کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
من هم هنوز هستم ها Wink

چند نفر هنوز کلیر نشدن؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: asxz ، siavashn ، iloveshadow ، sayeh_m ، mojtaba_k ، etefag ، behina ، moesa7 ، alis60 ، H-K ، a.r.a.s.h1
(2012-09-18 ساعت 18:33)MAHDI2012 نوشته:  اگه کسی حال داره به این شماره زنگ بزنه و از وضعیت کیس خبر دار بشه نتیجه را پیام خصوصی اطلاع بدید0012026631225 سپس شماره 1 و 0 را وارد کنید شماره کیس را به اپراتور بدید.شماره کیس را کامل بدید.2012as000xxxxx
مهدی جون این شماره کجاس داداش؟
راستی کلیر کردن توسط خود کی سی سی انجام میشه یا اون سفارتی که توش مصاحبه شدیم؟
دم همه تون گرم ... اگه بمونم مطمئنم عشق اطرافیانم مانع رفتنم شده ... اگه برم مطمئنم دعای خیر اطرافیانم بدرقه راهم شده ...
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: msi ، etefag ، MPU ، sweety.alireza ، H-K ، a.r.a.s.h1
دوستان !
شوهرم هفته پیش رفته بود ویزای منو بگیره میگفت کسایی که اونجا بودن میگفتن اگه ویزا صادر نشه یه برگه میدن که میشه با اون رفت آمریکا می گفتن برا بچه های سال های قبل هم پیش اومده. حالا نمی دونم تا چه حد صحت داره ؟
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: asxz ، behina
یواش یواش دیگه دارم قاط میزنم
پس کی آپدیت میشه که ماهم باشیم
تشکر کنندگان: sayeh_m ، msi ، etefag ، moesa7 ، daria
تبریک به کلیر شده های عزیز ---دوستان عزیز توجه کردید که اعتبار مراجعه به سفارت 26 سپتامبر شده!!!!!
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: 3rip ، iloveshadow ، moesa7 ، daria ، alis60 ، Omidooo ، asxz ، etefag
سلام به همه دوستان منتظر، الان تازه از مسافرت برگشتم، یکراست اومدم از حال و هوای شما خبر دار بشم و با شما هورا بکشم.
میدونم همه منتظرم بودین که امروز با هم بگیم هووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
به امید دیدن ویزاهای خوشگلمون ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: ali72 ، کیانا ، MPU ، alis60 ، hadiseh.t ، H-K ، daria ، etefag ، a.r.a.s.h1
نبینم کسی غمی باشه که خوش ندارم بسلامتی بچه های مهاجرسرا

http://www.youtube.com/watch?v=XofWjROiT...re=related

http://www.youtube.com/watch?v=Hx6mGZOGUOM

http://www.youtube.com/watch?v=vktFSMI-m...re=related

http://www.youtube.com/watch?v=b1tjmLT46...re=related
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: کیانا ، afshin4749 ، moesa7 ، H-K ، etefag ، a.r.a.s.h1
امروز هم براي كلير شدن همه دوستان منتظر دعا مي كنيم و به باز شدن درهاي رحمت خداوند اميدواريم ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: lovelybugatti ، MPU ، afshin4749 ، sayeh_m ، alis60 ، saljoogh ، 3rip ، nilufar ، asxz ، moesa7 ، H-K ، m86eb ، siavashn ، HOME ، daria ، etefag
دوستان ما هفته پیش ویزا رو گرفتیم.راستش آفیسر به ما گفت که 15 تا ویزا بیشتر نمونده و گفت اونایی که ستاره دارن چون یکیشون ویزا گرفته میرن تو اولویت آخر و گفت ما اولویتو میذاریم واسه اونا که پیگیر کارشونن.پس اگه براتون امکان داره برین اونجا و دستی اقدام کنین.
تشکر کنندگان:
(2012-09-19 ساعت 08:22)emtiaz نوشته:  دوستان ما هفته پیش ویزا رو گرفتیم.راستش آفیسر به ما گفت که 15 تا ویزا بیشتر نمونده و گفت اونایی که ستاره دارن چون یکیشون ویزا گرفته میرن تو اولویت آخر و گفت ما اولویتو میذاریم واسه اونا که پیگیر کارشونن.پس اگه براتون امکان داره برین اونجا و دستی اقدام کنین.
دوست عزيز با تبريك به مناسبت دريافت ويزا خواهشمند است از ايجاد هر گونه استرس و موج منفي در اين تاپيك به شدت خودداري فرماييد !!!
ويزا به اندازه كافي موجوده و گرنه به التماس نمي افتادن و به كسانيكه قبول شدن ايميل نمي زدن كه فرمهاتونو زود براي kcc بفرستيد ! به گفته خانم سارا گرو در ماه مي حدود 1000 نفر از قبول شدگان ايراني يا از قبوليشون خبر نداشتن يا فرمهاشونو نفرستادن .
آنكارايي ها نگران نباشيد تا آخر همين هفته كلير مي شيد و ويزا به همتون مي رسه
ابوظبي ها هم كلير مي شيد ويزا براي شما هم هست
ستاره دارها هم ستارشون برداشته مي شه
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: afshin4749 ، MAHDI2012 ، vroom ، sayeh_m ، alis60 ، 3rip ، saher ، asxz ، moesa7 ، H-K ، younes77 ، m86eb ، leila-gh ، siavashn ، ensan ، HOME ، MPU ، msi ، behzad7 ، daria ، etefag ، a.r.a.s.h1
(2012-09-19 ساعت 08:22)emtiaz نوشته:  دوستان ما هفته پیش ویزا رو گرفتیم.راستش آفیسر به ما گفت که 15 تا ویزا بیشتر نمونده و گفت اونایی که ستاره دارن چون یکیشون ویزا گرفته میرن تو اولویت آخر و گفت ما اولویتو میذاریم واسه اونا که پیگیر کارشونن.پس اگه براتون امکان داره برین اونجا و دستی اقدام کنین.

دوست عزیز از هفته پیش تا کنون خیلی بیشتر از اینها ویزا صادر شده احتمالا منظور ایشون این بوده که بیشتر از 15 روز باقی نمونده. ضمنا آمار ویزاها در سفارت تعیین نمیشه و همچنین بنا به حساب و کتابهایی که قبلا بارها انجام دادیم و حالا دیگه بیات شده امسال تحت هیچ عنوان ویزا کم نخواهد آمد. از شما هم خواهش میکنیم متوجه باشین مهمترین چیزی که دوستان منتظر کلیرمون نیاز ندارند استرس بیشتره.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: afshin4749 ، MAHDI2012 ، vroom ، gulu ، sayeh_m ، alis60 ، 3rip ، saher ، moesa7 ، asxz ، leila-gh ، ensan ، msi ، behzad7 ، lilistar ، daria ، etefag ، a.r.a.s.h1
سلام دوست خوبم ،
ضمن عرض تبریک به جهت اخذ ویزا ، Smile بنده بخاطر بیان با صراحت این مطلب پیشاپیش از شما عذر خواهی می کنم ، اما هیچ آفیسری حق نداره اطلاعاتی رو در اختیار کسانی قرار بده که ذینفع نیستن و ممکنه باعث ایجاد مشکل بشه . بحث ویزا ، مصاحبه و فرایند اداری کاملاٌ محرمانه هستش و خودشون هم به اون تاکید دارن . برای اثبات این موضوع ، وقتی من در آنکارا بودم و مصاحبم تموم شد ، از آفیسر پرسیدم که حدودا ً چه مدت ممکنه طول بکشه که من کلیر بشم !!! گفت من هیچی نمیدونم !! و در این زمینه اطلاعاتی هم ندارم . حتی ایشون در مورد پرونده خود بنده هم بهم چیزی نگفت !!! چطور ممکنه در مورد کل آمار ویزا به شما چیزی گفته باشه ؟
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، sayeh_m ، alis60 ، 3rip ، saher ، moesa7 ، asxz ، H-K ، younes77 ، leila-gh ، ensan ، HOME ، lilistar ، daria ، mani.iht ، etefag ، a.r.a.s.h1
Your process is still pending. If you wish to leave your passport with us and wait until the process is finished you are welcome to do that. If the process is not finished by the end of the DV program we would return your passport to you without any action.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
آخرین ایمیل که سفارت فرستاده - من امروز بلیط برگشت دارم واگر کلیر بشم 2 شنبه بر میگردم .
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: arbasic ، gulu ، oe163 ، sayeh_m ، behina ، hadiseh.t ، alis60 ، 3rip ، moesa7 ، asxz ، MPU ، etefag
دوستان كسي هست بتونه منو از Clear در بياره؟؟؟ خسته شدم ديگه ! ميخوام DOVE بزنم
======================================================
من تولدم 25 سپتامبره يعني نگهم داشتن بهم كادو تولد بدن؟ به خدا ناراحت ميشم ايتقد خودشونو به زحمت بندازن
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: saljoogh ، food science ، hadiseh.t ، gulu ، 3rip ، alis60 ، arbasic ، media61 ، shraya ، moesa7 ، asxz ، H-K ، younes77 ، behina ، ensan ، daria ، etefag
(2011-08-02 ساعت 23:30)California نوشته:  
(2011-08-02 ساعت 08:23)odiseh نوشته:  میشه لطفا درمورد کلیرنس توضیح بدین که اصلا یعنی چی؟
با تشکر از ParsTrader امیدوارم که دل همه دوستان شاد باشه
دوست عزیز لطفا قبل از پرسیدن سوال پست های بچه های سالهای گذشته را مطالعه کنید
(جهت شلوغ نشدن تاپیک عرض میکنم وگرنه کمک به شما موجب خوشحالی ماست)
بعد از مصاحبه در سفارت دو حالت برای شما به وجود میاد یا موفق به گرفتن ویزا میشید Smile یا پرونده شما احتیاج به طی یکسری مراحل اداری داره (Administrative process ) که از چند روز تا چند ماه متغیره و بعد از طی این مرحله (کلیرنس) انشالله موفق به گرفتن ویزا می شوید
امکانش هست کسی تو لاتاری برنده بشه اما بهش ویزا ندن یا کلیر نشه؟
تشکر کنندگان: 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان