کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-23 ساعت 00:00)moesa7 نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر
بدونید که تا آخرین دقایق 30 سپتامبر من اینجا همراه شما هستم و مطمئنم که 99.9% از شما به ویزاهای خوشگلتون می رسین

منم همینطور +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: کیانا ، hadiseh.t ، opayamani ، tandoreh ، oe163 ، m86eb ، mojtaba_k ، H-K ، daria ، alis60 ، Tomas ، moesa7
(2012-09-23 ساعت 02:43)honey62 نوشته:  
(2012-09-23 ساعت 00:00)moesa7 نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر
بدونید که تا آخرین دقایق 30 سپتامبر من اینجا همراه شما هستم و مطمئنم که 99.9% از شما به ویزاهای خوشگلتون می رسین

ماهم از هیوستون تگزاس با شما هستیم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، کیانا ، opayamani ، tandoreh ، m86eb ، mojtaba_k ، H-K ، daria ، alis60 ، Tomas ، moesa7 ، a.r.a.s.h1

[/quote]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: کیانا ، frozen mind ، opayamani ، tandoreh ، m86eb ، mojtaba_k ، H-K ، hadiseh.t ، daria ، به گل ، alis60 ، MAHDI2012 ، Tomas ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان خوبم ،

بذارید منم با این ریش سفیدم ، سیبیل گرو بذارم و انشاءالله به دل مسئولین سفارتین هم رحم بندازم تا همتون رو کلیر کنن . آخه مگه میشه هم کاروانیها رو تنها گذاشت ؟ اصلاً ، ابدا ، همه باید بیاید و جدول رو سبز بارون کنید . منم تا دقیقه نود هستم و خواهم بود . +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: کیانا ، frozen mind ، gulu ، opayamani ، MPU ، MAHDI2012 ، tandoreh ، m86eb ، mojtaba_k ، H-K ، hadiseh.t ، daria ، به گل ، etefag ، alis60 ، saher ، Tomas ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
بچه ها زود باشید کلیر بشید می خواهیم در این تاپیکو تخته کنیم!
موقع تخته کردن، کسی تو نمونه ها!

همه کلیر میشین، مطمئنم.
از طرف من به شما:
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + ... +
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: gulu ، sayeh_m ، opayamani ، Omidooo ، bayat_r ، MAHDI2012 ، tandoreh ، HOME ، کیانا ، m86eb ، asxz ، mojtaba_k ، H-K ، hadiseh.t ، daria ، به گل ، etefag ، alis60 ، afshin4749 ، saher ، Tomas ، moesa7 ، armanbala ، a.r.a.s.h1
(2012-09-22 ساعت 21:27)H-K نوشته:  
(2012-09-22 ساعت 17:12)honey62 نوشته:  
(2012-09-22 ساعت 16:49)MPU نوشته:  
(2012-09-22 ساعت 12:38)H-K نوشته:  دوستان عزیز من کارمند بانکم و متاسفانه رییس بانکمون گیر داده و با مرخصی من موافقت نمیکنه..پاسپورتامون هم تحویل دادم ولی متاسفانه هنوز خبری ازکلییر شدن نیست....

به نظر من دوست عزیز محکم و قاطع این چند روز رو بمون و با ویزا برگرد بعد هم همینجا با هم به ریش رییس بانک عزیز خواهیم خندید.
H-K عزيز،‌ به كلير شدنتون اطمينان داشته باشيد، اينهمه كيس اينجا كلير شدن چرا شما به چيزي غير از اين فكر ميكنيد؟ ممكنه يه كم بيشتر طول كشيده باشه، مال همه مون اينطور بود ولي اميدوار باشيد و مثبت فكر كنيد، رئيس تون هم كاري نميكنه فوقش بايد يه كم باهاشون چونه بزنيد ولي ارزشش رو داره
من اين حرفا رو صبح تا شب به خودم ميزدم فكر نكنيد همينجوري اينا رو ميگم

ممنون دوست عزیز
امیدوارم با دعای شما دوستان همه بچه ها کلییر بشند..چون همه تو این روزای آخر بدجوری استرس دارند و همه نگرانند..لطفاً دعامون کنید و انرژی +++ بفرستید ...باز هم از راهنماییتون ممنونم
سلام همشهری نگران نباش اینا می خوان کاری کنن که ما ارزش این ویزا رو بیشتر بدونیم برای همین دارن شیرینش می کنند شما هم این هفته ویزات رو می گیری انشااله
تشکر کنندگان: gulu ، MAHDI2012 ، کیانا ، mojtaba_k ، H-K ، hadiseh.t ، daria ، به گل ، etefag ، alis60 ، Tomas ، moesa7
دوستان عزيز منتظر:
MAHDI2012
Emad-L*
marjan-fath
m86eb
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
Erfaanism
amiry
msi *
$$$ *
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
kimia.ka
roozbeh33
tandoreh
و
achery

به اميد شنيدن هوراهاي شما در اين هفته Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: opayamani ، behina ، MAHDI2012 ، tandoreh ، کیانا ، oe163 ، m86eb ، asxz ، media61 ، kimia.ka ، ماندانا ، mojtaba_k ، H-K ، msi ، daria ، etefag ، به گل ، alis60 ، sayeh_m ، behzad7 ، frozen mind ، Tomas ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
دوستاني كه ابوظبي مصاحبه داشتن نظرشون چيه كه يه ايميل بهشون بزنم و در مورد وضعيتمون سوال كنم؟توي سايتشون كه ميرم ميگه هنوز مراحل اداري داره انجام ميشه و ايميل يا تلفن زدن در روند كاري شما تاثيري نداره.يعني ميشه تا ظهر جواب ما هم بياد.اي خداا
تشکر کنندگان: opayamani ، MAHDI2012 ، oe163 ، arman_m ، mojtaba_k ، H-K ، hadiseh.t ، etefag ، sayeh_m ، Tomas
سلام دوستان من هفته پیش پاسمو تحویل سفارت دادم و امروز منتظرم ببینم نتیجه چی میشه ، لطفاً برام دعا کنید ، خیلی استرس دارم ، خدایا کمکم کن
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: bayat_r ، opayamani ، MAHDI2012 ، saljoogh ، oe163 ، tandoreh ، gulu ، mojtaba_k ، H-K ، msi ، daria ، MPU ، etefag ، alis60 ، frozen mind ، mahyar66 ، Tomas ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
عزیزان مستقر در آنکارا بازدید از لونا پارک را فراموش نکنید.ساعت 8 شب رقص آب و نور ...از کیزیلای سوار اتوبوس بشید و نرسیده به اولوس پیاده بشید.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: opayamani ، oe163 ، gulu ، mojtaba_k ، H-K ، MPU ، به گل ، alis60 ، sayeh_m ، frozen mind ، daria ، Tomas
[quote='tandoreh' pid='216968' dateline='1348377818']
دوستاني كه ابوظبي مصاحبه داشتن نظرشون چيه كه يه ايميل بهشون بزنم و در مورد وضعيتمون سوال كنم؟توي سايتشون كه ميرم ميگه هنوز مراحل اداري داره انجام ميشه و ايميل يا تلفن زدن در روند كاري شما تاثيري نداره.يعني ميشه تا ظهر جواب ما هم بياد.اي خداا

من پنجشنبه صبح بهشون ایمیل زدم ولی هنوز جوابی ندادنSad
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، tandoreh ، alis60 ، Tomas
[quote='gulu' pid='216954' dateline='1348375896']
دوستان عزيز منتظر:
MAHDI2012
Emad-L*
marjan-fath
m86eb
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
Erfaanism
amiry
msi *
$$$ *
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
kimia.ka
roozbeh33
tandoreh
و
achery

به اميد شنيدن هوراهاي شما در اين هفته Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

با تمام انرزی مثبتی که واسه خودم استفاده کردم و با امیدواری تمام می گم همتوووووووووووووووووووون کلیر می شید . مطمئن باشید. باید بشید می فهمیدSmile
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: asxz ، kimia.ka ، HOME ، mojtaba_k ، H-K ، lilistar ، msi ، MAHDI2012 ، hadiseh.t ، tandoreh ، opayamani ، daria ، alis60 ، sayeh_m ، Tomas ، moesa7
(2012-09-23 ساعت 09:54)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان من هفته پیش پاسمو تحویل سفارت دادم و امروز منتظرم ببینم نتیجه چی میشه ، لطفاً برام دعا کنید ، خیلی استرس دارم ، خدایا کمکم کن

سلام
می شه لطفاً از سفارت بپرسید که تا چه روزی پاسپورت ها رو قبول می کنن. ممنون
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، opayamani ، sayeh_m ، frozen mind ، Tomas
تا 26 سپتامبر کیمیا جان
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: kimia.ka ، opayamani ، etefag ، sayeh_m ، Tomas
(2012-09-23 ساعت 11:31)honey62 نوشته:  تا 26 سپتامبر کیمیا جان

آخه ممکنه ابوظبی با آنکارا فرق داشته باشه
تشکر کنندگان: honey62 ، opayamani ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان