کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-04-16 ساعت 23:16)amin_gholian نوشته:  
(2012-04-16 ساعت 21:58)gol1 نوشته:  
(2012-04-16 ساعت 21:40)amin_gholian نوشته:  سلام. دوستان، تاریخ clearance را ار کجا متوجه می شید ؟، به KCC میل می زنید و می پرسید ؟

آدرس در همان صفحه آبی می باشد

من هنوز مصاحبه نرفتم. منظور شما از صفحه آبی چیه ؟، کدوم صفحه آبی ؟
عزيز من يه زحمتي بكش اول برو تاپيك "لاتاري از آغاز تا پايان"رو بخون بعد بيا اين جا سوالاتتو مطرح كن
سوال شما در مورد برگه آبي مثل اينه ميپرسي پايتخت ايران كجاست؟؟!!
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3 ، mmmsdeghi ، ghorbat
سلام بچه ها
من به تازگی سایت رو لاتری رو چک کردم و متوجه شدم که لاتری بردم و فرم هامو به کی سی سی ایمیل زدم.
یکم ادم خوشحالی هستم، نه؟؟؟؟؟
تازه الانم مالزیم دارم پی اچ دی میخونم ، می خوام برم ایران عقد کنم و مدارک و فرم ها رو مجدد واسه کی سی سی بفرستم!!!
ولی پیغام ها و فروم ها رو کی میخونم و میبینم که بچه ها سفارت رفتند و بعضی ها یک ضرب و بعضی ها دو ضرب ویزاشونو گرفتن و عده ای هم منتظر کلیرنس هستند احساس میکنم که خیلی دور از واقعیت هست که بتونیم ویزا بگیریم

فکر کنم من تنها کیسی هستم که انقدر دیر و اون هم خیلی اتفاقی متوجه شدم

در ضمن خیلی هم ادم ریلکسی هستمSmile

اگر میشه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خودتونو بفرمایید ممنون از دوستان
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: golesang ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، frz61 ، ghorbat ، behzad7
(2012-04-16 ساعت 23:16)amin_gholian نوشته:  
(2012-04-16 ساعت 21:58)gol1 نوشته:  
(2012-04-16 ساعت 21:40)amin_gholian نوشته:  سلام. دوستان، تاریخ clearance را ار کجا متوجه می شید ؟، به KCC میل می زنید و می پرسید ؟

آدرس در همان صفحه آبی می باشد

من هنوز مصاحبه نرفتم. منظور شما از صفحه آبی چیه ؟، کدوم صفحه آبی ؟
بعد از مصاحبه ویزا
در پایان مصاحبه، اگر کلیرنس (clearance) نخوردید برگه‌ای سفید دریافت می‌کنید و در صورت نقص مدرک یا کلیرنس خوردن برگه‌ای آبی دریافت می‌کنید.
اگر شما نیازمند چک امنیتی (معروف بهFBI check یا کلیرنس) باشید، باید مدتی منتظر بمانید تا جواب این چک امنیتی آماده شود. برای چک کردن جواب کلیرنس نیز باید به سایت سفارت مربوطه مراجعه کنید و منتظر باشید تا شماره کیس نامبر خود و تاریخ رفتن به سفارت برای گرفتن ویزای خود را مشاهده نمایید.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، amin_gholian ، mmmsdeghi ، shadin_n ، ghorbat
(2012-04-17 ساعت 02:40)ehsan442 نوشته:  سلام بچه ها
من به تازگی سایت رو لاتری رو چک کردم و متوجه شدم که لاتری بردم و فرم هامو به کی سی سی ایمیل زدم.
یکم ادم خوشحالی هستم، نه؟؟؟؟؟
تازه الانم مالزیم دارم پی اچ دی میخونم ، می خوام برم ایران عقد کنم و مدارک و فرم ها رو مجدد واسه کی سی سی بفرستم!!!
ولی پیغام ها و فروم ها رو کی میخونم و میبینم که بچه ها سفارت رفتند و بعضی ها یک ضرب و بعضی ها دو ضرب ویزاشونو گرفتن و عده ای هم منتظر کلیرنس هستند احساس میکنم که خیلی دور از واقعیت هست که بتونیم ویزا بگیریم

فکر کنم من تنها کیسی هستم که انقدر دیر و اون هم خیلی اتفاقی متوجه شدم

در ضمن خیلی هم ادم ریلکسی هستمSmile

اگر میشه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خودتونو بفرمایید ممنون از دوستان

سلام دوست عزيز ، لطفا ابتدا امضا خود را مانند ديگران كامل نماييد تا بتوانيم كمك بهتري به شما ارائه كنيم . همه چي بستگي به شماره كيس و زمان ارسال مدارك شما داره .
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n
(2012-04-16 ساعت 21:12)patomat نوشته:  سلام دوستان یه سوال
اگه از خانواده یکی کلیر نشه ویزای باقی هم پر میشه?
حالا اون فرد بنده اصلی باشه یا نباشه
اصلا چی میشه که یکی کلیر نمیشه

دوستان کسی جواب نمیده؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3
انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big GrinWinkTongue
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، green2012 ، shadin_n ، ghorbat
(2012-04-17 ساعت 13:54)ashkboosaval نوشته:  انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big GrinWinkTongue
دوست عزيز با انرژي مثبت شما جان گرفتيم.:Smile

منتهي وقتي خواستم ببينم كه كيس نامبرتون چي بوده و .... همه انرژي + سوخت رفت.
به امضا بيشتر عنايت كنيدWinkWinkWink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ashkboosaval ، shadin_n ، ghorbat
پس از دريافت ويزا تا چند ماه بعد مي توان به آمريكا رفت . اعتبار ويزا چقدر است؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان:
(2012-04-17 ساعت 16:25)gol1 نوشته:  پس از دريافت ويزا تا چند ماه بعد مي توان به آمريكا رفت . اعتبار ويزا چقدر است؟

سلام دوستم. به محض اینکه ویزا صادر شد، شما 6 ماه فرصت داری که تو خاک آمریکا باشی. 6 ماه و یک روز بعد از تاریخ صدور ویزات، باطل می شه.
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat
سلام.
امروز سایت آپدیت میشه ؟
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان:
(2012-04-17 ساعت 17:45)amin_gholian نوشته:  
(2012-04-17 ساعت 16:25)gol1 نوشته:  پس از دريافت ويزا تا چند ماه بعد مي توان به آمريكا رفت . اعتبار ويزا چقدر است؟
سلام دوستم. به محض اینکه ویزا صادر شد، شما 6 ماه فرصت داری که تو خاک آمریکا باشی. 6 ماه و یک روز بعد از تاریخ صدور ویزات، باطل می شه.
نه دوست عزیز
شما از تاریخ معاینه دکتر (آنکارا)، 6 ماه وقت دارید به آنجا وارد شوید که احتمالا زودتر از تاریخ انقضای ویزا می رسه.
دکتر ابوظبی البته شنیدم که معاینه اش 1 سال اعتبار داره...
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ashkboosaval ، ghorbat ، armanbala ، shadin_n
سلام
امروز را فراموش نکنید
شماره کيس: 2012AS00019xxx
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: armanbala ، frz61 ، **USA** ، Lucky Luke ، kopol

اما شنیدم.6 ماه از تاریخ medical حساب میشه.
تشکر کنندگان:
خبر موثق : به گزارش اسوشیتدپرس فردا تا قبل از اخبار ساعت 2 سایت آپدیت می شود و بسیاری از دوستان کلیر خواهند شد و دیگر سایت تا اول می آپدیت نخواهد شد ، باور کنید واقعیت رو دارم می گم ، حالا باور ندارید تا فردا صبر کنید +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کسی که دارای عزمی راسخ است ،جهان را مطابق میل خویش عوض می کند
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، hoda2012 ، shadin_n ، frz61 ، Lucky Luke ، ghorbat ، Emad_L
(2012-04-18 ساعت 22:57)green2012 نوشته:  

اما شنیدم.6 ماه از تاریخ medical حساب میشه.
6 ماه از تاریخ معاینه دکتر (آنکارا)
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان