موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من تازه از پزشكي فارق التحصيل شدم و دارم واسهusmle step2ck ميخونم،كسي هست كه با هم اطلاعات مبادله كنيم و روحيهبه هم بديم و اينا؟؛)
راستي ياشار ماري كجان؟يه وبلاگ دارن؟كسي ادرسشو داره؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش مى کنم
نه ازم نخواستند از همکناران هم نشنيدم که خواسته باشند ولى دوستان پزشک سال قبل مى گفتند که به پزشکان طرح رفته کليرنس مى زنند
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
لكچر نوت نميخوني؟فيرست ايد خيلي خلاصه نيست؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-07 ساعت 11:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-07 ساعت 11:49 توسط مسكاتي.)
Here are the list I think is the most of help and I did nothing more than that
Goljan pathology :rapid review which is a blue colored around 600 pages book
First Aid usmle step1: is a MUST. Write notes from UWorld on it read it as much as you can like 10 times,then you will kill the test
Neuroanatomy: high yield is the best and you will have 10-15 questions from it on test.you need this 150 something pages book
Pathoma book plus it online lectures: read it and listen to lectures 1-2 months before your test.
UWorld question bank: something you should start ASAP. The more you read the higher score.
You don't need anything else!
When you thought you are ready try the NBME 13,then 15 to evaluate where you are standing.
اين ايميل يكي هست كه ظاهرا نمره اش خوب هم شده،گفتم شايد به درد شما هم بخوره،استپ١[/quote]
اما درباره ويديو كسي اطلاع داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان من متخصص وطرحی هستم و واسه استپ 1 تازه شروع کردم کسی هست که شرایط مشابه داشته باشه وواسه خوندن با من match شه؟
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میخواستم بدونم کسی که تو آمریکا باشه و گرین کارتی و ایناستیت بشه اگه بخواد پزشکی بخونه چکار باید بکنه. وام بهش تعلق میگیره؟ و اگه بخواد جراح عمومی بشه چقدر زمان میبره. کلا اگه توضیح کامل بدید ممنون میشم.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان. من برنده لاتاری 2014 هستم و همسرم پزشکه. در حال حاضر من ویزام رو گرفتم و همسرم کلیرنس خورده.من می دونم که ادامه تحصیل در رشته پزشکی در امریکا احتیج به قبول شدن در سه مرحله امتحان usmleداره اما می خواستم بدونم کسی از دوستان میدونه اگر همسرم بخواد برای research position در امریکا اقدام کنه از چه طریق باید این کارو بکنه؟ و اگر بخواد از این طریق ویزا بگیره چه مدت بعد از زمانیکه اقدام میکنه می تونه ویزا بگیره؟
you never khnow how strong you are
until being strong is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه کسی لیسانس معماری، عمران، کامپیوتر و ... از ایران داشته باشه، این مدرک به عنوان پریمد حساب میشه؟
در واقع دو تا موضوع هست:
1. لیسانس غیرمرتبط با پزشکی
2. لیسانس از ایران