2012-09-28 ساعت 11:46
کسایی که اسمشون تو سایت اعلام شده هم سفارت هنوز تو سایت ups پاسپورت هاشون رو تحویل نداده ، آقا حسین و بچه های منتظر احتمال این رو بدید که مثل ما اسمتون تو سایت اعلام نشه ولی ویزاتون رو با پاسپورتتون تحویل بگیرید
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
|
2012-09-28 ساعت 11:46
کسایی که اسمشون تو سایت اعلام شده هم سفارت هنوز تو سایت ups پاسپورت هاشون رو تحویل نداده ، آقا حسین و بچه های منتظر احتمال این رو بدید که مثل ما اسمتون تو سایت اعلام نشه ولی ویزاتون رو با پاسپورتتون تحویل بگیرید
2012-09-28 ساعت 11:47
(2012-09-27 ساعت 21:29)honey62 نوشته:مرسی! مرسی از این همه لطف(2012-09-27 ساعت 14:16)babak.a نوشته: man clear shodam!
2012-09-28 ساعت 11:51
جواب ایمیلم ولی ناامبد نمیشم
We are still working on your file. If the process is finished today, we will issue your visa and return your passport.
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay کنسولگری:آنکارا " کارنت شدن کیس:آپریل " مصاحبه :3 JULAY " دریافت کلیرنس:دقیقه 90 " دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012 " ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
2012-09-28 ساعت 11:56
(2012-09-28 ساعت 11:51)H-K نوشته: جواب ایمیلم ولی ناامبد نمیشم دوست عزیزم برای تو بهترین ها رو آرزو می کنم.همین که اینقدر مردی که داری مقاومت می کنی در برابر ناامیدی، برنده ای. انشالله امروز خبر خوب میشنوی.ما فقط می تونیم از ته دل برات دعا کنیم. یا علی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری•
راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن• تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013 تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20) تاریخ مصاحبه: 9 November تاریخ سیتیزن شیپی: November 15th
2012-09-28 ساعت 11:56
یعنی هیچ شماره جدیدنیست؟صد در صد دوباره آپدیت میشه خدایا میخواهیم تا غروب همه بار وببندن وبرن خونه بغلی. الهی آمین++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان عزیز من تا اخرین لحظه در کنارتونم من وهمسرم نگرانتونیم وامیدوارم خدا به دل پاک همتون نگاه کنه واین روز اخر همتون رو شاد کنه نمی دونم چی باید بگم ولی اینو میدونم که هنوز امید هست وامکان اینکه سایت دوباره اپدیت بشه ویا اینکه پاساتون با ویزا بیاد هست پس ناامید نشید سفارت تمام سعیش رو میکنه که این روز اخری همتون رو کلیر کنه به امید اینکه هیچ کس از قافله 2012 باز نمونه.
دوستان عزيز منتظر: MAHDI2012* lovelybugatti H-K sam11* love usa
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
2012-09-28 ساعت 12:21
(2012-09-28 ساعت 11:51)H-K نوشته: جواب ایمیلم ولی ناامبد نمیشم این پیام نشان میدهد که انها در قبال شما احساس مسولیت میکنند و حتما کارتان در ست خواهد شد به خدا توکل کنید .ما هم با قدرت تمام برایتان دعا میکنیم
bacheha komak koned. sefarat een emaıl ro baram ferestade. yaene che?
Please provide us the following information as soon as possible: PLEASE PROVIDE A LIST OF ALL NATIONAL IDENTIFICATION NUMBERS AND PREVIOUS PASSPORT NUMBERS. Sincerely, Immigrant Visa Unit zemne ınkeh man gozarname ghablee nadashtam
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا تاریخ مصاحبه:june 26 تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012 تعداد نفرات کیس:1 ساکن: کایفرنیا_ارواین
2012-09-28 ساعت 12:34
(2012-09-28 ساعت 12:24)loveusa نوشته: bacheha komak koned. sefarat een emaıl ro baram ferestade. yaene che? میگه هر شماره ملی یا شماره شناسنامه یا شماره گذرنامه قبلیت رو بگو...اگر نداشتی بگو همانطور که قبلاً هم گفتم فقط اینهاست... و شماره قبلی ندارم...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری•
راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن• تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013 تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20) تاریخ مصاحبه: 9 November تاریخ سیتیزن شیپی: November 15th
2012-09-28 ساعت 12:36
(2012-09-28 ساعت 12:24)loveusa نوشته: bacheha komak koned. sefarat een emaıl ro baram ferestade. yaene che?پس باید بهشون بگی گذرنامه ی قبلی نداشتی که شماره قبلیشو بگی. شماره ملی هم که برای همه ثابته تا جایی که من می دونم.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
(2012-09-28 ساعت 12:24)loveusa نوشته: bacheha komak koned. sefarat een emaıl ro baram ferestade. yaene che? چیز عجیبی نیست شما اگر پاس ندارین دیگه ندارین دیگه بگین این اولین پاسمه اگرم شماره ملی در کشور دیگری دارید اعلام کنید در غیر اینصورت شماره ملی ایران و اعلام کنید و بگید من همین رو بیشتر ندارم تمام فقط صادق باشید کفایت می کنه
(2012-09-28 ساعت 12:24)loveusa نوشته: bacheha komak koned. sefarat een emaıl ro baram ferestade. yaene che? سلام من فکر میکنم که از شما شماره اطلاعات کامل کارت ملی ، شناسنامه و شماره پاسپورتهای قبلتون البته اگه پاسپورته دیگری دارید رو میخوان . فقط زود براشون بفرستید
2012-09-28 ساعت 12:48
خواهش میکنم کسایی که باقی موندن هر 2 ساعت یکبار ایمیل بزنید اصلا مهم نیست فقط بزنید که بدونن چقدر نگرانید اقا مهدی اقا حسین بفرستید و نگرانیتون رو ابراز کنید ممنونم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
2012-09-28 ساعت 12:50
(2012-09-28 ساعت 05:02)Hediyeh نوشته: Salam doostan سلام دوستان 2 هفته است اومدم آمریکا و هر روز به سایت سر می زنم و منتظر شنیدن خبر کلیر شدن همه ی دوستان گلم هستم. تو این مدت چند بار با بهنویس مطلب نوشتم ولی چون طریقه ی اصلاح و ویرایشش رو بلد نیستم متاسفانه نتونستم ارسال کنم. منو ببخشید چون پی سی یا لپ تاپ هم ندارم و دارم با گوشی پی اِم میدم اونم به خاطر این دارم قانون شکنی می کنم چون دارم می ترکم! بابا جون دلم می خواد به همه ی دوستای خوبم که بعد مدت ها انتظار کلیر شدن تبریک بگم! دلم می خواد به دوستای گلی که باقی موندن و می دونم این روزهای آخر چه حالی دارن بگم که از صمیم قلب براتون دعا می کنم و از خدا می خوام دل همتون رو شاد کنه که من هم با شادی شما خوشحال بشم... آخیییییییی دلم خنک شد!!! حالا اگه می خواین این پست حذف کنین! دیگه سبک شدم اگه بچه ی خوبی باشین حذفش نکنین من تو تاپیک اولین سفر کلی براتون حرف دارم! اجازه میدین همینجور فینگلیش بنویسم یا نه؟؟؟ سلام سرکار خانم تا باشه از این قانون شکنی ها باشه. خوشحالم که دلتون خنک شد. چون به قول شما بچه ی خوبی هستم پست شما در اینجا حذف نخواهد شد. دوستاتون به دل گرمی و انرژی مثبت شما نیاز دارن و کسی راضی به حذفش نشده. تاپیک اولین سفر داستانش فرق داره البته!!! همه مشتاقانه منتظر شنیدن خبرهای خوب از دوستان هستند. پشت لپ تاپ، کامپیوتر، گوشی و ... میشه چهره های همشون رو تصور کرد. امیدوارم این لحظات بیشتر از این کش نیاد...التماس دعا.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
2012-09-28 ساعت 12:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-28 ساعت 13:18 توسط lovelybugatti.)
(2012-09-28 ساعت 06:27)r_ent نوشته: بچه ها، من اینجام واسه اینکه بدونین آرزو میکنم که امروز همتون هووووووووورررررررررراااااااا بکشین (میگم امروز چون الان صبح شده و من نخوابیدم هنوز!)عزیز جان من تقریبا همه راهها رو رفتم 3 بار واسه ویزا درخواست دادم و 7 بار مصاجبه شدم 2 بار ردم کردن که اینم احتمالا سومیشه فقط واسه لاتاری 2012 من 3 بار مصاحبه شدم تو امضا هست. دوبارم پذیرش دکترام پرید.شاید اگه بهشون می گفتم می خوام راننده تاکسی بشم بهتر بود تا اینکه می خوام درس بخونم ولی حیف که پرونده دانشجویی داشتن و می فهمیدن دروغ می گم نه سربازی رفتم نه اصلا کار کردم فقط ارشد گفتن زمینه کاریم حساس بوده با اینکه تو مصاحبه قانع شون کردم و درخواست تسریع واسم دادن ولی هنوز خبری نیست.
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July ارسال فرم : August كنسولگري : Ankara مصاحبه : April و June و July ويزا : - تعداد نفرات كيس : 1 هزينه : بيش از 5000 $ Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do |