کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
داریم کم کم به پایان سپتامبر می رسیم وچیزی از عمر این تاپیک باقی نمونده و خاطرات خوب وبد همگی در این تاپیک بایگانی می شوند ، استرس رو در نوشته های بعضی دوستان خوبم می بینم و مثبت اندیشی خیلی از دوستان دیگه برام تحسین برانگیز هست ،یادمه اون زمان که منتظر کلیر شدم بودم هر روز که سایت رو چک می کردم و شماره ام رو نمی دیدم موج منفی وجودم رو فرا می گرفتم همسرم می گفت بی خیال شو دیگه بهش فکر نکن ، ولی من اهل باختن نبودم ، حتی اگر تا الان هم کلیر نشده بودم بازهم امیدوار بودم و انگیزم رو از دست نمی دادم ، آمار تموم کلیر شده ها و کلیر نشده ها رو داشتم ، و با خوشحالیشون خوشحال می شدم ، یکی یکی دوستانم کلیر می شدند و می رفتند ولی من همچنان امیدوار و نزدیک به 4 ماه منتظر بودم تا بلاخره کلیر شدم و از این استرس خارج شدم ، دوستان خوبم به هیچ وجه ناامید نشید ، همگی کلیر خواهید شد و دلیلی برای کلیر نشدن شما وجود نداره ، با دید مثبت به این قضیه نگاه کنید و مطمئن باشید خبرهای خوب در راه است ، سفارت در شلوغترین ماههای سال به سر می بره و اگر پروسه شما طولانی شده، این رو به پای همین قضیه بگذارید و باید کم کم بار سفرتو نرو ببندید و عازم بزرگترین سفر زندگیتون بشید ، امیدوارم که همگی سربلند و موفق باشیم و از گرفتن همچین تصمیمی به خودمون افتخار کنیم .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: smmyp ، ممل امریکایی ، behina ، msi ، kimia.ka ، moesa7 ، MAHDI2012 ، H-K ، tiba ، cmbt ، loveusa ، sam11 ، kasrafo ، saljoogh ، hadiseh.t ، tartar ، daria ، afshin4749 ، leila-gh ، asxz ، alis60 ، etefag ، opayamani ، a.r.a.s.h1
من 11 سپتامبر مصاحبم بود که چک خوردم
فرم 9 سوالی هم خبری نبود
به نظرتون بلیط رزرو کنم برای 24 تا 27 سپتامبر (دو شنبه تا 5 شنبه) به امید یک درصد احتمال کلیر شدن؟
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
تشکر کنندگان: H-K ، tiba ، sam11 ، daria ، asxz ، alis60 ، etefag ، opayamani
دوستان قدیمی تر، شرمنده یکی به من بگه امضارو از کجا باید ادیت کنم! می دونم سوالم احمقانس!
تشکر کنندگان: etefag ، opayamani
با سلام من از 2013 ها هستم و می فهمم با چه امیدو استرسی این روزهارو پشت سر میزارین، دعا می کنم که همه منتظران به خواستشون برسن و می خواستم بگم من تو زندگی همیشه معتقد بودم اگر چیزی قراره بشه میشه حتی تو سختترین شرایط و اگه عمیقا بخواین میشه ، من مطمئنم همه براتون آرزوی موفقیت میکنند و اگه دری بسته بشه حتما در دیگه ایی باز میشه.
با آرزوی موفقیت برای همگی و به امید شادی همه دوستان
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: behina ، kasrafo ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، asxz ، alis60 ، etefag ، opayamani ، a.r.a.s.h1
(2012-09-15 ساعت 23:47)babak.a نوشته:  دوستان قدیمی تر، شرمنده یکی به من بگه امضارو از کجا باید ادیت کنم! می دونم سوالم احمقانس!

اصلا احمقانه نیست. در نوار منوی بالای صفحه در قسمت کنترل پنل وارد شوید.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، alis60 ، etefag ، opayamani
(2012-09-15 ساعت 22:18)roozbeh33 نوشته:  من 11 سپتامبر مصاحبم بود که چک خوردم
فرم 9 سوالی هم خبری نبود
به نظرتون بلیط رزرو کنم برای 24 تا 27 سپتامبر (دو شنبه تا 5 شنبه) به امید یک درصد احتمال کلیر شدن؟

به نظر من این کارو بکنید بله هست دوست عزیز احتمال همه چیز رو بدین.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: daria ، MAHDI2012 ، alis60 ، etefag ، opayamani ، msi
(2012-09-15 ساعت 23:47)babak.a نوشته:  دوستان قدیمی تر، شرمنده یکی به من بگه امضارو از کجا باید ادیت کنم! می دونم سوالم احمقانس!
دوست عزیز باید مدتی از فعالیت شما بگذره و تعداد پست های شما به مرز معینی برسه تا امکان تعریف امضا برای شما فعال بشه.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: behina ، etefag ، opayamani ، Emad_L ، HOME
كمتر از 36 ساعت ديگه به يك انفجار مهيب از هوراهاي دوستان منتظرم در اين تاپيك باقي مونده . شمارش معكوس شروع شد ...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: bayat_r ، IMMI ، MAHDI2012 ، tiba ، frz61 ، daria ، asxz ، cmbt ، shraya ، sayeh_m ، hadiseh.t ، tandoreh ، sam11 ، alis60 ، behina ، Erfaanism ، m86eb ، etefag ، opayamani ، Emad_L ، msi ، Saeedv13 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-16 ساعت 00:00)behina نوشته:  

اصلا احمقانه نیست. در نوار منوی بالای صفحه در قسمت کنترل پنل وارد شوید.

مچکرم موضوع اینکه همونجا نمی تونم پیداش کنم

(2012-09-16 ساعت 01:09)IMMI نوشته:  
دوست عزیز باید مدتی از فعالیت شما بگذره و تعداد پست های شما به مرز معینی برسه تا امکان تعریف امضا برای شما فعال بشه.

اووووووووووه! پس همینه! باور کن انقدر گشتم کلافه شدم.مرسییییییی!
تشکر کنندگان: alis60 ، behina ، etefag ، opayamani ، HOME
(2012-09-15 ساعت 14:11)gbtm نوشته:  دوستانی که تو این چند روز کلیرشدن میشه لطف کنن بگن پروسه کلیرشدنشون چقدر طول کشید؟

من 15 روزه کلیر شدم 30 آگوست تو ابوظبی مصاحبه داشتم و 14 سپتامبر کلیر شدم
CASE NO.:2012AS140XX
تاريخ دريافت نامه اول:15جولای
تاريخ ارسال فرمها:18 جولای
تاريخ دريافت نامه دوم:16 آگوست
تاريخ مصاحبه: 30 آگوست
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:ابوظبی
دونفر
جمع هزینه ها5 میلیون
تشکر کنندگان: afshin4749 ، asxz ، hadiseh.t ، tandoreh ، alis60 ، behina ، daria ، etefag ، opayamani ، samgh ، a.r.a.s.h1
(2012-09-16 ساعت 10:32)younes77 نوشته:  
(2012-09-15 ساعت 14:11)gbtm نوشته:  دوستانی که تو این چند روز کلیرشدن میشه لطف کنن بگن پروسه کلیرشدنشون چقدر طول کشید؟
من 15 روزه کلیر شدم 30 آگوست تو ابوظبی مصاحبه داشتم و 14 سپتامبر کلیر شدم
منم 8 آگست تو آنكارا مصاحبه بودم، 7 سپتامبر كلير شدم يعني تو سايت اعلام كردن
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: asxz ، younes77 ، hadiseh.t ، alis60 ، daria ، etefag ، opayamani ، samgh ، a.r.a.s.h1
(2012-09-15 ساعت 14:55)skyramis نوشته:  سلام دوستان عزیز
من 16 جولای مصاحبه داشتم و 13 سپتامبر کلیر شدم که میشه 59 روز با توجه به اینکه جولای و اگوست 31 روزه بودن
من دوشنبه صبح با پرواز ماهان دارم میرم هتل سیاو هستم
تا کلیر شدن همه دوستان همچنان من در این تاپیک باقی میمونم
عزیزانی که ویزا گرفتن یا دوستانی که روند کار را میدونند اگر امکانش هست بگید وقتی که رسیدیم جلوی سفارت باید چیکا کنیم ممنون میشم
به امید کلیر شدن همه دوستان
جلوی سفارت که رسیدین ساعت 12:30 تا 13 برید توی صف، ساعت یک می فرستتون تو، بعد اون خانم بد اخلاقه دم در می گه مدارکت رو بده (اگر مدارک هم کسر داشتین، اگر نه فقط پاسپورت) بعد می روید باجه یو پی اس، 17 لیر (پول خرد ببرید) و آدرس رو می دین، یک رسید بهتون می ده که یک شماره و آدرس سایت یو پی اس روش هست. بعد باید توی سایتش چک کنید. دو سه روز بعد توی سایتش می زنه که به دست واحد یو پی اس آنکارا رسیده. هر وقت این رو دیدین، یعنی فرداش می رسه. در طول روز هم اگر بخواهید می توید توی همین سایت روی عکس ماشین یو پی اس کلیک کنید، با استفاده از جی پی اس بهتون می گه که الان ماشینش کجاست و روی نقشه بهتون نشون می ده. یک ماشین سیاه ون هست که روش با طلایی نوشته یو پی اس. پروسه بسیار ساده ای هست و اصلا استرس یا نگرانی نداره. فقط وقتی ویزاتون رو گرفتین غش نکنین Big Grin
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: asxz ، tiba ، hadiseh.t ، s$s ، alis60 ، daria ، etefag ، opayamani ، saher
[quote='hadiseh.t' pid='214106' dateline='1347713187']
با اجازه guluعزیز

دوستان منتظر(میخوام هورای همتون این هفته این تایپیک رو بترکونه)

MAHDI2012
iloveshadow
oe163
Emad-L(همسر)
marjan-fath
m86eb
behina *
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
smmyp
Erfaanism
amiry
msi *
honey62همسر $$$
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
mo897sa
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
alis60
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
shraya
gbtm
roozbeh33
tandoreh
hadiseh.t

ببخشید اگه کسی رو جا انداختم یا کسی رو از جدول حذف نکردم.
دوستان عزیز ممنون میشم امضاتون رو درست کنید و اطلاعاتتون رو به احسان عزیز بدید که وارد جدول کنه

میشه اسم ما رو هم اضافه کنیدSad
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: asxz ، younes77 ، sayeh_m ، hadiseh.t ، s$s ، alis60 ، etefag ، opayamani ، msi
از مصاحبه من 97 روز می گذره! یه نفرم هستم! یعنی کم کم دارم سر از امین آباد در می آرم
تشکر کنندگان: s$s ، alis60 ، behina ، etefag ، opayamani ، mrbonbon
(2012-09-16 ساعت 13:24)babak.a نوشته:  از مصاحبه من 97 روز می گذره! یه نفرم هستم! یعنی کم کم دارم سر از امین آباد در می آرم
ایمیل زدید دوست عزیز؟
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: behina ، daria ، etefag ، opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان