موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-02 ساعت 13:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-04 ساعت 22:28 توسط hello.)
با عرض سلام.
من دانشجوی سال دوم پزشکی هستم و می خوام بدونم برای ادامه تحصیل در این رشته در آمریکا بهتره چی کار کنم که وقتم کمتر تلف شه؟یعنی چه زمانی برای رفتن بهتره؟قبل علوم پایه یابعدش یا کلآ بعد 7 سال؟و اینکه واحدهای علوم پایه ی ایران رو قبول میکنن و میشه بدون لیسانس گرفتن از اونجا MCAT شرکت کرد؟
خواهش می کنم یکی که می دونه زودتر جواب بده باید زودتر اقدام کنم
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
واقعآ خوشحالم که همچین سایت خوبی رو پیدا کردم. من سال 5 پزشکی هستم و قصد رفتن به امریکا رو دارم برای اذامه ی تحصیل. نمی دونم چی کار کنم! میشه همین الان رفت اگر سربازی معاف شم یا نشم؟ ایا واحدهایی رو که تا الان گذروندمو قبول می کنن؟ یا باید حتما امتحان USMLE رو بدم. می تونم قبل از اتمام 7 سال این امتحان رو بدم؟ اگر قبول شدم چی میشه؟ لطفا یکی راهنماییم کنه.
موضوعها: 4
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
اولن باید بعد از اتمام تحصیل پزشکی تون برید.بعد هم باید در آزمون های
USMLE1,2 ,3
شرکت کنید.1و2 رو می تونید در کشورهای همسایه هم بدهید مثل دوبی و ترکیه
اما 3 رو باید در خود آمریکا بدهید
در ضمن بعد از این آزمون ها باید انتخاب کنید که کدوم ایالت آمریکا می خواهید کار کنید و بنا به قوانین همون ایالت پیش برید
مثلا بعضی از ایالت ها می گن که پزشکان خارجی باید در یکسری کرس های خاص ثبت نام کنند و بعد که آنها را خواندند مورد قبول اند
باید مکاتبه کنید با مسولان ایالت مورد نظرتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد رشته های علوم پایه وضعیت چطور هست مثلا با فوث شیمی میشه در امریکا داروسازی یا دندان پزشکی خوند؟
واحدهایی که ایران پاس کردیم را قبول می کنند؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون sohreyezard از اینکه به سوالاتم جواب دادید. ولی هنوز چندتا سوال برام مونده. ممنون میشم کمکم کنید :
1) اگر سربازی معاف شم ، میشه برم امریکا درسمو تموم کنم بعد بیام ایران برم طرح؟
2) مطمئنید که نمی تونم قبل از اتمام 7 سال ، USMLE شرکت کنم؟! چون شنیدم که میشه!
3) آیا می تونم تا همینجا که خوندم دیگه ول کنم و ادامشو مثلا از یک مرحله قبل ( فیزیوپات) در امریکا ادامه بدم برای مدرک عمومی؟
4) نظرتون راجع به ایالت کالیفورنیا چیه؟
5) حداکثر فاصله ای که میتونم بین مراحل usmle ایجاد کنم چقدره؟
6) حدود هزینه ی ثبت نام و رفت و برگشت جقدر میشه؟ (حدودا)
7) چه طوری می تونم از قوانین یک ایالت مطلع بشم؟
عذر خواهم از کثرت سوالها.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در امریکا زنگی می کنم امتحان هایusmle 1 & 2 را pass کردم ولی نمره هام خوب نشده شنیدم توی بعضی از ایالت های امریکا میشه با مدرک usmle پا عنوان پزشک عمومی کار کرد. اگر کسی اطلاعی از لیست این ایالت ها و مدارک لازم داره و یا سایتی را میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من فارغ التحصیل رشته پزشکی از ایران هستم. الان ۲ساله امریکا زندگی میکنم.
میخواستم ببینم برای ادامه تحصیل تو رشته نوروساینس یا روان شناسی میتونم مستقیم دوره PHD رو شروع کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دانشجوی چشم پزشکی هستم.در حال حاضر در حال گذراندن طرح عمومی هستم و می خوام برای ادامه تحصیل در آمریکا اقدام کنم.برای امتحاناتusmle آیا به اصل مدرک عمومی احتیاج دارم؟سوال دومم اینه که اگه برای research positon بخوام اقدام کنم برای apply کردن آیا راهی هست که بدون آزاد کردن مدرک بشه apply کرد و پذیرش گرفت؟ این در حالیه که بخوم بیخیال مدرک تخصصم بشم.خواهشن راهنماییم کنین.آیا وزارت بهداشت مدرک غیر رسمی به پزشکان می دهد؟
با تشکر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون از پاسختون.راستش من استریت شده بودم و امتحان بورد رو هم امسال دادم و قبول شدم ولی دنبال راهی می گردم که بتونم research positionبرای 2سال بعد(بعد از گذراندن طرح عمومی)applyکنم.آیا راهی هست که بتونم اینکارو انجام بدم ؟حتی مدرک غیر رسمی برای عمومی یا ریزنمرات غیر رسمی عمومی هم نمیدن؟برای research positionچه مدارکی لازم هست؟
خیلی ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دانشجوی پزشکی هستم و فقط می خوام نورو بخونم با اطلاعاتی که کسب کردم گویا قبول شدن تو این رشته نیاز به توصیه نامه سی وی خوب و مقالات و... داره به نظرتون عاقلانه نیس phd نورو ساینس اپلای بگیرم مشکل رزومه و توصیه نامم حل شه بعد usmle رو همون زمان امریکا بدم؟این جوری مشکل ویزا هم حل میشه! کسی در مورد طول زمان phd نوروساینس اطلاعی داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دانشجوی پزشکی شعبه بین المللی زاهدان در چابهارم
من هم میتونم بعد از md امتحان هلی usmle را بدم یا مدرک ما رو قبول ندارن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دانشجوي سال ٢ پزشكي بين الملل هستم،الن لاتاري برنده شدم .مي خواستم بدونم چي كار بايد بكنم بايد درسم رو ول كنم؟!،امكت يا usmle نمي تونم بدم،يا اينكه چوم بين الملل هستم فرقي مي كنه؟ من كه الان گرين كارت ميگيرم تأثيري نداره؟؟ لطفأ هركي جواب هركدوم رو مي دونه بگه