کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام به همگی یک سوال دیگه دارم Big Grin
می خوام بدونم اونایی که ویزا گرفتن تاریخ انقضای ویزا که میگن شش ماهه از زمانی که ویزا رو میگیرید هست یا تا زمان پایان مدیکال
خیلی حیاتیه لطفا به من بگیدRolleyesRolleyesRolleyes
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، ghorbat
(2012-04-03 ساعت 16:14)armtin نوشته:  سلام به همگی یک سوال دیگه دارم Big Grin
می خوام بدونم اونایی که ویزا گرفتن تاریخ انقضای ویزا که میگن شش ماهه از زمانی که ویزا رو میگیرید هست یا تا زمان پایان مدیکال
تاریخ انقضای ویزاتون شش ماه پس از آزمایشاتتون هستش و ربطی به زمان صدور ویزا نداره.اگر خیلی از تاریخ آزمایشاتتون گذشته باشه میتونین قبل از گرفتن ویزا دوباره برین مدیکال تست.اصلا مشکلی نداره و گیر هم نمیدن.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، armanbala ، ghorbat
سلام من یک سوال داشتم.
اگر در دوران کلیرنس کیسی باردار باشه باید به سفارت اطلاع بده؟ این اطلاع رسانی تاثیری روی کلیرنسش داره؟ اخه اگر ویزا را بخواهند دیر بدهند یعنی تا اخر سپتامبر دیگه اجازه پزشکی پرواز ندارم؟ به نظر شما چه باید کرد؟

شماره کیس:2012as21xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:Jan.
تاریخ مصاحبه:Feb.
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
(2012-04-02 ساعت 22:59)armanbala نوشته:  دوستان عزيز
بنا به وظيفه هميشگي بنده يه دهن آواز ميخونم كه ايشالله ديگه اين دوران كليرنس دوره ما به پايان برسه و اين چند نفر دوستان كه از همسفران عزيزم هم هستند تا آخر هفته كلير بشند و بدونيد براي آخر دوهفته بعد من ميرم ويزا بگيرم از خدا ميخوام كاري كنه كه همسفرام هم با من بيان و سفر آخر هم كه تا سه نشه بازي نشه بريم باهم آمريكا

آسمون به اون گپي گوشش نوشته
هر كي كيسش آبيه جاش تو بهشته( آمريكا)
اي عزيز جونوم اي عزيز آفيسر
بيا بكن كلير ما رو
جون مادرت لفتش نده

با عرض شرمندگي مصرع آخر رو قافيه جور نيومد چون خواستم يه جون مادر بندازم كه ديگه حرفي روش نباشه
ما که حالا حالا باید تو صف باشیم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(2012-04-03 ساعت 16:48)roghiyeh نوشته:  
تاریخ انقضای ویزاتون شش ماه پس از آزمایشاتتون هستش و ربطی به زمان صدور ویزا نداره.اگر خیلی از تاریخ آزمایشاتتون گذشته باشه میتونین قبل از گرفتن ویزا دوباره برین مدیکال تست.اصلا مشکلی نداره و گیر هم نمیدن.

ببخشید این خیلی یعنی چه مدت از مدیکال گذشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: armanbala ، M_star1316 ، ghorbat
خیلی ممنون از پاسختون
حالا یک سوال دیگه اگر مثلا 5 روز مانده به پایان مدیکال بری آمریکا بعد از تمام شدن دوران مدیکال از آمریکا پرتت میکنن بیرون (در صورتی که هنوز گرین کارت به دستت نرسیده باشه؟Big GrinSad
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-04-03 ساعت 17:29)armtin نوشته:  
خیلی ممنون از پاسختون
حالا یک سوال دیگه اگر مثلا 5 روز مانده به پایان مدیکال بری آمریکا بعد از تمام شدن دوران مدیکال از آمریکا پرتت میکنن بیرون (در صورتی که هنوز گرین کارت به دستت نرسیده باشه؟Big GrinSad
نه بابا.چرا پرتت کنن؟به محض ورودت به آمریکا اون ویزایی که روی پاسپورتت هست یکسال تمدید میشه و دقیقا کار گرین کارت رو برات میکنه.پس از لحظه ورود گرین کارت داری و دیگه مشکلی نخواهی داشت.اون شش ماه مال قبل از ورودتونه.

(2012-04-03 ساعت 17:20)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-04-02 ساعت 22:59)armanbala نوشته:  دوستان عزيز
بنا به وظيفه هميشگي بنده يه دهن آواز ميخونم كه ايشالله ديگه اين دوران كليرنس دوره ما به پايان برسه و اين چند نفر دوستان كه از همسفران عزيزم هم هستند تا آخر هفته كلير بشند و بدونيد براي آخر دوهفته بعد من ميرم ويزا بگيرم از خدا ميخوام كاري كنه كه همسفرام هم با من بيان و سفر آخر هم كه تا سه نشه بازي نشه بريم باهم آمريكا

آسمون به اون گپي گوشش نوشته
هر كي كيسش آبيه جاش تو بهشته( آمريكا)
اي عزيز جونوم اي عزيز آفيسر
بيا بكن كلير ما رو
جون مادرت لفتش نده

با عرض شرمندگي مصرع آخر رو قافيه جور نيومد چون خواستم يه جون مادر بندازم كه ديگه حرفي روش نباشه
ما که حالا حالا باید تو صف باشیم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ببخشید این خیلی یعنی چه مدت از مدیکال گذشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آهااااا.حالا ببینیم این خیلی یعنی چقدر؟
ببینید ما یک ماه از مصاحبمون گذشته بود که جواب کلیرمون اومد.یک ماه هم خودمون لفتش دادیم و نرفتیم ویزامون رو بگیریم.بعدش دوباره رفتیم مدیکال تست و ویزاهامون رو بر طبق تست جدید گرفتیم.یعنی دقیقا دو ماه از تاریخ میدیکال قبلیمون گذشته بود و چهار ماه دیگه وقت داشت.ولی ما با این کار تونستیم دو ماه زمان بخریم و با خیال راحت بریم.چون با مدیکال قبلی باید وسط امتحانات میرفتیم.پس نتیجه میگیریم که این کلمه خیلی بسته به نفر و شرایطش میتونه متفاوت باشه.
این بود انشای من
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: armtin ، armanbala ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، ghorbat
سلام من یک سوال داشتم.
اگر در دوران کلیرنس کیسی باردار باشه باید به سفارت اطلاع بده؟ این اطلاع رسانی تاثیری روی کلیرنسش داره؟ اخه اگر ویزا را بخواهند دیر بدهند یعنی تا اخر سپتامبر دیگه اجازه پزشکی پرواز ندارم؟ به نظر شما چه باید کرد؟

تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
دوستان سلام
سایت امروز آپدیت شد ولی هنوز خبری از کیس ما نیست میخواستم بدونم نیازی به مکاتبه باسفارت هست یا همچنان انتظار بکشیم
تشکر کنندگان: vroom ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، armanbala ، **USA** ، ghorbat
(2012-04-03 ساعت 18:22)future نوشته:  سلام من یک سوال داشتم.

تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
سلام.برای گرفتن ویزا فقط یکی‌ از افراد خانواده برود کافی‌ است بنابرین خانوم باردار لازم نیست تشریف ببرند

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، ghorbat
سایت آپدیت شد ولی از کیس های لاتاری خبری نیست
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، M_star1316 ، armanbala ، **USA**
(2012-04-03 ساعت 21:00)kopol نوشته:  سایت آپدیت شد ولی از کیس های لاتاری خبری نیست

درس گرفتن ازش صبره ديگه، به اميد موفقيت .
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، ghorbat
سلام:
میخواستم بدونم اون تاریخی که توی سایت کلیرنس کنار شماره کیس نامبر نوشته همون تاریخ انقضای ویزاست دیگه نه؟
و اینکه اگه مثلا 10 روز مونده به اون تاریخ بلیط سفر به آمریکا بگیریم اشکالی نداره؟
همینطور میخواستم بدونم اگه یکی دوماه بعد از کلیر شدنم برم ترکیه ویزام رو بگیرم دیر نیست؟
( خودشون که گفتن هر چه زودتر ! )
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: MAHDI2012
سلام به همگی
طبق اخرین اطلاعت بدست امده از خودم تا 7 ام همین ماه همگی کلیر میشویم
اینم انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: hossein1234 ، maka2 ، M_star1316 ، armanbala ، kopol ، MAHDI2012 ، frz61 ، Lucky Luke ، ghorbat
خیلی عجیبه بچهها، با اینکه همه انرژی مثبتیم ، از کیس های لاتاری خبری نیست!! به نظرتون نباید ی ایمیل به سفارت بزنیم؟ حداقل بپرسیم که آیا مدرکی چیزی مونده که بخوان؟ با سابقه ها کمک کنن لطفآ. این عجیبه که مدتی هیچ کیس لاتاری رو اعلام نمیکنن!! به هر حال ++++
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
تشکر کنندگان: M_star1316 ، SH1A2R3 ، armanbala ، adambarfi ، MAHDI2012 ، ghorbat
اندكي صبر سحر نزديك است.
تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3 ، anikoo ، MAHDI2012 ، Lucky Luke

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان