کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-26 ساعت 14:15)hadiseh.t نوشته:  دوستان عزيز منتظر:

MAHDI2012
marjan-fath
lovelybugatty
loveusa
msi *
babak.a
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
Igsory
roozbeh33

میخوام دیگه امروز کسی تو این لیست نباشه ها.

حدیثه عزیز ستاره ما برداشته شد ما رو از لیست لطفا حذف کنیدBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، H-K ، oe163 ، MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، tandoreh ، sayeh_m ، MPU ، a.r.a.s.h1
اقا مهدی بیا تو رو خدا دلمون رو شادکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(2012-09-26 ساعت 15:06)azadeh212 نوشته:  

MAHDI2012
marjan-fath
lovelybugatty
loveusa
msi *
babak.a
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
Igsory
roozbeh33

حدیثه عزیز ستاره ما برداشته شد ما رو از لیست لطفا حذف کنیدBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تبریک میگم ازاده عزیزSmile

(2012-09-26 ساعت 14:38)roozbeh33 نوشته:  مصاحبه 11 سپتامبر
کلیرنس 26 سپتامبر
سربازی سپاه
کار در صنعت نفت
خدا کشتی آنجا که خواهد برد
وگر ناخدا جامه بر تن درد

مبارک باشه ولی یادتونه چقدر اه وناله میکردی؟؟؟؟؟؟؟دلم میخواد پستای قبلیت رو بری بخونی.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: lovelybugatti ، shimoda ، H-K ، oe163 ، MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، tandoreh ، sayeh_m ، daria ، MPU ، azadeh212
تبریک به همه دوستان کلییر شده..بخصوص آزاده خانم که ستاره همسرشون (هم اتاقی من) برداشته شد..
امیدوارم که تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشید..الان از سفارت اومدم دیگه خیلی تعداد افراد کم بود..ظاهراً تا 5شنبه قرار همه کلییر بشند..
ولی نمیدونم چه مشکلی تو پرونده من مونده که تا حالا نشدم ای کاش منم به 90 روز انتظار نرسیده بودم...نگ.ای کاش اسپانسر معرفی نکرده بودم؟؟ای کاش.....؟؟ای کاش....؟؟؟آخه چطور یک نفر کلییرشون 10 روزه میاد ولی کسی که 90 روزه نباید بیاد...پس یک جای کار یک مشکلی هست..دیگه هر چی میخواد بشه..واقعاً دیگه برام مهم نیست.
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، shimoda ، asxz ، honey62 ، oe163 ، MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، nahid.t ، tandoreh ، sayeh_m ، daria ، MPU ، alis60 ، azadeh212 ، amir82 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-26 ساعت 15:06)azadeh212 نوشته:  

MAHDI2012
marjan-fath
lovelybugatty
loveusa
msi *
babak.a
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
Igsory
roozbeh33

ستاره ما هم برداشته شد حدیثه جان Smile Smile
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، oe163 ، bakhshandehgy ، tandoreh ، daria ، azadeh212
(2012-09-26 ساعت 15:15)H-K نوشته:  تبریک به همه دوستان کلییر شده..بخصوص آزاده خانم که ستاره همسرشون (هم اتاقی من) برداشته شد..
امیدوارم که تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشید..الان از سفارت اومدم دیگه خیلی تعداد افراد کم بود..ظاهراً تا 5شنبه قرار همه کلییر بشند..
ولی نمیدونم چه مشکلی تو پرونده من مونده که تا حالا نشدم ای کاش منم به 90 روز انتظار نرسیده بودم...نگ.ای کاش اسپانسر معرفی نکرده بودم؟؟ای کاش.....؟؟ای کاش....؟؟؟آخه چطور یک نفر کلییرشون 10 روزه میاد ولی کسی که 90 روزه نباید بیاد...پس یک جای کار یک مشکلی هست..دیگه هر چی میخواد بشه..واقعاً دیگه برام مهم نیست.

ایشاله فردا نوبت شماست نگران نباشید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shimoda ، oe163 ، msi ، sima s ، bakhshandehgy ، azadeh212 ، MAHDI2012 ، tandoreh ، daria ، Linspire
(2012-09-26 ساعت 14:40)ariannbr نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 14:31)asxz نوشته:  به همه کلیر شد ها تبریک میگم ، برای ما هم دعا کنید
نمیدونم با اینکه ما نه تا به حال کار کردیم و تا حالا دانشجو بودیم چرا انقدر ما رو
دارن اذیت میکنن
نمیدونم این روال کارهای اداری چیه و اصلا به چه چیزهایی بستگی داره ؟
من که امروز از خیر این ویزا گذشتم و به زندگی عادی برمیگردم
این آخرین پست من بود اگه ویزا گرفتم خبر میدم
اگه تاریخ عضویت من رو ببینید متوجه میشید که من چه قدر منتظر این ویزا بودم و چند سال هست که دارم ثبت نام میکنم ،ولی خوب دیگه صبر هم حدی داره که من دیگه ندارم.
امیدوارم همه موفق باشید

من بهتون قول میدم که میاد
من تا نیم ساعت پیش با بغض نشسته بودم اینجا و خیلی نا امید تر از شما
ولی وقتی اومد شیرینی من فراموش نشه لطفا
یک لحظه هم ناامید نشو درسته که انتظار سخته ولی فردا هم سایت آپدیت میشه

(2012-09-26 ساعت 15:18)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 15:15)H-K نوشته:  تبریک به همه دوستان کلییر شده..بخصوص آزاده خانم که ستاره همسرشون (هم اتاقی من) برداشته شد..

ایشاله فردا نوبت شماست نگران نباشید.
من هم تا 1ساعت پیش حال شما رو داشتم ولی یقین دارم که فردا کلیر میشید وهمین جا بهتون تبریک میگم ضمنا ما هم اسپانسر داشتیم
تشکر کنندگان: asxz ، oe163 ، H-K ، hadiseh.t ، lovelybugatti ، msi ، bakhshandehgy ، tandoreh ، daria ، alis60
(2012-09-26 ساعت 14:31)asxz نوشته:  به همه کلیر شد ها تبریک میگم ، برای ما هم دعا کنید
نمیدونم با اینکه ما نه تا به حال کار کردیم و تا حالا دانشجو بودیم چرا انقدر ما رو
دارن اذیت میکنن
اگه تاریخ عضویت من رو ببینید متوجه میشید که من چه قدر منتظر این ویزا بودم و چند سال هست که دارم ثبت نام میکنم ،ولی خوب دیگه صبر هم حدی داره که من دیگه ندارم.
امیدوارم همه موفق باشید
دوست عزیزم ناامید نباش انشاالله امروز یا فردا شما هم کلیر میشین.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، lovelybugatti ، asxz ، msi ، bakhshandehgy ، tandoreh ، oe163 ، daria
تکراریه ولی وصف حال ماست
hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: shimoda ، msi ، frz61 ، oe163 ، behina ، alis60 ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2 ، گل نهال
اینم جواب 5 تا ایمیلی که تو این 2و 3 روز زده بودم

Your administrative processing is not ready. While waiting if you wish you are welcome to provide your passport to our office at 1:00pm.

We are doing our bests to meet the deadline of DV2012 program

اینم آخرین اس ام اس خواهر کوچیکم که دیروز واسم فرستاد
خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییا
سلام داداش.خوبی؟دستت درد نکنه که عروسی من اینقدبرات مهمه.خیلی سخته داداش.خیلی بده که نیستی داداشم.کاش فردا خودتو میرسوندی....
خدایا خدایا خدایا
شما بودید چه کار میکردید؟؟
نمیدونم چه حکمتی داشت این سفر و این داستان؟؟؟؟ما که داشتیم زندگیمونو میکردیم خدایااااااااااااا..
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: shimoda ، lovelybugatti ، asxz ، msi ، hadiseh.t ، loveusa ، bayat_r ، bakhshandehgy ، younes77 ، nahid.t ، etefag ، oe163 ، Erfaanism ، 3rip ، opayamani ، daria ، MPU ، kopol ، moesa7 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
دارن اذیت میکنن
امیدوارم همه موفق باشید
dooste azız ma ham hanooz clear nashodeım lotfan hamegı baraye ma doa konıd .
تشکر کنندگان: asxz ، lovelybugatti ، saljoogh ، msi ، frz61 ، sima s ، bayat_r ، H-K ، etefag ، bakhshandehgy ، tandoreh ، ariannbr ، oe163 ، Erfaanism ، MAHDI2012 ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2
بچه ها به همتون تبریک میگم من با شادی هر کدومتون شاد میشم ولی باید یه چیزی به بچه هایی که هنوز کلیر نشدن وایشااله فردا میشن بگه هنوز دو روز کاری مونده وتو دو روز گذشته عده زیادی از دوستان کلیر شدن پس شک نکنید فردا وپس فردا خبرای خوشی تو راه نبینم کسی ناامید شده ما هممون براتون دعا میکنیم ولحظه به لحظه در کنارتونیم به امید خبرای خوش

تشکر کنندگان: lovelybugatti ، HOME ، shimoda ، honey62 ، asxz ، frz61 ، msi ، bakhshandehgy ، younes77 ، H-K ، etefag ، tandoreh ، oe163 ، Erfaanism ، daria ، moesa7 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
خيلي خوشحال شدم ديدم تو چند ساعت اينهمه كلير شده داشتيم،‌ از صميم قلب خوشحالي تون رو آرزو ميكنم دوستاي عزيزم،‌ باشين كه هستيم پيشتون.
H-K عزيز شما شرايط سختي رو قبول كرديد اميدوار خبر خوش كليرنستون امروز برسه و خواهر عزيزتون رو انقدر خوشحال كنه.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: frz61 ، hadiseh.t ، asxz ، bakhshandehgy ، lovelybugatti ، H-K ، etefag ، tandoreh ، oe163 ، Erfaanism ، daria ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2
اون 20919 که به لیست اضافه شده منم .ما هم بالاخره کلیر شدیم بعد از 8 ماه انتظار خیلی سخت ، انقدر سخت که حتی حوصله جواب پس دادن به این و اونو نداشتیم . امیدوارم همه بچه های 2012 ویزاشونو بگیرن خصوصا mahdi2012 ، از همه بچه های مهاجرسرا ممنونم به خاطر راهنمایی هاشون و همدردیاشون . برای همتون آرزوی موفقیت می کنم .
تشکر کنندگان: shimoda ، hadiseh.t ، lovelybugatti ، asxz ، honey62 ، msi ، bakhshandehgy ، H-K ، azadeh212 ، nahid.t ، etefag ، MAHDI2012 ، tandoreh ، ariannbr ، oe163 ، lilistar ، viona ، daria ، Linspire ، MPU ، kopol ، alis60 ، moesa7 ، ehsan1095 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
به يادت همتون هستم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

زود باشيد كلير بشيد، يه هوراي گنده مونده تو گلوم به افتخار صبر و تحمل بچه هاي كلير شده ماه سپتامبر...
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shimoda ، hadiseh.t ، asxz ، bakhshandehgy ، H-K ، frz61 ، etefag ، tandoreh ، oe163 ، daria ، alis60 ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 16:04)leila-gh نوشته:  اون 20919 که به لیست اضافه شده منم .ما هم بالاخره کلیر شدیم بعد از 8 ماه انتظار خیلی سخت ، انقدر سخت که حتی حوصله جواب پس دادن به این و اونو نداشتیم . امیدوارم همه بچه های 2012 ویزاشونو بگیرن خصوصا mahdi2012 ، از همه بچه های مهاجرسرا ممنونم به خاطر راهنمایی هاشون و همدردیاشون . برای همتون آرزوی موفقیت می کنم .

تبریک میگم دوست عزیز من شرایط شما رو تو جدول احسان عزیز دیده بودم ولی الان با حضورتون وگفتن اینکه کلیر شدید واقعا خوشحالم امیدوارم خدا دل همه بچه ها رو شاد کنه.

تشکر کنندگان: asxz ، bakhshandehgy ، honey62 ، H-K ، etefag ، tandoreh ، oe163 ، leila-gh ، daria ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان