کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
من زنگ زدم گفتن هنوز پروسه کامل نشده با توجه به وقت اداری فردا احتمالا منم دیگه باید خدافظی کنم با هاتون و تو لیست فردام نیستم
ولی یکی از بچه های اینجا بام دعوا کرد و گفت باید تا فردا صبر کنی حق نداری خدا فظی کنی فعلا
تا فردا بیبنیم خدا چی می خواد
ارادت
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
(2012-09-27 ساعت 18:37)H-K نوشته:  اینقدر گفتیم شاید این جمعه بیاید که رسیدیم به جمعه سیاه......
باز هم راضی ام به رضایش ..................
اینم جواب ایمیلم که بچه هایی که گفتند ویزا رو میدند و بعد کلییرنس ادامه پیدا میکنه...نه اینجوریها هم نیست.

Your fiends are giving you incorrect information. We are unable to issue a visa when there is an outstanding administrative process. The computer system does not allow it. Also, the administrative processing cannot continue after the end of the DV 2012 program. We cannot continue the process even if we wanted to because the computer system will lock up the cases and no further action can be taken on these cases after that. If we can complete the process before tomorrow 5:00 pm we will issue the visa and send it to you.
دعایم کنید این لحظات آخر رو........................................................

این کی بوده این نامه رو برات فرستاده از طرف سفارت بوده؟ چقدر اشتباه املایی و جقدر اشتباه دستوری داره خلاصه نگران نباش و امید به خدا داشته باش
تشکر کنندگان: 3rip ، etefag ، H-K ، zavieh ، ensan ، moesa7
دوستان امروز و امشب تا میتونید دعا کنید ! منم دعا میکنم که همه کلیر بشن و به خوبی خوشی این کابوس تموم بشه . راستش دیگه فقط فردا پس فردا رو وقت داریم ( سفارت شنبه ها هم کار میکنه ولی کسی رو راه نمیدن ) که اطمینان دارم مثل گل خداداد عزیزی که توی دقیقه 90 وارد دروازه استرالیا شد ، ویزا هم توی پاس همه شما میخوره . انشاءالله و به لطف حق . میدونم که همتون رو توی تاپیک اولین سفر برای فعالسازی گرین کارت خواهم دید . وعده ما فردا در این تاپیک قربون همه شما - افشین
تشکر کنندگان: Hediyeh ، ASALI ، r_ent ، 3rip ، Danoosh ، far-dv2013 ، کیانا ، kasrafo ، mehdi110 ، MAHDI2012 ، etefag ، H-K ، asxz ، azadeh212 ، bakhshandehgy ، MPU ، Saeedv13 ، daria ، ensan ، moesa7 ، tatoole ، tiba ، Linspire ، a.r.a.s.h1
Salam doostan
2haftast oomadam amrika o har rooz be site sar mizansm o montazere shenidane khabare clear shodane hameye doostane golam hastam. To in modat chand bar ba behnevis matlab nevashtam vali chon tarigheye eslaho virayeshesh ro balad nistam moteasefane natoonestam ersal konam. Mano bebakhshid chon pc ya loptop ham nadaram va daram ba gooshi pm midam oonham bekhatere in daram ghanoon shekani mikonam chon daram miterekam! Baba joon delam mikhad be hameye doostayekhoobam ke bade modatha entezar clear shodan tabrik begam! Delam mikhad be doostaye goli ke baghi moondan o midoonam in roozaye akhar che hali daran begam ke az samime ghalb baratoon doa mikonam o az khoda mikham dele hamatoon ro shad kone ke manham ba shadie shoma khishhal besham...
Akheeeeeeeeyyyyy delam khonak shoooood!!!TongueBig Grin

Hala age mikhain in posto hazf konin! Dige sabok shodam
Age bacheye khoobi bashin hazfesh nakonin man to tapike avalin safar koli baratoon harf daram! Ejaze midin haminjoor finglish benevisam ya na???Rolleyes
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: r_ent ، 3rip ، far-dv2013 ، کیانا ، kasrafo ، etefag ، nahid.t ، H-K ، zavieh ، bakhshandehgy ، Saeedv13 ، daria ، loveusa ، moesa7 ، tatoole ، a.r.a.s.h1
بچه ها، من اینجام واسه اینکه بدونین آرزو میکنم که امروز همتون هووووووووورررررررررراااااااا بکشین (میگم امروز چون الان صبح شده و من نخوابیدم هنوز!)
برای همتون دعا میکنمSmile
آرزومند آرزوهاتون هستمSmile
از ته ته ته دلم گفتم، منتظر هووررررررررررااااااا هاتون هستمSmile
lovely bugatti عزیز امضاتو با دقت بخون و بهش ایمان داشته باش:

Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do

موفق باشی
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
[/size]
انتظار سخت است،فراموش کردن هم سخت است
اما اینکه ندانی که باید انتظار بکشی یا فراموش کنی از همه سخت تر است.
[/color]
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: azadeh212 ، asxz ، bakhshandehgy ، MPU ، ariannbr ، sayeh_m ، Saeedv13 ، daria ، پرنیان90 ، r_ent ، ensan ، moesa7 ، tatoole
[/b][b]دوستا ن عزیز سلام
امیدوارم این روز آخر هم ما رو تنها نگذارید و از همتون میخام از ته دل همه باهم فکر و تمرکزتون این باشه و واسمون دعا کنید و در خلوت خویش از اون بالا سریمون بخواهید که دست ما بازماندگان این سفر رو بگیره...فکر کنید الان اگه خودتون تو این شرایط بودید از خداتون چه میخواستید.......؟؟؟
امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف سوء
دوستان عزیزم سلام

تا حالا این تجربه دوستان مجازی رو نداشتم و این اولین باره ولی با اینکه خیلی دیر به این گروه ملحق شدم و همش دوماه نیست که با اینجا و برو بچه هاش آشنا شدم ولی تجربه واقعا بی نظیری برام بود و اینهمه دوست ندیده ولی مهربون و همدل پیدا کردم.با اینکه خودمون کلیر شدیم ولی دلمون با تپش قلب دوستان کلیر نشده می تپه و با خوشحالی تک تکشون خوشحال می شیم.کاش می شد این دوستیها ادامه پیدا کنه شاید تو مملکت غریب بتونیم گره ای از کار همدیگه باز کنیم و یا لااقل با هم همدلی و همفکری داشته باشیم.شاید ما بتونیم این طرز فکرو که ایرونیا کار جمعی نمی کنن و اتحاد ندارند رو نقض کنیم.
مرتب به اینجا سر می زنم واز حالا تا فردا هر لحظه شو برای دوستای منتظر دعا می کنم .خدایا قلب همه رو شاد کن.امید امید امید امید امید امیدامید امید امید امیدامید
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
تشکر کنندگان: saljoogh ، asxz ، bakhshandehgy ، behrooz ramezani ، sayeh_m ، roeentan ، Emad_L ، cmbt ، Saeedv13 ، H-K ، daria ، behina ، r_ent ، moesa7 ، 3rip ، tatoole ، Linspire ، a.r.a.s.h1
(2012-09-28 ساعت 10:44)H-K نوشته:  [/b][b]دوستا ن عزیز سلام
امیدوارم این روز آخر هم ما رو تنها نگذارید و از همتون میخام از ته دل همه باهم فکر و تمرکزتون این باشه و واسمون دعا کنید و در خلوت خویش از اون بالا سریمون بخواهید که دست ما بازماندگان این سفر رو بگیره...فکر کنید الان اگه خودتون تو این شرایط بودید از خداتون چه میخواستید.......؟؟؟

آقا حسین ما هستیم تا آخرش
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: asxz ، کیانا ، bakhshandehgy ، H-K ، behina ، ehsan442 ، ensan ، r_ent ، moesa7 ، 3rip ، tatoole
سلام دوستای خوب منتظر
میدونم که چه قدر نگرانید و دعا میکنید ، انگار که برادر یا خواهر خودم منتظره ویزاش باشه ، بیاید با هم براشون دعا کنیم

خدایا دل بچه های منتظر رو نشکن

خدایا به بزرگی خودت امروز ویزا رو به دستشون برسون

خدایا تو رو به بزرگیت هیچ کسی رو نا امید نکن

خدایا امسال همه ویزا بگیرن

خدایا کمکشون کن

همه چی رو از خدا بخواهید نه از بنده خدا

بچه ها براتون نذر کردم
(2012-09-28 ساعت 10:44)H-K نوشته:  [/b][b]دوستا ن عزیز سلام

حسین عزیز. لازم میدونم یادآوری کنم قافله 2012 "بازمانده" نداره شما ها فقط آخر از همه دارین سوار میشین یه چیزای شبیه مسافرین VIP در هواپیما . همانطور که حتما در امضاهای دوستان 2011دیدین تعداد زیادی از دوستان 2011 تاریخ صدور ویزاشون 30 سپتامبر هست که معادل 28 سپتامبر امسال میشه. پس دوست عزیز از الان منتظر پاسپورتت با ویزای داخلش باش .
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sayeh_m ، roeentan ، bakhshandehgy ، Emad_L ، HOME ، Saeedv13 ، MAHDI2012 ، daria ، frz61 ، afs ، ensan ، r_ent ، honey62 ، moesa7 ، 3rip ، tatoole ، ماندانا ، a.r.a.s.h1
سایت آپدیت شد و فقط این کیس دوباره تکرار شده .نمی دونم یعنی چی؟احتمالا ستاره اش را برداشتن+
2012AS45468
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: asxz ، MPU ، sayeh_m ، bakhshandehgy ، H-K ، Emad_L ، hadiseh.t ، daria ، frz61 ، r_ent ، moesa7 ، 3rip
دوستان از سفارت ساعت 6 صبح زنگ زدند به یکی از دوستان ما (sam11)که ستاره دار بود که چرا جواب ایمیل نمیدی..جالبه به موبایل ایرانش زنگ زدند..که لیست سفرهای خارجی که رفتید رو واسمون بفرستید که اونم گفته که نداشتم گفتند همینو برامون ایمیل کن ..انشاالله تا عصر واسش صادر میکنند....
عجب حکایتی شده واقعا!!!!!!!!!
(2012-09-28 ساعت 11:28)H-K نوشته:  دوستان از سفارت ساعت 6 صبح زنگ زدند به یکی از دوستان ما (sam11)که ستاره دار بود که چرا جواب ایمیل نمیدی..جالبه به موبایل ایرانش زنگ زدند..که لیست سفرهای خارجی که رفتید رو واسمون بفرستید که اونم گفته که نداشتم گفتند همینو برامون ایمیل کن ..انشاالله تا عصر واسش صادر میکنند....
عجب حکایتی شده واقعا!!!!!!!!!

میبینید که خود اهالی سفارت و اداره مهاجرت هم میدونن که چقدر برای ما مهم این قضیه و انصافا خوب کار ما رو راه انداختن
مطمئنم که تا این چند ساعت باقی مونده بقیه هم کارشون تموم میشه و ویزا شون صادر میشه

فقط اگه این یو پی اس یه تکونی به خودش بده و ما رو هم خوشحال کنه خیلی خوب میشه
تشکر کنندگان: H-K ، sayeh_m ، MAHDI2012 ، MPU ، bakhshandehgy ، roeentan ، saeed2568 ، Emad_L ، hadiseh.t ، HOME ، Saeedv13 ، محمد2012 ، daria ، frz61 ، afs ، asxz ، r_ent ، moesa7 ، 3rip ، tatoole ، a.r.a.s.h1
[size=la
rge] آپدیت شد ولی بازم من نیستم
ولی[/size] ناامید نیستم تا دقیقه 90 میجنگیییممممممممممممممممم
تشکر کنندگان: ariannbr ، MAHDI2012 ، MPU ، azadeh212 ، asxz ، enchantress_boy ، bakhshandehgy ، roeentan ، nahid.t ، Emad_L ، hadiseh.t ، HOME ، Saeedv13 ، محمد2012 ، oe163 ، daria ، frz61 ، m86eb ، afs ، ensan ، r_ent ، honey62 ، moesa7 ، 3rip ، tatoole ، Linspire ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان