کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
+++++¥++++++++++++++++همراه با يك عالمه أميد و ارزوي كلير شدن براي همه دوستان
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: msi ، sayeh_m ، mrr777 ، hadiseh.t ، صوفیا صوری ، MAHDI2012 ، daria ، کیانا ، H-K ، پرنیان90 ، tandoreh ، Tomas ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-22 ساعت 21:01)behina نوشته:  دوستان از ممل آمریکایی چه خبر؟ 20 سپتامبر مصاحبه داشت!!

ای بابا لقب ۲۵ ساله منو کی کش رفتهWink

امیدوارم همتون زودتر کلیر بشید و برید یو اس از اونجا برامون خبر بفرستید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: sayeh_m ، behina ، صوفیا صوری ، MAHDI2012 ، H-K ، Tomas
سلام به همه ی دوستان گلم و بخصوص حسین عزیز که در انکارا هستند و منتظر کلیرشدنشان. من ازصمیم قلب ارزو میکنم که همگی کلیر شید. حسین جان همشهری گلم مطمئن باش با ویزابرمیگردی و استفاء تو میذاری رو میز رئیست. این مدت رو مثه چند روز پیش که با هم بودیم خوش بگذران.
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: etefag ، iranian1 ، hadiseh.t ، honey62 ، daria ، کیانا ، H-K ، Tomas ، moesa7
تمام چیزها در زندگی موقتی هستند. اگر خوب پیش می ره ازش لذت ببر، برای همیشه دوام نخواهند داشت. اگر بد پیش می ره نگران نباش، برای همیشه دوام نخواهند داشت
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: پسرایرونی ، msi ، iranian1 ، hadiseh.t ، behina ، daria ، کیانا ، mahyar66 ، tandoreh ، kimia.ka ، به گل ، Tomas ، moesa7 ، mrr777 ، a.r.a.s.h1
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++

بدون شرح
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، tandoreh ، asxz ، Tomas ، moesa7
دوستان عزیزی که در اوزیلهان تشریف دارید به من پیام خصوصی بدید.ممنونم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: iranian1 ، Tomas
I think this is much better.
Sometimes you have to forget what's gone.
Appreciate what still remains, and
look forward to what's coming next.

++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: honey62 ، hadiseh.t ، iranian1 ، frz61 ، Debian ، sayeh_m ، H-K ، mahyar66 ، opayamani ، پرنیان90 ، Tomas ، moesa7 ، mrr777
(2012-09-21 ساعت 15:06)alis60 نوشته:  سلام دوستان
یه نگاهی به صفحه زمانبندی مصاحبه های لاتاری انداختم، دیدم سفارت زحمت کشیده امروز آپدیتش کرده.... صفحه رو که دیدم چقدر خالی شده، یه جورایی دلم گرفت، یاد روزایی افتادم که برای فهمیدن تاریخ مصاحبه هامون چقدر سر و دست شکوندیم. بگذریم!
در عوض امروز قراره که بجای خالی شدن صفحه مصاحبه ها، صفحه کلیرنس سفارت تحت یه عملیات انتحاری منفجر بشه و هممونو خوشحال کنه! Big Grin

(2012-09-23 ساعت 14:53)azadeh212 نوشته:  
(2012-09-23 ساعت 11:19)media61 نوشته:  [quote='gulu' pid='216954' dateline='1348375896']
دوستان عزيز منتظر:
MAHDI2012
Emad-L*
marjan-fath
m86eb
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
Erfaanism
amiry
msi *
$$$ *
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
kimia.ka
roozbeh33
tandoreh
و
achery

به اميد شنيدن هوراهاي شما در اين هفته Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Ba tashakor as azadeh khanom man vizamo gereftam omidvaram hamegi makhsosan azadeh2012 farda vazeshon Rodham beshe hoooooooora

با تمام انرزی مثبتی که واسه خودم استفاده کردم و با امیدواری تمام می گم همتوووووووووووووووووووون کلیر می شید . مطمئن باشید. باید بشید می فهمیدSmile
سلام آقای hamid-r555 ستارهشون برداشته شده و ویزاشون رو دریافت کردن وفکر کنم یادشون رفته هوراشون رو بکشن.....من به جاشون میگم هوررررررررررررررررررررررررررررا.وضمنا فکر کنم آقای سهرابی هم قبلا کلیر شدن
تشکر کنندگان: msi ، H-K ، iranian1 ، younes77 ، opayamani ، hadiseh.t ، Tomas ، lovelybugatti
[quote='ehsan442' pid='217150' dateline='1348419246']
سلام به همه ی دوستان گلم و بخصوص حسین عزیز که در انکارا هستند و منتظر کلیرشدنشان. من ازصمیم قلب ارزو میکنم که همگی کلیر شید.

ممنون احسان عزیز
دوستان زیادی هستند که منتطر کلییر شدن هستند با دعای خیر شما دوستان عزیز وبه یاری حق تعالی انشاالله همگی این هفته رو با جشن و پایکوبی به اتمام میرسونیم و در این تایپیکو میبندیم بدون اینکه حتی یک نفر جابمونه..پس با تمام قوا اون انرژی +++رو بفرست برامون++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: iranian1 ، younes77 ، etefag ، tandoreh ، asxz ، msi ، opayamani ، daria ، hadiseh.t ، Tomas ، Emad_L ، mojtaba_k ، ehsan442 ، moesa7 ، lovelybugatti
دوسال پیش ماهم همین شرایطو داشتیم بچه ها با گریه های هم گریه میکردیم با خنده های هم خنده
همونقدر که ما استرس داشتیم بچه های کلیرشده هم بخاطر ما استرس داشتن هیچوقت یادم نمیره یکی از دوستان بااینکه همون روز مصاحبه ویزا گرفته بود اما چه شبهایی بخاطر بچه های مهاجرسرایی با استرس و سردرد میخوابید

بچه ها پیشاپیش ورودتونو به امریکا تبریک میگم و مثل من شماهم سالیان بعد میايید و دوباره تمامی این خاطراتو مرور میکنید و لبخند رو لباتون نقش میبنده.
منتظر دیدار
امریکا

(2012-09-24 ساعت 06:52)iust_software نوشته:  دوسال پیش ماهم همین شرایطو داشتیم ...............

سلام دوست خوبم ،
باور کن که وقتی خاطرات گذشته رو مرور میکنم ، و اینکه چقدر برای مصاحبه و کلیر استرس داشتم ، خنده ام میگیره . به خودم میگم که این مشکلاتی که حالا دارم و سخیتهایی که مهاجرت رو دوشم گذاشته ، اونا در مقابلش جکی بیش نیست !!! بخصوص اینکه متاهل هم باشی . به همه بچه ها گفتم که انشاءالله همتون کلیر میشید ، اما این فقط یک روی سکه هستش !! روی دیگه سکه هم باید تحمل کنید تا سالیانی بعد شاید به آرامشی بهتر و آینده ای روشنتر دست پیدا کنید . ممنونم که شما هم به این تاپیک سر زدید و یاد و خاطره ها رو زنده کردین . موفق باشید .
اين انرژي مثبتها براي بابك عزيز كه اميدوارم همين روزها خوشحال بشن
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

و همينطور بقيه دوستامون. امروز آپديت ميشه زود باشيد انرژي مثبت بفرستيد.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: msi ، opayamani ، daria ، به گل ، hadiseh.t ، Tomas ، کیانا ، mojtaba_k ، moesa7 ، lovelybugatti ، javidk
++++++++++ ایشالا همه دیگه امروز کلییر شید دل هممون شاد شه +++++++++
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: msi ، opayamani ، daria ، به گل ، hadiseh.t ، kimia.ka ، MAHDI2012 ، Tomas ، smmyp ، کیانا ، mojtaba_k ، moesa7 ، lovelybugatti
به نظر شما سایت امروز آپدیت میشه؟؟؟؟؟؟
]آپدیت بشه ما که نیستیم
SadSadSadSadShyRolleyesTongue
تشکر کنندگان: ماندانا ، MAHDI2012 ، Tomas ، etefag ، mojtaba_k ، moesa7
(2012-09-24 ساعت 13:23)archery نوشته:  به نظر شما سایت امروز آپدیت میشه؟؟؟؟؟؟
آپدیت بشه ما که نیستیم
آپدیت که میشه و اسم شما هم هست نگران نباش دوست عزیز اینم انرژی مثبت امروز +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: sayeh_m ، hadiseh.t ، honey62 ، saljoogh ، MAHDI2012 ، daria ، Tomas ، کیانا ، mojtaba_k ، moesa7 ، lovelybugatti

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان