کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
کمتر از ۶ ساعت تا آپدیت
از این که هر روز شماری و هر ساعت شماری میکنم خسته شدم
ولی اشکالی نداره ما همه به آینده امیدواریم و زندگی در کشور فرصتهای طلایی را از دست نخواهیم داد
این هم انرژی امروز
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: msi ، cmbt ، honey62 ، sayeh_m ، daria ، Tomas ، به گل ، etefag ، کیانا ، mojtaba_k ، moesa7 ، lovelybugatti
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: msi ، sayeh_m ، daria ، hadiseh.t ، tandoreh ، Tomas ، smmyp ، کیانا ، mojtaba_k ، moesa7 ، lovelybugatti ، a.r.a.s.h1
کسی اطلاع داره آیا آپ دیت امروز آخرین به روز رسانی خواهد بود یا خیر؟ من برای پنجشنبه صبح بلیط آنکارا گرفتم . اگر احیانا شماره ام اعلام نشده بود امیدی هست که برم و سه روز رو اونجا منتظر بمونم؟ (البته با احتساب تعطیل بودن شنبه فقط پنجشنبه 27 سپتامبر و جمعه 28 سپتامبر سفارت باز خواهد بود) . کسی اینجا هست که وضعیت سالهای گذشته رو مطالعه کرده باشه ؟ من 5 سپتامبر مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم (بعلاوه پاسخگویی به سئوالات) البته آفیسر چنان دلگرم کننده باهام صحبت کرد که تا همین دو سه روز پیش اصلا به اینکه کلیر نشم فکر هم نمی کردم . لطفا اگر اطلاعاتی دارین در میون بذارین . ممنونم
تشکر کنندگان: Tomas ، tandoreh ، asxz ، etefag ، mojtaba_k
لیست ویزا نگرفته های سال 2011 رو اینجا می تونین ببینین مثل اینکه خیلی به تاریخ مصاحبه بستگی نداشته و مسایل دیگه ای در میون بوده

http://mohajersara.com/thread-2604-page-349.html

اینم یه نظرسنجی جالب که برندگان 2010 انجام دادن و مدت زمان تقریبی برای کلیر شدن رو نشون میده . یه مقدار امیدوار کننده است چون خیلی ها بودن که یه ماهه کلیر شدن

http://mohajersara.com/thread-2162.html
تشکر کنندگان: Tomas ، tandoreh ، asxz ، mojtaba_k ، lovelybugatti
اینجا هم یه لیست از کلیر شده های دقیقه 90 سال 2010 آورده که تعدادشون قابل توجهه ولی نگفته دقیقه 90 یعنی چه روزی (روز آخر؟)

http://mohajersara.com/thread-3128.html
تشکر کنندگان: Tomas ، tandoreh ، lovelybugatti
من در فکر دوستانم هستم. مطمئن باشید که تا ثانیه آخر اپدیت میشود و ویزا میدهند و همگی شما همین ساعتها کلیر میشوید.
تشکر کنندگان: msi ، MAHDI2012 ، m86eb ، hadiseh.t ، tandoreh ، کیانا ، daria ، mojtaba_k ، moesa7 ، lovelybugatti
دوستان خوبم منم مثل شما انتظار میکشم که سایت اپدیت بشه و صدای هوراتون تو این تایپیک بپیچه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: msi ، SOROUSHSOFT ، honey62 ، tandoreh ، smmyp ، asxz ، sayeh_m ، shraya ، MAHDI2012 ، etefag ، کیانا ، daria ، mojtaba_k ، moesa7 ، lovelybugatti
ما از بس کلیر شدیم داریم به ترانسپرنت نزدیک می شیم

نبینم انرژی مثبت اینجا کم باشه ها
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++* +++++++++++++++*1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

اینم انرژِی مثبت ببینم نتیجه امروز من و همه شما هارو خوشحال می کنه

مگه جرات داره خوشحال نکنه
والا
تشکر کنندگان: msi ، tandoreh ، hadiseh.t ، media61 ، 3rip ، به گل ، کیانا ، moesa7 ، lovelybugatti ، daria
ايشالا كه امروز خبراي خوب از دوستان ببينم.ما كه امروزم نشد.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، behina
بچه ها من امروز یک ضزب گرفتم هوراااااا امیدوارم همتون زود کلییر شید فقط از نظرتون میتونم 5شنبه برگردم یا کسی هست که در ازای پول passamo زودتر بگیره؟
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، smmyp ، asxz ، 3rip ، shraya ، honey62 ، tandoreh ، saljoogh ، behina ، afshin4749 ، viona ، sbh ، tartar ، etefag ، Omidooo ، کیانا ، Emad_L ، daria ، SH1A2R3 ، moesa7 ، lovelybugatti ، a.r.a.s.h1 ، mehrdad pharm
(2012-09-24 ساعت 16:08)آدیاباتیک نوشته:  اینجا هم یه لیست از کلیر شده های دقیقه 90 سال 2010 آورده که تعدادشون قابل توجهه ولی نگفته دقیقه 90 یعنی چه روزی (روز آخر؟)

http://mohajersara.com/thread-3128.html

منظور هفته آخر و بخصوص دو سه روز آخر بود
روزای آخر روزای بدی بود .... استرس مثل دستی بود که گلوتو بد فشار میداد اما خیلی از دوستان کلیرشدن و کسانی که ازین راه جا موندن دلایل مختلفی داشت
دقیقا یادم نمیاد چه دلایلی ...
امیدتونو از دست ندید خیلیا روز آخر کلیر شدن! پس شما هم میشید بخند تا دنیا روش کم بشه

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، sayeh_m ، tandoreh ، younes77 ، MAHDI2012 ، etefag ، آدیاباتیک ، daria ، a.r.a.s.h1
(2012-09-24 ساعت 17:21)maryam1987i نوشته:  بچه ها من امروز یک ضزب گرفتم هوراااااا امیدوارم همتون زود کلییر شید فقط از نظرتون میتونم 5شنبه برگردم یا کسی هست که در ازای پول passamo زودتر بگیره؟
تبریک میگم دوست عزیز

عباس لیدر 00905352238326
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: sayeh_m ، msi ، bakhshandehgy ، آدیاباتیک ، کیانا ، daria
من هفته پیش چهارشنبه ایمیل زدم این هم از جوابش که امروز اومد دیگه نمیدونم به کدوم بیابون سر بزارم دارم روانی میشم با این بررسی شون شورشو در آوردن دیگه
We are sorry to inform you that your administrative reviewing is still pending. Please keep tracking your number on our website every day.

Sincerely,
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، آدیاباتیک ، daria ، lovelybugatti
(2012-09-24 ساعت 17:27)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-24 ساعت 17:21)maryam1987i نوشته:  بچه ها من امروز یک ضزب گرفتم هوراااااا امیدوارم همتون زود کلییر شید فقط از نظرتون میتونم 5شنبه برگردم یا کسی هست که در ازای پول passamo زودتر بگیره؟
تبریک میگم دوست عزیز

عباس لیدر 00905352238326

باید صبر کنید تا پروسه معمولی خودشو طی کنه, عباس نمیتونه زودتر از روزی که قراره به دستتون برسه بگیره, فقط میتونه روزی که ماشین ups. داره پاسپورتتون رو میاره چون با مامورای ups دوسته, پاسپورت شما رو زودتر تحویل بگیره. و مزیتش اینه که شما دیگه لازم نیست توی لابی هتل چشم انتظار باشید, وگرنه فکر گنید میتونه چند روز زودتر بره پاسپورت رو تحویل بگیره نه اینطور نیست, به نظر من اون چند ساعت هم ارزش نداره پول بدید زودتر بگیرید, چون انتظار فوق العاده شیرینیه
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، H-K ، ASALI ، sayeh_m ، کیانا ، mojtaba_k
bayad dar che siti bebinam ke passam kei miresee?
تشکر کنندگان: SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان