کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-19 ساعت 10:21)food science نوشته:  
(2011-08-02 ساعت 23:30)California نوشته:  
(2011-08-02 ساعت 08:23)odiseh نوشته:  میشه لطفا درمورد کلیرنس توضیح بدین که اصلا یعنی چی؟
با تشکر از ParsTrader امیدوارم که دل همه دوستان شاد باشه
دوست عزیز لطفا قبل از پرسیدن سوال پست های بچه های سالهای گذشته را مطالعه کنید
(جهت شلوغ نشدن تاپیک عرض میکنم وگرنه کمک به شما موجب خوشحالی ماست)
بعد از مصاحبه در سفارت دو حالت برای شما به وجود میاد یا موفق به گرفتن ویزا میشید Smile یا پرونده شما احتیاج به طی یکسری مراحل اداری داره (Administrative process ) که از چند روز تا چند ماه متغیره و بعد از طی این مرحله (کلیرنس) انشالله موفق به گرفتن ویزا می شوید
امکانش هست کسی تو لاتاری برنده بشه اما بهش ویزا ندن یا کلیر نشه؟

دوست عزيز اگه همه اطلاعاتتون رو به طور كامل و درست در زمان ثبت نام وارد كرده باشيد + با بن لادن و دار و دسته هم نسبتي نداشته باشيدTongue + مجرم نباشيد + تو كارِ ساخت بمب و موشك هم نبوده باشيد = ان شالا بعد انجام adminstrative processing يا همون FBI check بر روي كيس شما حداقل تا دو ماه بعد از زمان مصاحبه چشمتون به جمال ويزا روشن خواهد شد Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، 3rip ، moesa7 ، H-K ، SOROUSHSOFT ، ensan ، MPU ، daria ، etefag
(2012-09-19 ساعت 08:36)MPU نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 08:22)emtiaz نوشته:  دوستان ما هفته پیش ویزا رو گرفتیم.راستش آفیسر به ما گفت که 15 تا ویزا بیشتر نمونده و گفت اونایی که ستاره دارن چون یکیشون ویزا گرفته میرن تو اولویت آخر و گفت ما اولویتو میذاریم واسه اونا که پیگیر کارشونن.پس اگه براتون امکان داره برین اونجا و دستی اقدام کنین.

دوست عزیز از هفته پیش تا کنون خیلی بیشتر از اینها ویزا صادر شده احتمالا منظور ایشون این بوده که بیشتر از 15 روز باقی نمونده. ضمنا آمار ویزاها در سفارت تعیین نمیشه و همچنین بنا به حساب و کتابهایی که قبلا بارها انجام دادیم و حالا دیگه بیات شده امسال تحت هیچ عنوان ویزا کم نخواهد آمد. از شما هم خواهش میکنیم متوجه باشین مهمترین چیزی که دوستان منتظر کلیرمون نیاز ندارند استرس بیشتره.
منم همینو میخواستم بگم دمت گرررررررررررررررررررررررررررررم
تشکر کنندگان: alis60 ، MAHDI2012 ، moesa7 ، H-K ، MPU ، msi ، daria ، etefag
انتظار سخت است
فراموش کردن هم سخت است اما اینکه ندانی باید انتظار بکشی یا فراموش کنی از همه سختتر است.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: saher ، alis60 ، shraya ، moesa7 ، H-K ، younes77 ، m86eb ، behina ، siavashn ، msi ، daria ، Erfaanism ، etefag ، a.r.a.s.h1 ، گل نهال
(2012-09-19 ساعت 08:22)emtiaz نوشته:  دوستان ما هفته پیش ویزا رو گرفتیم.راستش آفیسر به ما گفت که 15 تا ویزا بیشتر نمونده و گفت اونایی که ستاره دارن چون یکیشون ویزا گرفته میرن تو اولویت آخر و گفت ما اولویتو میذاریم واسه اونا که پیگیر کارشونن.پس اگه براتون امکان داره برین اونجا و دستی اقدام کنین.

تعداد ویزا شمارشی نیست. مربوط به زمان و حد نصابهای خاص و پیچیده ظرفیت کشورها میشود. در مورد ایران بر طبق تحقیقات بعمل آمده در حدود 1900 ویزا زیادتر آمده است و نه تنها کم ندارند بلکه با کمبود کیس مواجه هستند.

همه 100 هزار نفر قبول شده در لاتاری از بدو قبولی شهروند ایالات متحده محسوب میگردند مگر اینکه بر طبق قانون مدنی آمریکا, خلاف آن ثابت شود.

تا ثانیه آخر هم ویزا میدهند.

ضمنا" از دوست عزیز و ارجمند خواهشمند است نسبت به ایجاد صحبتهای با بار منفی مراقبت نمایید.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، alis60 ، moesa7 ، asxz ، H-K ، younes77 ، m86eb ، SOROUSHSOFT ، behina ، ensan ، MPU ، پرنیان90 ، daria ، etefag ، a.r.a.s.h1
ای بابا بچه ها این حرف ها چیه می زنید؟ نبینم ناامید بشه کسی. واسه همه ویزا هست . این حرف ها رو هم ول کنید. این ویزا حقه ماست فهمیدین یا نه؟ همه ویزا می گیریم. فقط صبور باشین و انرژی+++++++++ یادتون نره. من که قراره امروز شمارم در بیاد میگید نه حالا ببینید Big Grin
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: nilufar ، arbasic ، hadiseh.t ، moesa7 ، H-K ، asxz ، alis60 ، behina ، ensan ، msi ، daria ، etefag
بابا انقدر تو این تاپیک استرس بیشتر وارد نکنید به اندازه کافی استرس داریم
ویزا کم میاد یعنی چی اون هم تو این موقعیت
امیدوارم همه امروز جزو کلیر شده ها باشیم
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، younes77 ، H-K ، alis60 ، arbasic ، shraya ، HOME ، MPU ، daria
سلام خیلی دلم می خواست امروز شمارش معکوس اعلام کلیرنس تعداد زیادی از دوستان رو انجام بدم ولی خیلی سرم شلوغه ....
پپس من الان می گم 6 ساعت مانده به اعلام کلیرنس کلی از بچه ها +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان دیگه هم ادامه بدن لطفا .....
به امید دیدن ویزاهای خوشگلمون .... بی بیب هووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااا
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: asxz ، hadiseh.t ، younes77 ، H-K ، alis60 ، shraya ، aziking ، MPU ، daria ، a.r.a.s.h1
همه چیز گاه اگر کمی تیره می نماید ...

باز روشن می شود زود،

تنها فراموش مکن این حقیقتی است:

بارانی باید٬ تا که رنگین کمانی برآید

و لیموهایی ترش ، تا که شربتی گوارا فراهم شود

و گاه روزهایی در زحمت،

تا که از ما، انسان هایی تواناتر بسازد؛

خورشید دوباره خواهد درخشید، خیلی زود

و تو خواهی دید ...

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، H-K ، alis60 ، siavashn ، ensan ، shraya ، moesa7 ، behina ، daria ، etefag ، a.r.a.s.h1
سلام من یه سئوال داشتم من دیروز پاسپورتهام رو از طریق یکی از تور لیدرها برای سفارت تو ابوظبی فرستادم توی آنکارا با پست ارسال می کنند ولی توی ابوظبی باید دوباره برندواز سفارت بگیرند جایی هست که اعلام کنند کی ویزا آماده می شه یا نه من توی سایت سفارت چیزی ندیدم ممنون میشم اگه لینکی هست به من بگید
CASE NO.:2012AS140XX
تاريخ دريافت نامه اول:15جولای
تاريخ ارسال فرمها:18 جولای
تاريخ دريافت نامه دوم:16 آگوست
تاريخ مصاحبه: 30 آگوست
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:ابوظبی
دونفر
جمع هزینه ها5 میلیون
تشکر کنندگان: alis60
(2012-09-19 ساعت 11:19)hadiseh.t نوشته:  انتظار سخت است
فراموش کردن هم سخت است اما اینکه ندانی باید انتظار بکشی یا فراموش کنی از همه سختتر است.
حدیثه عزیز این قطعه را در سایت فرهنگ‌خوان پیدا کردم، فکر کنم یک جورایی وصف‌الحال ماست.
[font=Trebuchet MS]
"بهترین حالت این است که آدم از اتفاقات خوبی که قرار است بیفتد با خبر شود، درست مثل موقعی که مردم می‌دانند قرار است در یک روز به خصوص خسوف اتفاق بیفتد یا کسی بداند که قرار است برای کریسمس به او میکروسکوپ هدیه بدهند. و از طرفی بد‌ترین حالت هم این است که آدم از اتفاق بدی که قرار است بیفتد با خبر باشد، درست مثل موقعی که آدم می‌داند قرار است در یک روز به خصوص برای پر کردن دندانش به دندان پزشکی برود یا قرار است برای تعطیلات به فرانسه برود. اما من فکر می‌کنم از همه بد‌تر این حالت است که آدم نداند اتفاقی که قرار است بیفتد خوب است یا بد...!"
[/font]
تشکر کنندگان: behina ، hadiseh.t ، siavashn ، moesa7 ، daria ، etefag ، a.r.a.s.h1
(2012-09-19 ساعت 12:41)younes77 نوشته:  سلام من یه سئوال داشتم من دیروز پاسپورتهام رو از طریق یکی از تور لیدرها برای سفارت تو ابوظبی فرستادم توی آنکارا با پست ارسال می کنند ولی توی ابوظبی باید دوباره برندواز سفارت بگیرند جایی هست که اعلام کنند کی ویزا آماده می شه یا نه من توی سایت سفارت چیزی ندیدم ممنون میشم اگه لینکی هست به من بگید

در سفارت ابوظبی وقتی پاس را تحویل میدهی یک برگه رسید به شما میدهند که تاریخ تحویل پاس شما با ویزا روی آن نوشته شده ما یکشنبه پاسها را تحویل دادیم روز پنج شنبه به ما دادند. معمولا 4 روز طول میکشه.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، younes77 ، moesa7 ، Emad_L ، alis60
این ایمیل هم لحظه ای پیش بدستم رسید

We are sorry to inform you that your administrative is still pending. Please check our website every day.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: asxz ، oe163 ، moesa7 ، پرنیان90 ، alis60 ، به گل
دوستان يه هوراي نصفه نيمه ميكشم براتون و براي خودم. منم امروز كلير شدم .
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا +++++++++++
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، asxz ، samgh ، younes77 ، shraya ، siavashn ، oe163 ، tartar ، moesa7 ، tandoreh ، aziking ، MPU ، saljoogh ، کیانا ، gulu ، lilistar ، sheida.bvip ، sayeh_m ، daria ، Emad_L ، alis60 ، viona ، etefag ، a.r.a.s.h1
خواهشمندم از وارد کردن استرس بی مورد بپرهیزید

دوستان عزیزم من هم تا کلیر شماها نیاد از این جا تکون نمیخورم امیدوارم که امروز شاهد خبرهای خیلی خوب از طرف شماها باشم مخصوصا حدیث و عرفان عزیزم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: shraya ، hadiseh.t ، oe163 ، arbasic ، asxz ، m86eb ، moesa7 ، saljoogh ، lilistar ، sayeh_m ، daria ، Erfaanism ، alis60 ، etefag ، a.r.a.s.h1
(2012-09-19 ساعت 13:18)mo897sa نوشته:  دوستان يه هوراي نصفه نيمه ميكشم براتون و براي خودم. منم امروز كلير شدم .
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا +++++++++++

تبریک فروان انشالله همیشه موفق باشید و دوستان دیگه هم تو این سایت به زودی کلیر بشن
CASE NO.:2012AS140XX
تاريخ دريافت نامه اول:15جولای
تاريخ ارسال فرمها:18 جولای
تاريخ دريافت نامه دوم:16 آگوست
تاريخ مصاحبه: 30 آگوست
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:ابوظبی
دونفر
جمع هزینه ها5 میلیون
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، media61 ، leila20 ، moesa7 ، mo897sa ، daria ، alis60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان