موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-17 ساعت 13:09)lilistar نوشته: salam dostan
man belakhare tonestam emailamo check konam . tarıkh hamone . rastı ye soal dashtam lazem nıst ke az ın emaıl print begirim na. hamon printe name dovom ke tarikhe mosahebaro moshkhas kardeh bood kafifieh dıge ?
اگه منظورتون ايميلي هست كه قبل از مصاحبه مياد.نه لازم نيست پرينت بگيريد.ما گرفتيم ولي اصلا لازم نبود.اين ايميل فقط براي اينه كه بدونين چه مداركي با خودتون به سفارت ببرين.موفق باشيد
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچها منم کسی که ثبتنام کار به جای ایران زده indiaحالا بنظرتون مام رعد میشیم یعنی.آخه من زنگ زدم به kccگفتن مشکلی نیست درستش کردیم
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
توی نامهٔ اولم که اومد دقیقا آدرس خونمونه .ولی جایی که نوشته پست به این سرعت Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN .post;mumbai( که توی فرم من زدم جایی که میخوام مصاحبه بشمو آنکارا .ولی نامهٔ دومم که اومد نوشته بود ابوظبی .ولی آدرسی خونمون هست اول صفحه نامهٔ اول زیر اسمم آدرسی دقیق با کود پستی .یعنی کس مام رعد میشه تورو خدا به من بگید این قدر هزینه نکنم برم اونجا بگن رعد میشی
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من الان ترکیه هستم.. نتیجه مدیکال رو گرفتم.. فقط پاکت رو ببریم سفارت ،این cd رو نمیخواد ببریم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من چهارشنبه دارم میرم آنکارا ولی هنوز نامه از سفارت نیومده که مدارکم رو گرفتن خالا چیکار کنم؟
کیس : **44
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-17 ساعت 18:35)amir82 نوشته: (2013-03-17 ساعت 15:19)taba60 نوشته: توی نامهٔ اولم که اومد دقیقا آدرس خونمونه .ولی جایی که نوشته پست به این سرعت Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN .post;mumbai ( که توی فرم من زدم جایی که میخوام مصاحبه بشمو آنکارا .ولی نامهٔ دومم که اومد نوشته بود ابوظبی .ولی آدرسی خونمون هست اول صفحه نامهٔ اول زیر اسمم آدرسی دقیق با کود پستی .یعنی کس مام رعد میشه تورو خدا به من بگید این قدر هزینه نکنم برم اونجا بگن رعد میشی
به نظر میرسه در ثبت کشور محل اقامت شما اشتباه شده، ولی کشور محل تولدتون درسته و از سهمیه ایران دارین استفاده میکنین. اگر این طور باشه مشکلی وجود نداره.
یعنی مشکلی پیش نمیاد برامون
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خانواده کوچک ما ( دو نفر و نصفی) سه شنبه 19 مارچ عازم آنکارا هستیم تا مراحل مدیکال را به انجام برسونیم و برای روز دوشنبه 25 مارچ هم وقت مصاحبه داریم. باعث افتخار خواهد بود با دوستانی که همزمانی تاریخ داریم از نزدیک آشنا شوم.
لازم می دانم از همه اعضاء، مدیران و دوستانی که اطلاعات خود را بیدریغ در اختیار گذاشتند قدردانی کنم. آنقدر اطلاعات دوستان کامل بود که هیچ گاه به خودم اجازه پاسخگوئی و توضیح اضافه ائی ندادم تا مبادا نکته ائی به اشتباه و یا به طور ناقص گذاشته باشم ولی فکر کنم لازم است این موضوع مورد عنایت همه اعضاء قرار بگیرد و قبل از سئوال خوب مطالب قبلی را مطالعه نمایند . ولی حتماً سفرنامه خودم را با برداشت هائی که از اطلاعات دوستان در سال های مختلف داشتم در اختیار دوستان قرارخواهم دارد.
بازم هم تشکر تشکر.
AOC Kermani
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا