کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
چیزی که مشخصه سایت به احتمال فراوان با یک سونامی اساسی در فردا یا جمعه آپدیت می شه و با توجه به اینکه هفته آینده کلاً سفارت تعطیله و آپدیتی وجود نخواهد داشت به نظر می رسه لیست بلند بالایی از دوستان پاک خواهند شد پس بفرستید اون انرژی های مثبت قشنگتون رو

کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Amir Hussein ، adambarfi ، armanbala ، vroom ، shadin_n ، **USA** ، frz61 ، cmbt ، ghorbat
(2012-04-17 ساعت 08:43)hossein1234 نوشته:  
(2012-04-17 ساعت 02:40)ehsan442 نوشته:  سلام بچه ها
من به تازگی سایت رو لاتری رو چک کردم و متوجه شدم که لاتری بردم و فرم هامو به کی سی سی ایمیل زدم.
یکم ادم خوشحالی هستم، نه؟؟؟؟؟
تازه الانم مالزیم دارم پی اچ دی میخونم ، می خوام برم ایران عقد کنم و مدارک و فرم ها رو مجدد واسه کی سی سی بفرستم!!!
ولی پیغام ها و فروم ها رو کی میخونم و میبینم که بچه ها سفارت رفتند و بعضی ها یک ضرب و بعضی ها دو ضرب ویزاشونو گرفتن و عده ای هم منتظر کلیرنس هستند احساس میکنم که خیلی دور از واقعیت هست که بتونیم ویزا بگیریم

فکر کنم من تنها کیسی هستم که انقدر دیر و اون هم خیلی اتفاقی متوجه شدم

در ضمن خیلی هم ادم ریلکسی هستمSmile

اگر میشه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خودتونو بفرمایید ممنون از دوستان

سلام دوست عزيز ، لطفا ابتدا امضا خود را مانند ديگران كامل نماييد تا بتوانيم كمك بهتري به شما ارائه كنيم . همه چي بستگي به شماره كيس و زمان ارسال مدارك شما داره .
سلام. ماجرای امضاء چیه؟ بگین منم یاد بگیرم.
سلام دوستان عزیز

کاری نداشتم فقط خواستم سلام بکنم.
تشکر کنندگان: shadin_n
با سلام دوستان چند سؤال داشتم
چه عواملى باعث ميشه كه يك ضرب ويزا بگيرى؟؟؟
چه عواملى باعث ميشه اصلا رد بشى و ويزا نگيرى؟؟؟
٢:حالا ويزارو گرفتيم و قبل از ٦ ماه وارد امريكا شديم اولا تا كى ميتونيم بمونيم دوما اونجا بايد چه اقداماتى انجام بديم؟؟
با تشكر.
تشکر کنندگان:
ارسال کردن فرمهای اولیه هر چه زود تر، جوان و مجرد بودن، مونث بودن، نداشتن مشاغل حساس، معاف از خدمت بودن، نداشتن مدارک تحصیلی بالا در رشته های حساس، سفرهای خارجی کم به خصوص به کشورهای مذهبی خاورمیانه، نداشتن اسپانسر و مستقیم با تمکن مالی شخصی اقدام کردن، اسم و فامیل کوتاه داشتن، ارائه ندادن اطلاعات زیادی و مازاد بر نیاز در روز مصاحبه و حجیم نکردن پرونده.
خلاصه هر چه پاستوریزه و آکبند تر باشید احتمال ویزای یک ضرب بالا تر میره.

تنها عاملی که 100% باعث رد شدن ویزا میشه دروغ گفتن و وجود تناقض در مدارک ارسال شده با گفته های متقاضی ویزا در روز مصاحبه است.

تا دلتان بخواهد میمانید. باید به مدت یک ماه یک جایی مستقر بشید تا گرین کارت و سوشال سکیوریتی نامبرتون بیاد. بعدش صلاح مملکت خویش خسروان دانند. هر کاری که بخواهید انجام دهید.
تشکر کنندگان: Hamed112 ، armanbala ، ashkboosaval ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-04-19 ساعت 00:33)h4di نوشته:  ارسال کردن فرمهای اولیه هر چه زود تر، جوان و مجرد بودن، مونث بودن، نداشتن مشاغل حساس، معاف از خدمت بودن، نداشتن مدارک تحصیلی بالا در رشته های حساس، سفرهای خارجی کم به خصوص به کشورهای مذهبی خاورمیانه، نداشتن اسپانسر و مستقیم با تمکن مالی شخصی اقدام کردن، اسم و فامیل کوتاه داشتن، ارائه ندادن اطلاعات زیادی و مازاد بر نیاز در روز مصاحبه و حجیم نکردن پرونده.
خلاصه هر چه پاستوریزه و آکبند تر باشید احتمال ویزای یک ضرب بالا تر میره.

تنها عاملی که 100% باعث رد شدن ویزا میشه دروغ گفتن و وجود تناقض در مدارک ارسال شده با گفته های متقاضی ویزا در روز مصاحبه است.

تا دلتان بخواهد میمانید. باید به مدت یک ماه یک جایی مستقر بشید تا گرین کارت و سوشال سکیوریتی نامبرتون بیاد. بعدش صلاح مملکت خویش خسروان دانند. هر کاری که بخواهید انجام دهید.
دوست عزيز واقعا ممنونم من جز مونث بودن همه ى عوامل بالا رو دارم فقط ببخشيد داشتن يا نداشتن اسپانسر بازم ممنون.
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، behzad7
Wink 
سلام، با تشکر از همه دوستانی که این مدت انرژی مثبت دادن، من کادو تولدم و از خدا گرفتم، و یک هوررررررررررررا پیش از اپدیت میکشم!!
بلاخره پیگیری ها جواب داد و سفارت جواب ایمیل من در مورد تاخیر در پروسه کلیرانس رو بعد از ۳ روز کاری داد! که مثبت بود. یعنی بالاخره من هم کلیر شدم!خدا رو شکر میکنم و به امید کلیر شدن همه دوستان منتظر کلیر تا فردا! ایشالا اینجا فردا پر از هورا بشه.
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
(2012-04-19 ساعت 17:07)Lucky Luke نوشته:  سلام، با تشکر از همه دوستانی که این مدت انرژی مثبت دادن، من کادو تولدم و از خدا گرفتم، و یک هوررررررررررررا پیش از اپدیت میکشم!!
بلاخره پیگیری ها جواب داد و سفارت جواب ایمیل من در مورد تاخیر در پروسه کلیرانس رو بعد از ۳ روز کاری داد! که مثبت بود. یعنی بالاخره من هم کلیر شدم!خدا رو شکر میکنم و به امید کلیر شدن همه دوستان منتظر کلیر تا فردا! ایشالا اینجا فردا پر از هورا بشه.
لوك جان خيلي تبريك ميگم
واقعا خوشحال شدم
نكته مهم اينكه دوستان منتظر توجه كنند همه دارند كلير ميشند و جاي هيچ نگراني نيست
به اميد آپديت با خبرهاي خوش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: kopol ، Lucky Luke ، cmbt ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n
(2012-04-18 ساعت 23:57)boraz نوشته:  
(2012-04-17 ساعت 08:43)hossein1234 نوشته:  
(2012-04-17 ساعت 02:40)ehsan442 نوشته:  سلام بچه ها
من به تازگی سایت رو لاتری رو چک کردم و متوجه شدم که لاتری بردم و فرم هامو به کی سی سی ایمیل زدم.
یکم ادم خوشحالی هستم، نه؟؟؟؟؟
تازه الانم مالزیم دارم پی اچ دی میخونم ، می خوام برم ایران عقد کنم و مدارک و فرم ها رو مجدد واسه کی سی سی بفرستم!!!
ولی پیغام ها و فروم ها رو کی میخونم و میبینم که بچه ها سفارت رفتند و بعضی ها یک ضرب و بعضی ها دو ضرب ویزاشونو گرفتن و عده ای هم منتظر کلیرنس هستند احساس میکنم که خیلی دور از واقعیت هست که بتونیم ویزا بگیریم

فکر کنم من تنها کیسی هستم که انقدر دیر و اون هم خیلی اتفاقی متوجه شدم

در ضمن خیلی هم ادم ریلکسی هستمSmile

اگر میشه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خودتونو بفرمایید ممنون از دوستان

سلام دوست عزيز ، لطفا ابتدا امضا خود را مانند ديگران كامل نماييد تا بتوانيم كمك بهتري به شما ارائه كنيم . همه چي بستگي به شماره كيس و زمان ارسال مدارك شما داره .
سلام. ماجرای امضاء چیه؟ بگین منم یاد بگیرم.
سلام دوستان عزیز

کاری نداشتم فقط خواستم سلام بکنم.
امتحان میکنیم واسه امضا
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n
(2012-04-19 ساعت 17:07)Lucky Luke نوشته:  سلام، با تشکر از همه دوستانی که این مدت انرژی مثبت دادن، من کادو تولدم و از خدا گرفتم، و یک هوررررررررررررا پیش از اپدیت میکشم!!

تبریک تبریک............ کلیرانس شما چقدر طول کشیده بوذ؟
تشکر کنندگان: h4di ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n
توجه ... توجه ! علامتي كه مي شنويد هوراي قبل از آپديت سايت است ...
هووووووووووررررررررررررااا
بله ، امروز ايميل من بعد از 4 روز كاري پاسخ داده شد و اعلام شد ، تك نفر كيس ما هم پاك شده ... (‌البته تميز بوده ها !! )
به اميد شادي براي همه دوستان مهاجرسرايي خودم
Smile
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: adambarfi ، h4di ، hoseyn ، ashkboosaval ، Lucky Luke ، frz61 ، **USA** ، alexander ، hoda2012 ، SH1A2R3 ، ehsan1095 ، vroom ، ghorbat ، shadin_n ، Emad_L
(2012-04-19 ساعت 19:16)hossein1234 نوشته:  توجه ... توجه ! علامتي كه مي شنويد هوراي قبل از آپديت سايت است ...
بله ، امروز ايميل من بعد از 4 روز كاري پاسخ داده شد و اعلام شد ، تك نفر كيس ما هم پاك شده ... (‌البته تميز بوده ها !! )
Smile

تبریک ...........84 رو چطور تحمل کردید؟
تشکر کنندگان: h4di ، ashkboosaval ، SH1A2R3 ، tartar ، ghorbat
(2012-04-19 ساعت 19:31)green2012 نوشته:  
(2012-04-19 ساعت 19:16)hossein1234 نوشته:  توجه ... توجه ! علامتي كه مي شنويد هوراي قبل از آپديت سايت است ...
Smile

تبریک ...........84 رو چطور تحمل کردید؟

كار آسوني نيست ، اما بعد از انتظار شيريني دل چسبي نصيبتون ميشه Smile
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: frz61 ، h4di ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n
(2012-04-19 ساعت 17:45)green2012 نوشته:  

تبریک تبریک............ کلیرانس شما چقدر طول کشیده بوذ؟

کمتر از ۳ ماه (دقیقا ۸۷ روز)
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
تشکر کنندگان: h4di ، SH1A2R3 ، tartar ، mohajersara12 ، frz61 ، majid89 ، adambarfi ، MAHDI2012 ، ghorbat ، shadin_n
فردا همینجا پر می شه از هوراهای رنگی بچه ها ، به افتخار خودم وخودتون هیپیپ هورا هیپیپ هورا
کسی که دارای عزمی راسخ است ،جهان را مطابق میل خویش عوض می کند
تشکر کنندگان: cmbt ، SH1A2R3 ، frz61 ، ghorbat
بچه ها تبریک میگم کلیر شدین. و به امید کلیر شدن دوستان کلیر نشده.++++++++
برای ما هم دعا کنین یه ضرب ویزا بگیریم. انتظار کلیر شدن از تمام قسمتهاش بدتره.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، **USA** ، vroom ، kopol ، atisland ، Lucky Luke ، ghorbat ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان