کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-04-14 ساعت 09:40)adambarfi نوشته:  دوستاني كه ويزاتون رو رفتيد و گرفتيد .شما چه روزي رفتيد و چند روز مونديد؟
ما برواز رو چك كرديم ايران اير دوشنبه صبح ميره و بنجشنبه صبح بر ميگرده؟؟؟؟
تركيش سه شنبه صبح ميره بنجشنبه شب بر ميگرده؟؟؟؟
دو روز براي اومدن ويزا كافيه؟
ممنون ميشم زود جواب بديد؟

سلام دوست عزیز
کلیر شدنتون رو تبریک میگمSmile
من 5شنبه رفتم و 5شنبه ی هفته ی آینده اش هم قرار بود برگردم
همون 5شنبه که رسیدم ظهر رفتم سفارت و پاسم رو دادم و وقتی از مسئول ups پرسیدم چند روز طول میکشه به فارسی گفت شنبهBig Grin
حالا که مطمئن شده بودم که شنبه پاسم رو میگیرم بلافاصله از سفارت که اومدم بیرون ، رفتم دفتر ایران ایر(روبروی درب ورودی سفارت داخل خیابان پاریس) و پرواز برگشتم رو به 2شنبه تغییر دادم بدون هزینه
شنبه هم ساعت 1ظهر ups پاسپورتم رو برام اورد

بنابراین طبق تجربه ی شخصی من شما اگه 2شنبه ظهر پاسپورت رو تحویل سفارت بدین قاعدتاً باید تا ظهر 4شنبه براتون بیارنش
و اگه 3شنبه ظهر پاس رو به سفارت بدین باید تا ظهر 5شنبه پاستون رو براتون بیارن

تصمیم گیری نهایی با خودتونWink

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، M_star1316 ، پریچهر م ، hoda2012 ، alexander ، ghorbat ، adambarfi ، kopol
دوستای گل به شما هم گفت ویزاتون آمادست، فقط مراحل اداری داره؟ چه قدر می شه روی این حرف افسر مبنی بر ویزاتون آمادست حساب کرد؟
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، ghorbat
دوباره دوشنبه اول هفته کاری شد و ماهستیم و 5 روز کاری سفارت و یک سایت و یک دکمه f5
خلاصه جونم براتون بگم عجیب به دلم افتاده این هفته سایت قراره خفن کلیر کنه ، بنابراین بزنید اون دکمه پلاس قشنگه رو ، این از من ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، adambarfi ، ashkboosaval ، vroom ، **USA** ، shadin_n ، ghorbat
(2012-04-16 ساعت 14:02)kopol نوشته:  دوباره دوشنبه اول هفته کاری شد و ماهستیم و 5 روز کاری سفارت و یک سایت و یک دکمه f5
خلاصه جونم براتون بگم عجیب به دلم افتاده این هفته سایت قراره خفن کلیر کنه ، بنابراین بزنید اون دکمه پلاس قشنگه رو ، این از من ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اینم از من
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: kopol ، vroom ، Lucky Luke ، ghorbat
اميدوارم اين هفته ، هفته پر از خبر هاي خوب وخوشحال كننده براي همه دوستان مهاجرسرايي باشه Smile پس بفرستين اون انرژي مثبت رو به قول همه دوستان ... به اميد بهترين خبرها
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: ashkboosaval ، frz61 ، mmmsdeghi ، kopol ، vroom ، h4di ، hoda2012 ، shadin_n ، ghorbat
توی جدولی اکه احسان جان تهیه کردن 4 نفرازبچه های آنکارا بیشتر از 150 روزه که هنوز کلیر نشدن،یعنی واقعا"150روزه که جواب کلیرشون نیومده یا اینکه کلیرشدن واعلام نکردن؟؟؟؟
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: kopol ، vroom ، h4di ، shadin_n ، ghorbat
سلام.تو چه قسمتی باید برای کلیر شدن نگاه کرد؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-16 ساعت 19:49)green2012 نوشته:  سلام.تو چه قسمتی باید برای کلیر شدن نگاه کرد؟

سلام
میتونی از لینک زیر استفاده کنی
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
شماره کيس: 2012AS00019xxx
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: h4di ، kopol ، **USA** ، shadin_n
(2012-04-16 ساعت 17:45)علیرضا م نوشته:  توی جدولی اکه احسان جان تهیه کردن 4 نفرازبچه های آنکارا بیشتر از 150 روزه که هنوز کلیر نشدن،یعنی واقعا"150روزه که جواب کلیرشون نیومده یا اینکه کلیرشدن واعلام نکردن؟؟؟؟

منم همین سوال رو دارم. میشه بگید این افراد واقعا کلیر نشدن یا اینکه اعلام نکردن؟
تشکر کنندگان: kopol
سلام دوستان یه سوال
اگه از خانواده یکی کلیر نشه ویزای باقی هم پر میشه?
حالا اون فرد بنده اصلی باشه یا نباشه
اصلا چی میشه که یکی کلیر نمیشه
تشکر کنندگان:
ضمن تبریک به دوستان 2012 که به امید خدا رفتنی شدید، لطف کنید برای ما 2013 ای ها دعا کنید! Tongue Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: kopol ، shadin_n ، barooni_sho ، ghorbat
سلام. دوستان، تاریخ clearance را ار کجا متوجه می شید ؟، به KCC میل می زنید و می پرسید ؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-16 ساعت 21:40)amin_gholian نوشته:  سلام. دوستان، تاریخ clearance را ار کجا متوجه می شید ؟، به KCC میل می زنید و می پرسید ؟

آدرس در همان صفحه آبی می باشد
شماره کيس: 2012AS00027xxx
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان:
(2012-04-16 ساعت 20:32)ashkboosaval نوشته:  
(2012-04-16 ساعت 19:49)green2012 نوشته:  سلام.تو چه قسمتی باید برای کلیر شدن نگاه کرد؟

سلام
میتونی از لینک زیر استفاده کنی
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

مرسی گپل.جمعه updateمیشه؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-16 ساعت 21:58)gol1 نوشته:  
(2012-04-16 ساعت 21:40)amin_gholian نوشته:  سلام. دوستان، تاریخ clearance را ار کجا متوجه می شید ؟، به KCC میل می زنید و می پرسید ؟

آدرس در همان صفحه آبی می باشد

من هنوز مصاحبه نرفتم. منظور شما از صفحه آبی چیه ؟، کدوم صفحه آبی ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان