کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
رفقا ، بالاخره من هم کلیر شدمBig Grin
از همه دوستان که تو این چند روز آخر به من روحیه دادم خیلی خیلی ممنون هستم.
دیروز اومدم آنکارا. امروز پاسم را تحویل دادم . برگشتم هتل که یکی از دوستان عزیز که تو سفارت با ایشون آشنا شده بودم تماس گرفت و خبر کلیر شدنم را داد.
برای همه بچه ها آرزوی موفقیت میکنم.Big Grin
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
(2012-09-26 ساعت 00:30)amiry نوشته:  رفقا ، بالاخره من هم کلیر شدمBig Grin
از همه دوستان که تو این چند روز آخر به من روحیه دادم خیلی خیلی ممنون هستم.
دیروز اومدم آنکارا. امروز پاسم را تحویل دادم . برگشتم هتل که یکی از دوستان عزیز که تو سفارت با ایشون آشنا شده بودم تماس گرفت و خبر کلیر شدنم را داد.
برای همه بچه ها آرزوی موفقیت میکنم.Big Grin

تبریک میگم مبارکتون باشهBig Grin
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: Emad_L ، daria ، MAHDI2012 ، moesa7 ، amiry ، tandoreh
(2012-09-25 ساعت 23:56)آدیاباتیک نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 23:27)archery نوشته:  من یک سوال دارم چرا امروز ظهر آپدیت شد ؟؟؟؟؟؟؟
آیا امکان داره دیگه تا ۳۰ سپتامبر آپدیت نشه؟؟؟

به هر حال باید در نظر بگیرن که یه عده طول میکشه خودشونو به سفارت برسونن . البته من جای اونها بودم لااقل اعلام می کردم که دیگه شماره جدیدی اعلام میشه یا خیر. حسابشو بکنین یکی مثل من الکی بدون اینکه شماره اش اعلام شده باشه پاشه بره اونجا و شماره اش هم اعلام نشه

به هر حال ریسکیه که باید کرد
ما تا مصاحبه هم خیلی خرج کردیم اینم روش
ولی یادت باشه که اگر تا انکارا بیای و کلیر نشه خیلی بد میشه
ولی اگر نیای و کلیر بشی و نتونی به موقع خودتو برسونی چقدر بیشتر عذاب مبکشی
میدونم که سخته و هزینه زیاد
ولی به نظر من به ریسکش می ارزه
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، MAHDI2012 ، etefag ، honey62
(2012-09-25 ساعت 21:29)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 20:44)آدیاباتیک نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:44)ariannbr نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:39)آدیاباتیک نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:22)MAHDI2012 نوشته:  امروز چند نفر از لیست خارج شدند

من 5 سپتامبر مصاحبه داشتم و شماره ام امروز هم اعلام نشد . برای پنجشنبه پرواز رزرو کرده بودم . فکر می کنین باز هم لیست به روز رسانی بشه با توجه به اینکه عملا 29 و 30 سپتامبر هم تعطیله و فرصتی وجود نداره؟

منم مثل شما
مجبور شدم بلیطمو بندازم یکشنبه
نمیدونم آدم چجوری میتونه امیدوار باشه
ولی ظاهرا چاره ی دیگه ای نیست

برای یکشنبه؟ یکشنبه که 30 سپتامبره و سفارت هم تعطیله . با اینکه پذیرفتنش سخته ولی من فکر می کنم لیست دیگه آپ دیت نشه
عزیز من این چه حرفیه؟4 شنبه-5شنبه -جمعه ...چرا آپدیت نشه؟
امروز که شوهرم پاسش رو داده سفارت خودشون گفتن که هر روز احتمال آپدیت هست+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، asxz ، daria ، moesa7 ، etefag ، behina ، honey62 ، mojtaba_k
به تمام دوستان عزیزی که کلیر شده اند تبریک میگویم و آرزوی موفقیت برای سایرین را دارم
به امید کامیابی همگان در تمامی مراحل زندگی و پیش به سوی جلو
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: asxz ، hadiseh.t ، daria ، moesa7 ، amiry ، msi ، tandoreh ، behina ، a.r.a.s.h1
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

برای همه دوستامون، خدایا...همه مون رو خوشحال کن...آمین
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: Emad_L ، shimoda ، asxz ، hadiseh.t ، daria ، Hmax ، oe163 ، moesa7 ، Erfaanism ، msi ، SH1A2R3 ، etefag ، tandoreh ، frz61 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1
هوررررررررراااا
ما هم بعد از 115 روز بالاخره کلیر شدیم

انشاله هورای بعدی رو هم وقتی که همه دوستان کلیر شدند، سر میدیم.

ارادتمند همه دوستان عزیز همراه به ویژه خانم بهینا و همسر محترمشان Smile

شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
سلام دوستان خوبم ،
امروز سایت آبدیت شده !!! یعنی اینجا کسی کلیر نشده که هورا بکشه ؟ یعنی فقط amiry و Emad_Lکلیر شدن ؟ چه خبر شده ؟ چرا کسی چیزی نمیگه ؟ من میخوام آخرین هوراها رو واسه آخرین نفرات جدول بکشم ها Wink !!!! منتظرم نذارین . در ضمن انقدر هم بیحال نباشید . سه روز کاری وقت بسیار بسیار زیادیه و هنوز خیلی زوده که شما قضاوت کنید . موفق باشید .
تشکر کنندگان: Emad_L ، asxz ، hadiseh.t ، کیانا ، MAHDI2012 ، آدیاباتیک ، moesa7 ، SH1A2R3 ، etefag ، tandoreh ، alexander ، honey62 ، H-K ، loveusa ، mojtaba_k
(2012-09-26 ساعت 01:23)Emad_L نوشته:   هوررررررررراااا

مبارکتون باشه دوست عزیزSmileSmile
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: Emad_L ، daria ، oe163 ، کیانا ، SH1A2R3 ، tandoreh ، H-K
سلام دوستان
یه سوال دارم شاید زیاد هم با این موضوع مرتبت نباشه ولی لطفا هر کدومتون میدونید اطلاع بدید؟
من یه دختر 5 ساله دارم که به عنوان همراه میخوام به داخل سفارت بیاد ...ایا اجازه میدن که وارد سفارت بشه؟
ایا باید فرم ds160 جدا براشون پر کنم و هزینه 160دلار بابت مصاحبه هم براش بپردازم؟
و در مورد مبلغ سویس میخوام بپرسم ..که این اصلا چیه ؟کجا باید پرداخت شه؟ وچقدره؟ایا شامل من میشه؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لطفا
تشکر کنندگان: آدیاباتیک ، SH1A2R3 ، H-K
(2012-09-26 ساعت 01:23)Emad_L نوشته:   هوررررررررراااا

به به مبارکه Smile
امیدوارم این سه روز کلی هورای دیگه هم ببینیم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، oe163 ، کیانا ، Emad_L ، آدیاباتیک ، moesa7 ، SH1A2R3 ، tandoreh ، bakhshandehgy ، H-K
یه سوال دارم شاید زیاد هم با این موضوع مرتبت نباشه ولی لطفا هر کدومتون میدونید اطلاع بدید؟
من یه دختر 5 ساله دارم که به عنوان همراه میخوام به داخل سفارت بیاد ...ایا اجازه میدن که وارد سفارت بشه؟
ایا باید فرم ds160 جدا براشون پر کنم و هزینه 160دلار بابت مصاحبه هم براش بپردازم؟
و در مورد مبلغ سویس میخوام بپرسم ..که این اصلا چیه ؟کجا باید پرداخت شه؟ وچقدره؟ایا شامل من میشه؟

تشکر کنندگان: آدیاباتیک
سلام دوستان خدا رو شکر ما هم بعد از ۱۳۰ روز بالاخره کلیر شدیم ، امیدوارم همه کلیر بشن ، خدایا همه رو خوشحال کن ، از همه دوستان تشکر می کنم ، و همینطور از مدیریت سایت
هورا ااااااااا
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
(2012-09-26 ساعت 02:12)elenjoon نوشته:  یه سوال دارم شاید زیاد هم با این موضوع مرتبت نباشه ولی لطفا هر کدومتون میدونید اطلاع بدید؟

نمیدونم کیس شما چیه ولی تمام افرادی که توی کیس هستن حتی بچه ی 2 ماهه باید روز مصاحبه به سفارت بیان و برای هر نفر مبلغ جداگانه پرداخت بشه
در مورد سویس نمیدونم ولی همه ی پول رو شما تو سفارت پرداخت میکنین
تشکر کنندگان: daria ، hadiseh.t ، moesa7 ، opayamani ، SH1A2R3 ، etefag
(2012-09-26 ساعت 02:16)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان خدا رو شکر ما هم بعد از ۱۳۰ روز بالاخره کلیر شدیم ، امیدوارم همه کلیر بشن ، خدایا همه رو خوشحال کن ، از همه دوستان تشکر می کنم ، و همینطور از مدیریت سایت
هورا ااااااااا

علیرضا، هوراااااا خیلی‌ تو فکرت بودم، خدارو شکر که به خوبی‌ و خوشی‌ تموم شد. مبارکِ خودت و همسرت باشه
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: oe163 ، nahid.t ، کیانا ، daria ، Emad_L ، MAHDI2012 ، آدیاباتیک ، moesa7 ، opayamani ، SH1A2R3 ، tandoreh ، bakhshandehgy ، H-K

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان