کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-26 ساعت 01:06)azadeh212 نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 21:29)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 20:44)آدیاباتیک نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:44)ariannbr نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:39)آدیاباتیک نوشته:  من 5 سپتامبر مصاحبه داشتم و شماره ام امروز هم اعلام نشد . برای پنجشنبه پرواز رزرو کرده بودم . فکر می کنین باز هم لیست به روز رسانی بشه با توجه به اینکه عملا 29 و 30 سپتامبر هم تعطیله و فرصتی وجود نداره؟

منم مثل شما
مجبور شدم بلیطمو بندازم یکشنبه
نمیدونم آدم چجوری میتونه امیدوار باشه
ولی ظاهرا چاره ی دیگه ای نیست

برای یکشنبه؟ یکشنبه که 30 سپتامبره و سفارت هم تعطیله . با اینکه پذیرفتنش سخته ولی من فکر می کنم لیست دیگه آپ دیت نشه
عزیز من این چه حرفیه؟4 شنبه-5شنبه -جمعه ...چرا آپدیت نشه؟
امروز که شوهرم پاسش رو داده سفارت خودشون گفتن که هر روز احتمال آپدیت هست+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
امیدوارم ستاره شوهر گرامی شما بزودی به ماه خوشگل تبدیل بشه(ویزا)
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: آدیاباتیک ، moesa7 ، opayamani ، SH1A2R3 ، alexander ، younes77 ، behina ، H-K ، daria
(2012-09-26 ساعت 00:30)amiry نوشته:  رفقا ، بالاخره من هم کلیر شدمBig Grin
از همه دوستان که تو این چند روز آخر به من روحیه دادم خیلی خیلی ممنون هستم.
دیروز اومدم آنکارا. امروز پاسم را تحویل دادم . برگشتم هتل که یکی از دوستان عزیز که تو سفارت با ایشون آشنا شده بودم تماس گرفت و خبر کلیر شدنم را داد.
برای همه بچه ها آرزوی موفقیت میکنم.Big Grin

سلام amiry جان
خبر خیلی خوبی بود واقعا خوشحالمون کردی،
خدایا میدونم اونقدر بزرگی که به هرکدوم از بندهات که خودت بخوای، بی دریغ و بی حساب، هر چیزی که بخوان میدی.....
خدایا عاجزانه ازت می خوام امسال هیچ کدوم از دوستانمون رو بدون ویزا نذار.
به امید ویزاهای خوشگلمون
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: arbasic ، آدیاباتیک ، opayamani ، cmbt ، oe163 ، asxz ، SH1A2R3 ، msi ، lovelybugatti ، tandoreh ، alexander ، tiba ، behina ، honey62 ، H-K ، SOROUSHSOFT ، daria ، mojtaba_k ، ehsan1095 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-26 ساعت 02:16)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان خدا رو شکر ما هم بعد از ۱۳۰ روز بالاخره کلیر شدیم ، امیدوارم همه کلیر بشن ، خدایا همه رو خوشحال کن ، از همه دوستان تشکر می کنم ، و همینطور از مدیریت سایت
هورا ااااااااا

لام دوست عزيز خيلي خوشحال شدم تبريك مي گم اميدوارم در همه مراحل زندگي موفق باشي
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: H-K ، daria ، arbasic
(2012-09-26 ساعت 02:16)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان خدا رو شکر ما هم بعد از ۱۳۰ روز بالاخره کلیر شدیم ، امیدوارم همه کلیر بشن ، خدایا همه رو خوشحال کن ، از همه دوستان تشکر می کنم ، و همینطور از مدیریت سایت
هورا ااااااااا

خیلی خوشحالم واقعا تبریک میگم . ابوظبی کولاک کرده این هفته.

[quote='Emad_L' pid='217972' dateline='1348606398']
هوررررررررراااا
ما هم بعد از 115 روز بالاخره کلیر شدیم

انشاله هورای بعدی رو هم وقتی که همه دوستان کلیر شدند، سر میدیم.

ارادتمند همه دوستان عزیز همراه به ویژه خانم بهینا و همسر محترمشان Smile

تبریک میگم خیلی خوشحال شدیم. خواهش میکنم ما که کاری نکردیم ایشالا مال شما هم تا پنج شنبه آماده بشه همسرم همه را با هم بیاره.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: frz61 ، hadiseh.t ، honey62 ، H-K ، daria
بابا همهتون کلیر شین تموم شه بره دیگه Big Grin
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: sayeh_m ، etefag ، tandoreh ، msi ، asxz ، honey62 ، H-K
دوستان كسي ميتونه كسايي كه هنوز كلير نشدن رو ليست كنه؟؟؟؟؟
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: H-K
فکر کنم از دیروز 5 یا 6 نفر کلیر شدن Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: H-K
(2012-09-26 ساعت 08:41)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 01:06)azadeh212 نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 21:29)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 20:44)آدیاباتیک نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:44)ariannbr نوشته:  منم مثل شما
مجبور شدم بلیطمو بندازم یکشنبه
نمیدونم آدم چجوری میتونه امیدوار باشه
ولی ظاهرا چاره ی دیگه ای نیست

برای یکشنبه؟ یکشنبه که 30 سپتامبره و سفارت هم تعطیله . با اینکه پذیرفتنش سخته ولی من فکر می کنم لیست دیگه آپ دیت نشه
عزیز من این چه حرفیه؟4 شنبه-5شنبه -جمعه ...چرا آپدیت نشه؟
امروز که شوهرم پاسش رو داده سفارت خودشون گفتن که هر روز احتمال آپدیت هست+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
امیدوارم ستاره شوهر گرامی شما بزودی به ماه خوشگل تبدیل بشه(ویزا)
انشاالله همه با هم از این انتظار خلاص میشیم Big Grin
تشکر کنندگان: tandoreh ، lovelybugatti ، sayeh_m ، behina ، asxz ، etefag ، daria
(2012-09-26 ساعت 13:10)mo897sa نوشته:  دوستان كسي ميتونه كسايي كه هنوز كلير نشدن رو ليست كنه؟؟؟؟؟

ما هنوز منتظريم.خيلي نگران و غمگينم.خيليSadSad

كلير شديم!!!!!نميتونم بيشتر از اين بنويسم
(2012-09-26 ساعت 13:19)tandoreh نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 13:10)mo897sa نوشته:  دوستان كسي ميتونه كسايي كه هنوز كلير نشدن رو ليست كنه؟؟؟؟؟

تبریک میگم عزیزممممم
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، asxz ، shimoda ، tandoreh ، bayat_r ، SOROUSHSOFT ، daria
با سلام به همه
دوستان کم کم داریم به دقیقه 90 بازی لاتاری سال 2012 نزدیک میشیم.از همه دوستانی که منتظر کلیر شدن هستند می خوام تا لحظه آخر به این بازی امیدوار باشن. از بقیه دوستان هم خواهش می کنم برای موفقیت این عزیزان دعا کنند.
از خدا می خوام که در نهایت تمام اعضاء خانواده 2012 لاتاری در مهاجرسرا شاد و خوشحال باشن.

تبریک میگم این هم هورای من واسه شما
هورااااااااا هورااااااااااهوراااااااااااا
تشکر کنندگان: pr.kia ، sayeh_m ، shimoda ، lovelybugatti ، etefag ، tandoreh ، pariya2 ، honey62 ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، daria

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدارو شکر
بغض کرده بودم وقتی نوشته بودید غمگینید
خیلی خوشحالم براتون
امیدوارم همه کلیر بشید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: sayeh_m ، lovelybugatti ، etefag ، tandoreh ، pariya2 ، bayat_r ، honey62 ، MAHDI2012 ، daria
دوستانی که از دیروز تا الان کلیر شدن Alireza.a و amiry و Emad_L و kimia.ka و tandoreh و محمد2012 به همه تبریک میگم امیدوارم امروز تمام لیست کلیر بشن Smile
تشکر کنندگان: asxz ، shimoda ، behina ، lovelybugatti ، etefag ، tandoreh ، pariya2 ، hadiseh.t ، honey62 ، Emad_L ، daria ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، گل نهال
خدارو شكر ميكنم.واسه همه دوستان هم از صميم قلب آرزو ميكنم هرچه زودتر كلير بشن.از حديثه جان هم خيلي ممنونم كه از اول اين پروژه تا الان منو همراهي كرد.ممنونم ازت.
دوستاني كه از ابوظبي هستن واسه شما هم نوشته كه ممكنه ويزا اين ماه براتون در دسترس نباشه؟البته ما پاسپورتامون توي سفارت هست.
تشکر کنندگان: asxz ، sayeh_m ، shimoda ، lovelybugatti ، pariya2 ، hadiseh.t ، daria ، mojtaba_k
(2012-09-26 ساعت 13:36)tandoreh نوشته:  خدارو شكر ميكنم.واسه همه دوستان هم از صميم قلب آرزو ميكنم هرچه زودتر كلير بشن.از حديثه جان هم خيلي ممنونم كه از اول اين پروژه تا الان منو همراهي كرد.ممنونم ازت.
دوستاني كه از ابوظبي هستن واسه شما هم نوشته كه ممكنه ويزا اين ماه براتون در دسترس نباشه؟البته ما پاسپورتامون توي سفارت هست.

نگران نباش این رو واسه همه مینویسن، پاسپورت ها تون که داخل سفارت هست و امسال هم کمبود ویزا نداریم.
تشکر کنندگان: lovelybugatti ، etefag ، tandoreh ، pariya2 ، honey62 ، younes77 ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان