کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستان به امید اینکه امشب خیلی خیلی خوشحال بشیم و دوست عزیزمون آقا سعید که من یکبار بیشتر ایشون رو ندیدم ولی به نظر من بسیار بسیار مرد پر انرژی و استواریه هم به جمع ما بپیونده و این شادی رو 100 % کنه و همه باهم راهیه ایالات متحده بشیم.

در نهایت تبریک بسیار زیاد به تمام دوستان 28 سپتامبری دارم درسته که من خودم 26 سپتامبری هستم ولی واقعا می گم که دوستان شاید من خودم توان این دو روز اضافی رو نداشتم و خیلی از شما ها آموختم که باید صبور بود.

یکی از دوستان هم نوشته بودن که ایمیل بدین تا بتونیم دوست بشیم و در فیس بوک باشیم :

ارسال ویرایش شد. دادن اطلاعات در فضای عمومی خلاف قوانین است.

امیدوارم که بتونیم دوستان خوبی برای هم در آینده باشیم .
تشکر کنندگان: etefag ، saeid111 ، H-K ، saljoogh ، msi ، asxz ، frz61 ، honey62 ، tatoole ، mohajer13 ، lovelybugatti ، daria ، r_ent ، behina ، moesa7 ، 3rip
با سلام به همه دوستان عزیز خیلی خیلی خوشحال هستم که این تاپیک با شادی بسته می شود و امیدوارم که این دوستیهای مانده گار ادامه داشته باشد و همینطور که اینجا دلگرم هم بودیم آنجا هم پشتبان و دستگیر هم باشیم از خانواده هامون جدا می شیم ولی در آن ور مرزها خانواده ای تشکیل بدیم بزرگتر قوی تر و منسجم تر که دلتنگیهامونو کمتر کنه و سختی مهاجرت رو آسونتر از خدای بزرگ می خواهم که همه به آرزوهای خود برسند و پله های موفقیت رو با سرعت بیشتر طی کنن یادمون باشه که همیشه برای همدیگر دعا کنیم تا در کنار برآورده شدن آرزوی دیگران ماهم به مقصد و آرزوی خود برسیم
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: etefag ، کیانا ، saeid111 ، H-K ، SH1A2R3 ، msi ، sima s ، tandoreh ، honey62 ، mohajer13 ، arman_m ، lovelybugatti ، daria ، behina ، MAHDI2012 ، moesa7 ، 3rip ، a.r.a.s.h1
سلام به همه دوستان مهاجرسرایی
الان اومدم تو سایت که ببینم وضعیت کلیرنس چطوره. وقتی اینهمه هورا رو دیدم واقعا نتونستم خودمو کنترل کنم و اشکهام سرازیر شد. خدا رو شکر که اختتامیه تاپیک کلیرنس 2012 با شادی همه دوستان انجام میشه. البته همگی منتظر آخرین هورای بوگاتی عزیز هستیم.
آقا مهدی من خیلی منتظر کلیرنس شما بودم و هر بار به این تاپیک میومدم اول از همه دنبال اسم شما بودم. خیلی تبریک میگم به شما و به همه کلیر شده های عزیز.
هههههههههووووووووورررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: etefag ، به گل ، saeid111 ، H-K ، SH1A2R3 ، msi ، raham ، asxz ، tandoreh ، frz61 ، honey62 ، mohajer13 ، arman_m ، payan ، kasrafo ، daria ، r_ent ، behina ، MAHDI2012 ، Saeedv13 ، moesa7 ، 3rip ، کیانا ، a.r.a.s.h1
خیلی خوشهالم که همه دوستان کلیر شدن هورا+++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: به گل ، etefag ، H-K ، saeid111 ، محمد2012 ، msi ، tandoreh ، frz61 ، SH1A2R3 ، honey62 ، arman_m ، behina ، moesa7 ، 3rip
چه داستانی داشت این 2012 امسال ولی به خیر گذشت به همه دوستان تبریک میگم
lovelybugatti عزیز امیدوارم در بقیه مراحل زندگیت موفق باشی
جا داره یادی از بچهایی کنیم که مرحله اول قبول شدند و لی بعد نتیجه ها باطل شد امیدوارم همشون موفق باشند
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
سلام دوستان عزیز
الان از یکی از همکارانم شنیدم که چون من الان دو هفته است که سرکار نرفته ام نشسته اند و جلسه گرفتند و منو به حراست معرفی کردند..و یک هفته رو هم برام غیبت رد کرده اند..امیدوارم به خیر و خوشی تموم بشه اگر نشد هم همه شما دوستان گلم را دعوت میکنم به شهر من (گل وبلبل) تشریف بیارید و همه باهم به ریش این رییس بانکمون(که تو این مدت استرس زیادی به من و خانواده ام وارد کردند) باهم بخندیم...
وعده ما:دوشنبه.شهرگل وبلبل.بانک ..... ساعت 7:00 صبح
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
سلام به همه همسفرهای خوبم که بیش از یکسال با همه دلهره هاش و شادیها و انتظار کشیدنهاش همه با هم مثل یک خانواده بزرگ بودیم.
من واقعا خوشحالم که امسال خدا دل همه رو شاد کرد و بازمانده ای نداریم .
صمیمانه ا زصمیم قلب و از شهر ایرواین به همه دوستان گل تبریک میگم و اینده ای زیبا و پر از موفقیت برای همتون ارزومندم.
ارادتمند همتون

شایرا
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
(2012-09-29 ساعت 00:43)daria نوشته:  اینجور که از شواهد بر میاد امسال فقط یک بازمانده داشتیم. کاش لاولی بوگاتی هم فردا که پاسپورتش به دستش میرسه ویزا داشته باشه. ولی هرجور حساب کنیم امسال یکی از بهترین سال ها بود و فکر کنم رکورد ویزا گرفتن رو شکوندیم. به همه دوستان ویزا گرفته به خصوص دقیقه نودی ها تبریک میگم و امیدوارم همیشه تو زندگی موفق باشید. واقعا تجربه جالبی بود تجریه در کنار شما بودن و نگرانی کشیدن برای تک تک اعضا و خوشحالی با شنیدن هر هورا. به جز پایان خوش که رسیدن به ویزا (هدف اصلی) بود، خود مسیری که طی کردیم هم بدون شک زیبا بود و دست آورد هایی داشت مثل کسب تجربه های جدید و پیدا کردن دوستانی که جزئی از ادامه زندگیمون خواهند بود (که حتی از گرفتن ویزا هم برای من بهتر و ارزشمند تر بود.) من همچنان به مهاجرسرا وفادار میمونم و امیدوارم با در اختیار دیگران قرار دادن تجربه هام بتونم کمی از دینم رو ادا کنم.
دوستاي خوبم ، بهترين ها ، همراها همسفرا..........خدا رو شاكرم واسه اين تقديري كه نصيبمون كرد. با اين كه يه عزيزي بهم گفت فكر نكن اين لاتاري حتماً خيره ، ولي باز هم صد ها هزار بار سجده شكر فقط به خاطر اين راهي كه طي كرديم.خوب ما اول جدوليا خيلي وقته از تب و تاب افتاديم و زندگيمون به يه شكل ديگه شده ولي باورتون نميشه....اسم آنكارا براي من لذت بخشه فكر نميكنم توي عمرم سفر غير تفريحي به اين زيبايي داشته باشم. به خاطر همين هميشه پيگير سفرنامه ها و به طبع كليرنس ها بودم و الان ميگم خدا رو شكر كه برگه آبي گرفتيم و اين راه برامون امتداد پيدا كرد. عزيزانم براي شادي تك تكتون خوشحالم "از اعماق وجودم" براي lovely bugati دروغه بگم ناراحت نيستم حرفاي هيچ كس هم نميتونه الان براي ايشون مرهم باشه. ولي اميدوارم قسمت ايشون ادامه تحصيل تو كشورهاي بهتر از U.S. از جمله كانادا و استراليا باشه .يا اصلاً همين بغل گوشمون اروپا......به خدا هر كي رفته و شما كه ميرين ، وقتي برسين به بلاد كفر تازه معني اونور دنيا رو ميفهمين(اينقدر كه دوره Sad( ). به خدا اروپا از اين جهات خيلي عاليه. 4 ساعت تو طياره ميشيني ميرسي. تو مايه هاي تهران-اصفهان.
به هر حال از همه همه همه تشكر ميكنم كه تو مرحله هاي مختلف يار و غمخوار هم بوديم. باهم خوشحال شديم با هم ناراحت شديم به هم استرس داديم به هم اميد داديم. خلاصه كه قبولي لاتاري و پشت سر گذروندن اين سال پر پيچ و خم براي همتون فرخنده باشه!!!!!. و به شكرانش هيچ وقت سپاسگذاري از پروردگار يادتون نره. خوش بحال 2013 ايها كه 1 سال قراره اين انتظارات شيرين رو بكشن
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخار 2012
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخار مهاجر سرا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخار مديران
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخار مغز متفكري كه موسس اين سايته.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
به پایان آمد این دفتر، حکایت همچنان باقیست (برای ما 2013 ایها)
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: tandoreh ، raham ، sayeh_m ، lilistar ، asxz ، sima s ، H-K ، frz61 ، Szsanazsz ، honey62 ، IN.USA@2013 ، daria ، ensan ، mojtaba_k ، loveusa ، etefag ، r_ent ، opayamani ، moesa7 ، Saeedv13 ، 3rip ، a.r.a.s.h1 ، sharmin66 ، rezagh ، گل نهال
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدايا شكرت
آخه من هورامو گذاشته بودم آخر كارSmileمنم به نوبه خودم به همه دوستان دقيقه نودي تبريك ميگم و خيلي خوشحالم كه همه به ارزوشون رسيدن.و از همه دوستان خوبم كه اطلاعات ارزشمندي رو در اختيارم گذاشتن خيلي ممنونم.اميدوارم همگي زندگي خوبي رو پيش رو داشته باشيم.
تشکر کنندگان: msi ، asxz ، etefag ، bayat_r ، H-K ، frz61 ، SH1A2R3 ، honey62 ، mohajer13 ، arman_m ، lovelybugatti ، kasrafo ، daria ، mojtaba_k ، behina ، opayamani ، moesa7 ، afshin4749 ، zavieh ، 3rip ، a.r.a.s.h1
سلام به همه دوستان گل 2012
تبريك بابت كلير شدن همه . راستش من از 2013 ها هستم البته خودم كه نه خواهرم برنده شده . هر روز به سايت سر ميزدم و اين قسمت clearance بچه هاي 2012 را ميخوندم و مثل همه بچه ها استرس داشتم الان خيلي خوشحالم كه همگي clear شدند و ويزاشونو گرفتند . خيلي خيلي خوشحالم . انگار كه اعضاي خانواده خودم ويزا گرفته اند . اميدوارم كه در تمام مراحل زندگي موفق باشيد .
تشکر کنندگان: msi ، asxz ، sima s ، etefag ، bayat_r ، H-K ، به گل ، frz61 ، tandoreh ، ali234 ، SH1A2R3 ، honey62 ، mohajer13 ، arman_m ، kasrafo ، daria ، ensan ، mojtaba_k ، opayamani ، Saeedv13 ، afshin4749 ، 3rip ، a.r.a.s.h1 ، rose_2000
(2012-09-28 ساعت 22:59)lovelybugatti نوشته:  شرمنده من الان بيرونم با دوستاي تركم اومدم ازشون خدافظي كنم نميتونم زياد بنويسم ولي همين قدر بدونين من راضي نيستم بخاطر فقط من شادي نكنين اينم به افتخار همه كلير شده ها
هورااااااااااااااااا

Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، H-K ، honey62 ، tatoole ، etefag ، arman_m ، payan ، kasrafo ، lovelybugatti ، daria ، nahid.t ، mohajer13 ، r_ent ، opayamani ، moesa7 ، 3rip ، rezagh ، soli asali
دوستان عزيز به همگي نبريك ميگم . خيلي خيلي خوشحال شدم كه ديدم همگي كلير شديد. هميشه موفق باشيد. و مهاجر سرا را فراموش نكنيد
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: H-K ، honey62 ، sima s ، etefag ، kasrafo ، mojtaba_k ، tandoreh ، moesa7 ، 3rip
منم به نوبه خودم به همه شما دوستای عزیز تبریک می گم امسال یه سال فراموش نشدنی واسه همه ما بود. هم لحظه های خوب داشتیم هم لحظه های بد و پراسترس ولی با پایان خوبش همه اون لحظه های بد فراموش شدن. برای تک تک شما بهترین هارو آرزو داریم امیدوارم هرجا که راهی هستید واستون بهترین موقعیت ها را به همراه داشته باشه و همیشه مثل این روزها شادو پر انرژی باشید.Smile
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: H-K ، mohajer13 ، sima s ، hadiseh.t ، etefag ، arman_m ، daria ، ariannbr ، frz61 ، tandoreh ، opayamani ، moesa7 ، Saeedv13 ، 3rip ، afshin4749
سلام - من 3 ماه است که جواب کلیرم را گرفته ام ولی هر روز اینجا سر میزدم تا از دیدن کلیرنس دوستان خوشحال بشم . امیدوارم با بسته شدن این دفتر و باز شدن دفتر جدید همه آنهایی که بار سفر را بسته اند به خوشی به مقصد رسیده و شروع جدید خوبی داشته باشند . در اولین مهاجرت من ( 11 سال قبل ) دوستی این شعر را برای من خواند .
به کجا چنین شتابان گون از نسیم پرسید
به هر آن کجا که باشد به جز این سرا سرایم

سرای جدید مبارک
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان