کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-19 ساعت 16:10)gulu نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 15:30)پرنیان90 نوشته:  1) بچه ها منم با به گل و یکی از دیگه از بچه های مهاجر سرا 2 شنبه 10 سپتامبر پاسامونو تحویل دادیم تقریبا یه 100 نفری بودیم دم سفارت مسئول ups ازمون پول نگرفت فیش داد که موقع تحویل گرفتن پاس خودمون به پستچی بدیم که واسه یه نفر 20 لیر شد، ما هم کلی نگران شدیم که چرا قضیه فرق کرد بعدا فهمیدیم که هر وقت سفارت شلوغ باشه پول رو تو سفارت نمی گیرند. خلاصه 5 شنبه 13 سپتامبر حدود 11 ما ویزامون گرفتیم.
2) راستی gulu جان خیلی خیلی خوشحالم که دوباره برگشتی و واسه پدر گرامیتون آرزوی سلامتی می کنم، و تبریک واسه کلییر شدنتون.
3) بچه ها می دونــــم خیلـــــــــــــــــــــــی حیلــــــــــــــــــــــــــــــی سخته ولی بازم فرصت هست اصن ناامید نشید، درصد بچه هایی که پارسال نگرفتند خیلی کم بود که چندتاشون به خاطر پیگیر نشدن دیر فهمیدند که کلییر شدند پـــــــــــــــس فقط مثبت فکر کنید +++++++++++++++++++++
4)راستی اون روز دم سفارت که منتظر بودیم یه آقایی 45،46 ساله بود که می گفت روز مصاحبه آفیسر بهش روستای محل خدمت سربازیش رو گفت می گفت خودش هنگ کرد که چطور در آورده بودند اینُ واسه بچه های 2013 گفتم که حواسشون باشه.
5)منم تا آخر تو این تاپیک هستم واسه همه 2012 آرزوی گرفتن ویزا دارم ، منم هورای ویزا رو میزارم آخر همه با هم به خصوص با یکی از دوستای خیلی خیلی خوبم که الان چندین ماهِ منتظر کلییر شدن اینم انرژی +++++++++++++++++

پرنيان عزيز خيلي خيلي خوشحالم كه ويزاتو گرفتي مباركت باشه Smile
خيلي دلم مي خواست موقع كلير شدنت بهت تبريك بگم كه متأسفانه به خاطر اون اتفاق بد نتونستم در كنار شما و باقي دوستان باشم و براتون هورا بكشم حتي دل و دماغ هورا كشيدن براي خودمم ندارم الانم كه مي بيني ميام اينجا واسه اينه كه از كسلي در بيام و يه جورايي خودمو سر گرم كنمSad
از آرزوي خوبت و تبريكت هم ممنونم . در اينجا از تو باقي دوستان عاجزانه خواهشمندم كه علاوه بر سلامتي پدرم براي سلامتي مادرم هم دعا كنيد كه با فشار رواني كه بهش وارد شده حالش خوب نيست و ما بيشتر نگران حال او هستيم Sad خدا رو شكر حال پدرم رو به بهبوده ...
اميدوارم در نهايت با حاصل شدن سلامتي پدر و مادرم و كلير شدن دوستاي منتظر گــُلم منم هورا بكشم و طبق گفته MPU عزيز بر حسب وظيفه شرعيم
كركره اين تاپيك پر از خاطره رو سه قفله كنم Big Grin

gulu جان. من هم شرایط مشابه شما را دارم منتها برای برادرم , از صمیم قلب برای سلامتی پدر و مادر محترمتان دعا میکنم و سپاسگزار ارسال های پر انرژی شما هستم.
3نفر
مصاحبه:5 سپتامبر
برگه ابی+10سوال+رزومه
به امید خبرهای خوش
تشکر کنندگان: gulu ، پرنیان90 ، H-K ، asxz ، samgh ، amiry ، alis60 ، etefag ، a.r.a.s.h1
(2012-09-19 ساعت 15:58)shraya نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 15:51)asxz نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 15:38)siavashn نوشته:  واقعا خوشحالم که این همه پیام های امیدوار کننده میخونم اینجا
تو این دو سه هفته غیر از این سایت هیچ چیز امیدوار کننده ای نداشتم.
میدونم که انتظار کلیر شدن تو این روزای آخر برای من که تو سپتامبر مصاحبه داشتم خیلی احمقانه میتونه باشه
ولی همین دو ماه اخیر از روزی که دیدم برنده شدم تا روز مصاحبه لااقل یه تنوعی تو زندگیم اتفاق افتاد.
این انتظار هم یه جورایی میتونه شیرین باشه
از نوشته های امیدوار کننده ی همه از ته قلبم ممنونم

لطفا امضاتون رو درست کنید ببنیم چند نفر هستیم که سپتامبر مصاحبه داشتیم و هنوز منتظریم.
منم دقیقا 5 سپتامبر مصاحبه شدم دوست عزیز ... منم منتظرم ... اون آخرا کلیر میشیم ان شالله ... اگه خدا بخواد و صلاحمون باشه میشه ... نشد هم حتما حکمتی داشته ... ولی میشهBig GrinCool

من 30 آگوست مصاحبه شدم و14 سپتامبر کلیر شدم یعنی 15 روزه توی سالهای قبل کسانی بودند که 6 روزه کلیر شدند امید وار باشید این حرفیه که کنسول روز مصاحبه به من و خانومم با خنده گفتSmile
CASE NO.:2012AS140XX
تاريخ دريافت نامه اول:15جولای
تاريخ ارسال فرمها:18 جولای
تاريخ دريافت نامه دوم:16 آگوست
تاريخ مصاحبه: 30 آگوست
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:ابوظبی
دونفر
جمع هزینه ها5 میلیون
تشکر کنندگان: siavashn ، hadiseh.t ، MPU ، H-K ، پرنیان90 ، shraya ، behina ، samgh ، asxz ، amiry ، HOME ، daria ، alis60 ، etefag ، a.r.a.s.h1
(2012-09-19 ساعت 13:03)MAHDI2012 نوشته:  این ایمیل هم لحظه ای پیش بدستم رسید

We are sorry to inform you that your administrative is still pending. Please check our website every day.

آقاMAHDI2012 بهتر نبود اين چند روز هم بموني تركيه ؟ دوباره بايد دوشنبه برگردي كه ؟ بليط گير مياري ؟‌ آخه به دلم افتاده كيس شما جمعه تو جدوله Tongue
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: پرنیان90 ، daria ، alis60 ، Tomas ، MAHDI2012
(2012-09-19 ساعت 16:40)gulu نوشته:  

We are sorry to inform you that your administrative is still pending. Please check our website every day.

آقاMAHDI2012 بهتر نبود اين چند روز هم بموني تركيه ؟ دوباره بايد دوشنبه برگردي كه ؟ بليط گير مياري ؟‌ آخه به دلم افتاده كيس شما جمعه تو جدوله Tongue

guluجان با خانواده بودن سختشون بود به خاطر همین برگشتن مجبور بودن دوباره ازمایشاتشون رو تجدید کنن ایشاله تا جمعه کلیر میشن و یه امت و از نگرانی در میارنBig Grin
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: gulu ، asxz ، پرنیان90 ، H-K ، daria ، MPU ، tiba ، alis60 ، Tomas ، moesa7 ، etefag ، a.r.a.s.h1
سلام
اینم جواب ایمیل امروز من
We understand your situation, however your administrative reviewing is still pending. Please keep tracking your number on our website every day.
این مراحل اداری چیه خدا میدونه...آخه چرا تموم نمیشه؟ولی امیدوارم..
مطمنم امروز یا فردا میاد با انرژژی همه دوستان
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: gulu ، siavashn ، hadiseh.t ، asxz ، daria ، tiba ، alis60 ، smmyp ، Tomas ، etefag ، a.r.a.s.h1
(2012-09-19 ساعت 16:33)siavashn نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 16:28)younes77 نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 15:58)shraya نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 15:51)asxz نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 15:38)siavashn نوشته:  واقعا خوشحالم که این همه پیام های امیدوار کننده میخونم اینجا
تو این دو سه هفته غیر از این سایت هیچ چیز امیدوار کننده ای نداشتم.
میدونم که انتظار کلیر شدن تو این روزای آخر برای من که تو سپتامبر مصاحبه داشتم خیلی احمقانه میتونه باشه
ولی همین دو ماه اخیر از روزی که دیدم برنده شدم تا روز مصاحبه لااقل یه تنوعی تو زندگیم اتفاق افتاد.
این انتظار هم یه جورایی میتونه شیرین باشه
از نوشته های امیدوار کننده ی همه از ته قلبم ممنونم

لطفا امضاتون رو درست کنید ببنیم چند نفر هستیم که سپتامبر مصاحبه داشتیم و هنوز منتظریم.
منم دقیقا 5 سپتامبر مصاحبه شدم دوست عزیز ... منم منتظرم ... اون آخرا کلیر میشیم ان شالله ... اگه خدا بخواد و صلاحمون باشه میشه ... نشد هم حتما حکمتی داشته ... ولی میشهBig GrinCool

من 30 آگوست مصاحبه شدم و14 سپتامبر کلیر شدم یعنی 15 روزه توی سالهای قبل کسانی بودند که 6 روزه کلیر شدند امید وار باشید این حرفیه که کنسول روز مصاحبه به من و خانومم با خنده گفتSmile

اتفاقا من و خانومم هم وقتی برگه آبی رو بهمون داد ازش پرسیدیم واقعا شانسی هست که تا آخر سپتامبر جوابش بیاد با خنده گفت حتما شانس هست.
به هر حال این استرس و سیگار پشت سیگار تا آخر سپتامبر سکته نده بهمون شانس آوردیم
سیگار نکش .... سالم برسی آمریکا ... Cool
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: siavashn ، hadiseh.t ، amiry ، HOME ، H-K ، tiba ، alis60 ، Tomas ، etefag

خانم گولو لطفا به دلتون مراجعه کنید ببینید کیس من کی کلیر میشه میخوام بلیط بگیرمBig GrinBig Grin من که هر چی سعی میکنم مثبت اندیش باشم نمیشهSad
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، siavashn ، H-K ، tiba ، alis60 ، Tomas ، moesa7 ، etefag
این هم از ایمیلی که همین امروز زدم و همین الان جواب دادند
We are sorry to inform you that your administrative reviewing is still pending. Please keep tracking your number on our website every day.
تشکر کنندگان: H-K ، tiba ، alis60 ، Tomas ، etefag
(2012-09-19 ساعت 17:10)amiry نوشته:  

خانم گولو لطفا به دلتون مراجعه کنید ببینید کیس من کی کلیر میشه میخوام بلیط بگیرمBig GrinBig Grin من که هر چی سعی میکنم مثبت اندیش باشم نمیشهSad
اندكي صبر سحر نزديك است
فقط نمي دونم چرا زمانش اين آخرا يه كم طولاني شده Tongue
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: sayeh_m ، siavashn ، hadiseh.t ، daria ، msi ، MPU ، tiba ، alis60 ، Tomas ، amiry ، etefag
سایت واسه من باز نمیشه اینترنت من مشکل داره یا دارن آپدیت میکنن؟؟؟
تشکر کنندگان: H-K ، Tomas
[quote='siavashn' pid='215445' dateline='1348060064']
چرا سایتشون دیگه باز نمیشه ؟
مال شما هم همینجوریه ؟
[/quo

برای منم باز نمیشه . شاید دارن سایتشونو آپدیت می کنند. اونم با یه عالمه شماره جدید Smile
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: asxz ، siavashn ، hadiseh.t ، Tomas ، amiry
همین که سایت تند تند آپدیت میشه و زمان مصاحبه آپدیت نمیشه نشانه خوبی برای دوستان لاتاری میباشد
امیدوار باشید کار تمام لاتاریها تند تند انجام میشود تا قبل از ۳۰ سپتامبر
حالا اگر یواشکی از اون لا لوها کار ما رو هم انجام بدن بد نیست
ولی خداییش من اولویت را به شما دوستان لاتاری میدم
این هم انرژی +++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: siavashn ، hadiseh.t ، daria ، peyman2ped ، asxz ، tiba ، alis60 ، moesa7 ، etefag
واسه منم وا نمیشه از چند تا بروزر استفاده کردم باز نشد ایشالا خبرای خوبی تو راه باشـــــــــــــــــــــــــــــه++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: us0912 ، asxz ، H-K ، smmyp
(2012-09-19 ساعت 17:40)media61 نوشته:  [quote='siavashn' pid='215445' dateline='1348060064']
چرا سایتشون دیگه باز نمیشه ؟
مال شما هم همینجوریه ؟
[/quo

برای منم باز نمیشه . شاید دارن سایتشونو آپدیت می کنند. اونم با یه عالمه شماره جدید Smile

دوستان من صفحه را REFRESHمیکنم طول میکشد تا بیاید وقتی میاید هنوز سایت اپدیت نشده
تشکر کنندگان: H-K
(2012-09-19 ساعت 17:42)siavashn نوشته:  انقدر این کلید F5 رو فشار دادیم هم کیبورد خودمون خراب شد هم سایت اونا

از ساعت ۷ به بعد اف۵ منفجر کن الان زوده

آقا از ما هم سایت بالا نمیاد
البته نمیشه روش خیلی حساب کرد شاید برای بازدید زیاد و اف۵ باشه
الان وردشو میخونم تا درست بشه
اچی مچی لا ترچییییییییییییییی+++++
تشکر کنندگان: HOME ، H-K ، Tomas ، etefag

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان