کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-15 ساعت 15:20)gbtm نوشته:  نه منظورم تاریخ مصاحبه ام بود .

احتمال کلیرشدنو با توجه به زمان کم خواستم بپرسم

هستند چند نفری که مثل شما منتظر هستند. انشالله کلیر میشید.به امید خدا
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، daria ، opayamani
(2012-09-15 ساعت 15:16)bayat_r نوشته:  
(2012-09-15 ساعت 15:11)gbtm نوشته:  دوستان سلام

تاریخ کلیرشدنم 6 سپتامبره.خولستم بپرسم با توجه به 10 روز کاری تا آخرسپتامبر احتمال هست کلیربشم؟

دوستم علیک سلام
اگر 6 سپتامبر کلیر شدید که خب شدید.پس دیگه تا آخر سپتامبر دوباره می خواهید کلیر بشید؟ Sad

gulu ی عزیز
این امضاتون رو به روز کنید و خانواده ای را از نگرانی برهانید......
هنوز WAITING...... ?
من 2013 هستم اما الان می تونم لحظه به لحظه اتفاقاتی که بر شما گذشته رو بهتون بگم چون پیگیر و دلواپس شما بودم.....
مرسي دوست عزيز شما لطف داريد . والا من كه هنوز باور ندارم كلير شده باشيم اينقده گيج مي زنم نمي دونم بايد چي كار كنم ديروز ساعت 4 بعدازظهر ايميل زدم به سفارت اصلاً نمي دونم واسه چي ايميل زدم . نمي دونم بليط بگيرم يا وايسم تا دوشنبه جواب ايميلم بياد !! اصن مخم كار نمي كنه
چشم حتماً‌ امضا رو اصلاح مي كنم ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، H-K ، daria ، opayamani ، samgh
به نظرتون من تا 20 سپتامبر صبر کنم بد اگه کلیرنسم نیومد تا اون موقع خودم پاشم برم آنکارا و منتظر باشم ؟؟؟؟؟؟
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: behina ، moesa7 ، H-K ، opayamani
(2012-09-15 ساعت 08:21)mo897sa نوشته:  
(2012-09-15 ساعت 08:16)younes77 نوشته:  سلام
متن زیر در مورد ویزای من توی سایت ابوظبی اومده ولی من قسمت آخرش رو متوجه نمی شم میتونید به من کمک کنید
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

"The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month"
يعني چي اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظر من یعنی زود بیارین پاستونو وگرنه ویزا تموم میشه و ممکنه بهتون نرسه ....
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: younes77 ، opayamani
دوستان به غیر از من کسی دیگه هست که منتظر کلیر باشه ولی از بچه های لاتاری نباشه؟؟؟؟
انرژی آپدیت دوشنبه ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، sam11 ، behina ، H-K ، opayamani
hadiseh جان بي زحمت اسامي كساني هنوز منتظرند رو بزار ببينم كيا اين هفته با هوراهاشون دل منو شاد مي كنن من كه حال و حوصله هورا كشيدن واسه خودمو نداشتم ...
راستي آقا MAHDI2012 كلير شدند؟‌
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: sam11 ، Emad_L ، behina ، asxz ، moesa7 ، MAHDI2012 ، daria ، Erfaanism ، opayamani
(2012-09-15 ساعت 17:01)gulu نوشته:  hadiseh جان بي زحمت اسامي كساني هنوز منتظرند رو بزار ببينم كيا اين هفته با هوراهاشون دل منو شاد مي كنن من كه حال و حوصله هورا كشيدن واسه خودمو نداشتم ...
راستي آقا MAHDI2012 كلير شدند؟‌

نه متاسفانه هنوز کلیر نشدن ولی انکارا هستن ایشاله این هفته کلیر میشن ودل هممون شاد میشه.چشم حتما الان میزارم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: gulu ، Emad_L ، arman_m ، behina ، moesa7 ، smmyp ، MAHDI2012 ، H-K ، daria ، etefag ، opayamani ، samgh
با اجازه guluعزیز

دوستان منتظر(میخوام هورای همتون این هفته این تایپیک رو بترکونه)

MAHDI2012
iloveshadow
oe163
Emad-L(همسر)
marjan-fath
m86eb
behina *
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
smmyp
Erfaanism
amiry
msi *
honey62همسر $$$
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
mo897sa
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
alis60
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
shraya
gbtm
roozbeh33
tandoreh
hadiseh.t

ببخشید اگه کسی رو جا انداختم یا کسی رو از جدول حذف نکردم.
دوستان عزیز ممنون میشم امضاتون رو درست کنید و اطلاعاتتون رو به احسان عزیز بدید که وارد جدول کنه
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: gulu ، Emad_L ، tiba ، tandoreh ، behina ، asxz ، m86eb ، moesa7 ، alis60 ، smmyp ، MAHDI2012 ، H-K ، MPU ، daria ، younes77 ، etefag ، opayamani ، a.r.a.s.h1
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خدايا ميشه اين هفته...
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: gulu ، cmbt ، Emad_L ، tiba ، saljoogh ، asxz ، moesa7 ، alis60 ، smmyp ، H-K ، hadiseh.t ، mehdi426i ، daria ، MAHDI2012 ، arman_m ، etefag ، opayamani ، HOME ، a.r.a.s.h1
(2012-09-15 ساعت 17:20)honey62 نوشته:  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خدايا ميشه اين هفته...

بله دوست عزیز حتما میشه باید بشه +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++SmileSmileSmile
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: asxz ، moesa7 ، alis60 ، smmyp ، MAHDI2012 ، H-K ، tiba ، hadiseh.t ، daria ، frz61 ، s$s ، etefag ، opayamani
(2012-09-15 ساعت 17:16)hadiseh.t نوشته:  با اجازه guluعزیز

دوستان منتظر(میخوام هورای همتون این هفته این تایپیک رو بترکونه)

MAHDI2012
iloveshadow
oe163
Emad-L(همسر)
marjan-fath
zavieh
m86eb
behina *
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
smmyp
Erfaanism
amiry
msi *
honey62همسر $$$
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
mo897sa
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
alis60
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
shraya
gbtm
roozbeh33
tandoreh
hadiseh.t

ببخشید اگه کسی رو جا انداختم یا کسی رو از جدول حذف نکردم.
دوستان عزیز ممنون میشم امضاتون رو درست کنید و اطلاعاتتون رو به احسان عزیز بدید که وارد جدول کنه

دوست عزیز مارو دیگه لطفا حذف کنید ناسلامتی ما کلیر شدیم.
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
تشکر کنندگان: behina ، moesa7 ، alis60 ، msi ، smmyp ، H-K ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، etefag ، opayamani
وقتي تو بازار همه منتظر دلار 3000 تومني هستند، اين دلار پايين بيا كه نيست. تا يكم پايين مياد، همه هجوم ميارن ميخرن. ولي فكر كنم بره برسه به 3000،‌اونوقت خيلي ها ميفروشن و احتمال زياد اونوقت پايين بياد تا 2300. اما چيزي كه مشخصه، 2300 كف محكمي هست براي دلار. ظاهرا به اين راحتي ها نميخاد بياد زير 2300. امروز من كمي حدود 2390 خريدم. فردا و پس فردا منتظرم تا پول دستم بياد و هم حقوق بگيرم. رو اين قيمت ها باشه بازم ميخرم.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: frz61 ، ممل امریکایی ، H-K ، hadiseh.t ، daria ، etefag ، opayamani
به سايت ceac.state.gov يه سري زدم ببينم كار مي كنه يا نه كه ديدم جمله شونو آپديت كردن :
The Visa Application Status site is temporarily unavailable. It is scheduled to be re-opened by the end of September. Please try it later.
خيلي تشكر مي كنم ازشون فقط خواستن به ما منتظراي كليرنس تو اين دو ماه آخر ضد حال بزنن و بعد از سپتامبر دوباره سايت رو باز كنن !

تشکر کنندگان: iloveshadow ، asxz ، oe163 ، MPU ، frz61 ، behina ، moesa7 ، alis60 ، smmyp ، H-K ، tiba ، hadiseh.t ، daria ، etefag ، opayamani ، a.r.a.s.h1
دوستان میخام یه رزومه با خودم ببرم موقعه مصاحبه بدم بهشون به نظرم به تسریع پروسه کلیرنس کمک بکنه
شمام موافقید؟ به نظرتون مفید واقع میشه؟
کیس نامبر : 20120046xxx
کنسولگری: آنکارا خود kcc به ابوظبی تغییر داد
ارسال مدارک : 5سپتامبر 2012 با ایمیل
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: alis60 ، tiba ، etefag ، opayamani
(2012-09-15 ساعت 21:08)ممل امریکایی نوشته:  دوستان میخام یه رزومه با خودم ببرم موقعه مصاحبه بدم بهشون به نظرم به تسریع پروسه کلیرنس کمک بکنه
شمام موافقید؟ به نظرتون مفید واقع میشه؟

سلام، تجربه نشون داده که تا چیزی ازتون نخواستن لزومی به ارائه مدارک نیست. چون ممکنه که توی همون مدرک یه موردی باشه که برای اونا حساسیت برانگیز بشه. تا اونجایی که میتونین همه چیزو ساده جلوه بدین. آرزوی موفقیت برای شما و همه منتظران ویزا رو دارم.....Smile

من هم امروز بلیط برای 20 سپتامبر گرفتم، شاید گشایشی بشه.....
اردتمند
DV2012
تشکر کنندگان: ممل امریکایی ، moesa7 ، H-K ، hadiseh.t ، MPU ، daria ، afshin4749 ، etefag ، opayamani ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان