موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
من كه اصلاً دلم نمي ياد از اين تاپيك برم بيرون
تا 1 اكتبر هم همين جا هستم...
اميدوارم كه lovelybugatti عزيز هم پاس ويزا خورده به دستش برسه...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
به همه تبریـــــــــــــک میگم، خیــــــــــــــلی خیــــــــــــــــــــلی واسه همتون خوشحالم، مخصوصا love usa .
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-28 ساعت 21:29)3rip نوشته: واقعا امروز یکی از روزهای خوب زندگی همه ماها بود, از خدای خودم ممنونم که این موقعیت رو توی این مرحله از زندگی و در سن خیلی کم جلوی پام گذاشت. هم به آرزوم رسیدم و هم خیلی تجربه کسب کردم و خیلی درسها گرفتم. من و آقا مهدی و فکر میکنم cmbt عزیز شرایطمون یکسان بود و هر سه کاردانی داشتیم و پیش دانشگاهی نداشتیم. منم واسه کلاسای پیش دانشگاهی اسم نوشتم رشته علوم انسانی رو انتخاب کردم. واسه اینکه بهتر بدونید تا پیارسال پیش دانشگاهی گرفتن خیلی آسون بود و مدرسه های بزرگسالان به راحتی آب خوردن نمره میدادن, اما از پارسال قوانین عوض شد و تمام امتحانات رفت زیر نظر مستقیم آموزش و پرورش و فقط 5نمره دست مدرسه بود و قبول شدن خیلی سخت بود. من که چیز زیادی از دیپلم گرفتنم نگذشته بود خیلی واسم خوندن درسای پیش دانشگاهی سخت بود و ترم اول درس ریاضی و عربیش رو افتادم و ترم دوم هم اصلا نرفتم امتحان بدم, دیگه جا زده بودم و به خودم گفتم با همین کاردانی میرم مصاحبه و اگه قبول کردن که خیلی خوبه اگه قبول نکردن هم قیدشو میزنم که خدارو شکر آفیسر اصلا در مورد پیش دانشگاهی چیزی ازم نپرسید و همون کاردانی رو قبول کرد. با این شرایط وقتی دیدم آقا مهدی نشستن و درسا رو خوندن و امتحان رو قبول شدن بهتر از همه میفهمم که چه سختی کشیدن و چه کار بزرگی کردن. آقا مهدی من از شما دوتا درس بزرگ گرفتم , اول اینکه باید واسه چیزی که میخوام بجنگم و دوم اینکه همیشه صبر داشته باشم و نا امید نشم. بهتون تبریک میگم همشهری خوبم, فرزندانتون باید به شما افتخار کنند و در آینده همیشه یادشون باشه که شما چه لطف بزرگی در حقشون کردید. اگر روزی پدر شدم دوست دارم مثل شما صبور و سختکوش باشم و واسه آینده بچه هام بجنگم. مطمعنم در آمریکا هم به همین اندازه تلاش میکنید و موفق میشید و مسلما شما بیشتر از همه ماها قدر این موقعیت را میدونید
سلام به دوست گلم .در حقیقت هر آنچه من داشته ام از وجود شما دوستان و تجربیات شماست .از تک تک شما دوستان مهربانم که قدم به قدم با من بودید تشکر می کنم.موفق باشی
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه دوستان خوب وعزیزمهاجرسرا خوشحالم که امسال کارنامه خوبی رو از خودمون به جا گذاشتیم ، انشاءا... زندگی در دنیای جدید برای همه موفقیت آمیز باشه
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
فقط لاولی بوگاتی مونده...
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
چند توصيه واسه 2013
من كلا حس و حاله نوشتن سفرنامه 6 ماه رو ندارم.شرمنده.
بهترين توصيه من عضويت تو سايت
www.couchsurfing.org
هستش. مخصوصا واسه كساني كه ميخوان زياد تويه شهري بمونن تو مهموني هاشون ميتونين شركت كنيد تو برنامه هاشون حتي ممكنه بتونيد مجاني خونشون بمونيد و از همه مهمتر دوست پيدا كنيد. مزاياش غيرقابل شمارشه.
واسه كاهش هزينه خوابگاههاي دانشجويي ازاد عالي حتي ميتونين واسه يه هفته هم اجاره كنيد ازشون واسه مجردا عالي شبي 20 تا 25 ليره ولي اگه كل ماه بمونيد ارزون تر ميشه.
واسه خريد مايحتاج مثل اب و نوشابه و.. به ترتيب
BIM Killer MIGROS
خريد كنيد اب 5 ليتري 1.5 تله است واسه رفتن به رستورانها نه همشون نوشابه دوغ با 1/5 قيمت از فروشگاههايي نام بردم بخريد و باخودتون ببرين البته همشون نميشه اين كار كرد.
جاي ابله به دكتر نشون نديدن دكتر گفت ايرانيا فكر ميكنن من حاليم نيست كه اين كار رو ميكنن
اينقدرم پول مفت به هتل نديدن اگه تو سايتي كه نام بردم عضو باشين ميتونين هميشه با كمي شانس يه ميزبان مجاني واسه خودتون پيدا كنيد واسه اقامتهاي كوتاه حتي ميتونين هم خونم توش پيدا كنيد
اون بسيار معروف و پركاربرده.باورتون نميشه يه لهستاني فقط با 250 ليره كل تركيه رو با كمك اين سايت گشته بود
اميدوارم به دردتون خورده باشه.
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
عرض ارادت خدمت همه دوستای عزیز و محبوب, خیلی از دیدن شادی و ابراز احساسات شما خوشحال شدم,
دیدن این همه شادی باعث انبساط خاطر میشه.
ضمنا" مطمئن هستم که دوست عزیزمون lovelybugatti فردا کلیر میشه.
به همه دوستان عزیز و ارجمند تبریک میگویم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیشناسم آقای بوگاتی رو ولی خدایی دیگه تو این چند ساعت از تبریک و هورای هیچ کس خوشحال نشم
میدونم هیچ حرفی نمیتونه احساس شما رو عوض کنه و کاملا درکتون میکنم چون تمام این مدت خودم نا امیدانه تو فکر همین اتفاق و همین شرایط برای خودم بودم
امیدوارم تو برندگان اکتبر برای لاتاری 2013 اسمتون باشه
تنها چیزی که ممکنه در حال حاضر خوشحالتون کنه
و صادقانه از صمیم قلب باهاتون هم دردی میکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به دوست و هم اطاقی خوبم (آقا رضا)بابت گرفتن ویزا تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشند.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-29 ساعت 02:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-29 ساعت 16:55 توسط hadiseh.t.)
دوستان عزیز به همه دوستانم تبریک میگم من 4 ماه در کنارتون بودم باشادیتون شاد شدم وبا ناراحتیتون غمگین ولی در حال حاضر میخوام مطالبی رو بگم که امیدوارم به دوستان بعد از ما کمک کنه
پروسه کلیرنس شاید به نظر سخت میاد ولی تجربه ثابت کرده دوستان بین 10 روز تا 90 روز کلیر میشن واکثر دوستان 40 تا 60 روز کلیر میشن این پروسه نباید باعث بشه شما نامید بشید چون در نهایت 99% دوستان کلیر میشن
دوم اینکه فرم 9 سوالی به نظر من باعث میشه دوستان زودتر از معمول کلیر بشن ویه نوع شفاف سازی هستش در مورد کیس شما.
سوم اینکه من از بعضی از دوستان شنیدم که کسانی که اسمشون عربی هست دیرتر از باقی دوستان کلیر میشن ومشکل ساز میشه که چیزی که به من ثابت شد اینه که اصلا اینطوری نیست به طور مثال اسم همسر من محمد بود وسید هم بودن وحتی میتونم بگم که اسم وفامیل همسر من از 5 قسمت تشکیل میشد که یه اسم فامیل طولانی بود وما 44 روزه کلیر شدیم
نکته دیگه ای که باید بگم اینه که سربازی در سپاه هم باعث طولانی تر شدن مرحله کلیرنس نمی شه همسر من معاف بودن ویکی از دوستانم سربازیشون در سپاه ایشون زودتر از ما کلیر شدن پس از سربازی سپاه اصلا نترسید این یه امر بدیهی که سربازی در ایران اجباریه وسفارتم به این موضوع واقفه.
نکته دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که ازتون خواهش میکنم مدارکتون را کامل روز مصاحبه ببرید وبهتره که نقص مدرک نخورید چون نقص مدرک باعث میشه پروسه کلیرنس طولانی تر بشه وحداقل 15 روز قبل از مصاحبه مدارکتون رو حتما فرستاده باشید هر چه زودتر بهتر
از ایمیل زدن وزنگ زدن به سفارت تو روزای اخر غافل نشید این باعث می شه اونا بدونن که شما پیگیر کاراتون هستید.به خصوص تو روزای اخر هر روز ایمیل بزنید.
امیدوارم مطالبم تونسته باشه به شما کمک کنه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :