کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-19 ساعت 21:50)asxz نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 21:30)m86eb نوشته:  سلام دوستان
سايت امروز اپديت نشد؟

چون خیلی ها تا ۲۰ سپتامبر وقت داشتند واسه ویزا برن احتمال زیاد همه شماره های قبلی از سایت حذف میشه و ی سونامی بزرگ در راهه فردا

ايشالا ايشالا
صبر تلخه ولي ميوش شيرينه ؛)
+++++++++++++++++++
به اميد خدا فردا دل همه دوستان منتظر شاد بشه
+++++++++++++++++++
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: msi ، hadiseh.t ، cmbt ، moesa7 ، etefag
(2012-09-19 ساعت 19:47)tiba نوشته:  سلام دوستان
روز گرفتن ویزای من مصادف شد با فوت پدر عزیزم! البته من همیشه از خدا خواستم که اون چیزی که خیره برام پیش بیاد. ولی خوب این اتفاق ناگوار باعث شد تا به سختی برای مراسم خودم رو به خانواده برسونم و هیچ احساس خوبی از گرفتن ویزا بهم دست نداد.Sad
با وجودی که ویزامو گرفتم اما تقریبا هر

دوست گرامی
من هم به نوبه ی خودم به شما و خانواده ی محترم تسلیت عرض میکنم. خداوند به شما صبر عطا فرماید. همه ی ما مهاجرسرایی ها با هم فاتحه یی نثار آن مرحوم خواهیم کرد.
روحش شاد.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: msi ، karpenter ، mansour*** ، saher ، kopol ، el333 ، siavashn ، younes77 ، Emad_L ، کیانا ، sayeh_m ، daria ، etefag ، bakhshandehgy
(2012-09-19 ساعت 21:42)MPU نوشته:  
روز گرفتن ویزای من مصادف شد با فوت پدر عزیزم! البته من همیشه از خدا خواستم که اون چیزی که خیره برام پیش بیاد. ولی خوب این اتفاق ناگوار باعث شد تا به سختی برای مراسم خودم رو به خانواده برسونم و هیچ احساس خوبی از گرفتن ویزا بهم دست نداد.Sad
با وجودی که ویزامو گرفتم اما تقریبا هر روز که بتونم به این تاپیک سر میزنم. امیدوارم همه اعضا به خواسته هاشون برسن.
این هم انرژی مثبت از سوی من ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

روحشون قرین آرامش باد.
تسلیت عرض میکنم غم آخرتان باشد
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، karpenter
(2012-09-19 ساعت 16:40)gulu نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 13:03)MAHDI2012 نوشته:  این ایمیل هم لحظه ای پیش بدستم رسید

We are sorry to inform you that your administrative is still pending. Please check our website every day.

آقاMAHDI2012 بهتر نبود اين چند روز هم بموني تركيه ؟ دوباره بايد دوشنبه برگردي كه ؟ بليط گير مياري ؟‌ آخه به دلم افتاده كيس شما جمعه تو جدوله Tongue

سلام .ممنونم .من با خانواده اومدم .اشالله میرم 2 شنبه خودم یا پسرم می یام...ممنون از لطف شما.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: gulu
(2012-09-20 ساعت 00:20)siavashn نوشته:  پس این سایت چرا راه نمیفته

ایشاله فردا درست میشه دوست عزیز نگران نباش صبر داشته باش.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: moesa7 ، siavashn ، etefag
روز گرفتن ویزای من مصادف شد با فوت پدر عزیزم!
واقعا" متاسف شدم از این خبر تلخ, به شما تسلیت عرض میکنم.
بهر حال گرفتن ویزای تو بادی موافق به بادبان مهاجرسراست.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، sinswimer ، Emad_L ، etefag
روز گرفتن ویزای من مصادف شد با فوت پدر عزیزم!

تیبا جان من هم به شما و خانواده محترمتون تسلیت می گم.
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، saher ، frozen mind ، Emad_L
ضمن تسلیت به tiba عزیز و ارجمند, خبر ویزای شما از طرفی باعث خوشحالی شد.
امیدوارم که همه دوستان بزودی ویزای خود را دریافت نمایند.
دلیل بالا نیامدن سایت هم این بود که سایت در حال اپدیت بود و به احتمال زیاد تا پس فردا همه کلیر میشوند.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، saher ، frozen mind ، Emad_L ، کیانا
فكركنم اكثر دوستان مثل من الان به روحيه احتياج دارن پس صلاح ميبينم به همشون از جمله خودم روحيه بدم رو پرنيان جواب داد انشاله رو مام جواب بده
روحيه
روحييييه
روحيييييييييه
روحييييييييييييييييييه
روحييييييييييييييييييييييييييه
روحيييييييييييييييييييييييييييييييييه
روحييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييه

خدايا همه رو امسال پاك اعلام كن
+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++

ر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، siavashn ، saljoogh ، m86eb ، پرنیان90 ، کیانا ، msi ، alis60 ، roeentan
تسلیت میگم tiba جان، من و همه دوستاتون در اینجا رو در غم خودتون شریک بدونید.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، frozen mind ، HOME ، Emad_L ، کیانا ، H-K ، opayamani ، roeentan ، a.r.a.s.h1
(2012-09-20 ساعت 01:48)lovelybugatti نوشته:  فكركنم اكثر دوستان مثل من الان به روحيه احتياج دارن پس صلاح ميبينم به همشون از جمله خودم روحيه بدم رو پرنيان جواب داد انشاله رو مام جواب بده
روحيه
روحييييه
روحيييييييييه
روحييييييييييييييييييه
روحييييييييييييييييييييييييييه
روحيييييييييييييييييييييييييييييييييه
روحييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييه

خدايا همه رو امسال پاك اعلام كن
+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++

ر

+++++++ روحیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه+++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، lovelybugatti ، HOME ، mo897sa ، younes77 ، etefag ، behina ، H-K ، moesa7 ، opayamani ، roeentan
(2012-09-19 ساعت 22:35)omidooo نوشته:  
با وجودی که ویزامو گرفتم اما تقریبا هر

دوست گرامی
من هم به نوبه ی خودم به شما و خانواده ی محترم تسلیت عرض میکنم. خداوند به شما صبر عطا فرماید. همه ی ما مهاجرسرایی ها با هم فاتحه یی نثار آن مرحوم خواهیم کرد.
روحش شاد.

دوست عزیز سلام ،
بنده هم به نوبه خود ، درگذشت پدر عزیز و گرانمایه تان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده ، از پروردگار هستی بخش برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر جلیل را خواهانم . روحشان شاد و جایگاهشان جنت برین . موفق باشید .
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، frozen mind ، HOME ، Omidooo ، younes77 ، Emad_L ، کیانا ، saher ، behina ، H-K ، frz61 ، opayamani
در مسیر باد مثال شن باز میدانم خدایی هست باز میخوانم مرادم را گرچه میدانم صدایم از ته چاه است . کاش با رحمتت این چاه پر گردد نه که با حکمتت عمیق تر گردد . تا صدایم کر کند همه عالم را تا بگیرم انتقامم از دنیا به یک لبخند
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: HOME ، younes77 ، behina ، etefag ، daria ، m86eb ، MPU ، siavashn ، H-K ، moesa7 ، opayamani ، a.r.a.s.h1
بچه ها من برای مصاحبه که رفته بودم چون با خانواده رفته بودم هتل سورملی رفتم
حالا برای ویزا که تا چند روز دیگه به امید خدا کلیر میشم چون تنها میرم دنبال ۱ هتل مناسب میگردم
چی پیشنهاد میکنید ؟
تمیز باشه
اینترنت داشته باشه
صبحانه
نزدیک سفارت
در کل مناسب باشه
نه شور شور نه بی نمک باشه
چی پیشنهاد میکنید با شرایط برام بنویسید
با تشکر
تشکر کنندگان: etefag ، H-K ، opayamani

تیبای عزیز، فوت پدر عزیزتان را تسلیت عرض می کنم. مرا هم در غم خود شریک بدانید.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: Omidooo ، gulu ، younes77 ، Emad_L ، کیانا ، sayeh_m ، behina ، H-K ، frz61 ، opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان