موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با درود فراوان خدمت دوستان گلم
خیلی خوشحال شدم که بالاخره اکثر دوستان کلیر شونو دریافت کردن.به همشون تبریک میگم و واسه همشون آرزوی خوشبختی میکنم.
امیدوارم دفعه بعد که اومدم تو این تاپیک ،کسی از دوستان نگه من هنوز منتظرم
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
میگن دعا تقدیر رو برمیگردونه....
بچه ها واسه این دوست گلم کاش قسمت میشد همتون فقط یک بار این گل پسر رو ببینیدش ..امروز که من داشتم سکته میکردم این سعید گل همش میخندید..امشبم تا 11:30 با هم بودیم...با دوستای سعید.. جاتون خیلی خالی بود این جشن هم سعید تدارک دیده بود چون می خواست از دوستاش خداحافظی کنه برگرده ایران .5 ماه اینجا با این وضعیت منتظر این روز بوده که نتیجه بگیره...
ولی مثل اینکه میخواد دست خالی برگرده و بره سربازی تو ایران ..من خودم دیدم که امروز چقدر مادرش نگران بود و چقدر از ایران زنگ می زد وناراحت بود ولی سعید با خوشرویی به مادرش دلداری میداد..کیس سعید با همه کیس ها فرق داره اون یک استثناست..نمیخوام زیاد بنویسم اگه خودش فرصت کنه یه روزی همه چیزو واسه همه خواهد نوشت..میخام بگم که خدایا دل هیچ مادری رو نشکون..خدایا جواب نذر و نیاز های مادر سعیدمون رو بده
پس همه با هم امشبو واسش از ته دل دعا میکنیم و خالصانه میخوایم که فردا یو پی اس پاس رو با ویزا به سعید گل بده..
الهی آمییینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کیست در گوش که او میشنود آوازم یاکدام است سخن میکند اندر دهنم
کیست در دیده که از دیده برون می نگرد یا چه جانست نگویی که منش پیرهنم
تا به تحقیق مرا منزل و ره ننمایی یکدم آرام نگیرم نفسی دم نزنم
می وصلم بچشان تا در زندان ابد از سر عربده مستانه بهم درشکنم
من به خود نامدم این جا که به خود باز روم آن که آورد مرا باز برد در وطنم
تو مپندار که من شعر بخود می گویم تا که هشیارم و بیدار یکی دم نزنم
شمس تبریز اگر روی بمن ننمایی والله این قالب مردار بهم درشکنم
از اینکه دوستان عزیز کلیر شدند خوشحال شدم و لاولی عزیز هم فردا کلیر میشه.
همه شما را دوست دارم
Sinswimer
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
[حسین عزیز خبر ویزاتون خوشحالمون کرد
دیگه خانواده مون شما رو میشناختن مامانم میپرسید اون دوستتون که عروسی خواهرشه چی شد!!!
لاولی عزیز تا اومدن پاستون صبر میکنیم این همه صبر کردیم اینم روش. میگن دعا تقدیر رو برمیگردونه...
براتون بهترین ها رو ارزو میکنم.
ممنونم دوست عزیز.ممنون ازینکه روزهای آخر.لحظات سخت و طات فرسای آخر هم به یاد منو ودوستانم بودید انشاالله که در تمام مراحل زندگیتون درکنار خانواده محترمتون موفق و سلامت باشید..از مادرتون تاج سر همه ماها هم به خاطر دعاهاشون تشکرکنید و بگید برای سعید عزیز(لاولی بوگاتی مهربون)دعا کنند.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
امروز اومدم دیدم سایت آپدیت شده و 28 نفر از دوستان کلیر شدن. تبریک به همه و امیدوارم همواره با صبر و شکیبایی به درجات عالی در زندگیتون برسین
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ..خدایا شکرت
[/quote]
آقایH-K شما که همهٔ ما رو نصفه عمر کردید تا کلیر شدید،خیلی تبریک میگم،دوستان من این همه خبرهای خوب را به فال نیک میگیرم و امیدوارم که این همینطوری برای بچههای ۲۰۱۲ ادامه پیدا کند...
[/quote]تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم امروز دیگه دختر 8ساله من هم دست به دامان خدا شده بود وبراتون دعا میکرد خلاصه این چند روز آخر خوب اشک ما رو در آوردید
[/quote]
ممنون دوستان گلم..ببخشید بخدا.اگه ناراحتتون کردیم ببخشید..چون راهی نداشتیم دستمان به جایی بند نبود میومدیم اینجا خالی می شدیم..باز هم ممنون از لطف همتون..انشاالله که همیشه سالم باشید.
دست دختر گلت هم از راه دور میبوسم وبرایش آرزوی سلامتی و تندرستی زیر سایه پدر و مادر مهربونش دارم..
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک خدمت تمام عزیزانی که دقیقه 90 ویزا گرفتند
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-29 ساعت 07:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-29 ساعت 07:41 توسط MAHDI2012.)
(2012-09-29 ساعت 01:41)funnybluesolea نوشته: فقط لاولی بوگاتی مونده...
من از نزدیک خدمت این دوست گرامی رسیدم و امیدوارم این دوست خوبمون هم ویزا روی پاس اش خورده باشه و براش ببرن هتل.یکی از دوستان آقای ها......که با ما فوریه مصاحبه داشتند و هنوز تا روز 28 کلیر نشدند صبح 28 پاس را با ویزا بردن هتل و تحویل دادند.ایشان می گفت حصرت دیدن کیس مون که کلیر شدیم و وارد کردن شماره ups به دلمون موند...به ایشان و خانواده محتر مشون هم تبریک می گم .کیس ایشان هم 20xxxx بود.
(2012-09-29 ساعت 04:51)afshin4749 نوشته: سلام دوستان عزیز ،
بسیار خوشحالم که جدول برندگان امسال ، مثل سال گذشته مملو از بازماندگان نبود . بسیار شاکر خداوند متعال هستم که در این سال کارنامه خوبی در 2012 داشتیم . به استثنای چند تن از دوستان که در ابتدای راه ریجکت شدن ، ما کسی رو نداشتیم که بازمانده باشه . لاولی بوگاتی هم تا فردا وقت داره و امیدوارم که ایشون هم با دعای خیر تازه کلیر شده ها و سایر دوستان موفق به اخذ ویزای خود بشه . برای منی که جدول 2011 هنوز برام یه کابوسه ، با دیدن جدول 2012 کلی آرامش خیال نصیبم میشه . میخواستم همینجا از احسان عزیزم بخاطر زحماتش در تشکیل جدول 2012 در یک نگاه تشکر ویژه کرده باشم و برای ایشون از خداوند طلب موفقیت روز افزون کنم .
از فروزن مایند عزیزم هم تشکر ویژه دارم که در تمام مدت یار و پشتیبان همه دوستان و همسفران 2012 بودن .
یکسال گذشت ، و یه 30 ام سپتامبر دیگه سپری شد . 2012 سال عجیبی بود برای همین خلاصه ای از این سال رو با وقایعش خدمتتون عرض میکنم .
1 - ثبت نام شروع شد و خیل عظیمی از دوستان و هموطنان با امید به قبولی در این ماراتون بزرگ شرکت کردند . سوالات زیادی مطرح شد و پاسخهای بسیاری با موشکافیهای بسیار و دقت دوستان با تجربه ام ارائه گردید .
2 - قرعه کشی انجام شد و بسیاری از شرکت کنندگان قبول شدن و کلی هم خوشحالی و ولوله مهاجرسرا رو پر کرد !!!! اما و اما ناگهان ورق برگشت و بعلت اشتباهاتی که در فرایند 2012 رخ داده بود نتایج باطل اعلام شد و دوستان قبول شده در بهت و حسرت منتظر نتایج بعدی شدند .
3 - تاپیک سنگ صبور ایجاد شد و کلی از اعضا چه در اعتراض و چه در اعتدال و چه در خوشحالی مطالب زیادی در این خصوص پست کردن و منتظر آینده شدن .
4 - نتایج اعلام شد و دوستان جدول 2012 ای که شاهدشادیها و استرسهاشون از جمله خود بنده بودم برنده شدن و کارها برای یه ماراتون بزرگ آغاز شد .
5 - تاپیک های 2011 دقیقاً با همون مفاهیم و موضوعات به سال 2012 انتقال یافت و همه شروع به کسب تجربه و انتقال داده های موثر کردن .
6 - بچه های 2011 در تب و تاب مصاحبه بودن و با همین وضعیت فعلی ما دست و پنچه نرم میکردن و در کش و قوس کلیرنس بودن که بعضی از ما از جمله خود بنده بیشترین فعالیتم رو در اون راستا متمرکز کردیم .
7 - کارنامه غمناک 2011 ایها با اون وضعیت ارائه شد و کلی از دوستان عزیزمون از گرفتن ویزا محروم شدن و غم و غصه سراسر مهاجرسرا رو گرفت . اما این تازه آغازی برای 2012 ایها بود . چرا که همچین روزی رو برای خودشون هم در خیال مجسم میکردن !!! وای که چه وحشتناک بود و شکر خدا که چقدر زیبا تموم شد .
8 - از بین شما دوستان و بعضاً همسفران مصاحبه و دریافت ویزای خودم ، مدیرانی کارآمد انتخاب شدن و مهاجرسرا رو روحی تازه بخشیدن .
9 - بسیاری از دوستان بر خلاف تصور ویزای یکضرب گرفتن و شکر خدا بدون استرس ادامه راه رو تا رسیدن به آمریکا تجربه کردن .
10 - آرام آرام کلیرنسهای بچه ها با مدت زمانی غیر قابل تصور و اندک اعلام میشد و شادی سراسر این تاپیک رو میگرفت .
11 - بسیاری از این دوستان از نزدیک با یکدیگر آشنا شدن و چه بسا بسیاری هم همسفر و یک ایالت و یک مقصد شدن . که برای من این موضوع بسیار بسیار دلپذیر و خوشایند بود .
12 - روح همکاری و صمیمیت کم کم تمام تاپیکهای 2012 رو گرفت و یخ خیلی از دوستان هم باز شد و گرمای اون کل مهاجرسرا رو گرفت .
13 - بچه های 2013 هم بی نصیب از این گرما نبودن و الطاف بسیاری از این عزیزان نیز نصیب بچه های 2012 گردید .
14 - خوشبختانه در این سال ، ما کمترین چالش و درگیری رو در این سال داشتیم و این خودش نقطه عطفی بود در تاریخ مهاجرسرا . دوستانی هم که گاهاً کم لطفی میکردن ، خود بخود دست از ایجاد این نوع چالشها کشیدن و رفتند .
15 - فرجام 2012 ایها ، فرجامی خوشایند و کارنامه اونها ، کارنامه ای درخشان در طی سالهای عمر مفید مهاجرسرا گردید .
و در نهایت ؛
امسال هم گذشت . مثل سالهای گذشته . اما آنچه که باقی موند ، همون حس همکاری و هورا کشیدنهایی بود که برای کمک به روحیه دوستان آخر جدولی ، اونم توسط کسانی بود که مرحله پایانی این ماراتون بزرگ رو پشت سر گذاشته بودن و ویزاشون رو گرفته بودن و بعضاً هم مثل خود بنده رخت سفر هم بر بستند و اومدن آمریکا . و چه پسندیده است رفتار کسانی که تا آخرین نفر کاروان مهاجرسرا در 2012 یار و یاور بودن . من شخصاً هرگز ، حتی با وجود وارد شدنم به آمریکا ، نگفتم من که خرم از پل گذشت !!! منو همه شما موندیم و با هم هورا کشیدیم و با هم شادی کردیم .
خدا رو سپاس که بخوبی گذشت .
ممنونم از کادر مدیریت و افراد فعال و تک تک اعضای محترم مهاجرسرا چه اونایی که نفرات اول این ماراتون بزرگ شدن و چه اونایی که در آخر موفق و سربلند از این آزمون سخت بیرون آمدن .
همه سخیتها تموم شد !! این فروم از یکشنبه بسته میشه و فقط خاطراتش توی ذهنها میمونه . برای همین ؛
دوستان خوبم مهاجرسرا رو فراموش نکنید
قربون مرام همتون که انقدر با صفا و با محبت بودین .
امیدورام روزی برسه که همه شما رو در این بلاک کفر ملاقات کنم .
راستی یه پیشنهاد دارم ، برای اینکه با چهره هم آشنا بشیم ، بیاید به واسه ایمیل به هم پیغام بدیم و توی فیس بوک همدیگه رو اد کنیم و از این به بعد بیشتر با هم آشنا بشیم .
همتون به تمام معنا آقا و خانوم هستید .
برای همین و بخاطر این موفقیت ؛
هوووووووووورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
قربون همه شما و خدمتگزار مهاجرسرا - afshin4749
سلام ممنون از زحمات شما و بقیه دوستان .فقط دلم گرفت وقتی نوشتید یکشنبه این تایپیک بسته می شه .
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
برای همه خیلی خوشحالم و تبریک میگم و آرزوی موفقیت برای همه دارم و مطمئنم که برای لاولی بوگاتی عزیز هم خداوند فرصت های بهتری در آینده سر راهش قرار خواهد داد .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من خیلی وقتا که به این تایپک سر میزدم به خاطر خیلی چیزا بغض گلومو می گرفت اما دوبار گریه کردم یه بار وقتی که کلیر شدنمو با ستاره دیدم و یه بارم الان برای لاولی بوگاتی عزیز.
خالق من بهشتی دارد ... نزدیک ، زیبا و بزرگ
و دوزخی دارد ... به گمانم کوچک و بعید ...
و در پی دلیلی ست که ببخشد ما را
گاهی به بهانه یک دعا در حق دیگری
شاید امروز آن روز بی دلیل است ...
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه دوستان خوب وعزیزمهاجرسرا خوشحالم که امسال کارنامه خوبی رو از خودمون به جا گذاشتیم ، انشاءا... زندگی در دنیای جدید برای همه موفقیت آمیز باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه دوستان کلیر شده ....امیدوارم در مراحل بعدی هم موفق و شاد باشید.
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
و ...................... زندگي ادامه دارد - چه با ويزا چه بي ويزا- مهم داشتن هدف و تلاشه- زنده باد هممون -
2013AS3xxx- ابوظبی