته:  اينجا هم با F5 درگيريم. اين بار تو سايت UPS. ميخوام پيشنهاد بدم اسم ويزاى لاتارى رو از DV به F5 تغيير بدن

آخ آخ نگو که از این اف۵ متنفر شدم
می خوام رو ستینگ سیستم اف۵ عوض کنم با کلید اسپیس که راحتر کلیک کنم
فکر میکنید تا ۲۰ دقیقه دیگه آپدیت میشه ؟
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، behina ، smmyp ، opayamani ، hadiseh.t

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان