موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-14 ساعت 21:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-14 ساعت 21:26 توسط alio2.)
سلام
ممنون بابت همه نوشته ها در این تاپیک
امسال من و خانواده ام در لاتاری2017 شرکت کردیم و شاید البته سوال دارم و اون اینه که خانم من متخصص اطفال هست و تمام طرح هاشو هم گذرونده اما خیلی علاقه داره که در امریکا زندگی کینم میخوام بدونم تا چه حد مدارکش مورد قبوله آیا باید پزشکی عمومیش رو در امریکا معتبر کنه و یا راهی هست که از تخصصش استفاده کنه و یا میشه از رزیدنتی دوباره شروع کنه؟
ممنون میشم همکاری کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
الو؟
کسی جوابمو نداد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خانمم سال آخر پزشکی عمومیشه و گرین کارت داره و میخواد usmle
امتحان بده. آیا حتما باید طرحشو بره در نهایت؟ یا راهی هست برای خریدش یا نرفتنش؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره جواب بده.
F2A
California Service Center
PD: Feb 9, 2016
NVC documents: Sep. 12, 2017
CC: Jan. 10, 2018
Visa Center: Montreal, Canada
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
سوالی در مورد پر کردن application برای usmle داشتم.در قسمتی که تاریخ شروع و پایان clerkship و نام اساتید خواسته شده،باید اطلاعات اینترنی رو بفرستیم یا اکسترنی؟مورد دیگه هم اینکه من به دلیل اینکه حدود ۴ سال از graduation ام گذشته و الان ایران نیستم،فقط از روی ریزه نمرات می تونم تاریخ بخش ها رو حدودا در بیارم،حتی در مورد بعضی rotation ها نام اساتید رو فراموش کردم ،یا مطمن نیستم که رییس بخش چه کسی بوده...آیا اگر اشتباهی کنم مشکلی پیش میاد؟ از راهنماییتون پیشاپیش ممنون
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
با توجه به اینکه سوالات زیادی در مورد usmle دارید به انجمن راهنمای قدم به قدم برید برای بیشتر سوالاتتون رو جواب پیدا میکنید برای دختر من که کمک بسیار بزرگی بود
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد امكان دريافت بورس در هيچ مقطعي از پزشكي وجود نداره؟ اخه پس چجوري اين همه آدم ميان اونجا پزشكي ميخونن