موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-23 ساعت 09:21)gulu نوشته: دوستان عزيز منتظر:
MAHDI2012
Emad-L*
marjan-fath
m86eb
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
Erfaanism
amiry
msi *
$$$ *
H-K
gulu جان s$s همسر منه که با هم کلیر شدیم من یه هورا کشیدم واسه هر دومون
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا دل همه بچهای این تاپیکو شاد کن و بذار همه با ویزا و دلی شاد اینجا رو ترک کنن
الهییییییییییییییییییییی امین
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست :
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-23 ساعت 10:06)MAHDI2012 نوشته: عزیزان مستقر در آنکارا بازدید از لونا پارک را فراموش نکنید.ساعت 8 شب رقص آب و نور ...از کیزیلای سوار اتوبوس بشید و نرسیده به اولوس پیاده بشید.
آقا MAHDI2012 واقعاً به اين روحيه و صبر و شكيبايي شما غبطه مي خورم !
اميدوارم خدا دلتون رو شاد كنه و پسرتون با پاسهاي ويزا خورده اونم با مدت اعتبار زياد برگرده ايران
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
فقط خواستم مجددا اعلام كنم كه به ياد همه دوستان منتظر هستم و صميمانه براي هر كدوم اونا به اندازه تك تك اعضا خانواده خودم دعا مي كنم. ان شا اله هيچ كس امسال اين تاپيك رو با ناراحتي ترك نكنه.
راستي يه سوال از اقاي mehdi2012 :
اقا مهدي شما به صورت عجيب و غير قابل باوري پروستون طولاني شده و منم صد البته مثل بقيه دوستان از صميم قلب اميدوارم پايان شب سيه شما هم سپيد باشه. اما براي خودم جالبه، واقعا هيچ حدسي نمي زنيد كه اين مساله چه علتي مي تونه داشته باشه؟ شغل، سربازي، مدرك تحصيلي، پيشينه و سابقه، پدر و مادر يا اطرافيان، اسم و فاميلي خاص يا هر چيز ديگه اي.
نمي خوام فضولي كنم فقط كنجكاوم كه بدونم. هيچ وقت نفهميديد؟
صبر بسيار مثال زدني و روحيه خارق العادتون اين شائبه رو ايجاد مي كنه كه شايد خودتون اين مساله رو پيش بيني مي كرديد. شايدم اين صبر طولاني شما رو اينقدر قوي و صبور كرده. تا حالا حتي يه پست منفي هم ازتون نديدم تبريك به اين اراده. بهرحال براتون ارزوي موفقيت مي كنم. چه در اين پروسه چه در هر پروسه ديگه اي.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرمها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم پنج سپتامبر مصاحبه داشتم احتمالا تو سفارت همدیگه رو دیده باشیم . منم منتظرم مثل شما. آیا در سالهای گذشته کسی بوده که بتونه مثلا بیست روزه کلیر بشه؟ من برای 24 سپتامبر بلیط گرفته بودم کنسل کردم برای 27 سپتامبر گرفتم . حالا موندم اصلا چیکار باید بکنیم . چون احتمالا لیست برای آخرین بار 27 سپتامبر به روز رسانی خواهد شد و در اینصورت باید یه بار دیگه بریم آنکارا و اگه اونجا چک کنیم و کلیر نشده باشیم سنگین تره برای آدم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-23 ساعت 11:31)honey62 نوشته: تا 26 سپتامبر کیمیا جان
آنکارا تا 27 پاسپورت می گیره
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-23 ساعت 13:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-23 ساعت 13:55 توسط MAHDI2012.)
(2012-09-23 ساعت 12:09)ETnakhausetelefonien نوشته: سلام
فقط خواستم مجددا اعلام كنم كه به ياد همه دوستان منتظر هستم و صميمانه براي هر كدوم اونا به اندازه تك تك اعضا خانواده خودم دعا مي كنم. ان شا اله هيچ كس امسال اين تاپيك رو با ناراحتي ترك نكنه.
راستي يه سوال از اقاي mehdi2012 :
اقا مهدي شما به صورت عجيب و غير قابل باوري پروستون طولاني شده و منم صد البته مثل بقيه دوستان از صميم قلب اميدوارم پايان شب سيه شما هم سپيد باشه. اما براي خودم جالبه، واقعا هيچ حدسي نمي زنيد كه اين مساله چه علتي مي تونه داشته باشه؟ شغل، سربازي، مدرك تحصيلي، پيشينه و سابقه، پدر و مادر يا اطرافيان، اسم و فاميلي خاص يا هر چيز ديگه اي.
نمي خوام فضولي كنم فقط كنجكاوم كه بدونم. هيچ وقت نفهميديد؟
صبر بسيار مثال زدني و روحيه خارق العادتون اين شائبه رو ايجاد مي كنه كه شايد خودتون اين مساله رو پيش بيني مي كرديد. شايدم اين صبر طولاني شما رو اينقدر قوي و صبور كرده. تا حالا حتي يه پست منفي هم ازتون نديدم تبريك به اين اراده. بهرحال براتون ارزوي موفقيت مي كنم. چه در اين پروسه چه در هر پروسه ديگه اي.
ارادتمند
ممنونم...پس از اینکه من موفق نشدم ریز نمرات فوق دیپلم را ارایه کنم به من اعلام کردند که پرونده شما بسته شده و شما شرایط گرفتن ویزا را ندارید.مجددا تقاضای بررسی پرونده کردم که همین جواب را دادند.دیپلم من 11 ساله بود -سابقه کار را هم قبول نکردند...پس از چند روز که حالم خیلی گرفته بود به سفارت و -------ایمیل زدم و گفتم من تا 30 سپتامبر فرصت دارم و می تونم پیش دانشگاهی ارایه کنم که پس از چند روز جواب دادند که تاJUN بفرست بیاد .خلاصه با جدیت تمام و زمان محدود در عرض 2 هفته موفق به دادن امتحانات و گرفتن کارنامه و ارسال ان به سفارت شدم که 2 AUG اعلام کردند که مدرک تحصیلی مورد تایید است ولی نیاز به روند اداری دارد.در ضمن شغل دولتی -خدمت سپاه در زمان جنگ...امیدوارم به خوبی توضیح داده باشم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
... مدرک تحصیلی مورد تایید است ولی نیاز به روند اداری دارد.در ضمن شغل دولتی -خدمت سپاه در زمان جنگ...امیدوارم به خوبی توضیح داده باشم
[/quote]
آقا مهدی تو جدول احسان اگه نگاه کرده باشید یه آقایی هست که با کار دولتی و خدمت 3 پاه 20 روزه کلیر شدند پس این یعنی همه چی امکان داره، شما خیلی با جدیت کاراتون رو کردید و من دلم روشنه که توی این هفته کلیر میشید و خوشحالی ما رو کامل میکنید
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز امید به خدا رو از دست ندهید به زودی همه کلر خواهید شد حال و احوال همه شما عزیزان رو درک می کنم خودمم تا دوهفته پیش نا امید و دلتنگ بودم که خدارو شکر این دوران تمام شد اینم انرژی مثبت برای دوشنبه این هفته که همه از این تاپیک میروند ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر