کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-19 ساعت 20:18)siavashn نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 20:09)asxz نوشته:  بچه ها آدرس سایت یو پی اس چیه؟

http://www.ups.com/tracking/tracking.html

این که نیست!!مال آنکارا رو میخام .لطف کنید مال آنکارا رو بزارید
تشکر کنندگان: Tomas

با سلام خدمت دوستان
می خواستم یکسری اطلاعات راجع به بعد از کلیر شدن خدمتتان بگم
پروسه بعد از کلیر شدن فوق العاده ساده است،سعی کنید بلافاصله بعد از کلیر شدن به سفارت مراجعه کنید البته اگر مدارکی ازتون خواستن فراموش نشود به همراه برگه آبی،
قبل از ساعت 13 جلوی در سفارت باشید تا کمی آرامش پیدا کنید،
به محض اینکه وارد سفارت شدید اون خانم ترکی که برای مصاحبه شماره میداد همون جا مدارک و پاستون را میگیرد و یک کاغذ به شما میدهد که برو داخل سالن و به پست ups بده،
پست هم اونو بهمراه ادرس هتل +34 لیر میگیره و میگه به سلامت،
حالا نوبت انتظار فرا میرسد،انتظار از شما کاهلی از پست،البته نگران نباشید پست ups باندازه پست خودمون معطل نمیکنه،
اخر شب همون روز به سایت ups.com.tr بروید البته به زبان ترکی است،در سمت چپ ،جای خالی بالایی،اون شماره takip no را وارد کنید،حالا اگر در جدولی که میاد از پایین به بالا مطالب زیر نوشته بود یعنی
KONSOLOSLUKTAN TESLİM ALINDI ویزای شما صادر شده و بسته پاسپورت به پوست تحویل داده شده
KARAYOLU (34UD6969) İLE ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ بسته شما به مرکز ارسال شده
ANKARA ŞUBEDEN GELDİ بسته شما تو واحد دریافتی
KARAYOLU (06AG4692) İLE ANKARA KIZILAY SS ŞUBEYE GÖNDERİLDİ بسته شما به واحد محله تون ارسال شده مثلا برای من KIZILAY
ANKARA HUB ŞUBEDEN GELDİ بسته شما اماده توزیعه
KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI بسته شما دست پیکه و تو راهه البته اگر بلایی سرش نیاد و تصادف نکنه تا چند ساعت بعد دستتون میرسه به سلامتی،
البته اون پاییت صفحه یه جایی داره که میتونید موقعیت پیک را ببینید که کجای نقشه است،موفق باشید.

بچه ها فردا20 سپتامبر به خاطر اینکه 20 سپتامبر اخرین مهلت گرفتن ویزا برای خیلیا بوده اونا رو از جدول حذف میکنن وایشاله فردا شما رو اضافه میکنن اصلا به دلتون بد راه ندین فردا طوفانی در راه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: siavashn ، HOME ، asxz ، sayeh_m ، smmyp ، tandoreh ، MPU ، Tomas ، moesa7 ، Emad_L ، daria ، etefag ، alis60 ، گل نهال
(2012-09-19 ساعت 19:51)smmyp نوشته:  خدایا دل همه رو شاد کن................!

خدایا همه بچه‌های مهاجرسرا، منتظران توی صف و همه منتظرین دنیا رو شاد کن. الهی آمین

من ایمیل تکمیل مراحل اداری رو دریافت کردم. اینم هورا به رسم بقیه بچه‌ها

[font=Tahoma]
هوررراااااااااااااااا
هوووررررااااااااااااااااااااا
هوررااااااااااااااااااااااااااا
[/font]

تبریک می گم دوست عزیز. امیدوارم از این به بعد دیگه استرس نداشته باشید و همیشه شاد باشیدSmile
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: msi ، smmyp ، Tomas ، shraya ، saher ، mo897sa ، daria ، behina
(2012-09-19 ساعت 19:56)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 19:47)tiba نوشته:  روز گرفتن ویزای من مصادف شد با فوت پدر عزیزم! ا
تسلیت میگم دوست عزیز غم اخرتون باشه .SadSad
با عرض تسلیت و دعا برای شادی روح ان عزیزو ارامش شماو خانواده محترمتون
تشکر کنندگان: frz61 ، Tomas ، Emad_L ، alis60
(2012-09-19 ساعت 20:06)mansour*** نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 19:47)tiba نوشته:  روز گرفتن ویزای من مصادف شد با فوت پدر عزیزم!
انالله واناالیه راجعون
واقعا متاسف هستمSadSadSadSadSad
آقا تسلیت میگم.امیدوارم غم آخرتون باشه و بقای عمر شما فرزندان باشه.
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: frz61 ، Tomas ، Emad_L ، alis60
(2012-09-19 ساعت 19:51)smmyp نوشته:  خدایا دل همه رو شاد کن................!

خدایا همه بچه‌های مهاجرسرا، منتظران توی صف و همه منتظرین دنیا رو شاد کن. الهی آمین

من ایمیل تکمیل مراحل اداری رو دریافت کردم. اینم هورا به رسم بقیه بچه‌ها

[font=Tahoma]
هوررراااااااااااااااا
هوووررررااااااااااااااااااااا
هوررااااااااااااااااااااااااااا
[/font]

تبریک دوست عزیز واقعا برات خوشحال شدم یادته اون شب بهم گفتی دیگه ناامید شدی ولی الان خیلی براتون خوشحال شدم.تبریککککککککککSmile
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، Tomas ، shraya ، daria ، alis60
(2012-09-19 ساعت 20:27)hadiseh.t نوشته:  

با سلام خدمت دوستان
می خواستم یکسری اطلاعات راجع به بعد از کلیر شدن خدمتتان بگم
پروسه بعد از کلیر شدن فوق العاده ساده است،سعی کنید بلافاصله بعد از کلیر شدن به سفارت مراجعه کنید البته اگر مدارکی ازتون خواستن فراموش نشود به همراه برگه آبی،
قبل از ساعت 13 جلوی در سفارت باشید تا کمی آرامش پیدا کنید،
به محض اینکه وارد سفارت شدید اون خانم ترکی که برای مصاحبه شماره میداد همون جا مدارک و پاستون را میگیرد و یک کاغذ به شما میدهد که برو داخل سالن و به پست ups بده،
پست هم اونو بهمراه ادرس هتل +34 لیر میگیره و میگه به سلامت،
حالا نوبت انتظار فرا میرسد،انتظار از شما کاهلی از پست،البته نگران نباشید پست ups باندازه پست خودمون معطل نمیکنه،
اخر شب همون روز به سایت ups.com.tr بروید البته به زبان ترکی است،در سمت چپ ،جای خالی بالایی،اون شماره takip no را وارد کنید،حالا اگر در جدولی که میاد از پایین به بالا مطالب زیر نوشته بود یعنی
KONSOLOSLUKTAN TESLİM ALINDI ویزای شما صادر شده و بسته پاسپورت به پوست تحویل داده شده
KARAYOLU (34UD6969) İLE ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ بسته شما به مرکز ارسال شده
ANKARA ŞUBEDEN GELDİ بسته شما تو واحد دریافتی
KARAYOLU (06AG4692) İLE ANKARA KIZILAY SS ŞUBEYE GÖNDERİLDİ بسته شما به واحد محله تون ارسال شده مثلا برای من KIZILAY
ANKARA HUB ŞUBEDEN GELDİ بسته شما اماده توزیعه
KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI بسته شما دست پیکه و تو راهه البته اگر بلایی سرش نیاد و تصادف نکنه تا چند ساعت بعد دستتون میرسه به سلامتی،
البته اون پاییت صفحه یه جایی داره که میتونید موقعیت پیک را ببینید که کجای نقشه است،موفق باشید.

بچه ها فردا20 سپتامبر به خاطر اینکه 20 سپتامبر اخرین مهلت گرفتن ویزا برای خیلیا بوده اونا رو از جدول حذف میکنن وایشاله فردا شما رو اضافه میکنن اصلا به دلتون بد راه ندین فردا طوفانی در راه.
حدیث عزیزم ممنون از این همه محبت و توضیحات کامل .از صمیم قلب دعا میکنم که همه بچه ها مخصوصا شما کلیر بشید
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، smmyp ، Tomas ، daria
(2012-09-19 ساعت 20:34)H-K نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 20:06)mansour*** نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 19:47)tiba نوشته:  سلام دوستان
روز گرفتن ویزای من مصادف شد با فوت پدر عزیزم! البته من همیشه از خدا خواستم که اون چیزی که خیره برام پیش بیاد. ولی خوب این اتفاق ناگوار باعث شد تا به سختی برای مراسم خودم رو به خانواده برسونم و هیچ احساس خوبی از گرفتن ویزا بهم دست نداد.Sad
با وجودی که ویزامو گرفتم اما تقریبا هر روز که بتونم به این تاپیک سر میزنم. امیدوارم همه اعضا به خواسته هاشون برسن.
این هم انرژی مثبت از سوی من ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

انالله واناالیه راجعون

واقعا متاسف هستمSadSadSadSadSad
آقا تسلیت میگم.امیدوارم غم آخرتون باشه و بقای عمر شما فرزندان باشه.

امیدوارم غم اخرتون باشه. خدا رحمتشون کنهSad
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: frz61 ، کیانا ، Tomas ، Emad_L
(2012-09-19 ساعت 19:52)siavashn نوشته:  
روز گرفتن ویزای من مصادف شد با فوت پدر عزیزم! البته من همیشه از خدا خواستم که اون چیزی که خیره برام پیش بیاد. ولی خوب این اتفاق ناگوار باعث شد تا به سختی برای مراسم خودم رو به خانواده برسونم و هیچ احساس خوبی از گرفتن ویزا بهم دست نداد.Sad
با وجودی که ویزامو گرفتم اما تقریبا هر روز که بتونم به این تاپیک سر میزنم. امیدوارم همه اعضا به خواسته هاشون برسن.
این هم انرژی مثبت از سوی من ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خدا رحمتشون کنه Sad
خدا رحمتش کنه دوست عزیز واقعا ناراحت شدم
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، asxz ، Tomas ، Emad_L ، alis60
سلام دوستان
سايت امروز اپديت نشد؟
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: Tomas
(2012-09-19 ساعت 21:30)m86eb نوشته:  سلام دوستان
سايت امروز اپديت نشد؟

نه دوست عزیز اصلا سایت بالا نمیاد ایشااله فردا انتظارا به سر میاد.

تشکر کنندگان: Tomas ، sayeh_m ، HOME ، saher ، کیانا ، daria
این هم انرژی مثبت از سوی من ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

روحشون قرین آرامش باد.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، karpenter ، MAHDI2012 ، saher ، Emad_L
بچه ها من برای روحیه شما این کلیپو میزارم یکم بخندیدBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

http://www.youtube.com/watch?v=1g-g7nBzg...re=related
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، shraya ، siavashn ، mansour*** ، alis60 ، iranian1
(2012-09-19 ساعت 21:30)m86eb نوشته:  سلام دوستان
سايت امروز اپديت نشد؟

چون خیلی ها تا ۲۰ سپتامبر وقت داشتند واسه ویزا برن احتمال زیاد همه شماره های قبلی از سایت حذف میشه و ی سونامی بزرگ در راهه فردا
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، HOME ، msi ، m86eb ، saher ، moesa7 ، daria ، etefag
خدا رحمتشون کنه روحشون شاد.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، frz61 ، sezar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان