کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
هورا هورا هورا
ما هم کلیر شدیم
امیدوارم همه امروز اینجا رو ترک کنن
فقط نمی دونم کدوم هتل برم
سورملی یا ددمان یا .... ؟؟؟؟

تاریخ دریافت گرین کارت :October 28 2012
Los Angeles
تشکر کنندگان: ariannbr ، asxz ، shimoda ، hadiseh.t ، honey62 ، H-K ، oe163 ، MAHDI2012 ، tandoreh ، Erfaanism ، Emad_L ، daria ، behina ، alis60 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 13:50)asxz نوشته:  سایت آپدیت شد باز هم ما نبودیم

مطمئن باشید که میاد
امروز و فردا هر نیم ساعت یه بار سایت رو چک کنید
تشکر کنندگان: asxz ، H-K ، oe163 ، HOME ، bakhshandehgy ، daria ، pariya2
سایت آپدیت شد
تشکر کنندگان: H-K ، oe163 ، bakhshandehgy
(2012-09-26 ساعت 14:18)ariannbr نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 14:00)pariya2 نوشته:  سلام
از صمیم قلبم برای دوستانی که هنوز پاسخ کلیرنشون نیومده دعا میکنم که هر چه زودتر خبره خوش کلیر شدن به دستشون برسه.

من تقریباً از ابتدای این بحث رو مطالعه کردم و از جایی که امسال ساله اولی هست که برای لاتاری شرکت خواهم کرد چند تا سوال برام بوجود اومده که فکر مو مشغول کرده که حتی اگه قبول بشم هم گرفتن ویزا رو بعید میدونم. ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنند.
من و همسرم هر دو شغل دولتی داریم، سربازی همسرم هم در س پ ا ه بوده.
آیا میشه در تکمیل فرم های سری اول به kcc حرفی از سابقه کاره دولتیمون نیاریم؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه منبع چک کردن درستی یا نادرستی اطلاعات شغل دولتی چه چیزی هست یا کجاست؟؟؟؟؟؟
آیا شغل پدر و مادر هم ممکنه در پاسخ کلیرنس تاثیر گذار باشه؟؟؟؟؟؟

من شغلم دولتی بود و سربازی ..... بودم ولی مال من و خانومم 20 روزه اومده
هیچ ربطی به این چیزا نداره
هنوز هیچ کس نمیدونه که واقعا این فرایند اداری چی هست و چرا زمانها انقدر متفاوته
ولی به هر حال جواب میاد
چه بعد از 6 روز چه 6 ماه
به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

دوست عزیز من خودم سربازی معاف شدم ولی در حقیقت 12 ماه خدمت کرده بودم و سرباز بودم موقعی که از من سوال کردن که وضعیت سربازیت چطوری بوده خیلی راحت حقیقت رو کامل گفتم و هیچگونه شک و شبه ای باقی نگذاشتم

در جریان باشید که شما اگر به هر عنوانی به دروغ وارد ایالات متجده بشین بعد از 100 سال زندگی هم اگر بفهمن که شما دروغ گفتین تمام زندگی شما رو مصادره و شما رو هم دیپورت خواهند کرد

صادق باشین اینجا ایران نیست همه چیز رو روراست بگین اونها معیارشون انسان بودنه دیگه هیچ چیزی مهم نیست
موفق باشید
تشکر کنندگان: ariannbr ، H-K ، oe163 ، bakhshandehgy ، daria ، pariya2
به همه کلیر شد ها تبریک میگم ، برای ما هم دعا کنید
نمیدونم با اینکه ما نه تا به حال کار کردیم و تا حالا دانشجو بودیم چرا انقدر ما رو
دارن اذیت میکنن
نمیدونم این روال کارهای اداری چیه و اصلا به چه چیزهایی بستگی داره ؟
من که امروز از خیر این ویزا گذشتم و به زندگی عادی برمیگردم
این آخرین پست من بود اگه ویزا گرفتم خبر میدم
اگه تاریخ عضویت من رو ببینید متوجه میشید که من چه قدر منتظر این ویزا بودم و چند سال هست که دارم ثبت نام میکنم ،ولی خوب دیگه صبر هم حدی داره که من دیگه ندارم.
امیدوارم همه موفق باشید
تشکر کنندگان: lovelybugatti ، ariannbr ، bayat_r ، honey62 ، H-K ، oe163 ، HOME ، pr.kia ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، tandoreh ، Erfaanism ، Emad_L ، daria ، alis60 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 14:15)hadiseh.t نوشته:  دوستان عزيز منتظر:

MAHDI2012
marjan-fath
lovelybugatty
loveusa
msi *
babak.a
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
Igsory
roozbeh33

میخوام دیگه امروز کسی تو این لیست نباشه ها.

برای تمام شما عزیزان آرزوی موفقیت می کنم و مطمئنم که شما هم کلیر خواهیدشد و از همینجا به همه می گم که زندگی تازه برای ما شروع شده

برای دوست عزیزم lovelybugatty هم از ته دل آرزوی موفقیت می کنم و به همه می گم که انرژی داشته باشین هنوز زمان بسیار است.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اینم انرژی مثبت برای تمام شما تا پس فردا همه باهم هورا بکشیم از استانبول تا آنکارا همه موفق می شیم مطمئن باشید
تشکر کنندگان: lovelybugatti ، پرنیان90 ، H-K ، oe163 ، HOME ، tandoreh ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 14:15)hadiseh.t نوشته:  دوستان عزيز منتظر:

MAHDI2012
marjan-fath
lovelybugatty
loveusa
msi *
babak.a
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
Igsory
roozbeh33

میخوام دیگه امروز کسی تو این لیست نباشه ها.

حدیث جان به خدا مام میخواهیم تو این لیست نباشیم و تو اون یکی لیست باشیم چه کنیم که اسلام دستو پای مارو بسته
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از خدا میخوام ما چند تا بنده گناهکارم پاک اعلام کنه امروز یا فردا

تازه اسم من lovelybugatti نه lovelybugatty شاید چون شما اشتباهی واسه یه اسم دیگه دعا می کنید من کلیر نمیشم Sad
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: shimoda ، پرنیان90 ، H-K ، oe163 ، hadiseh.t ، alis60 ، pariya2
مصاحبه 11 سپتامبر
کلیرنس 26 سپتامبر
سربازی سپاه
کار در صنعت نفت
خدا کشتی آنجا که خواهد برد
وگر ناخدا جامه بر تن درد
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
تشکر کنندگان: ensan ، ariannbr ، asxz ، amir82 ، viona ، hadiseh.t ، H-K ، honey62 ، oe163 ، pr.kia ، nahid.t ، tandoreh ، sayeh_m ، daria ، behina ، MPU ، alis60 ، ehsan1095 ، a.r.a.s.h1 ، pariya2 ، mhz_ir
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما هم بی ستاره شدیمممممممممممممممممممممممم
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
(2012-09-26 ساعت 14:31)asxz نوشته:  به همه کلیر شد ها تبریک میگم ، برای ما هم دعا کنید
نمیدونم با اینکه ما نه تا به حال کار کردیم و تا حالا دانشجو بودیم چرا انقدر ما رو
دارن اذیت میکنن
نمیدونم این روال کارهای اداری چیه و اصلا به چه چیزهایی بستگی داره ؟
من که امروز از خیر این ویزا گذشتم و به زندگی عادی برمیگردم
این آخرین پست من بود اگه ویزا گرفتم خبر میدم
اگه تاریخ عضویت من رو ببینید متوجه میشید که من چه قدر منتظر این ویزا بودم و چند سال هست که دارم ثبت نام میکنم ،ولی خوب دیگه صبر هم حدی داره که من دیگه ندارم.
امیدوارم همه موفق باشید

من بهتون قول میدم که میاد
من تا نیم ساعت پیش با بغض نشسته بودم اینجا و خیلی نا امید تر از شما
ولی وقتی اومد شیرینی من فراموش نشه لطفا
تشکر کنندگان: shimoda ، lovelybugatti ، asxz ، bayat_r ، msi ، H-K ، honey62 ، oe163 ، MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، tandoreh ، Erfaanism ، sayeh_m ، daria ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 14:38)msi نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما هم بی ستاره شدیمممممممممممممممممممممممم

هوراااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تبریک می گم
وای خدایا دیگه خیلی تعداد کم شده لطفا زودتر خبر کلیر شدنشو بده دیگه طاقتمون تموم شده
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: ariannbr ، lovelybugatti ، msi ، H-K ، honey62 ، oe163 ، hadiseh.t ، bakhshandehgy ، tandoreh ، MAHDI2012 ، sayeh_m ، Emad_L ، daria ، behina ، alis60 ، pariya2
خدایا هزارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررران بار شکرت شوهرم کلیرشد هوراش باشه 28 بعد از تخته کردن در اینجا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان محترمی که به تازگی کلیر شدید تبریک ما رو هم بپذیرید
از صمیم قلب بهترینها رو براتون آرزو میکنم
تورو خدا یکی بیاد بگه mahdi2012 عزیز هم کلیر شده
شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
تشکر کنندگان: msi ، honey62 ، ariannbr ، oe163 ، hadiseh.t ، bakhshandehgy ، tandoreh ، sayeh_m ، Emad_L ، daria
به همه تبریک میگم، بچه ها کسی از loveusa خبر نداره؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: H-K ، oe163 ، loveusa ، hadiseh.t ، bakhshandehgy ، tandoreh
(2012-09-26 ساعت 14:59)viona نوشته:  دوستان محترمی که به تازگی کلیر شدید تبریک ما رو هم بپذیرید
از صمیم قلب بهترینها رو براتون آرزو میکنم
تورو خدا یکی بیاد بگه mahdi2012 عزیز هم کلیر شده
f
بله احتمال زیاد
چون یه دونه 200xx هست تولیست
تشکر کنندگان: H-K ، oe163 ، hadiseh.t ، tandoreh ، sayeh_m ، MAHDI2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان