کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
تا الان به دو تا از بچه های منتظر ایمیل زدند معلومه که دارند روی کیس ها ی مونده کار می کنند .انشالله به این روز مبارک دل همه شاد می شه و قبل از سفر دسته جمعی می ریم زیارت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MAHDI2012*
lovelybugatti
H-K
sam11*
love usa
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، loveusa ، lovelybugatti ، Saeedv13 ، asxz ، daria ، H-K ، HOME ، zavieh ، afs ، behrooz ramezani ، mohajer13 ، r_ent ، honey62 ، moesa7 ، shimoda ، 3rip ، mojtaba_k ، alis60 ، کیانا ، mrr777
doostan az lotfe shoma bekhatere javabhatoon kheyle mamnoonam. een emaıl ro barshoon ferestadam
Dear Sir/Madam,
I don't have PREVIOUS PASSPORT . I only have a passport from fırst untıl now. And it is in your offıce.
my NATIONAL IDENTIFICATION NUMBERS ıs ***-******-* .
I'd be happy if I can help you get on my case.
Now ı am ın ıstanbul . Do ı come to ankara?
Best Regards
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، MAHDI2012 ، MPU ، asxz ، daria ، H-K ، پرنیان90 ، mohajer13 ، r_ent ، moesa7 ، 3rip ، tatoole ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1
(2012-09-28 ساعت 12:59)loveusa نوشته:  doostan az lotfe shoma bekhatere javabhatoon kheyle mamnoonam. een emaıl ro barshoon ferestadam
Dear Sir/Madam,
I don't have PREVIOUS PASSPORT . I only have a passport from fırst untıl now. And it is in your offıce.
Best Regards

خوبه اما یادت باشه بعداً که ویزات رو گرفتی و خواستی به ما شیرینی بدی بخاطر این نامه نگاریت گوشت رو بکشم.فعلاً چیزی بهت نمی گم....
دوستت دارم دوستم Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، loveusa ، bakhshandehgy ، Saeedv13 ، daria ، H-K ، HOME ، r_ent ، honey62 ، moesa7 ، 3rip ، mojtaba_k ، alis60
ای خدا یعنی میشه من هم ویزا بگیریم. خدایا امروز دل همه منتظر‌ها رو شاد کن. نگزار امروز دل کس بشکنه. بخصوص ما مهاجر سرایی ها
(2012-09-28 ساعت 13:07)loveusa نوشته:  ای خدا یعنی میشه من هم ویزا بگیریم. خدایا امروز دل همه منتظر‌ها رو شاد کن. نگزار امروز دل کس بشکنه. بخصوص ما مهاجر سرایی ها
آمیینننننننننننن
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
تشکر کنندگان: loveusa ، marjani ، bayat_r ، frz61 ، Saeedv13 ، H-K ، HOME ، zavieh ، behina ، mohajer13 ، asxz ، ensan ، r_ent ، moesa7 ، 3rip ، mojtaba_k ، کیانا ، tandoreh
(2012-09-28 ساعت 13:04)bayat_r نوشته:  
(2012-09-28 ساعت 12:59)loveusa نوشته:  doostan az lotfe shoma bekhatere javabhatoon kheyle mamnoonam. een emaıl ro barshoon ferestadam
Dear Sir/Madam,
Best Regards

خوبه اما یادت باشه بعداً که ویزات رو گرفتی و خواستی به ما شیرینی بدی بخاطر این نامه نگاریت گوشت رو بکشم.فعلاً چیزی بهت نمی گم....
دوستت دارم دوستم Big Grin

من خاک پای شما و همه مهجرسرایی‌های عزیز هستم. این نامه رو هم هول هولکی نوشتم. سخت نگیر دوستمTongueTongueBig Grin
مهم رسوندن منظورت بوده که به خوبی این کار رو انجام دادی دوست من.Wink
تشکر کنندگان: marjani ، bayat_r ، Saeedv13 ، H-K ، HOME ، mohajer13 ، r_ent ، moesa7 ، 3rip ، tatoole ، mojtaba_k ، tandoreh
(2012-09-28 ساعت 13:07)loveusa نوشته:  ای خدا یعنی میشه من هم ویزا بگیریم. خدایا امروز دل همه منتظر‌ها رو شاد کن. نگزار امروز دل کس بشکنه. بخصوص ما مهاجر سرایی ها
دوست عزیز نگران نباش امیدت بخدا باشه ،مطمئن باش خداوند برای بنده هاش همیشه بهترین ها رو می خواد و اگر به صلاحت باشه حتما ویزات رو می گیری ، امیدت رو از دست نده و از خدا بخواد که بهترین سرنوشت رو برات رقم بزنه ، من الان دارم از توی پارک مطلب مینویسم و خواستم بگم اینجا هم دلم با بچه های سایت هست و تنهاشون نمی گذارم ، و انشاء ا.. امشب اینجا جشن شادی و سرور رو همگی با هم برگزار خواهیم کرد ، به ارسال ایمیلهاتون ادامه بدهید و اگر در آنکارا هستید ساعت 4 برید جلوی سفارت و از نمایندگی ایران ایر که جلوی سفارت هست و یک آقا فوق العاده مهربوون به نام آقا مجید هم اونجا هست می تونید کمک بگیرین ، منتظر خبرهای خوب شما می مونیم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: marjani ، loveusa ، frz61 ، daria ، H-K ، Saeedv13 ، MAHDI2012 ، hadiseh.t ، roeentan ، behina ، asxz ، mohajer13 ، ensan ، ariannbr ، r_ent ، moesa7 ، مهتاب - 2251 ، 3rip ، tatoole ، MPU ، mojtaba_k ، کیانا ، Hediyeh ، a.r.a.s.h1
من از 2013 یی ها هستم
به نظر من حتما جواب بیشترتون تا آخر امروز میاد
ولی چون امسال kcc کارهای عجیبی کرده احتمال داره تا چند روز بعد از 30 سپتامبر هم بهتون جواب بده مثلا کارهای عجیب kcc در امسال
1-برای تعدادی از 2013 یی ها بااینکه محل مصاحبه در فرم آنکارا بود به ایروان در فرم دوم تغییر پیدا کرد
2- قرار بود مرحله یدوم لاتاری 2013 ،2 اکتبر اعلام بشه ولی به 22 اکتبر تغییر پیدا کرد
......
پس دوستان نادیده ام امید
داشته باشید و موفق باشید
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
Dear Sir/Madam,
Best Regards

دوست عزیز من نگرانم از جمله" I don't have previous passport" برداشت کنند که شما منظورتون اینه که پاسپورت قبلیتون رو ندارین و ممکنه ازجمله بعدی هم که توضیح دادین مطلب رو کاملا نگیرن. پیشنهاد میکنم یه email دیگه هم در تایید قبلی با این متن بفرستین. البته اگر دوستان نظر اصلاحی داشتند لطفا فورا اعلام کنند
Dear Sir or Madam
Regarding my previous email, I write to emphasize that the presented passport is my first passport ever and I have never ever had any other passport also my only national ID is xxxxxxxxx. Please advise me if I should do something more.
Best regards
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
+++++++بچه ها این تاپیک باید با شادی بسته بشه+++++++
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: loveusa ، Saeedv13 ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، shima1364 ، renger008 ، houmanes ، daria ، ali234 ، frz61 ، r_ent ، moesa7 ، مهتاب - 2251 ، 3rip ، mojtaba_k ، پروا ، کیانا ، H-K
[/size][size=large]
باور کنید امروز میاد و همه خوشحال خواهیم شد....ایمان دارم که میاد
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
MAHDI2012*،lovelybugatti،H-K،sam11*،love usa

ما منتظر ویزاتون هستیم...... هیچ جا نمیریم همین جا هستیم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
[دوست عزیز loveusa

لطفا همونجور که MPU نوشته دوباره ایمیلی با متنی که این دوست محترم گذاشته بفرستید چون ممکنه واقعا سوء برداشت از ایمیلی که زدید به ضررتون تموم بشه .پس حتما متن MPU عزیز رو دوباره براشون بفرستید .براتون دعا می کنیم.
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
تشکر کنندگان: afs ، loveusa ، MPU ، Saeedv13 ، hadiseh.t ، daria ، asxz ، r_ent ، moesa7 ، 3rip ، mojtaba_k ، کیانا ، H-K ، Linspire
ما بچه های ۲۰۱۳ از ته دل واستون دعا می کنیم و امیدواریم تو این چندروز باقیمونده همه کلیر بشید. سفارت توی این چندوقته کارای عجیب غریب زیاد کرده و بعید نیست آخر سپتامبر پرونده ها بسته نشه و نوبت به همه برسه. دوستان امیدتونو از دست ندید و منتظر خبرهای خوب باشید.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
تشکر کنندگان: loveusa ، Saeedv13 ، hadiseh.t ، H-K ، roeentan ، MPU ، daria ، ali234 ، نازنین 932 ، itsmasoud ، ensan ، msi ، r_ent ، moesa7 ، مهتاب - 2251 ، 3rip ، mojtaba_k ، afshin4749 ، کیانا ، Linspire ، shatsi
(2012-09-28 ساعت 13:26)MPU نوشته:  
Dear Sir/Madam,
Best Regards

دوست عزیز من نگرانم از جمله" I don't have previous passport" برداشت کنند که شما منظورتون اینه که پاسپورت قبلیتون رو ندارین و ممکنه ازجمله بعدی هم که توضیح دادین مطلب رو کاملا نگیرن. پیشنهاد میکنم یه email دیگه هم در تایید قبلی با این متن بفرستین. البته اگر دوستان نظر اصلاحی داشتند لطفا فورا اعلام کنند
Dear Sir or Madam
Regarding my previous email, I write to emphasize that the presented passport is my first passport ever and I have never ever had any other passport also my only national ID is xxxxxxxxx. Please advise me if I should do something more.
Best regards

شما راست میگین. همین متنی رو که گذاشتین براشون فرستادم. از لطفتون بسیار سپاسگزارم. خدا اجرتون بده
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Saeedv13 ، MPU ، H-K ، پرنیان90 ، daria ، asxz ، mohajer13 ، r_ent ، honey62 ، moesa7 ، ehsan_ati ، 3rip ، کیانا ، Linspire

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان