کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-14 ساعت 16:36)gulu نوشته:  خدايـــــــــــــــا شكرت
ما كي كلير شديم ؟؟؟؟ !! بچه ها الان سايتو چند بار چك كردم شماره كيس خودِ ما بود يعني كي كلير شديم ! يكي كه آمار دستشه بگه از هفته پيش چهارشنبه تا الان چند بار جدول كليرنس آپديت شده !!!!! ولي تاريخ اكسپايرمون همون 20 سپتامبره چرا اينقدر زود ؟ بچه ها من اصلاً هوش و حواس درست حسابي ندارم الان يكي بگه چرا تاريخ همه تا 20 سپتامبره ؟ بليط تو اين هفته گير مياد ؟

gulu عزیز تبریک میگم این چند وقته جات خیلی خالی بود من که خودم حسابی جاتون و خالی کردم امیدوارم هر چه زودتر پدرتون هم کسالتشون برطرف بشه بلیطم گیرت میاد هنوز ماهان 2 شنبه خالی داره نگران نباشید اصلا.بازم میگم خیلی خوشحالم که برگشتی.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: Erfaanism ، H-K ، etefag ، nilufar ، daria ، behrooz ramezani ، gulu
سلام بر دوستان منتظر و كلير شده دوستان ما 110 روزه شديم تبريك ميگويم به همه دوستان كلير شده و ويزا گرفته اميدوارم دست راستشان زير سر ما منتظران باشد gulu عزيز تبريك عرض ميكنم اميدوارم با خبر بهبودي پدرتان شادي ما را صد چندان كنيد به اميد خبرهاي خوش موفق و سلامت باشيد+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، H-K ، etefag ، mojtaba_k ، nilufar ، Emad_L ، behina ، asxz ، gulu ، alis60 ، a.r.a.s.h1
کلیرنس من ببخشید 13 سپتامبر و از ابوظبی بود و ربطی به آپدیت آنکارا نداره و تو سایت ابوظبی مثل آنکارا نیست بلکه هر کس شخصا شمارشو وارد می کنه و وضعیتشو چک می کنه و شماره های کلیر شده تو جدول ظاهر نمیشه.
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
تشکر کنندگان: etefag ، sam11 ، younes77 ، mo897sa ، behina ، hadiseh.t
سلام
می خواستم یه نکته مهم رو درباره تاریخ کلیرنس خدمت دوستان عرض کنم.
من با مشاهده ویزا متوجه شدم که تاریخ کلیرنسم 27 آگوست بوده اما تاریخی که سایت آپدیت شد و متوجه شدم که کلیر شدم روز 7 سپتامبر بود!
نتیجه اینکه خیلی ها الان کلیر شدن و خودشون خبر ندارند. حالا این دوستان چه کار کنند؟ من پیشنهاد می کنم به رگبار پی گیری ببندیدشون با ایمیل و هر چه که از دستتون میاد. انشاله که کار همه به خوبی پیش بره
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: H-K ، etefag ، hadiseh.t ، nilufar ، MPU ، Emad_L ، daria ، saher ، asxz ، alis60 ، a.r.a.s.h1
آقا واسه 17 کسی هست همسفر شویم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: honey62
(2012-09-14 ساعت 22:13)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-14 ساعت 14:15)daria نوشته:  هوووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااا

بالاخره اين جمعه آمد. Smile
الان UPS آمد و ويزاهاى ما و leila20 رو آورد.

براى همه دوستان كلير نشده به خصوص حديث عزيز آرزو ميكنم امروز سايت آپديت بشه و شمارتون توش باشه.

تبریک داریا ی عزیز ممنونم ایشاله به زودی زود منم میام هورا میکشمBig Grin

داریا جان ! من هم تبریک میگم ، امیدوارم شما به تمام آرزوهاتون برسید و همیشه سلامت باشید.
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، daria ، behrooz ramezani ، mohammadreza_sally
هرکس واسه 17 میاد با من آنکارا ؟؟؟من دوشنبه دارم میرم دنبال یک همسفر هستم..لطفا با این شماره با من در ارتباط باشه 09177042513...چون من فردا واسه بلیط اقدام میکنم....هتل هم اتاپ بلوار ...
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: sam11 ، Tomas ، honey62 ، opayamani
(2012-09-14 ساعت 15:52)gulu نوشته:  سلام به همه دوستان عزيزم
ببخشيد از اينكه يهو بي خبر نيومده بودم هفته پيش پدرم در اثر تصادف به كما رفت و اگه بدونيد همگي چه حال و روزي داشتيم خدا نصيب هيچ كس حتي دشمن ما هم نكنه ايشون رو خدا دوباره ديروز بهمون برگردوند و به هوش اومد البته هنوز هم تحت مراقبتهاي ويژه در بيمارستان هستند Sad من همون جا با خدا يه معامله اي كردم و گفتم خدايا من يه سال تمام آروزي داشتن ويزا رو داشتم ولي الان ازت هيچ چي جز سلامتي پدرم رو نمي خوام خودت بيمار ما رو شفا بده من ديگه هيچ آرزويي ندارم و همشو فراموش مي كنم ، بچه ها براي سلامتي پدرم دعا كنيد ....

gulu عزیز
ما هم به نوبه خود آرزوی سلامتی برای پدر گرامیتون رو داریم و امیدواریم که این امید و شادی همیشه همراه شما و همه هموطنان بخصوص دوستان مهاجر سرای عزیز باشه.
Rolleyes
شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، daria ، mo897sa ، Tomas ، younes77 ، frz61 ، behina ، gulu ، moesa7 ، H-K ، opayamani
سلام دوستای نازنین. دیشب من و شوهرم چند تا اطلاعیه زدیم .امروز من و شوهرم از صبح ساعت 8 تا 11 شب در حال فروش وسایل بودیم. راضی بودیم. تو محل زندگیتون چند تا اطلاعیه بزنید با عنوان فروش تمام وسایل به دلیل مسافرت، یک روزه مثل مور و ملخ می ریزند وبا توجه به قیمتی که خریدید، قیمتا رو هر چی که دلتون میخاد بگید. تمام وسایلتون به سرعت خالی می شه. جالبه بدونید خرت و پرتایی رفت که اصلا فکرشو نمیکردم. حالا هم اومدم گشتم تا یه چیزی پیدا کنم که به دردمون میخوره. امیدوارم من رو همراه خودتون بدونید تا اخرش. برای همه از جمله golu عزیز بهترین ها رو ارزو می کنم. حالا برم بخوابم چون فردا باید برم مدرسه سر کار.

((ایمیل زدن یادتون نره))

10درس شگفت انگیز از زندگی انیشتین

۱ . کنجکاوی را دنبال کنید
“من هیچ استعداد خاصی ندارم .فقط عاشق کنجکاوی هستم “
چگونه کنجکاوی خودتان را تحریک می کنید ؟ من کنجکاو هستم. مثلا پیدا کردن علت اینکه چگونه یک شخص موفق است و شخص دیگری شکست می خورد .به همین دلیل است که من سال ها وقت صرف مطالعه موفقیت کرده ام . شما بیشتر در چه مورد کنجکاو هستید ؟
پیگیری کنجکاوی شما رازی است برای رسیدن به موفقیت.
۲ .پشتکار گرانبها است
“من هوش خوبی ندارم، فقط روی مشکلات زمان زیادی میگذارم”
تمام ارزش تمبر پستی توانایی آن به چسبیدن به چیزی است تا زمانی که آن را برساند.مانند تمبر پستی باشید ؛ مسابقه ای که شروع کرده اید را به پایان برسانید .
با پشتکار می توانید به مقصد برسید.
۳ .تمرکز بر حال
“مردی که بتواند در حالی که دختر زیبایی را می بوسد با ایمنی رانندگی کند ، به بوسه اهمیتی را که سزاوار آن هست نمیدهد“
پدرم به من می گفت نمی توانی در یک زمان بر ۲ اسب سوار شوی .من دوست داشتم بگویم تو می توانی هر چیزی را انجام بدهی اما نه همه چیز .یاد بگیرید که در حال باشید.تمام حواستان را بدهید به کاری که در حال حاضر انجام میدهید.
انرژی متمرکز، توان افراد است، و این تفاوت پیروزی و شکست است .
۴ .تخیل قدرتمند است .
“تخیل همه چیز است .می تواند باعث جذاب شدن زندگی شود .تخیلی به مراتب از دانش مهم تر است “
آیا شما از تخیلات روزانه استفاده می کنید ؟ تخیل از دانش مهم تر است ! تخیل شما پیش نمایش آینده شما است .نشانه واقعی هوش دانش نیست ، تخیل است.
آیا شما هر روز ماهیچه های تخیلتان را تمرین می دهید ؟اجازه ندهید چیزهای قدرتمندی مثل تخیل به حالت سکون دربیایند.
۵ .اشتباه کردن
“کسی که هیچ وقت اشتباه نمی کند هیچ وقت هم چیز جدید یاد نمیگیرد “
هرگز از اشتباه کردن نترسید .اشتباه شکست نیست .اشتباهات شما را بهتر،زیرک تر و سریع تر می کنند، اگر شما از آنها استفاده مناسب کنید . قدرتی که منجر به اشتباه می شود را کشف کنید .
من این را قبل گفته ام ،و اکنون هم می گویم ، اگر می خواهید به موفقیت برسید اشتباهاتی که مرتکب می شوید را ۳ برابر کنید .
۶ .زندگی در لحظه
“من هیچ موقع در مورد آینده فکر نمی کنم ،خودش بزودی خواهد آمد”
تنها راه درست آینده شما این است که در “همین لحظه ” باشید .
شما زمان حال را با دیروز یا فردا نمی توانید عوض کنید .،بنابراین این از اهمیت فوق العاده برخوردار است، که شما تمام تلاش خود را به زمان جاری اختصاص دارید .این تنها زمانی است که اهمیت دارد ، این تنها زمانی است که وجود دارد .
۷ .خلق ارزش
“سعی نکنید موفق شوید ، بلکه سعی کنید با ارزش شوید “
وقت خود را به تلاش برای موفق شدن هدر ندهید،وقت خود را صرف ایجاد ارزش کنید .اگر شما با ارزش باشید ،موفقیت را جذب می کنید
استعدادها و موهبت هایی که دارید را کشف کنید ، بیاموزید چگونه آن استعدادها و موهبت های الهی را در راهی استفاده کنید که برای دیگران مفید باشد .
تلاش کنید تا با ارزش شوید و موفقیت شما را تعقیب خواهد کرد .
۸ .انتظار نتایج متفاوت نداشته باشید.
“دیوانگی : انجام کاری دوباره و دوباره و انتظار نتایج متفاوت داشتن “
شما نمی توانید کاری را هر روز انجام دهید و انتظار نتایج متفاوت داشته باشید ،به عبارت دیگر، نمی توانید همیشه کار یکسانی (کارهای روزمره) را انجام دهید، و انتظار داشته باشید متفاوت به نظر برسید.برای اینکه زندگی تان تغیر کند، باید خودتان را تا سر حد تغییر افکار و اعمالتان متفاوت کنید، که متعاقبا زندگی تان تغییر خواهد کرد.
۹ .دانش از تجربه می آید .“اطلاعات به معنای دانش نیست . تنها منبع دانش تجربه است “
دانش از تجربه می آید . شما می توانید درباره انجام یک کار بحث کنید ، اما این بحث فقط دانش فلسفی از این کار به شما می دهد .شما باید این کار را تجربه کنید تا از آن آگاهی پیدا کنید .تکلیف چیست ؟ دنبال کسب تجربه باشید !
وقت خودتون رو صرف یادگرفتن اطلاعات اضافی نکنید .دست بکار شوید و دنبال کسب تجربه باشید .
۱۰ .اول قوانین را یاد بگیرید بعد بهتر بازی کنید.
“اگر شما قوانین بازی را یاد بگیرید از هر کس دیگر بهتر بازی خواهید کرد”
۲ گام هست که شما باید انجام بدهید .اولین گام این است که شما باید قوانین بازی که می کنید را یاد بگیرید ،این یک امر حیاتی است.گام دوم این که شما باید بازی را از هر فرد دیگری بهتر انجام بدهید .اگر شما بتوانید این ۲ گام را انجام دهید موفقیت از آن شما می شود .
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: sam11 ، hadiseh.t ، Tomas ، perna ، behina ، leila-gh ، asxz ، daria ، gulu ، tiba ، Emad_L ، moesa7 ، alis60 ، H-K ، MPU ، opayamani ، پسرایرونی ، a.r.a.s.h1
من 17 ام دارم می رم!

شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 12
تاریخ دریافت کلیرنس:منتظر
تشکر کنندگان: Tomas ، honey62 ، sam11 ، moesa7 ، H-K ، opayamani ، etefag
(2012-09-14 ساعت 14:02)archery نوشته:  
(2012-09-14 ساعت 08:38)هستی zn نوشته:  سلام دوستان . همسرم الان در آنکارا هست واسه گرفتن ویزا . می‌خواستم بدونم وقتی‌ مدارک را تحویل یوپس دادیم . چند روز طول میکشه که ویزا به دستمان برسد و آیا جز پاسپورت بسته دیگری هم یوپس باید تحویل ما دهد؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

بین ۳ تا ۵ روز طول میکشه ولی شده که فرداش اومده بعضی وقتها هم شده که ۸ تا ۱۰ روز طول کشیده
پاسو میدن با ۱ پاکت که اون پاکتو خیلی خیلی باید مواظب باشی و بازش نکنی وقتی وارد خاک ایالات متحده شدید اونجا آفیسر میگره از شما

سلام دوست عزیز ، بسیار سپاسگزارم از راهنمایتون
تشکر کنندگان: Tomas ، behina ، sam11 ، H-K ، opayamani
سلام
متن زیر در مورد ویزای من توی سایت ابوظبی اومده ولی من قسمت آخرش رو متوجه نمی شم میتونید به من کمک کنید
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
CASE NO.:2012AS140XX
تاريخ دريافت نامه اول:15جولای
تاريخ ارسال فرمها:18 جولای
تاريخ دريافت نامه دوم:16 آگوست
تاريخ مصاحبه: 30 آگوست
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:ابوظبی
دونفر
جمع هزینه ها5 میلیون
تشکر کنندگان: mo897sa ، Tomas ، hadiseh.t ، shraya ، alis60 ، etefag
(2012-09-15 ساعت 08:16)younes77 نوشته:  سلام
متن زیر در مورد ویزای من توی سایت ابوظبی اومده ولی من قسمت آخرش رو متوجه نمی شم میتونید به من کمک کنید
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

"The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month"
يعني چي اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: Tomas ، arbasic ، behina ، opayamani
(2012-09-15 ساعت 08:21)mo897sa نوشته:  

"The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month"
يعني چي اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من دقیق نفهمیدم اگر شما فهمیدید به من هم بگید لطفا
CASE NO.:2012AS140XX
تاريخ دريافت نامه اول:15جولای
تاريخ ارسال فرمها:18 جولای
تاريخ دريافت نامه دوم:16 آگوست
تاريخ مصاحبه: 30 آگوست
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:ابوظبی
دونفر
جمع هزینه ها5 میلیون
تشکر کنندگان: behina ، opayamani ، a.r.a.s.h1

سلام
خیلی بهتون تبریک می گم. این یعنی اینکه کلیر شدین و تمومهههههههه، به جمله آخر توجهی نکنین چیز مهمی نیست ظاهراً برای همه همینو می نویسن، چون هر ماه تعداد مشخصی به هر سفارت ویزا داده می شه برای صدور، و اگه مثلا به کسی توی یک ماه ویزا نرسه باید ماه بعد ویزاشو بگیره اما فکر نمی کنم دیگه این ماه آخر این حرفا باشه. راستی تاریخ مصاحبتون کی بود؟
تشکر کنندگان: مريم361 ، younes77 ، behina ، sam11 ، daria ، opayamani ، etefag

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان