موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-19 ساعت 19:47)tiba نوشته: سلام دوستان
روز گرفتن ویزای من مصادف شد با فوت پدر عزیزم! البته من همیشه از خدا خواستم که اون چیزی که خیره برام پیش بیاد. ولی خوب این اتفاق ناگوار باعث شد تا به سختی برای مراسم خودم رو به خانواده برسونم و هیچ احساس خوبی از گرفتن ویزا بهم دست نداد
tiba ي عزيز خيلي متأثر شدم تسليت مي گم . اميدوارم از اين بعد هر چه پيش مياد براتون همش شادي باشه . من دركت مي كنم خيلي سخته ولي بايد راضي بود به رضاي خدا.
بابت برداشته شدن ستاره و دريافت ويزاتون خوشحال شدم .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-19 ساعت 19:47)tiba نوشته: سلام دوستان
روز گرفتن ویزای من مصادف شد با فوت پدر عزیزم! البته من همیشه از خدا خواستم که اون چیزی که خیره برام پیش بیاد. ولی خوب این اتفاق ناگوار باعث شد تا به سختی برای مراسم خودم رو به خانواده برسونم و هیچ احساس خوبی از گرفتن ویزا بهم دست نداد.
تیبای عزیز
ما هم با شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدیم، تسلیت ما رو هم بپذیرید
روحشان شاد
شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هرچی ایمیل میفرستم ابوظبی جواب نمیدن. آیا کسی اخیرا جوابی گرفته؟ همسرم موقع گرفتن ویزای ما برگه آبی را داده سفارت. حالا هفته دیگه میخواد بره ابوظبی پاس خودشو بزاره توی سفارت ولی هیچ برگه ای یا رسیدی نداریم فکر میکنید پاسشو قبول میکنن؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-20 ساعت 11:13)behina نوشته: دوستان من هرچی ایمیل میفرستم ابوظبی جواب نمیدن. آیا کسی اخیرا جوابی گرفته؟ همسرم موقع گرفتن ویزای ما برگه آبی را داده سفارت. حالا هفته دیگه میخواد بره ابوظبی پاس خودشو بزاره توی سفارت ولی هیچ برگه ای یا رسیدی نداریم فکر میکنید پاسشو قبول میکنن؟
سلام
من هم دیشب ایمیل فرستادم که تا الان جوابی نیومده.
به نظر من یک کپی از نامه ای که برای مصاحبه دعوت شدید (چون اسم همسرتون ذکر شده) باضافه پاسپورت خودتون رو ببرند.
انشااله که تا اون موقع همسرتون و همه دوستان کلیر میشند و دیگه جای نگرانی نخواهد بود
شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
((حال دنیا را بپرسیدم من از فرزانه ای! گفت یا باد است یا خواب است یا افسانه ای ، گفتمش احوال عمرم را بگو تا عمر چیست؟ گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای! گفتمش آنانکه میبینی بر او دل بسته اند ، گفت یا کورند یا مستند یا دیوانه ای.))
tiba جان روح پدر گرامیتان شاد.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی خبر داره کی سایت درست می شه؟ اصلا دلیل اینکه اینجوری شده کسی می دونه؟؟
یعنی وارد کردن شماره های ما اینقدر طول می کشه؟
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-20 ساعت 12:19)media61 نوشته: دوستان کسی خبر داره کی سایت درست می شه؟ اصلا دلیل اینکه اینجوری شده کسی می دونه؟؟
یعنی وارد کردن شماره های ما اینقدر طول می کشه؟
نه دوست عزيز مشكلي نيست قبل اًهم اين اتفاق سابقه داشته ، اگه اشباه نكنم تو همون دوران كذايي 17 آگوست بود كه به مدت يه روز سايتشون بالا نمي اومد و وقتي درست شد همون تاريخ 17 آگوست را نشون مي داد . احتمالاً سرورشون دچار مشكل شده.
در ضمن آپديت بصورت آفلاين انجام مي شه و اين مربوط به وارد كردن و پاك كردن شماره ها نيست.
به اميد خدا فردا جمعه مورخه 21 سپتامبر با يك آپديت اساسي در جدول آنكارا و همين طور سايت ابوظبي مواجه خواهيم شد ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
حساب کتاب این انجمن از دستم در رفته . دیروز خودمو با 21 سال بازنشسته کردم. از صمیم قلبم ارزو می کنم که انتظار شما سر بیاد و دل همه شما شاد شاد باشه.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نمیدونم این انتظار کشنده کی تموم میشه دیگه خیلی خسته شدم الان 4 روز هست که پاس را دادم ولی هنوز از سفارت هم خارج نشده بعضی که مراجعه کردن میگن که گفتن ویزا هست اما شماره رفرنس ویزا از واشنگتن هنوز نیامده که ما برچسب چاپ کنیم و در پاسپورت بچسبونیم
از طرفی هم به احتمال زیاد سفارت روز جمعه تعطیل هست از ترس اینکه بعد از نماز جمعه به سفارت حمله نشه البته هنوز چیزی معلوم نیست من هم از مسئول هتل این مطلب را شنیدم و نمیدونم احتمالش چقدر هست راست و دروغش با خودش اما امیدوارم که اینطوری نباشه
راستی یک خبر هم اینکه دوستانی که امروز صبح(پنج شنبه ) رفته بودن جلوی سفارت بهشون گفته بودن که امروز شاید فردا حتما سایت اپدیت میشه و خبر بد هم اینکه اخرین اپدیت روز سه شنبه هفته اینده صورت میگیره
برای همه دوستان ارزوی موفقیت و کلیر شدن دارم
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: gulu، H-K، hadiseh.t، media61، msi، sheida.bvip، صبا راد
صبا راد عزيز خيلي وقت بود ازتون خبر نداشتم . كجاييد الان ؟رفتيد آمريكا ؟سفرنامه تون رو بنويسيد خوشحال مي شيم
شيدا جان شما چه خبر ؟ رفتي نيويورك يا اينجايي هنوز ؟ منتظر سفرنامه ت هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-17 ساعت 22:22)msi نوشته: (2012-09-17 ساعت 21:54)behina نوشته: سلام دوستان میشه لطفا بگید چند نفر مثل من هستند که منتظر کلیر همسرشون هستند؟
منم مثل شما هستم فقط شما ابوظبی هستید ما آنکارا
امیدوارم که هر چه زودتر کلیر همسرتون بیاد ما به یادتون هستیم و براتون دعا می کنیم
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012