کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-04-03 ساعت 23:52)Lucky Luke نوشته:  خیلی عجیبه بچهها، با اینکه همه انرژی مثبتیم ، از کیس های لاتاری خبری نیست!! به نظرتون نباید ی ایمیل به سفارت بزنیم؟ حداقل بپرسیم که آیا مدرکی چیزی مونده که بخوان؟ با سابقه ها کمک کنن لطفآ. این عجیبه که مدتی هیچ کیس لاتاری رو اعلام نمیکنن!! به هر حال ++++
آخرین بار که کیس ها لاتاری رو با تعداد بالا کلیر کردند 23 مارچ (12 روز ) پیش بود و این هفته هم که تا به اینجا کیسی رو کلیر نکردند ، چیزی که مشخصه و قبلاً هم به اون اشاره کردم علت تاخیر در اعلام کلیر دوستان 3 دلیل می تونه باشه :
1- تعطیلی یکماه سفارت و تاخیر در انجام پروسه کلیرنس
2- محدودیت تعدادی صدور ویزا در هرماه
3- ایجاد برنامه زمان بندی جهت جلوگیری از مراجعه همزمان متقاضیان دریافت ویزا

با توجه به مراتب بالا ، پیش بینی شخصی من هم اینه که تا پایان هفته به احتمال زیاد شاهد کلیر شدن بسیاری از دوستان گلمون هستیم ، و یا به عبارتی از این به بعد هر 15 روز یکبار آپدیت شدن سایت همراه با کلیر شدن تعداد زیادی از دوستان خواهیم بود
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: adambarfi ، ashkboosaval ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، Lucky Luke ، پرنیان90 ، **USA** ، ghorbat
سلام دوستان عزیز مهاجرسرا
من پریروز(2آوریل)ابوظبی مصاحبه داشتم وبرگ آبی گرفتم،انشالله طی چندروزآینده سفرنامه ام رو مینویسم
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: kopol ، parsy631 ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، MAHDI2012 ، M_star1316 ، ghorbat
(2012-04-04 ساعت 09:26)kopol نوشته:  
(2012-04-03 ساعت 23:52)Lucky Luke نوشته:  خیلی عجیبه بچهها، با اینکه همه انرژی مثبتیم ، از کیس های لاتاری خبری نیست!! به نظرتون نباید ی ایمیل به سفارت بزنیم؟ حداقل بپرسیم که آیا مدرکی چیزی مونده که بخوان؟ با سابقه ها کمک کنن لطفآ. این عجیبه که مدتی هیچ کیس لاتاری رو اعلام نمیکنن!! به هر حال ++++
آخرین بار که کیس ها لاتاری رو با تعداد بالا کلیر کردند 23 مارچ (12 روز ) پیش بود و این هفته هم که تا به اینجا کیسی رو کلیر نکردند ، چیزی که مشخصه و قبلاً هم به اون اشاره کردم علت تاخیر در اعلام کلیر دوستان 3 دلیل می تونه باشه :

با توجه به مراتب بالا ، پیش بینی شخصی من هم اینه که تا پایان هفته به احتمال زیاد شاهد کلیر شدن بسیاری از دوستان گلمون هستیم ، و یا به عبارتی از این به بعد هر 15 روز یکبار آپدیت شدن سایت همراه با کلیر شدن تعداد زیادی از دوستان خواهیم بود

سلام
گفتم نگران نباشید تا 7 همه کلیر میشن
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: kopol ، پریچهر م ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، پرنیان90 ، Lucky Luke ، ghorbat
(2012-04-03 ساعت 20:49)cmbt نوشته:  
(2012-04-03 ساعت 18:22)future نوشته:  سلام من یک سوال داشتم.
اگر در دوران کلیرنس کیسی باردار باشه باید به سفارت اطلاع بده؟ این اطلاع رسانی تاثیری روی کلیرنسش داره؟ اخه اگر ویزا را بخواهند دیر بدهند یعنی تا اخر سپتامبر دیگه اجازه پزشکی پرواز ندارم؟ به نظر شما چه باید کرد؟

شماره کیس:2012as21xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:Jan.
تاریخ مصاحبه:Feb.
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
سلام.برای گرفتن ویزا فقط یکی‌ از افراد خانواده برود کافی‌ است بنابرین خانوم باردار لازم نیست تشریف ببرند
ممنون از پاسختون ولی منظورم پرواز به آمریکا بود چون مسلما می خواهم زایمان در امریکا باشد تا مشکل ویزای بچه دیگه نباشه.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-04-04 ساعت 11:09)future نوشته:  
اگر در دوران کلیرنس کیسی باردار باشه باید به سفارت اطلاع بده؟ این اطلاع رسانی تاثیری روی کلیرنسش داره؟ اخه اگر ویزا را بخواهند دیر بدهند یعنی تا اخر سپتامبر دیگه اجازه پزشکی پرواز ندارم؟ به نظر شما چه باید کرد؟

تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
سلام.برای گرفتن ویزا فقط یکی‌ از افراد خانواده برود کافی‌ است بنابرین خانوم باردار لازم نیست تشریف ببرند
ممنون از پاسختون ولی منظورم پرواز به آمریکا بود چون مسلما می خواهم زایمان در امریکا باشد تا مشکل ویزای بچه دیگه نباشه.

سلام
تا اونجایی که من میدونم اگر خانوم شما بالای 5 ماه باشه نمی تونه با هواپیما سفر کنه می تونی اینو از اژانس های هواپیمایی بپرسی دلیل ان هم اینه که فشار بالا برای کسانی که باردار هستند خطر ناکه پیشنهاد میکنم به سفارت این موضوع رو درمیان بگذاری تا بتوانی یه وقت بیشتری برای این شرایط استثنایت بگیری
با ارزوی موفقیت
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، ghorbat
(2012-04-04 ساعت 09:26)kopol نوشته:  

سلام .من فکر می‌کنم مورد اول مطرح نباشد.تعطیلی‌ سفارت باعث تاخیر در پروسه کلارنس نمی‌شود هرچند تاخیر در اعلام موارد کلیر شده اتفاق می‌افتد.به این دلیل که روی ویزا ما درج شده تاریخ کلارنس ۹ مارس بوده یعنی‌ هنگام تعطیلی‌ سفارت ما کلیر شدیم ولی‌ به دلیل بسته بودن سفارت اعلام نکردند.به امید کلارنس هر چه زودتر همگی‌ دوستان

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: ashkboosaval ، MAHDI2012 ، vroom ، ghorbat
(2012-04-04 ساعت 11:09)future نوشته:  

تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
از نظر پزشکی بعد از هفته 28 حاملگی بهیچ عنوان اجازه پرواز حتی داخلی رو هم ندارین.من منبع موثقمBig Grin

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat
دوستان سلام علیکم ....
ما تازه واردیم در این تاپیک و 3 آپریل مصاحبه داشتیم و خانوادگی کلیر خوردیم.
اینطور که معلومه، خیلی از دوستان مدتهاست که منتظر زیارت حضرتش هستند و ما به نظر آشخور می آییم!!!
آقا ما تو کدوم صف وایسیم کارمون زودتر راه می افته؟!!!
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: 3rip ، MAHDI2012 ، ghorbat

فکر کنم برم ابودبی Smile بهتر باشه Smile ...ظاهرا این سفارت آنکارا خیلی طولش میده...من تحمل صبر کردن ندارم.Smile
شماره کیس: 50xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، ghorbat
(2012-04-03 ساعت 23:31)M_star1316 نوشته:  سلام:
میخواستم بدونم اون تاریخی که توی سایت کلیرنس کنار شماره کیس نامبر نوشته همون تاریخ انقضای ویزاست دیگه نه؟
و اینکه اگه مثلا 10 روز مونده به اون تاریخ بلیط سفر به آمریکا بگیریم اشکالی نداره؟
همینطور میخواستم بدونم اگه یکی دوماه بعد از کلیر شدنم برم ترکیه ویزام رو بگیرم دیر نیست؟
( خودشون که گفتن هر چه زودتر ! )

نه دوست گرامی .تا این تاریخ فرصت دارید جهت گرفتن ویزا به سفارت مراجعه کنید.فکر کنم تاریخ ویزا از زمانی است که پاس را تحویل سفارت میدیم.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: M_star1316 ، ghorbat
(2012-04-04 ساعت 15:16)anikoo نوشته:  فکر کنم برم ابودبی Smile بهتر باشه Smile ...ظاهرا این سفارت آنکارا خیلی طولش میده...من تحمل صبر کردن ندارم.Smile

نه بابا كم نيار ، من ميگم با سفير تماس بگيرBig Grin
since 2012
تشکر کنندگان: anikoo ، ghorbat
دوستا یه سوال داشتم . من داشتم جدول رو مطالعه میکردم دیدم واسه افرادی که کارت پایان خدمتشون معاف هست مدت زمان انتظار برای کلیرنس رو 0 زده . منظور از این 0 ایا این هست که معاف از خدمتها درجا کلیرنس میگیرند؟
همیشه آخر همه چیز خوب میشود اگر نشد بدان آخر آن هنوز فرا نرسیده است.
تشکر کنندگان: ghorbat
(2012-04-04 ساعت 18:24)حامدحامد نوشته:  دوستا یه سوال داشتم . من داشتم جدول رو مطالعه میکردم دیدم واسه افرادی که کارت پایان خدمتشون معاف هست مدت زمان انتظار برای کلیرنس رو 0 زده . منظور از این 0 ایا این هست که معاف از خدمتها درجا کلیرنس میگیرند؟

بستگي به همه موارد مرتبط در پرونده شخص داره و نميشه به عنوان يك قانون كلي در نظر گرفت ولي درصد معاف از خدمتها براي كليرنس درجا بيشتر از بقيه است ولي بودند افرادي كه سربازي س....... داشتند و درجا ويزا گرفتند وهيچ موردي نداشتند.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: 3rip ، حامدحامد ، ghorbat
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا خانم و بچه ها امروز ویزاشون رو گرفتنCoolCoolCool منم انشالله چند روز دیگه بهشون ملحق میشم
اینم مراحل ups هست به مقصد buyuk ersan
-- Operation Time ------------------------------------ Status Of Package ---------------------- Location
05.04.2012 11:20:09-----------------------------------OUT FOR DELIVERY--------------------- ANKARA KIZILAY SS
05.04.2012 10:26:08----------------------ARRIVED FROM THE DELIVERY CENTER----------- ANKARA KIZILAY SS
05.04.2012 09:45:29----------------------------------- SENT TO THE DELIVERY CENTER---------------------ANKARA HUB
04.04.2012 18:43:50-----------------------ARRIVED FROM THE DELIVERY CENTER-----------ANKARA HUB
04.04.2012 18:00:14---------------------------SENT TO THE DELIVERY CENTER--------------------ANKARA
04.04.2012 16:47:47----------------------------PICKED UP FROM THE CONSULATE----------ANKARA HUB
در ضمن قابل ذکر است که در زمان مصاحبه گفته بودن که ویزای خانم و بچه ها حاضر است که ما اون موقع تصمیم گرفتیم که همه رو با هم بگیریم که.......Big GrinBig GrinSad
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
دوستان یک سوال هر چند غیر مرتبط ولی واقعا من را به فکر انداخته!
در روز مصاحبه یک سری مدارکی که فرستاده بودیم را پس دادند و گفتند اینها اضافه است. امروز که رسیدیم تهران دیدم توشون عکسها مون هم هست! همونهایی که دوباره گرفتیم و 2 هفته زودتر با کوریر فرستادیم. ضمن اینکه عکسهایی هم که خانم دم در روز مصاحبه ازمون گرفت را هم لای پاس گذاشتند و پس دادند!
یعنی هیچ عکسی دیگه پیششون نیست!!!!!
آیا اسکن می کنند و خلاص؟ یا اینکه اشتباه شده؟ یا همون عکس قدیمی ها را که فرستادیم کنتاکی استفاده می کنند؟؟
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: vroom ، behzad7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان