موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-15 ساعت 09:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-15 ساعت 10:04 توسط younes77.)
(2012-09-15 ساعت 09:40)kimia.ka نوشته: (2012-09-15 ساعت 08:16)younes77 نوشته: سلام
متن زیر در مورد ویزای من توی سایت ابوظبی اومده ولی من قسمت آخرش رو متوجه نمی شم میتونید به من کمک کنید
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
سلام
خیلی بهتون تبریک می گم. این یعنی اینکه کلیر شدین و تمومهههههههه، به جمله آخر توجهی نکنین چیز مهمی نیست ظاهراً برای همه همینو می نویسن، چون هر ماه تعداد مشخصی به هر سفارت ویزا داده می شه برای صدور، و اگه مثلا به کسی توی یک ماه ویزا نرسه باید ماه بعد ویزاشو بگیره اما فکر نمی کنم دیگه این ماه آخر این حرفا باشه. راستی تاریخ مصاحبتون کی بود؟
ممنون از جوابتون
من از کسانی بودم که دیر فهمیدم برنده شدم و مدارکم رو دیر فرستادم و30 اگوست رفتم مصاحبه سفارت تو ابوظبی .
من چون برنده اصلی بودم به خانومم هم ویزا ندادند و امروز فهمیدم که کلیر شدم
انشالله همه بچه ها مهاجر سرا موفق باشند چون خیلی از اطلاعاتشون استفاده کردم
سلام به همه دوستان من در مورد سفارت ابوظبی می خواستم بدونم ویزا رو چطوری می دن یعنی مثل سفارت آنکارا با پست ارسال می کنند یا باید یه نفر بره و تحویل بگیره ممنون می شم اگه راهنمایی کنید چون خیلی مهمه من می خوام از طریق یکی از این آژانسها اقدام کنم اگر جایی رو سراغ دارید حتما به من بگید ممنون می شم
CASE NO.:2012AS140XX
تاريخ دريافت نامه اول:15جولای
تاريخ ارسال فرمها:18 جولای
تاريخ دريافت نامه دوم:16 آگوست
تاريخ مصاحبه: 30 آگوست
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:ابوظبی
دونفر
جمع هزینه ها5 میلیون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يعني روند كلير شدن اصلا به تقدم و تاخر زمان مصاحبه نيست؟؟؟؟
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-15 ساعت 11:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-15 ساعت 12:20 توسط امیر مهاجر.)
(2012-09-15 ساعت 10:31)behina نوشته: (2012-09-15 ساعت 09:59)younes77 نوشته: (2012-09-15 ساعت 09:40)kimia.ka نوشته: (2012-09-15 ساعت 08:16)younes77 نوشته: سلام
متن زیر در مورد ویزای من توی سایت ابوظبی اومده ولی من قسمت آخرش رو متوجه نمی شم میتونید به من کمک کنید
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
سلام
خیلی بهتون تبریک می گم. این یعنی اینکه کلیر شدین و تمومهههههههه، به جمله آخر توجهی نکنین چیز مهمی نیست ظاهراً برای همه همینو می نویسن، چون هر ماه تعداد مشخصی به هر سفارت ویزا داده می شه برای صدور، و اگه مثلا به کسی توی یک ماه ویزا نرسه باید ماه بعد ویزاشو بگیره اما فکر نمی کنم دیگه این ماه آخر این حرفا باشه. راستی تاریخ مصاحبتون کی بود؟
ممنون از جوابتون
من از کسانی بودم که دیر فهمیدم برنده شدم و مدارکم رو دیر فرستادم و30 اگوست رفتم مصاحبه سفارت تو ابوظبی .
من چون برنده اصلی بودم به خانومم هم ویزا ندادند و امروز فهمیدم که کلیر شدم
انشالله همه بچه ها مهاجر سرا موفق باشند چون خیلی از اطلاعاتشون استفاده کردم
سلام به همه دوستان من در مورد سفارت ابوظبی می خواستم بدونم ویزا رو چطوری می دن یعنی مثل سفارت آنکارا با پست ارسال می کنند یا باید یه نفر بره و تحویل بگیره ممنون می شم اگه راهنمایی کنید چون خیلی مهمه من می خوام از طریق یکی از این آژانسها اقدام کنم اگر جایی رو سراغ دارید حتما به من بگید ممنون می شم
ذر سفارت ابوظبی باید هنگام تحویل دادن پاس و گرفتن اون یک نفر حضور داشته باشه . مثل آنکارا پستی نیست و خودتون داخل سفارت میرید. همسر من یکشنبه پاسهارا داده بود و پنج شنبه گرفته بود. فکر میکنم شرکت ..... این کارو میکنه ....
ممنون از جوابتون
آیا به غیر از پاسپورت و برگه ابی مدارک دیگه ایی رو هم باید آماده کنیم چون من خودم نمی خوام برم و می خوام از طریق این شرکتها اقدام کنم
CASE NO.:2012AS140XX
تاريخ دريافت نامه اول:15جولای
تاريخ ارسال فرمها:18 جولای
تاريخ دريافت نامه دوم:16 آگوست
تاريخ مصاحبه: 30 آگوست
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:ابوظبی
دونفر
جمع هزینه ها5 میلیون
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که کلیر نشدن و می خوان پس فردا برن. آیا می تونن همون روز که میشه 17 سپتامبر پاسشون رو تحویل سفارت بدن؟
آخه من شنیدم از 20 سپتامبر به بعد سفارت پاس ها رو می گیره.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-15 ساعت 13:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-15 ساعت 13:35 توسط hadiseh.t.)
(2012-09-15 ساعت 08:16)younes77 نوشته: سلام
تبریک دوست عزیز به غیر از پاس و برگه ابی چیز دیگه ای اصولا لازم نیست ولی شما هر چی روز مصاحبه با خودت بردی رو ببر محض احتیاط موفق باشی.
(2012-09-15 ساعت 11:51)babak.a نوشته: حرکت پس فردا! نبود؟؟؟؟؟
همسر منم فردا میره ایشاله تو یه پروازین.
(2012-09-15 ساعت 12:52)loveusa نوشته: دوستانی که کلیر نشدن و می خوان پس فردا برن. آیا می تونن همون روز که میشه 17 سپتامبر پاسشون رو تحویل سفارت بدن؟
آخه من شنیدم از 20 سپتامبر به بعد سفارت پاس ها رو می گیره.
سلام دوست عزیز ببین شما اگه پاستون رو بزارید سفارت اگه خدایی نکرده کلیر نشده باشین پاس سفید رو 3تا 5 روز بعد میاره دم سفارت پس عاقلانش اینه که هرروز برید سفارت وبگید براتون چک کنن ببینن کلیر شدین یا نه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تو این چند روز کلیرشدن میشه لطف کنن بگن پروسه کلیرشدنشون چقدر طول کشید؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من 16 جولای مصاحبه داشتم و 13 سپتامبر کلیر شدم که میشه 59 روز با توجه به اینکه جولای و اگوست 31 روزه بودن
من دوشنبه صبح با پرواز ماهان دارم میرم هتل سیاو هستم
تا کلیر شدن همه دوستان همچنان من در این تاپیک باقی میمونم
عزیزانی که ویزا گرفتن یا دوستانی که روند کار را میدونند اگر امکانش هست بگید وقتی که رسیدیم جلوی سفارت باید چیکا کنیم ممنون میشم
به امید کلیر شدن همه دوستان
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-15 ساعت 14:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-15 ساعت 15:00 توسط hadiseh.t.)
(2012-09-15 ساعت 14:55)skyramis نوشته: سلام دوستان عزیز
من 16 جولای مصاحبه داشتم و 13 سپتامبر کلیر شدم که میشه 59 روز با توجه به اینکه جولای و اگوست 31 روزه بودن
من دوشنبه صبح با پرواز ماهان دارم میرم هتل سیاو هستم
تا کلیر شدن همه دوستان همچنان من در این تاپیک باقی میمونم
عزیزانی که ویزا گرفتن یا دوستانی که روند کار را میدونند اگر امکانش هست بگید وقتی که رسیدیم جلوی سفارت باید چیکا کنیم ممنون میشم
به امید کلیر شدن همه دوستان
ساعت 1 باید دم سفارت باشید ولی زودتر برید پاس و برگه ابی رو با خودتون ببرید میرید داخل تحویل میدید واگه 1 نفرید 17 لیر میدید به ups وبهتون یه برگه میده که توش یه شماره پیگیری هست از فردا سایت ups رو چک کنید موفق باشید دوست عزیز.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
تاریخ کلیرشدنم 6 سپتامبره.خولستم بپرسم با توجه به 10 روز کاری تا آخرسپتامبر احتمال هست کلیربشم؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-15 ساعت 15:11)gbtm نوشته: دوستان سلام
تاریخ کلیرشدنم 6 سپتامبره.خولستم بپرسم با توجه به 10 روز کاری تا آخرسپتامبر احتمال هست کلیربشم؟
دوست عزيز احياناً تاريخ مصاحبتون 6 سپتامبره نه تاريخ كلير شدنتون !
بله در اين دو هفته همه دوستان منتظر به خير و خوشي كلير مي شويد
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
نه منظورم تاریخ مصاحبه ام بود .
احتمال کلیرشدنو با توجه به زمان کم خواستم بپرسم