کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-26 ساعت 15:47)H-K نوشته:  سلام داداش.خوبی؟دستت درد نکنه که عروسی من اینقدبرات مهمه.خیلی سخته داداش.خیلی بده که نیستی داداشم
می دونم دوست من که خیلی سخته
ولی هر کدوم از ما یک تجربه ای تو زندگی مون داریم که نشون میده چیزهای خوب سخت بدست میان
دوست من
زندگي را تو بساز
نه بدان ساز كه سازند وپذيري بي حرف
زندگي يعني جنگ
تو بجنگ !
زندگي يعني عشق
تو بدان عشق بورز
امیدوارم بعد از رفتن به آمریکا به خواهرتون اولین دعوت نامه رو بفرستین
این طوری هم از دلش در میاد حسابیBig Grin
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: honey62 ، saeid111 ، lovelybugatti ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، etefag ، H-K ، asxz ، tandoreh ، oe163 ، lilistar ، daria ، HOME ، moesa7 ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 16:09)loveusa نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 15:01)پرنیان90 نوشته:  به همه تبریک میگم، بچه ها کسی از loveusa خبر نداره؟

سلام پرنیان جان

متأسفانه هنوز کلیر نشدم. از ۲۰ سپتامبر پاسم رو تحویل سفارت دادم .

الان تو استانبول هستم. خیلی نگران و ناراحت هستم. برام دعا کنید

سلام دوست عزیز Loveusa من هم استانبول هستم و 18 پاسم رو تحویل دادم و دیروز اسمم درومد نگران نباش من مطمئنم که به زودی جوابت میاد و نگرانی اصلا نداره

تو استانبول هم هستم تا 7 اکتبر بلیط گرفتم برای LAX خلاصه اگرم کاری داشتی در خدمتتم اصلا نگران نباش دوروز بزرگ وقت داری
تشکر کنندگان: frz61 ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، saeid111 ، etefag ، asxz ، tandoreh ، oe163 ، lilistar ، loveusa ، daria ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 16:39)saeid111 نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 16:36)sima s نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 16:17)saeid111 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin

سلام به همه مهاجرسرایی ها چه کلیر شده ها جه نشده ها Smile
پسر MAHDI2012 هستم...پدرم به اینترنت دسترسی نداشت از من خواست بگم

بالاخره کیس ما هم اعلام شد .... کلیــــــر شدیم منتها با ستاره

دعا کنید در چند روز باقیمانده ستارمون برداشته بشه Smile

هورای اصلی باشه برای 30 ام وقتی همه کلیر شدیم ...

ستاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اينا به خدا ديوونه ان. ستاره مال نفر اصليه يا همراهش.اگه نفر اصلي كلير شده جاي شكرش باقيه.

ستاره مال همراهه...نفر اصلی که پدرمه کلیر شدن .
فکرکنم ستاره ماله منهBig Grin

پسر گلم قرار نشد نگران باشی ..اشاالله ستاره مون هم برداشته می شه
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: saeid111 ، hadiseh.t ، bakhshandehgy ، lovelybugatti ، shimoda ، asxz ، msi ، tandoreh ، ariannbr ، oe163 ، lilistar ، 3rip ، daria ، ماندانا ، MPU ، kopol ، moesa7 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 16:23)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 16:17)MAHDI2012 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام بر دوستان گلم ...یک هورای کوچولو فعلا...کلیر شدیم اما با ستاره ...اشا الله ستاره مون را بر می دارند ...ببخشید دیر اعلام کردم به پسرم گفته بودم اعلام کنه .قربون همتون ...اشالله بقیه هم بزودی کلیر می شید.

وای خدا باورم نمی شه خیلی خوشحالم خیلی مبارکتون باشه ستاره که برداشته میشه شکی نیست ولی از خوشحالی کم مونده گریه کنم هورااااااااااااااااااااا

خدايا شكرت.تبريك ميگم بهتون.
تشکر کنندگان: saeid111 ، shimoda ، asxz ، frz61 ، hadiseh.t ، oe163 ، lilistar ، MAHDI2012 ، daria ، ماندانا ، moesa7 ، pariya2
MAHDI2012 +++++++++++++++++++++++++++++++++
marjan-fath ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
lovelybugatty +++++++++++++++++++++++++++++++++
loveusa +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
msi * +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
babak.a ++++++++++++++++++++++++++++++++++
H-K ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sam11 * ++++++++++++++++++++++++++++++
asxz +++++++++++++++++++++++++++++++
میجیلار ++++++++++++++++++++++++++++++
rezafc +++++++++++++++++++++++++++++
solaris ++++++++++++++++++++++++++++
peyman2ped ++++++++++++++++++++++++++
HOME ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Igsory +++++++++++++++++++++++++++++
roozbeh33 ++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: saeid111 ، Hmax ، tandoreh ، asxz ، lovelybugatti ، oe163 ، etefag ، viona ، Emad_L ، MAHDI2012 ، behina ، daria ، HOME ، Linspire ، میجیلار ، moesa7 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 16:17)saeid111 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin

دعا کنید در چند روز باقیمانده ستارمون برداشته بشه Smile

هورای اصلی باشه برای 30 ام وقتی همه کلیر شدیم ...

ستاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اينا به خدا ديوونه ان. ستاره مال نفر اصليه يا همراهش.اگه نفر اصلي كلير شده جاي شكرش باقيه.

ستاره مال همراهه...نفر اصلی که پدرمه کلیر شدن .
فکرکنم ستاره ماله منهBig Grin

خوب پس خدا رو شكر حله يعني الان ويزاي پدرتون صادر شده؟ ما هم ستاره داشتيم و تا لحظه آخر فكر مي كرديم من كه همراهم ستاره دار هستم ولي روزي كه ويزاها اومد فهميدم من 12 روز زودتر از همسرم كلير شده بودم و ستاره مال ايشون بوده. آخه همه به ما ميگفتن قطعاً ستاره مال همراهه چون تا نفر اصلي كلير نشه كيس تو سايت معلوم نميشه.ولي روزي كه ستاره برداشته شد همون روز كلير همسرم بود كه رو برگه هاي وصل شده به پاكت زرد تاريخامون مشخص شده بود.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: asxz ، oe163 ، etefag ، shimoda ، MAHDI2012 ، MPU ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2
من یه سوال دارم
من پریروز پاسپورتها و برگ ابی رو دادم به سفارت که اگه کلیر شدم ویزا صادر کنن
امروز شماره ی من اومد تو سایت
من دیگه نباید برم سفارت ؟
احتیاجی نیست کاری بکنم ؟
فقط بشینم منتظر یو پی اس ؟
تشکر کنندگان: Hmax ، hadiseh.t ، asxz ، oe163 ، MAHDI2012 ، Erfaanism ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 17:21)ariannbr نوشته:  من یه سوال دارم
احتیاجی نیست کاری بکنم ؟

دوست عزیز نیازی نیست ولی میتونی یه ایمیل به سفارت بزنی وبگی پاسم سفارت ومن امروز کلیر شدم .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: ariannbr ، pooya.n ، oe163 ، tandoreh ، H-K ، behina ، daria ، کیانا ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2
احتیاجی نیست کاری بکنم ؟
از اين لحظه به بعد فقط برو تو سايت U.P.S شمارتو چك كن.
مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااركه ههههههههههه
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: oe163 ، ariannbr ، lovelybugatti ، pooya.n ، tiba ، H-K ، behina ، کیانا ، moesa7 ، pariya2
خيلي خوشحالم كه ميبينم خيلي از دوستان كلير شدن.به همتون تبريك ميگم.خدايا كساني هم كه منتظرن دلشون رو شاد كن.منم به همراه بقيه دوستاني كه كلير شدن و ويزاشونو گرفتن تا روز آخر باهاتون هستم و واستون دعا ميكنم.asxz شما هم بهت حق ميدم نگران باشي ولي ناميد نباش.خدا خودش درست ميكنه براتون.
تشکر کنندگان: sima s ، hadiseh.t ، nilufar ، etefag ، oe163 ، asxz ، H-K ، ariannbr ، zavieh ، کیانا ، daria ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2
....
خواهش میکنم از سوالاتی که بار منفی داره اونم تو این شرایط که دوستان تو شرایط سختین پرهیز کنید این سوال تو 2013 هو میتونی مطرح کنید.

من از طرف کاربرهای 2013 از سئوال دوستمون در این تاپیک معذرت می خوام. به ایشون تذکر لازم داده شد ولی مطمئنم که کاربر مورد نظر قصد بدی نداشتن و یک لحظه شرایط حساس و سخت دوستان 2012 رو فراموش کردن. تک تک 2013 ایها منتظر کلیر شدن همه ی دوستان 2012 هستند. به امید اون لحظه و با آرزوی این که هر چه زودتر برسه...
ارادتمند همگی: سعید
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shimoda ، nilufar ، pooya.n ، bakhshandehgy ، tandoreh ، honey62 ، Saeedv13 ، oe163 ، asxz ، sayeh_m ، H-K ، ariannbr ، behina ، nahid.t ، Linspire ، کیانا ، daria ، alis60 ، moesa7 ، Given ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
تبريك ميگم، لازم نيست ديگه برين سفارت خودشون ويزا رو ميچسبونن و يو پي اس مياره هتل براتون.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، bakhshandehgy ، tandoreh ، ariannbr ، oe163 ، H-K ، کیانا ، daria ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2
پرواز گرفتم دارم میرم فردا من سفارتم
دوستان امشب هماهنگ کنید فردا همدیگرو ببینیم
البته هنوز هتل گیر نیاوردم

تاریخ دریافت گرین کارت :October 28 2012
Los Angeles
تشکر کنندگان: oe163 ، H-K ، behina ، HOME ، daria ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 16:53)MAHDI2012 نوشته:  

دعا کنید در ...

ستاره؟؟؟؟....

ستاره مال همراهه...

پسر گلم ...

سلام
واقعا" نمیدونم چی بگم؟ خودتون هم میدونید که کلی از بچه ها منتظر کلیر شما بودن
بهتون تبریک میگم
فقط تو رو خدا زودتر پاسپورتها رو تحویل سفارت بدید ویزای هرکی حاضره رو بگیرید بعدا" یه فکری برای نفر باقیمونده میکنید
شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
تشکر کنندگان: oe163 ، Hmax ، hadiseh.t ، H-K ، etefag ، behina ، کیانا ، daria ، moesa7 ، mojtaba_k ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 17:24)hadiseh.t نوشته:  
احتیاجی نیست کاری بکنم ؟

دوست عزیز نیازی نیست ولی میتونی یه ایمیل به سفارت بزنی وبگی پاسم سفارت ومن امروز کلیر شدم .

دوست عزیز شرایط من هم خیلی شبیه شماست و الان من یک ایمیل زدم و در جواب من آمد که به زودی بسته از طریق یو پی اس برای شما ارسال خواهد شد.

اونایی که در آپ دیت دوم امروز اسمشون در آمده یک سوتی چیزی بزنن مام بفهمیم چه خبره
تشکر کنندگان: loveusa ، ariannbr ، H-K ، etefag ، asxz ، oe163 ، daria ، moesa7 ، pariya2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان